• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Ben doktora sormadım da hamilelik öncesi gittiğim gastroenteroloji doktoru vardı, hamilelik düşündüğümü söyleyince bu tarz ağrılar yaşayabileceğimi söylemişti. Bence zararı yok çünkü gebelik öncesi de oluyordu bana, bazi mide ilaçlari gebelikte kullanılıyor, ben kullanmıyorum şu an gebelik öncesi bırakmıştım ama siz doktora danışıp kullanabilirsiniz bence eğer dayanılmayacak gibi olursa.
Teşekkür ederim çok sağolun :)

Canim neden parol icmemek icin direniyorsun😔 ben uc kez ictim simdiye dek bir ara cok basagrilarim oluyordu, sukur duzenli magnezyuma baslayinca gecti 🙏🏼 o donemde gunde 4 taneye kadar parol alabilecegimi soylemisti doktorum
dayanamayıp içtim ya ilk defa böyle baş ağrısı yaşıyorum kafam zonkluyo resmen geçmek bilmedi bittim ağrıdan 😭😭😭

Geçen hafta bende de oldu üst üste evdeki tüm ışıkları kapattım karanlıkta oturduk🥺 tansiyona bağlı değilse migrendir canım. Burnum da tıkalı demişsin o da yapar baş ağrısı zaten :( Ağrı kesici içememek çok zorluyor insanı inşallah yarına bir şeyin kalmaz🙏🏻
parol içtim mecburen hiçbir şey işe yaramıyo berbat bir ağrı ya😭

kızlar baş ağrısı için neler önerirsiniz sabahtan beri burnum tıkalı başım çatlıyo parol içmek istemiyorum 😔
Ben eşime saç diplerimi çektiriyordum bide yastığını yükselt burun tıkanıklığı varsa o yapıyor çünkü geçmiş olsun, parol zararsız gebelikte ben de kullandım

Ben eşime saç diplerimi çektiriyordum bide yastığını yükselt burun tıkanıklığı varsa o yapıyor çünkü geçmiş olsun, parol zararsız gebelikte ben de kullandım
içtim parol 10 dk önce kulaklarıma bile vurdu ağrısı 😭 saç diplerini de deniyim hemen çıldırıcam ya resmen kabus gibi

dayanamayıp içtim ya ilk defa böyle baş ağrısı yaşıyorum kafam zonkluyo resmen geçmek bilmedi bittim ağrıdan 😭😭😭
Canim o kriz gibi geliyor benim gozumun gorusu filan gitmisti, anlattigimda da doktorum aksine kizdi eziyet cekmeyi mi seviyorsun parol dururken icmemek canina iskence filan diye gozumu korkuttu🤭 o gunden sonra uc kez ictim totalde ben de ama gercekten iyi geldi 🙏🏼 sifa olsun sana da

Canim o kriz gibi geliyor benim gozumun gorusu filan gitmisti, anlattigimda da doktorum aksine kizdi eziyet cekmeyi mi seviyorsun parol dururken icmemek canina iskence filan diye gozumu korkuttu🤭 o gunden sonra uc kez ictim totalde ben de ama gercekten iyi geldi 🙏🏼 sifa olsun sana da
uyuyodur diye yazmadım doktora 😔 ay gerçekten kriz gibi beyin kanaması geçiriyorum sandım panik atak perilerim geldi resmen öyle bi ağrı 😭😭 sende kaç dakikada etki etmişti ilaç aşkım

uyuyodur diye yazmadım doktora 😔 ay gerçekten kriz gibi beyin kanaması geçiriyorum sandım panik atak perilerim geldi resmen öyle bi ağrı 😭😭 sende kaç dakikada etki etmişti ilaç aşkım
1 saati bulmustu malesef canim azicik sabret 🙏🏼biraz soguk kompres yap basina iyi geliyor ilac etki edene dek

içtim parol 10 dk önce kulaklarıma bile vurdu ağrısı 😭 saç diplerini de deniyim hemen çıldırıcam ya resmen kabus gibi
16 nın başında benim de çok ağrıdı ya biraz sabır geçiyor şükür artık yok olsa da çok az ağrıyor

20 dk oldu aynı hala😭😭 sıcak soğuk buhar hepsini denedim tansiyon da normal acile gidicem 1 saate geçmezse😔
Gecer gecer azicik daha sabret🙏🏼 13/14/15 haftalarim cok basagrili gecti benim, burada da yazmistim hatta. Cok zorluyor insani, ben normalde regl iken bile bas agrisi cekmeyen biri olarak cok zorlandim o agrilarla basetmekte 🥲

ay evet benim de 16 bu haftaya özel mi bu ağrı 😭 perişan haldeyim ya
Sanırım o haftaya özel 17 de rahatladım ben ciddi anlamda bu kez de başka ağrılar oluyor ajsjsn ağrısız bitmeyecek kabullenelim

Merhaba arkadaslar 14+5 haftalik hamileyim sanirim dogumum kasim ortalarinda olacak adanada kucuk kesi ile estetik dikiş ile sezeryan ameliyati yapacak doğum doktoru bilen varmidir?
Bende Adanadayim erdal candan a gidiyorum. Estetik dikiş yapan kadın doğum dr u duymadim ama herhangi bi dr ile gorusursen ameliyata estetik cerrah ile giriliyor gibi duymuştum sadece dikiş için. Bu arada sezaryen dikiş de öyle çok dikkat çekecek gibi olmuyor ince bir çizgi bikini bölgesinde kaldığı icin gözükmüyor da

Gecer gecer azicik daha sabret🙏🏼 13/14/15 haftalarim cok basagrili gecti benim, burada da yazmistim hatta. Cok zorluyor insani, ben normalde regl iken bile bas agrisi cekmeyen biri olarak cok zorlandim o agrilarla basetmekte 🥲
benim de normalde pek baş ağrım olmaz😢 ağlamamak için zor duruyorum daha çok ağrır diye offf offff😔😔

Back
X