• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Merhaba, biz bilemeyiz ki. Doktora gitmeniz doktorun sizin muayene etmesi lazım. Rahim ağzı kaynaklı olabilir, polip olabilir cinsel ilişki sonrası olabilir.
Yada rahim de kanama alanı olabilir. Yada plesanta aşağıdadır ondan olabilir. Bir çok durum söz konusu. Siz doktora görünün
Çıktım doktordan plasenta asagida o yüzden olabilir dedi şükürler olsun progestan kullanicam, sagolun cevabınız icin

parol içtim mecburen hiçbir şey işe yaramıyo berbat bir ağrı ya😭
canım ben migren taşı kullandım, bir nebze iyi geldi. çok kötü bir şey benimde başıma iki hafta da bir geliyor, geldi mi 2 , 3 gün sürüyor, parol boş fayda etmiyor. doktoruma sordum ağıran bölgeye sürüyorum diye sıkıntı yok dedi

Sen bensin ya, keşke hiçbir şey bilmeden geçirseydim gebeliğimi diyorum bazen. Otu boku araştırıp kendimi dertten derde sürüklüyorum aman
Her yeni öğrendiğin şeyde de aynı kahır seviyesiyle araştırma yapıyorsun dimi :D biz doğurana kadar iflah olmayız ahjhajhhjah

Günaydın kızlar keyifler nasıl bu hafta doktor kontrolüne giden kimse yok sanırım

ay neyin tadını çıkar allah aşkına başım çatlıyor sabah sabah :D şimdi bide bu yeni yaptırdığım testin sonucu ne zaman çıkacak diye bakıp bakıp duruyorum tadım tuzum yok ahjakhaahah
Kız sana takma şu testi demedik miiiii ahahahha benim e nabızıma hemen düşmüştü de doktor geç aradı. Şöyleli bi değer, başta anlamadım da netten araştırınca normal bi aralıkta diyodu sonra ok dedim hayatıma devam ettim🤣
Takma güzelimm takma minikk kuşummm dhdjdj

Eklentiler

• IMG_9198.webp
    IMG_9198.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 47
Kız sana takma şu testi demedik miiiii ahahahha benim e nabızıma hemen düşmüştü de doktor geç aradı. Şöyleli bi değer, başta anlamadım da netten araştırınca normal bi aralıkta diyodu sonra ok dedim hayatıma devam ettim🤣
Takma güzelimm takma minikk kuşummm dhdjdj
ya takmayayım diyorum ama yine de aklımın bi köşesini meşgul ediyor ve aklıma geldiğinde tadım kaçıyor ahahhjahjahhja şu da bi çıkaydı geriye kafaya takacak bitek detaylı usg kalıyor. bi de aşıları ne yapsak mevzusu. sahi doktorun ne dedi aşılarla ilgili aşko?

ya takmayayım diyorum ama yine de aklımın bi köşesini meşgul ediyor ve aklıma geldiğinde tadım kaçıyor ahahhjahjahhja şu da bi çıkaydı geriye kafaya takacak bitek detaylı usg kalıyor. bi de aşıları ne yapsak mevzusu. sahi doktorun ne dedi aşılarla ilgili aşko?
Sağlık ocağında yaptır dedi aşkım aşılarını, onlar arar zaten dedi bebeğin korunması için önemli dedi yaptır dedi. Ben de olumlu olumsuz çok şey okudum ama hem doktorum böyle dedi bi de benim kuzenlerim de doktor onlara sordum özellikle yenidoğanda tetanos olabiliyor sen önlemlerini al mutlaka yaptır dediler onlar da öyle diyince ikna oldum yaptırcam yani

Sağlık ocağında yaptır dedi aşkım aşılarını, onlar arar zaten dedi bebeğin korunması için önemli dedi yaptır dedi. Ben de olumlu olumsuz çok şey okudum ama hem doktorum böyle dedi bi de benim kuzenlerim de doktor onlara sordum özellikle yenidoğanda tetanos olabiliyor sen önlemlerini al mutlaka yaptır dediler onlar da öyle diyince ikna oldum yaptırcam yani
peki bu yeni çıkan karma olanı mı yaptıracaksın? içinde boğmaca ve difteri de varmış bununla alakalı bişey söyleyen oldu mu

Evet kuzum karma yaptırıcam yenidoğanlarda boğmaca enfeksiyonu da oluyormuş onun önüne geçmek içinmiş koruma sağlıyomuş falan
Benim doktor da öyle dedi ya suriyelilerden sonra türkiyede boğmaca vakaları görülmüş o yüzden eklenmiş. ama duyduğum olumsuz şeyler de bi kafamı karıştırdı allah göstermesin ani bebek kaybı gibi şeyler yazmışlar

Canım senin kanama mı lekelenme mi oluyor? İyi alışmışsın ben hiç alışamadım hala. Buarada bende her hafta gidiyorum doktoruma. Aslında 2 haftada bir gel diyor ama içim böyle rahat ediyor.
Bana 12. Haftada %90 kız dedi 13.de erkek gibi dedi. 😂
Buarada senin detaylı ultrason içinmi perinatolog yapacak
Yaklaşık 10 gün oluyor kahverengi şekilde geliyor taze kan gibi değil ama günde bir kaç ped dolduracak kadar. Evet detaylı için canım

Benim doktor da öyle dedi ya suriyelilerden sonra türkiyede boğmaca vakaları görülmüş o yüzden eklenmiş. ama duyduğum olumsuz şeyler de bi kafamı karıştırdı allah göstermesin ani bebek kaybı gibi şeyler yazmışlar
Aynen ben de okudum çok ama enfeksiyon da riskli geldi koruma sağlasın diye olmaya karar verdim. Olana kadar hala araştırmaya sormaya görüş almaya devam tabi dhshs

Back
X