• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
Sen nasılsın kuzum? Operasyondan sonra sürecin nasıl ilerledi hersey yolunda mı
Çok şükür iyiyim canım hiç ameliyat olmamış gibiyim 🙃 cuma eşim geliyor çok özledim 1 ay oldu gideli beraber bebeği görmeye gideceğiz bakalım tombiktom nasıl 🥹 senin kontrol ne zaman gerçi ağrın için gittiğinde görmüşsundur 😍

Çok şükür iyiyim canım hiç ameliyat olmamış gibiyim 🙃 cuma eşim geliyor çok özledim 1 ay oldu gideli beraber bebeği görmeye gideceğiz bakalım tombiktom nasıl 🥹 senin kontrol ne zaman gerçi ağrın için gittiğinde görmüşsundur 😍
Ay çok şükür ya 🙏💕
Eşin 1 aydır yok muuu. Kıyamam aklı hep bebişiyle sendedir
Ben son zamanlarda bebişkoyu çok gördüm iyiydi şükür, ama rutin kontrolüm 21inde 😍 27sine de detaylı usg randevusu aldım. Onu da hayırlısıyla bi atlattsaydık😂

Ay çok şükür ya 🙏💕
Eşin 1 aydır yok muuu. Kıyamam aklı hep bebişiyle sendedir
Ben son zamanlarda bebişkoyu çok gördüm iyiydi şükür, ama rutin kontrolüm 21inde 😍 27sine de detaylı usg randevusu aldım. Onu da hayırlısıyla bi atlattsaydık😂
Doğuma kadar ayda 1 gelecek 🥹 bu gittiğimde şu aşı işiyle detaylı ultrason işini sonuca bağlamam lazım benim de inşallah güzel geçecek ultrasonun bakalım kime benzeyecek çok merak ediyorum 😘

simlumina simlumina @deryaderya2 kızlar sizler nasılsınız göremedim sizi ne zamandır 💕
Selam canim, bir haftadir ailemin yanindayiz bayram oncesi gelmistik 💕🎈 okuyorum ama cok yazamadim buraya, iyi diyelim iyi olalim 🫠 sukur agrim sizim yok, ama bulantilar gun icinde ufaktan yokluyor hala daha ilac iciyorum geceleri malesef. Onun disinda iyiyim enerjim keyfim yerinde 🧿
Sen nasilsin 🩵🩵

Kızlar benim de öngörülen doğum tarihim 9 Kasım :) yarın 18 haftalık olacağım ama bebeğimi en son 12. Haftada genetik ultrasonda gördüm :) yurtdışında yaşıyorum burada ultrasona gereksiz diyor doktorlar .. 12. Hafta olduğu için de bir doktor kız bir doktor erkek dedi çok meraktayım :) 2 gün sonra 2. Genetik ultrasonum var hem cinsiyet öğrenip hem her şey yolunda mı diye bakacağız. Sizler ne güzel sık sık görmüşsünüz bebeğinizi :)) içim gitti :))

Merhaba kızlar, 17 haftalık hamileyim. Yazılanları takip ediyordum ama ilk defa yazıyorum.
Yaklaşık 3 haftadır bitmeyen bir grip yaşıyorum doktorum antibiyotik iç dedi içtim ona rağmen hala geçmedi. 2 hafta önce kan testinde crp bakmışlardı 2 çıkmıştı. Yüksek bir enfeksiyon muydu bebeğim zarar görmüş müdür? Korkmaya başladım. 1 haftadır da koku alamıyorum. Yarın doktora gideceğim ama inşallah sıkıntı yoktur.

Merhaba kızlar, 17 haftalık hamileyim. Yazılanları takip ediyordum ama ilk defa yazıyorum.
Yaklaşık 3 haftadır bitmeyen bir grip yaşıyorum doktorum antibiyotik iç dedi içtim ona rağmen hala geçmedi. 2 hafta önce kan testinde crp bakmışlardı 2 çıkmıştı. Yüksek bir enfeksiyon muydu bebeğim zarar görmüş müdür? Korkmaya başladım. 1 haftadır da koku alamıyorum. Yarın doktora gideceğim ama inşallah sıkıntı yoktur.
Merhaba, ben de 15. Haftadayım. Muhtemelen covidsiniz, sadece antibiyotik ile geçmez. Enfluvir diye bir ilaç veriyorlar genelde ama gebelikte kullanılabilir mi bilmiyorum. Crp her zaman anlamlı olmayabilir, başka parametrelerle birlikte bakıyorlar. Yüksek bir enfeksiyon olsa doktor önlem alırdı, korkmayın. Tekrar doktora gitmeniz yerinde olur. Geçmiş olsun 💐

Günaydın kızlar,

bugün aylar sonra işe gideceğim. Kanamadan ötürü uzun süre raporluydum sonra da home office çalıştım. Bugün büyük gün. Gece uyuyamadım, bilinç altında stres yaptım muhtemelen . İnşallah sıkıntısız eve dönerim. Neyse bakalım, belki iş ortamı bebeğimin hoşuna gider “annemin enerjisini almayayım madem” der 😅

Crp 2 gayet düşük ben sağlıklıyken bile 2.5 çıktığı oluyor normalde

Kızlar benim de öngörülen doğum tarihim 9 Kasım :) yarın 18 haftalık olacağım ama bebeğimi en son 12. Haftada genetik ultrasonda gördüm :) yurtdışında yaşıyorum burada ultrasona gereksiz diyor doktorlar .. 12. Hafta olduğu için de bir doktor kız bir doktor erkek dedi çok meraktayım :) 2 gün sonra 2. Genetik ultrasonum var hem cinsiyet öğrenip hem her şey yolunda mı diye bakacağız. Sizler ne güzel sık sık görmüşsünüz bebeğinizi :)) içim gitti :))
Merhaba hoşgeldiniz evet yurtdışında öyleymiş ya baya da uzun bir zaman insan merak ediyor ister istemez burda çoğumuz ayda 1 gidiyoru yada 2 hafta da bir gidiyoruz 😊

Ay kızlar ben en son bayramdan önce tartılmıştım 59 kiloydum, bu sabah bi tartıldım 61.6 😳 yani 1 haftada bu kadar almam normal mi direkt hamile diyetisyeninden randevu aldım. 18+5teyim yani bu sıralar normal mi böyle hızlı kilo alımı

Kızlar günaydın geçen kontrolümde doktorum rahimde hafif kasılman var dedi duphaston ilaç verdi günde 2 kez. Ben bi tedirgin oldum ilaç kullanmaktan 1 tane içsem falan dedim ama yok günde 2 kez al hiçbir zararı yok rahatlatır rahmini dedi. Beş gündür içiyorum içmeye başladığımdan beri kasık ağrılarım neredeyse bitti gibi bi şey gerçekten rahatlattı ama yine de tedirginim. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu ya da duphaston kullanan var mı aranızda

idrar yaparken yanma acıma yok aslında ya da sarımsı akıntı yok
akıntım oluyor progestan kullanıyorum onun beyaz sulu akıntısı oluyor, bide bu karın yumuşaması yeni çıktı ve kasık baskısı acaba rahim mi kısaldı en son 3.8 ölçmüştü doktorum ya da rahim içi büyüyor o yüzden ağrı baskı oluyor. 20. haftada detaylıya giricem o zamanı beklesem mi bilemedim ya insanın aklına her şey geliyor🫠
Günaydın, aynı soru benim de aklımı kurcalıyor 3.79du ama kasık ve vajina baskısı kramp şeklinde çok hissediyorum acaba rahim mi kısalıyor diye bir triplendim fjdfhsd cumartesi randevu aldım doktora soracağım haber veririm eğer sen gitmeyeceksen canım.

Ay kızlar ben en son bayramdan önce tartılmıştım 59 kiloydum, bu sabah bi tartıldım 61.6 😳 yani 1 haftada bu kadar almam normal mi direkt hamile diyetisyeninden randevu aldım. 18+5teyim yani bu sıralar normal mi böyle hızlı kilo alımı
Valla ben de bir anda 55.5 dan 57.8 e filan çıktım anlamadım moralim bozuldu 52kg ile hamile kalmıştım. 18+6 bugün şimdiden böyleyse sonra ne olacak diye bir ürkmedim değil

Valla ben de bir anda 55.5 dan 57.8 e filan çıktım anlamadım moralim bozuldu 52kg ile hamile kalmıştım. 18+6 bugün şimdiden böyleyse sonra ne olacak diye bir ürkmedim değil
55le kalmıştım ben de 🥺🥺 inanılmaz moralim bozuldu gerçekten. Ödem oldu herhalde diye düşünüyorum hala bi iyimserlik 😂😂

Back
X