• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
ben de odadan kovdum az önce sebepsiz xhxkxldnnx bi kere de onun midesi bulansın başı ağrısın ya niye her şeyi biz çekiyoruz
Sey diyor bi de gelmis, hamilesin canim cok normal 🤣🤣17 hafta oldu hala bulanti cekmem cok normal demek ona gore tovbe allahim ya cok biliyorlar herseyi bir de

Canım daha çok uykudan uyanınca falan mı oluyor? Benim nadiren oluyor ama ileride olur mutlaka diye düşünüyorum bu yüzden gebe desteği almayı planlıyorum. Yastık ama bu büyük olanlardan değil de küçük iki kanadı olanlardan. Baby&Mom çok fonksiyonlu hamile destek yastığı diye geçiyor. İnstada alanları çok memnun gördüm. Belki iyi gelir sana da
Ben son bir haftadır evde değilim, aslında yatağım da rahat ama acaba ondan mı oldu diye düşündüm. Yani sabahları dinlenmiş uyanamıyorum ama daha çok gün içinde daha kötü oluyorum. Yastığa bi bakayım, belki rahatlatır. Gerçekten zorluyor beni. Teşekkür ederim ♥️

16. Hafta baş ağrısı hafta mı ya cidden ben de kaç gün dayanılmaz ağrılar yaşamıştım. Parol içtim tabi ki durulacak gibi olmayınca günde bir tane attım. Fetal de yüksek risk çıkan arkadaşımız olmuş lütfen sıkma canını Allahın izniyle sağlıklıdır bebişin dedikleri gibi sağlam bi doktora muayene ol da hep beraber rahatlayalım biran önce:)

16. Hafta baş ağrısı hafta mı ya cidden ben de kaç gün dayanılmaz ağrılar yaşamıştım. Parol içtim tabi ki durulacak gibi olmayınca günde bir tane attım. Fetal de yüksek risk çıkan arkadaşımız olmuş lütfen sıkma canını Allahın izniyle sağlıklıdır bebişin dedikleri gibi sağlam bi doktora muayene ol da hep beraber rahatlayalım biran önce:)
doktor bana 8 saatte bir parol içebilirsn dedi kafamı duvarlara vurcak haldeyim ya ne biçim hafta bu😭😭😭😭

Günaydın. Puxhu Puxhu beni listeden silebilir misin? Hesap değiştireceğim. Yeni hesabımla gelince tekrar listeye kayıt olayım. Karıştırmayayım listeyi ☺️

Kızlar hayırlı sabahlar, benim kahverengi lekelenmem oldu ilk defa burada sürekli lekelerle uğraşanlar var benim ilk defa oldu ultrasona göre 13+4 yeyim bu haftada ilk defa olması normal midir bilen var mıdır ? Aralık anneleri grubundayım orada en ileride ben olduğum için bir de buraya sorayım dedim 🙏

Kızlar size bişey sormak istiyorum muhtemelen çoğunuz bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz. Ben tatlıyı hiç aramıyorum yemek istemiyorum da. Erkek bebekte öyle oluyor diyorlar doğru mu ? Erkek bebek anneleri tatlı ile aranız nasıldı ?

Kızlar size bişey sormak istiyorum muhtemelen çoğunuz bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz. Ben tatlıyı hiç aramıyorum yemek istemiyorum da. Erkek bebekte öyle oluyor diyorlar doğru mu ? Erkek bebek anneleri tatlı ile aranız nasıldı ?
ben tatlıdan tiksindim resmen hala da yemiyorum çok nadir bir parça yersem yerim o kadar kahve yanında falan ama ben normalde de tatlı çok sevmem zaten🥹

Ben öğrenemedim ama doktor %70 kız dedi,fakat netleşmedi.Yalnız tatlıdan hiç tiksinmedim,sütlaç filan aşerdim hatta.Birkaç kere eşime kuru pasta aldırdım.Normalde tatlıyla aram yoktur.Benimkinin cinsiyeti çok merak ediyorum 😅Et ve tavuk ürünlerinden baya tiksindim.Erkeğe tatlı derlerdi,ete de öyle ikisi de farklı gelişti bende.

Kızlar bir şey soracağım biraz özel olacak ama kafama çok takıldı. Benim hamileliğin başından beri düşük riskim olmamasına rağmen doktor cinsel ilişkiyi yasakladı. 3. Ay kontrolünde artık haftada 1 ilişki yaşayabileceğimizi söyledi. Ama ben internette ilişkiden sonra kanaması olanları gördüm ve çok korkuyorum bu nedenle eşimden uzak duruyorum. Sonra da eşime karşı kötü hissediyorum. Psikolojik bir çatışma yaşıyorum.. Ne yapmalıyım sizce
Canım bence haftada birden bir şey olmaz nazik olursunuz biraz.
Uzun yıllar zayıf olmama rağmen sonradan tatlıdan dolayı kilosu artmış bir insan olarak hamilelikten bu yana aram sıfırdı. Biraz biraz başladım yeni. Erkek annesiyim

Kızlar hayırlı sabahlar, benim kahverengi lekelenmem oldu ilk defa burada sürekli lekelerle uğraşanlar var benim ilk defa oldu ultrasona göre 13+4 yeyim bu haftada ilk defa olması normal midir bilen var mıdır ? Aralık anneleri grubundayım orada en ileride ben olduğum için bir de buraya sorayım dedim 🙏
Merhaba, biz bilemeyiz ki. Doktora gitmeniz doktorun sizin muayene etmesi lazım. Rahim ağzı kaynaklı olabilir, polip olabilir cinsel ilişki sonrası olabilir.
Yada rahim de kanama alanı olabilir. Yada plesanta aşağıdadır ondan olabilir. Bir çok durum söz konusu. Siz doktora görünün

ben normalde tatlı canavarı olan biri olarak söylüyorum, hamile kaldığım anda tatlıdan tiksindim ekşiye düştüm. bebom kız

Aşkım ben 9. Haftada Chatgbye en erken kaçıncı haftada doğurabilirim diye bakıyordum. Yıldummm.Bezdummm. Bir de hamileliği tadını çıkar diyorlar yaaa 🔫
ay neyin tadını çıkar allah aşkına başım çatlıyor sabah sabah :D şimdi bide bu yeni yaptırdığım testin sonucu ne zaman çıkacak diye bakıp bakıp duruyorum tadım tuzum yok ahjakhaahah

Bence bir şeyden iğrenip bir şey aşermenin cinsiyetle kesinlikle alakası yok

Bence doktora gidin ben her lekelenmemde soluğu doktorda alıyordum

ay neyin tadını çıkar allah aşkına başım çatlıyor sabah sabah :D şimdi bide bu yeni yaptırdığım testin sonucu ne zaman çıkacak diye bakıp bakıp duruyorum tadım tuzum yok ahjakhaahah
Sen bensin ya, keşke hiçbir şey bilmeden geçirseydim gebeliğimi diyorum bazen. Otu boku araştırıp kendimi dertten derde sürüklüyorum aman

Back
X