Senin nasıl karnın şimdi? Ben de instada çok küçük karınlı ileri haftalar gördükçe sinir oluyorumBade natural çatlak kremi aldım bioil iyi gelmedi bana bebe yağı gibi lierac alicam ben de bayramdan sonra annem beni 4.5 kg doğurmuşAllah sonumu hayır etsin herkes ikiz sanıyordu karnımı diyor
ben kullanıyorum canım planladığımdan beri başlamıştım. doktorum da çok iyi devam et dedi değerlerim de gayet iyi çıkıyorKızlar günaydın. Elanatal hamilelik kullanıp memnun olan var mı? 1 haftadır içiyorum da işe yarıyor mu?
Ben de lierac kullaniyordum, simdi cerave nin bir losyonunu da ekledim baha nemli tutuyor. Yag formlarla anlasamiyorum ben yapis yapis hissi cok rahatsizlik veriyorBade natural çatlak kremi aldım bioil iyi gelmedi bana bebe yağı gibi lierac alicam ben de bayramdan sonra annem beni 4.5 kg doğurmuşAllah sonumu hayır etsin herkes ikiz sanıyordu karnımı diyor
kaçıncısını kullanıyosun canım senben kullanıyorum canım planladığımdan beri başlamıştım. doktorum da çok iyi devam et dedi değerlerim de gayet iyi çıkıyor
Of o kadar üzgünüm ki doğru düzgün beslenemiyorum hiçbir şey yemiyorum vicdan azabı çekiyorum deli gibi ama elimden bir şey gelmiyor daha önce de bu otitis eksterns belası gelmişti başıma ama günde altı yedi tane arveles dolorex alıyordum yine de ağrıdam duramıyordum şimdi parol o kadar kesmiyor ki çok zor bir şey gerçekten Rabbim kimseye vermesinay otit agrisi kadar illet cok az agri var iyi bilirim. hic vicdan yapma ilaclarini güzelce ic, bu ilaclar gebelikte verilen ilaclar zaten, ayrica enfeksiyon olmasi cok daha kötü, vücudun seni toplamaya calisirken bebis cok zorlanir.
77 ile başladım tedaviye şimdi 77-76 gidip geliyorum karnım yayvan sini gibiSenin nasıl karnın şimdi? Ben de instada çok küçük karınlı ileri haftalar gördükçe sinir oluyorumbi arkadaş da bana seninki haftasına göre iri dedi. Ama aslında o kadar değildi bence
Ona da bakayım pehlivan gibi yaz sıcağında ne yapacağızBen de lierac kullaniyordum, simdi cerave nin bir losyonunu da ekledim baha nemli tutuyor. Yag formlarla anlasamiyorum ben yapis yapis hissi cok rahatsizlik veriyor
ben planlarken ve ilk 3 ayımda 1.sini kullandım şu an 2.sini kullanıyorum 14.haftadan berikaçıncısını kullanıyosun canım sen
Günaydın. Ben baştan beri onu kullanıyorum doktor tavsiyesiyle. Neye göre memnun olduğumuzu anlayacağız vitaminden onu bilemedimKızlar günaydın. Elanatal hamilelik kullanıp memnun olan var mı? 1 haftadır içiyorum da işe yarıyor mu?
Iste yazin hele o yaglarla hic anlasamiyorum ben cok da terleyen biriyimdirOna da bakayım pehlivan gibi yaz sıcağında ne yapacağız
Ay benim de oglan diye sanirim one dogru füze gibi gitmeye basladi gobegim, doktorum gecen diyor ki bu daha da one sivrilecek belli oldu korkma ajdjdjdjdjd77 ile başladım tedaviye şimdi 77-76 gidip geliyorum karnım yayvan sini gibiöne doğru değil de yanlara doğru büyüyor sanki kız bu arada belki ondandır
İyi bari kokusu o kadar kötü ki zor içiyorum işe yarıyorsa katlanmaya çalışacağımben kullanıyorum canım planladığımdan beri başlamıştım. doktorum da çok iyi devam et dedi değerlerim de gayet iyi çıkıyor
İçindeki demir yeterli oluyor mu onu merak ettim aslında. Benim demirim hep düşük geliyor da bu takviye yükseltecek mi merak ettim. Kokusu da çok kötü olduğu için işe yaramasını umuyorum en azındanGünaydın. Ben baştan beri onu kullanıyorum doktor tavsiyesiyle. Neye göre memnun olduğumuzu anlayacağız vitaminden onu bilemedimherhangi bi yan etkisi yok en azından benim için
yarıyor yarıyor ben düzgün beslenemememe rağmen değerlerim 19.haftada gayet iyi çıktı ki hamile olmadığım zamandan bile daha yüksekİyi bari kokusu o kadar kötü ki zor içiyorum işe yarıyorsa katlanmaya çalışacağım
Ben başladığıma göre iki buçuk kilo gerideyim ama hamile karnı ile kilonun ilgisi yok sanki. Benimki öne çıkacak gibi erkek ya77 ile başladım tedaviye şimdi 77-76 gidip geliyorum karnım yayvan sini gibiöne doğru değil de yanlara doğru büyüyor sanki kız bu arada belki ondandır
ben de 17. haftada hiç kilo almadım ama karnım çok sivri baya büyüdü erkek bu aradaBen başladığıma göre iki buçuk kilo gerideyim ama hamile karnı ile kilonun ilgisi yok sanki. Benimki öne çıkacak gibi erkek ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?