Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar günaydın. Elanatal hamilelik kullanıp memnun olan var mı? 1 haftadır içiyorum da işe yarıyor mu?

Bade natural çatlak kremi aldım bioil iyi gelmedi bana bebe yağı gibi lierac alicam ben de bayramdan sonra annem beni 4.5 kg doğurmuş Allah sonumu hayır etsin herkes ikiz sanıyordu karnımı diyor
Senin nasıl karnın şimdi? Ben de instada çok küçük karınlı ileri haftalar gördükçe sinir oluyorum bi arkadaş da bana seninki haftasına göre iri dedi. Ama aslında o kadar değildi bence

Bade natural çatlak kremi aldım bioil iyi gelmedi bana bebe yağı gibi lierac alicam ben de bayramdan sonra annem beni 4.5 kg doğurmuş Allah sonumu hayır etsin herkes ikiz sanıyordu karnımı diyor
Ben de lierac kullaniyordum, simdi cerave nin bir losyonunu da ekledim baha nemli tutuyor. Yag formlarla anlasamiyorum ben yapis yapis hissi cok rahatsizlik veriyor

ay otit agrisi kadar illet cok az agri var iyi bilirim. hic vicdan yapma ilaclarini güzelce ic, bu ilaclar gebelikte verilen ilaclar zaten, ayrica enfeksiyon olmasi cok daha kötü, vücudun seni toplamaya calisirken bebis cok zorlanir.
Of o kadar üzgünüm ki doğru düzgün beslenemiyorum hiçbir şey yemiyorum vicdan azabı çekiyorum deli gibi ama elimden bir şey gelmiyor daha önce de bu otitis eksterns belası gelmişti başıma ama günde altı yedi tane arveles dolorex alıyordum yine de ağrıdam duramıyordum şimdi parol o kadar kesmiyor ki çok zor bir şey gerçekten Rabbim kimseye vermesin

Merhaba kızlar Bazı sebeplerden dolayı eski hesabımı kapatmıştım. Yeniden geldim. Listeye beni de ekleyebilir misiniz? Puxhu
SAT: 18 Şubat
Kese ve Kalp Atışı: 7 Nisan
Tahmini Doğum Tarihi: 25 Kasım

Senin nasıl karnın şimdi? Ben de instada çok küçük karınlı ileri haftalar gördükçe sinir oluyorum bi arkadaş da bana seninki haftasına göre iri dedi. Ama aslında o kadar değildi bence
77 ile başladım tedaviye şimdi 77-76 gidip geliyorum karnım yayvan sini gibi öne doğru değil de yanlara doğru büyüyor sanki kız bu arada belki ondandır

Ona da bakayım pehlivan gibi yaz sıcağında ne yapacağız
Iste yazin hele o yaglarla hic anlasamiyorum ben cok da terleyen biriyimdir ustumden sipsip akacak gibi geliyor tikleniyorum ajdjdjdj. Aldigim cerave losyonun krem formu da var ben cabuk emilsin diye losyon olarak aldim canim aklinda bulunsun catlamaya cok musaitsen krem merhem formu daha iyi gelebilir nemlendirme acisindan

77 ile başladım tedaviye şimdi 77-76 gidip geliyorum karnım yayvan sini gibi öne doğru değil de yanlara doğru büyüyor sanki kız bu arada belki ondandır
Ay benim de oglan diye sanirim one dogru füze gibi gitmeye basladi gobegim, doktorum gecen diyor ki bu daha da one sivrilecek belli oldu korkma ajdjdjdjdjd

Günaydın. Ben baştan beri onu kullanıyorum doktor tavsiyesiyle. Neye göre memnun olduğumuzu anlayacağız vitaminden onu bilemedim herhangi bi yan etkisi yok en azından benim için
İçindeki demir yeterli oluyor mu onu merak ettim aslında. Benim demirim hep düşük geliyor da bu takviye yükseltecek mi merak ettim. Kokusu da çok kötü olduğu için işe yaramasını umuyorum en azından

Ben başladığıma göre iki buçuk kilo gerideyim ama hamile karnı ile kilonun ilgisi yok sanki. Benimki öne çıkacak gibi erkek ya

kızlar 20 ve 24 haftalarda tetanoz olacakmışım tek doz olan adacel mi neydi o bana olmuyomuş son beş yılda tetanoz aşısı yaptırmadığım için siz aşıları konuştunuz mu doktorunuzla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…