İçebilsem keşke kusma başladı şimdi decanım çok geçmiş olsun ben de geçen hafta covid oldum çok üzüldüm ama bebekler korunuyo merak etme herkes bi şekilde hasta oluyo hamileliktesıvı şeyler tüketmek enfeksiyonu atmak için önemliymiş besleyici çorbalar filan mi içsen
Son 5 yılda ben de yaptırmadım tetanoz ama bana demedi hiç sormadı yani öyleyse zaten muayene günü sağlık ocağında tetanoz 1. Doz günüm onu yaptırırım mecburenkızlar 20 ve 24 haftalarda tetanoz olacakmışımtek doz olan adacel mi neydi o bana olmuyomuş son beş yılda tetanoz aşısı yaptırmadığım için siz aşıları konuştunuz mu doktorunuzla
Ben tetanoz aşısı vuruldum canimkızlar 20 ve 24 haftalarda tetanoz olacakmışımtek doz olan adacel mi neydi o bana olmuyomuş son beş yılda tetanoz aşısı yaptırmadığım için siz aşıları konuştunuz mu doktorunuzla
Ben de lierac kullaniyordum, simdi cerave nin bir losyonunu da ekledim baha nemli tutuyor. Yag formlarla anlasamiyorum ben yapis yapis hissi cok rahatsizlik veriyor
yan etki yaptı mı ben çok korkuyorumBen tetanoz aşısı vuruldum canim
Bu haftalarda benim de ağrım olmuştu. Bazen nerdeyse ağlıcak düzeyde, sanırım rahim büyüyor ve yukarı doğru çıkıyor. Bağlar da geriliyormuş o yüzden oluyormuşKızlar iki sorum olacak. Birincisi yüzde leke oluşmaması için ne kullanıyorsunuz? İkincisi benim kasığımın altı vajinamın üstü sağ taraf sabahtan beri tek taraflı ağrıyor. Bu normal mi yoksa doktora gitmeli miyim?
Yok canım gidip alman gerekiyor enabıza düşüyor ama bize sonuç göstermiyorAaa e nabıza düşüyor mu? E nabızda sonuçları görebildin mi peki yoksa gitmek mi lazım
İnsan geriliyor ya vajina tarafında baskı var gibi hissettim ilk sonra sağ yukarıda bıçak girer gibi oldu. Büyük ihtimal büyüdüğünden ama insan korkuyorBu haftalarda benim de ağrım olmuştu. Bazen nerdeyse ağlıcak düzeyde, sanırım rahim büyüyor ve yukarı doğru çıkıyor. Bağlar da geriliyormuş o yüzden oluyormuş
Kaç haftalık oldu canımof kizlar bulantim azalmistir diye prilami gece 1 e düsürüdm gündüzde icmedim, su an ölüyorumne zaman gececek bu ((
Canim lierac ve cerave vucuduma, yuzume krijen ve bade naturalin urunlerini kullaniyorumYavrum yüzüne ve vücuduna ne sürüyorsun nemlendirmek için ?
16 oldu bugünKaç haftalık oldu canım
İnşallah bir an önce biter. Seni anca şöyle motive edebilirim bir gün uyanacaksın ve bitmiş olacak birden kesiliyor16 oldu
ay insallah, bir gün uyaniyorum cok iyiyim, 2. gün yine tuvalette. biktimİnşallah bir an önce biter. Seni anca şöyle motive edebilirim bir gün uyanacaksın ve bitmiş olacak birden kesiliyor
Canim lierac ve cerave vucuduma, yuzume krijen ve bade naturalin urunlerini kullaniyorum
Canim ben onu sadece popo gobek ve meme kullaniyorum catlayacak yerlere yani, diger yerlere onu surmedigim icin bilemmiyorum. Ama bacaklarim dirsekler ve diz kapaklarim cok kurudur cerave losyon cok iyi geldi nem olarakLierac bütün vücudun bu pul pul döküntüsünü alıyor mu acaba alıyorsa sadece onu alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?