Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Başkası demese bile ben kendim bile farkediyorum komik yürüyorum bence içgüdüsel olarak sanki hızlı yürüsem bişey olacak sanıyorum uzun zamandır da evde istirahat halinde olduğum için yeni yeni ayaklandım hepten komiğim bence geçen gün annem de ben yürürken arkamdan bakıp güldü gördüm

Annem sürekli bacaklarını açıp yürüyorsun diyor hacı yatmaz gibi ileri geri değil sağa sola doğru yürüyormusum

Evet doğru ne kadar kullancamizi nerden bilcekler alttan muayene mi etcek neden kan geliyor anlamadım ya şimdi yine küçük damla var
hanimefendi madem bu kdr doktorlara güvenmiyosunuz neden gittiniz? tabii ki kanlara bakacak b-hcg de dahil istersen 40 haftalik gebe ol, bebek karinda öldüyse b-hcg düser, o yüzden ultrasonu bekleyene kadar sonuc ciksin diye bakilir, ayrica bulanti kusmam var demissiniz ben simdi size keton metabolizmasini nasil anlatayim karaciger degerlerine bakilmasi lazim, damaryolu tabii ki acilir acildesiniz yani, tansiyon problemi ile gitmissiniz cok yüksekse flakon ilaclar ile müdehale edilir, ultrason icin sira beklemissiniz kadin sezaryendeymis o yüzden gec gelmis normal degil mi? her gebe gibi sizde özel muamele beklemissiniz, hepimiz öyleyiz, ancak o calisan doktorlarda insan sizin gibi 200 hasta geliyo, ilac yazmis alsam mi almasam mi diyosunuz ben anlamadim. tabii ki de alacaksiniz illa kanama alani görmeye gerek yok, plasentanin yerlesimi bile hosuna gitmediyse doktor yazabilir ve acilden yazilan progesteron ilaci ödenmez. Lütfen acile gidecekseniz hekimlerinize güvenin, verilen ilaci da kullanin. burda sorarak, panik yaparak biseyleri düzeltemezsiniz.

Son düzenleme:
Annem sürekli bacaklarını açıp yürüyorsun diyor hacı yatmaz gibi ileri geri değil sağa sola doğru yürüyormusum

Bugün benim annemde dedi. Ama dün mesela kuzenime söyledim hamile olduğumu bende niye değişik yürüyorsun diye düşündüm dedi. Ya böyle genelde 2. Trimesterın sonuna doğru karın iyice büyüdüğünde dengeyi sağlamak için o şekil yürünüyormuş ama daha 2 mm göbüşümle böyle yürüyünce hamile tribine girmiş gibi hissettim ama valla bilerek değil

Mis gibi hamileyiz valla nazar değmesin hiç trip falan değil Dr bana ani hareketlerden kaçın dediği için yavaş yürüyoruz ondan bence gayet normaliz

Kızlar iyi akşamlar benim son iki üç gündür bel ve bacak ağrılarım olmaya başladı. Sanki belim ortadan ayrılıyormuş gibi bir ağrı bazen de regl ağrısına benzer karın ağrısı oluyor. Bu arada kilo da almadım kilom geçen haftalarla aynı. Sizde de başladı mı bel bacak ağrıları normal midir?

benim çok ayakta kalınca ev işi vs yapınca belim ağrıyo aşırı ama doktorum normal dedi karın bel bacak ağrısı hatta regl olmuş gibi sancın olabilir korkma karnın büyüyo dedi sen de rahat ol kanama ateş vs yoksa sıkıntı yokmuş

Bence imkanınız varsa başka bir acile gidin kanama alanı gördü mü sizde? Belki iğne olanından kullanmanız gerekir şimdiye kadar fitili atmış bol su içip uzanıyor olmanız lazım
Kanama alanı görünmedi kese etrafında plasentada iyi dedi çok fazla iş yapmadım neden oldu çözemedim yarın işe uğramam lazım sonra izin kullanayım bari

Benim dr.yazdim istirahat et devam ederse gel dedi beta baktilar düşüyormu diye belki bilmiyorum düşük değildi 34binlerde çikti devlet hastaneleri sakat iş valla reçete neden yazamıyo bilmiyom

Bana da bilenler söylüyor hatta bir iki kişi de yürüyüşümden anlamış

Ben Dr gitmem kolay kolay ve kendi rutin kontrollerim olduğu için gidiyorum hamilelik dışinda grip bile olsam ilaç içmeyeceğim için gitmem şimdi bebek var diye Dr koştum ve ilgi alaka yoktu yani çok kalabalık ta değildi seslencez diyo seslenen yok kendim sordum bidaha gelmedimi hala Dr diyorum geçin muayene odasına gelcem diyo zenginin gönlü oluncaya kadar fakirin canı çıkarmış o hesap ben tez canlıyım herşey hemen olcak bekletmicekler Dr bazıları dayaği gerçekten hakediyo diplomalı cahiller

sen su an neyi hakediyosun acaba? asla laf anlamaz bi tipsin belli. beyaz kodluk birisin.

sen az önce doktora siddeti savunan vatandas degil misin kardesim? yazdigini hekimsen avukati arkadasima gösterdim. ilgilenecek. ugras dur bundan sonra.
Ya kardeşim numunemisin ilgilenmeyen tersleyen bı Dr sen savun ben savunamam belamisin gece gece

Kanama ateş gibi şeyler yok bende kontrole gideli de bir haftayı geçti o zamanlar iyiydim. Yeni yeni başladı korktum sağol içimi rahatlattın. Sen yakın zamanda mı gittin kontrole.

Belli savunduğun hamile bayana edilirken iyi
ya kardesim, burda ki herkes hamile ben de dahil, doktorunu seven var sevmeyen var, konu doktor da degil, hicbiride cikip dayagi hakediyo gibi bisey yazmadi, yazmaz da, vicdan meselesi cünkü. agzinizdan cikan seylerin sorumlusu sizsiniz, ugrasin artik.

Arkadaşım konuşmalarına dikkat et! Tez canlıysan buyur özel hastanelerin acilleri 7/24 açık eğer muayene olabiliyorsan git orda ol. Devlet hastaneleri kabul edersin ki yoğun ve doktorun sen görmesende o sırada sistemden halletmesi gereken acil işleri olur, sen orda masada oturuyor zannedersin nelerle uğraştığını asla bilemezsin. Acildeki bir doktor da neyin aciliyet gerektirdiğini bilir çünkü onun uzmanlık alanı eğitimi zaten bunun üzerine. Yani sen veya bebeğin acil müdahale gerektiren birşeyi olsa zaten aciliyet verir. Senin tez canlılığınla kimse ilgilenemz orda. Şuan hâlâ ikinizde iyi olup buraya bu şekilde yazabildiğine göre doktor haklıymış hayat memat meselen yokmuş. Ona rağmen yazdığı ilacı kullansam mı şüphesindesin o da ayrı bir ironi kullanmayacak ve dediklerine uymayacaksan neden gittin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…