Ben oturduğum yerden kalkarken bile 9 aylık hamile gibi kalkıyorumgünaydın maviş yürüyüşüm benim de değişmedi kız bence psikolojik olarak biz değiştiriyoruz yürüyüşlerimizi hfdskhfl
oturup kalkarken ben de dikkat ediyorum bacaklarımı biraz açarak oturuyorum mesela bacak bacak üstüne atmıyorum falan gibi oturup kalkarken normal bence ya hızlı ve ani hareket etmemek adınaBen oturduğum yerden kalkarken bile 9 aylık hamile gibi kalkıyorumbenim biraz kasıklarım batıyor onun etkisi var ama çoğunlukla psikolojik benim de. Sanki normal hareket ettiğimde bi sey olacakmış gibi hissediyorum. Komik görünüyo dışarıdan ama ne yapayım böyle iyi hissediyorum kendimi
Almam mı aşkım, dr uma ben söyledim magnezyum iyi geliyormuş içeyim diyecanikom magnezyum alıyor musun bi doktoruna sor onu. baya bi rahatlatır seni
çok kilo almamı mıD-dimer yüksek çıkarsa arttırılabilir dedi bana hematoloji doktorum. 2 saatten fazla oturma, bol su iç, hareketli ol ve çok da kilo alma da dedi.
oturup kalkarken ben de dikkat ediyorum bacaklarımı biraz açarak oturuyorum mesela bacak bacak üstüne atmıyorum falan gibi oturup kalkarken normal bence ya hızlı ve ani hareket etmemek adınayani normaldir heralde jfdksjş
Aspirin bende kullanıyordum fakat kanama olunca onu kestik iğneyle devam ediyoruz ayda 1 defa kan verip hemotolojiye kontrol ediyoruz ona göre doz ayarlanıyor.bende 4 luk olandan gunde iki defa kullaniyorum ustunde birde kan sulandirici ilac. bununlada kan sulanmazsa deliricem
valla benim de ağrıyor aşko ya hele akşama kadar masa başı oturmak mahvediyor belimi. sabah da yataktan kasık ağrısıyla kalktım. sanırım doğurana kadar böyleyiz bizAlmam mı aşkım, dr uma ben söyledim magnezyum iyi geliyormuş içeyim diyebenim hep karın ve bel ağrım var yaa farledilir bi azalma yaşadım magnezyumdan sonra ama psikolojik olarak rahatlıyor.
Aspirin bende kullanıyordum fakat kanama olunca onu kestik iğneyle devam ediyoruz ayda 1 defa kan verip hemotolojiye kontrol ediyoruz ona göre doz ayarlanıyor.
İnşallah yeterlidir de sağlıkla alırız kucağımızafakat karnım mosmor şimdiden.
Normal normal bebeğimizi koruyoruz anneyiz biz artıkoturup kalkarken ben de dikkat ediyorum bacaklarımı biraz açarak oturuyorum mesela bacak bacak üstüne atmıyorum falan gibi oturup kalkarken normal bence ya hızlı ve ani hareket etmemek adınayani normaldir heralde jfdksjş
Kanama alanı varken kan sulandırıcı başlatmıyorlar kullanırken kanama olduğunda da kısa bir süre bıraktırıyorlar diye biliyorum ama emin değilim burada bi kaç arkadaş öyle yazmıştı. İstersen bi araştırYaa sizin mesajınız çok iyi düştü şimdi önüme. Şöyleki benim de artık kan sulandırıcı başlamam gerekiyormuş. Pıhtılaşma var mı bilmiyorum ama tansiyon hastasıyım. Ama kanama alanımda henüz tamamen kapanmış değil. Doktorum iç dedi ama ben bayramdan sonra içebilir miyim dedi kanama riskine karşı. Tamam dedi. Hem ihtiyaç var hemde içmeye korkuyorum kanamayı tetiklerse diye. Sizin ne kadar büyüklükte bir hematom vardı ?
Evet kesinlikle. Benim bir süredir dizlerim ağrıyodu cumartesi günü değerlerime baktırdım magnezyum ve ferritin düşmüş. Vitaminler çok önemli ara ara baktırmamız gerekiyo sanırımKızlar bendeki ağrıların sebebi hep düşen magnezyumum yüzünden olduğu için biri bi kemik ağrısından bahsetse direk aklıma magnezyum eksikliği geliyor bence sizlerin de düşmüş olabilir
Evet normalde benim doktorum da şuan başlayamayız diyordu geçen haftalarda ama en son gittiğimde artık başla dedi. Ama kanama alanı dedim artık bşy olmaz dedi.dediğim gibi bayramda kanar falan diye sonra içeyim dedim. Doktorum profesör ama içime de çok sinmedi fayda zarar mı yapıyo acaba gebelik zehirlenmesi ihtimaline karşı diye düşündüm.çünki bebeğe besin götüren 2 damarda da çentiklenme çıktı. Başka bir dr görüşü alayım desem o başka birşey söylerse hangisini uygulayacağım. Bu hafta doktoruma iyice sorayım ona göre karar vereceğim artıkKanama alanı varken kan sulandırıcı başlatmıyorlar kullanırken kanama olduğunda da kısa bir süre bıraktırıyorlar diye biliyorum ama emin değilim burada bi kaç arkadaş öyle yazmıştı. İstersen bi araştır
canım bende lekelenme olunca hemen coraspini kesmişti doktorum ama oksoparı kullanmaya devam etmişti 10 günde lekem kesilmişti ama kanama alanı yoktu bende. Belki kanama alanı olsa oksoparı da değerlendirirdi bilemedim.Yaa sizin mesajınız çok iyi düştü şimdi önüme. Şöyleki benim de artık kan sulandırıcı başlamam gerekiyormuş. Pıhtılaşma var mı bilmiyorum ama tansiyon hastasıyım. Ama kanama alanımda henüz tamamen kapanmış değil. Doktorum iç dedi ama ben bayramdan sonra içebilir miyim dedi kanama riskine karşı. Tamam dedi. Hem ihtiyaç var hemde içmeye korkuyorum kanamayı tetiklerse diye. Sizin ne kadar büyüklükte bir hematom vardı ?
Yani bana 10 12 kiloyu gecme totalde dedi. Cunku kilo arttikca bebegi beslemek de zorlasiyormus kan sulandiricida kiloya gore doza gecilebilirmis. En önemlisi 2 saatten fazla oturmamak, yuruyus yapmak ve su icmek. Bol su ic zaten tuvalet icin kalkmak zorunda kalirsin dedi :))çok kilo almamı mıhayırlısı teşekkür ederim bilgi için
14+2 deyim 62 kilodan 68 'e çıktım, nasıl aldım hiçbir fikrim yok :) bundan sonra dikkat etçem bebişimin beslenmesi aksamasınYani bana 10 12 kiloyu gecme totalde dedi. Cunku kilo arttikca bebegi beslemek de zorlasiyormus kan sulandiricida kiloya gore doza gecilebilirmis. En önemlisi 2 saatten fazla oturmamak, yuruyus yapmak ve su icmek. Bol su ic zaten tuvalet icin kalkmak zorunda kalirsin dedi :))
Merhaba, hiç korkmayın kan sulandırıcı iğnenizi olablirsiniz benimde kanama alanım vardı coraspirini kestik ama oksapar bir kaç gün sonra devam ettim, doktorlarım iğnenin daha masum olduğunu söyledi şükür bir şey olmadı.Yaa sizin mesajınız çok iyi düştü şimdi önüme. Şöyleki benim de artık kan sulandırıcı başlamam gerekiyormuş. Pıhtılaşma var mı bilmiyorum ama tansiyon hastasıyım. Ama kanama alanımda henüz tamamen kapanmış değil. Doktorum iç dedi ama ben bayramdan sonra içebilir miyim dedi kanama riskine karşı. Tamam dedi. Hem ihtiyaç var hemde içmeye korkuyorum kanamayı tetiklerse diye. Sizin ne kadar büyüklükte bir hematom vardı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?