Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181

Ya birde ben bozuluyorum da böyle söylenince. Erken başlamış olabilir ama yavaş yürüyorum , otururken belimin arkasına falan yastık koyuyorum hemen çünki yemek için bile sandalyede otursam belim sırtım kopuyor sanki ağrıdan. Son aylarda bizi düşünemiyorum

Ben hamileliğin başından beri bel ağrısı çekiyorum ve günlük hayatımı çok etkiliyor. Epey şiddetli. Birde bir iki gündür korkunç bir baş ağrısı başladı. Beynim sanki patlayacak gibi hissediyorum. Buraya da girip yazılanları okuyorum ama birsey yazamadım. Önüm arkam sağım solum hasta dolu. Hamileliğim gerçekten çok yorucu geçiyor. Ailemde birçok sağlık sorunu yaşandı ve ben hiç dinlenemiyorum. Psikolojik olarakta çok bunaldım aslında. Offff. Biri dokunsa ağlayacak haldeyim

Kan sulandırıcı iğne kullanan var mı onun dozunu da arttırdık
Hamileliğimizin keyfini çıkarmaya stress skntı yapmaya son verme kararı aldım dün bi aydınlandım
ben kullaniyorum gunde 2 defa sabah aksam ama pihtilasma yine oldugu icin bir de ilac yazdi yanina. simdi hem kan sulandirici ilaci hem de iynesini kullaniyorum

Geliyor yoruldukça daha da farklı yürüyorum

Ben de aynıııııı durumdayım, öyle aman aman bir kilo almadım ama belim aşırı ağrıyor. Özellikle akşama doğru oturduğum yerden kalkmaya çalışınca belim kopuyor ya. Kalkarkan “Allah ya rabbi” falan demeye başladım bile. Oflayıp pufluyorum. Ben olmuşum yani Yürüyüş konusu da aynı, penguen gibi hissediyorum. Vücut şimdiden kocaman karnım varmış gibi hareket ediyor. Çok komik gerçekten.

canikom magnezyum alıyor musun bi doktoruna sor onu. baya bi rahatlatır seni

Arkadaşlar burası kimsenin stres atma alanı değil. Stresini gidin buyrunuz ailenize başka birine atınız. Birbirinize uslubunuz çok yanlış. Burda kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil burada bebeklerimiz için varız. Bebek dışında konularınızı özel mesajlardan yazın.

Hamilelik nedir ki sen doğurduktan sonra gör diyen bi tayfa varya. onları parçalamak istiyorum abicim hamilelik bence cooook zor bi müessese başım geçse belim başlıyor belim geçse kasık ağrılarım kıvrandırıyor. bebeği doğurduktan sonra en azından eski beden gücümüzde olacaığımız için bence herşey daha kolay olacak
Ailendeki sağlık sorunları da üst üste gelmiş kuzum ama en büyük önceliği kendine ver iki canlısın yıpratma kendini

Kesinlikle katılıyorum canım. Burda destekleşmek için varız birbirimizi örselemek için değil. hoş olmuyor

Günaydın kızlar henüz yürüyüşüm değişmedi ama kuyruk sokumu mu desem kalça kemiği mi desem agriymaya başladı ve bu gebeliğim de herseyi erken yasiyorum ya son aylarda başlardı böyle şeyler üçüncü diye böyle galiba

çok haklısın. dün yatmadan önce yazışmaları okudum ve hiç hoş değildi. Her iki tarafta hamile üstelik bir taraf yeni bir tehlike atlatmış her ne olursa olsun daha yumuşak üsluplar kullanılabilirdi (herkes için geçerli tabii) topik amacını aşıyor yazılanlar son zamanda zaten tat vermemeye başladı

günaydın maviş yürüyüşüm benim de değişmedi kız bence psikolojik olarak biz değiştiriyoruz yürüyüşlerimizi hfdskhfl

yürüyüş değişmesi tam olarak nasıl oluyor ki. ben normal haldır huldur yürüyorum hala çırpı gibi bacaklarımla aahjahjhjhhh
ne sebep oluyor yürüyüşün değişmesine ağrı mı kilo mu

yürüyüş değişmesi tam olarak nasıl oluyor ki. ben normal haldır huldur yürüyorum hala çırpı gibi bacaklarımla aahjahjhjhhh
ne sebep oluyor yürüyüşün değişmesine ağrı mı kilo mu
psikoloji en azından şimdilik sonrasında karın bölgesinde ağırlık belki dengeyi şaşırtıyordur bilemedim şuan göbeğim çıktı ama yine de ağırlık edecek kadar değil tabi

Çok teşekkür ederim canım Hamilelik gerçekten insanı duygusallaştırıyor. Vücutta tüm dengeler alt üst oluyor. Kırılganlaşıyoruz herhalde. Bu arada dün modada alışverişteydim. Kayınvalidem yorulunca bir banka oturttum. Yanda oturan kadın bana 'gel sende otur iki canlısın' dedi. Eşimle göz göze geldik. Bir hoşumuza gitti. İlk defa dışarıdan biri fark etti

psikoloji en azından şimdilik sonrasında karın bölgesinde ağırlık belki dengeyi şaşırtıyordur bilemedim şuan göbeğim çıktı ama yine de ağırlık edecek kadar değil tabi
aman yeni bi ağrı sızı türünden olmasın da bacım ağrıya dayanacak gücümüz kalmadı ahajhjhhhjha

Benim yürüyüşüm değiştimi bilmiyorum ama arada karnımı ya da belimi tutarak yürüdüğümü farkediyorum. Ağrı olduğu için sanırım. Özellikle belimi destekleyerek yürüme ihtiyacı hissediyorum. Biraz rahatlatıyor. Birde otururken karnımda batma gibi bir his oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…