Benimde pıhtı panelim pozitif olduğu için kullanıyorum ilk günden beri 4000 lük iğne ve coraspirinben kullaniyorum gunde 2 defa sabah aksam ama pihtilasma yine oldugu icin bir de ilac yazdi yanina. simdi hem kan sulandirici ilaci hem de iynesini kullaniyorum
ayyy ocean mummy görünce tüylerim diken diken oluyor beni 1 ay tuvalete mahkum etti. bence uzak durmalısınGünaydın kızlarMultivitamin konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Doktorum Ocean Mummy ya da Elenatal kullan dedi. Ocean Mummy midemi çok bulandırıyor. Balık kokusu alıyorum. Elenatal kullananlar fikir belirtirse çok sevinirim.
Ben ilk 10 hafta Elenatal 1 10 haftadan sonra da Elenatal 2 kullanmaya başladım hiçbir yan etkisi olmadı çok memnunumGünaydın kızlarMultivitamin konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Doktorum Ocean Mummy ya da Elenatal kullan dedi. Ocean Mummy midemi çok bulandırıyor. Balık kokusu alıyorum. Elenatal kullananlar fikir belirtirse çok sevinirim.
Ben dikkat ediyorum 14. haftadayim, ben de 1-2 kilo aldım ama zor tabi tutmak.14+2 deyim 62 kilodan 68 'e çıktım, nasıl aldım hiçbir fikrim yok :) bundan sonra dikkat etçem bebişimin beslenmesi aksamasın
Benim doktorum aspirinin faydasi yok dedi, ilk gebelik tanisi icin gittigim doktor vermisti. Onu birak kan sulandirici igne lazim dedi asil doktorum. Hematoloji de aspirin kullan demedi. Aspirin kullanirken dislerimden burnumdan kan geliyordu ama birakip igneye gecince kesildi.Benimde pıhtı panelim pozitif olduğu için kullanıyorum ilk günden beri 4000 lük iğne ve coraspirin
Bende özellikle akşamları oturduğum yattığım yerden falan kalkarken ay uy diye diye belimi tutarak kalkıyorum.Ya birde ben bozuluyorum da böyle söylenince.Erken başlamış olabilir ama yavaş yürüyorum , otururken belimin arkasına falan yastık koyuyorum hemen çünki yemek için bile sandalyede otursam belim sırtım kopuyor sanki ağrıdan. Son aylarda bizi düşünemiyorum
Canım baş ağrısı bende de dönem dönem oluyor. Yani bi oluyor dayanılmayacak gibi iki üç gün baş ağrısı çekiyorum sonra geçiyor. Ailen konusunda üzüldüm inşallah ciddi bir durum yoktur, yapabileceğim birşey olursa özelden yazabilirsin inşallah çabukca atlatırlar.Ben hamileliğin başından beri bel ağrısı çekiyorum ve günlük hayatımı çok etkiliyor. Epey şiddetli. Birde bir iki gündür korkunç bir baş ağrısı başladı. Beynim sanki patlayacak gibi hissediyorum. Buraya da girip yazılanları okuyorum ama birsey yazamadım. Önüm arkam sağım solum hasta dolu. Hamileliğim gerçekten çok yorucu geçiyor. Ailemde birçok sağlık sorunu yaşandı ve ben hiç dinlenemiyorum. Psikolojik olarakta çok bunaldım aslında. Offff. Biri dokunsa ağlayacak haldeyim
Benim yanlış söylemiyorsam 2.5 cm büyüklüğündeydi doktor neredeyse kese kadar demişti 6.haftadaydık ben hem coraspin hem de Enox iğne kullanıyordum bunlar tetiklemiş olabilir deyip kesti 20 gün dinlendim geçti çok şükür sanırım her gebe kendine özeldir yanıltmış olmayayımYaa sizin mesajınız çok iyi düştü şimdi önüme. Şöyleki benim de artık kan sulandırıcı başlamam gerekiyormuş. Pıhtılaşma var mı bilmiyorum ama tansiyon hastasıyım. Ama kanama alanımda henüz tamamen kapanmış değil. Doktorum iç dedi ama ben bayramdan sonra içebilir miyim dedi kanama riskine karşı. Tamam dedi. Hem ihtiyaç var hemde içmeye korkuyorum kanamayı tetiklerse diye. Sizin ne kadar büyüklükte bir hematom vardı ?
ben Elenatal 2 kullanıyorum canım hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar enerjim de çok iyi vitaminden beri. Ben tavsiye ederim.Günaydın kızlarMultivitamin konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Doktorum Ocean Mummy ya da Elenatal kullan dedi. Ocean Mummy midemi çok bulandırıyor. Balık kokusu alıyorum. Elenatal kullananlar fikir belirtirse çok sevinirim.
Çok teşekkür ederimBende özellikle akşamları oturduğum yattığım yerden falan kalkarken ay uy diye diye belimi tutarak kalkıyorum.Hiç bu kadar erken böyle olacağımı düşünmemiştim bide ikinci trimestıra en güzel dönem derler
Canım baş ağrısı bende de dönem dönem oluyor. Yani bi oluyor dayanılmayacak gibi iki üç gün baş ağrısı çekiyorum sonra geçiyor. Ailen konusunda üzüldüm inşallah ciddi bir durum yoktur, yapabileceğim birşey olursa özelden yazabilirsin inşallah çabukca atlatırlar.
diyetisyen çok mantıklı bence, ben de düşünüyorumBen dikkat ediyorum 14. haftadayim, ben de 1-2 kilo aldım ama zor tabi tutmak.
Simdi hele bayramda iyice zor olacak :)) diyetisteyene mi gitsem diyorum
bana bebek hareketlerini hissedince gel bayramdan sonra dediler 20.haftamdaKızlar 17+2 yim aşı için aradılar haftaya gelmemi söyledi siz yaptırdınız mı
Günaydın kuzum göbekler birazcık öne çıksın bizimgünaydın maviş yürüyüşüm benim de değişmedi kız bence psikolojik olarak biz değiştiriyoruz yürüyüşlerimizi hfdskhfl
Karnında karpuz varmış gibi düşün asko bel içe doğru göbek önde bacakları açarak yürüyorsun bir sağ bir solyürüyüş değişmesi tam olarak nasıl oluyor ki. ben normal haldır huldur yürüyorum hala çırpı gibi bacaklarımla aahjahjhjhhh
ne sebep oluyor yürüyüşün değişmesine ağrı mı kilo mu
Gunaydinnnn puxhummmmm başlıyoruz yavaş yavaş geliyor gelmekte olanPenguen gibi yürümeye başladınız yani qjsjsjs
Ben ben ben henüz başlamadım ama takibdir başlamam gece uyurken bcagima kramp sancısı ile uyaniuyordjmKızlar bendeki ağrıların sebebi hep düşen magnezyumum yüzünden olduğu için biri bi kemik ağrısından bahsetse direk aklıma magnezyum eksikliği geliyor bence sizlerin de düşmüş olabilir
Bende ortalama beş kg almışım 71 dim en son tartılmaya korkuyorum muhtemelen 80 ile doğuma girip doğum sonrası 70 kere düşerimBen dikkat ediyorum 14. haftadayim, ben de 1-2 kilo aldım ama zor tabi tutmak.
Simdi hele bayramda iyice zor olacak :)) diyetisteyene mi gitsem diyorum
planlamaya basladıgımızdan beri elenatal kullanıyorum şu an 2.sini kullanıyorum tabiiki 2.trimester'a geçince ekstra demir ve d vitamini de kullanıyorsunuz bebek çok fazla demir emiyor çünkü. bir arkadaş demirim düşük geldi yazmış o yüzden söylüyorum. demir+dvit+elenatal 2 ile gayet değerlerim iyi gidiyor benim çok memnunum 19.haftamdayım hala kilo almadımGünaydın kızlarMultivitamin konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Doktorum Ocean Mummy ya da Elenatal kullan dedi. Ocean Mummy midemi çok bulandırıyor. Balık kokusu alıyorum. Elenatal kullananlar fikir belirtirse çok sevinirim.
Banada bayramdan sonra dedi ama ben 2 hafta daha bekliycembana bebek hareketlerini hissedince gel bayramdan sonra dediler 20.haftamda
19 Haziran da gidicem tam 20. Haftam oluyorKızlar 17+2 yim aşı için aradılar haftaya gelmemi söyledi siz yaptırdınız mı
bebek hareketlerini hissedince gidebilirsin 18 den itibaren farketmiyorBanada bayramdan sonra dedi ama ben 2 hafta daha bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?