Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
ben kullaniyorum gunde 2 defa sabah aksam ama pihtilasma yine oldugu icin bir de ilac yazdi yanina. simdi hem kan sulandirici ilaci hem de iynesini kullaniyorum
Benimde pıhtı panelim pozitif olduğu için kullanıyorum ilk günden beri 4000 lük iğne ve coraspirin

Günaydın kızlar Multivitamin konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Doktorum Ocean Mummy ya da Elenatal kullan dedi. Ocean Mummy midemi çok bulandırıyor. Balık kokusu alıyorum. Elenatal kullananlar fikir belirtirse çok sevinirim.

ayyy ocean mummy görünce tüylerim diken diken oluyor beni 1 ay tuvalete mahkum etti. bence uzak durmalısın
elenatal kullanan çok arkadaş var hepsi memnun

Ben ilk 10 hafta Elenatal 1 10 haftadan sonra da Elenatal 2 kullanmaya başladım hiçbir yan etkisi olmadı çok memnunum

14+2 deyim 62 kilodan 68 'e çıktım, nasıl aldım hiçbir fikrim yok :) bundan sonra dikkat etçem bebişimin beslenmesi aksamasın
Ben dikkat ediyorum 14. haftadayim, ben de 1-2 kilo aldım ama zor tabi tutmak.
Simdi hele bayramda iyice zor olacak :)) diyetisteyene mi gitsem diyorum

Benimde pıhtı panelim pozitif olduğu için kullanıyorum ilk günden beri 4000 lük iğne ve coraspirin
Benim doktorum aspirinin faydasi yok dedi, ilk gebelik tanisi icin gittigim doktor vermisti. Onu birak kan sulandirici igne lazim dedi asil doktorum. Hematoloji de aspirin kullan demedi. Aspirin kullanirken dislerimden burnumdan kan geliyordu ama birakip igneye gecince kesildi.

Bende özellikle akşamları oturduğum yattığım yerden falan kalkarken ay uy diye diye belimi tutarak kalkıyorum. Hiç bu kadar erken böyle olacağımı düşünmemiştim bide ikinci trimestıra en güzel dönem derler
Canım baş ağrısı bende de dönem dönem oluyor. Yani bi oluyor dayanılmayacak gibi iki üç gün baş ağrısı çekiyorum sonra geçiyor. Ailen konusunda üzüldüm inşallah ciddi bir durum yoktur, yapabileceğim birşey olursa özelden yazabilirsin inşallah çabukca atlatırlar.

Benim yanlış söylemiyorsam 2.5 cm büyüklüğündeydi doktor neredeyse kese kadar demişti 6.haftadaydık ben hem coraspin hem de Enox iğne kullanıyordum bunlar tetiklemiş olabilir deyip kesti 20 gün dinlendim geçti çok şükür sanırım her gebe kendine özeldir yanıltmış olmayayım

ben Elenatal 2 kullanıyorum canım hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar enerjim de çok iyi vitaminden beri. Ben tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim Bunu duymak bile çok güzel

Kızlar takviye tavsiyesi isteyenler olmuş bende tecrübemi yazayım 11. haftadan itibaren Elenatal 2 kullanmaya başladım tadı kokusu falan hiç rahatsız etmiyordu bende hiç yan etki de yapmadı. Ama aşırı uyku halim olunca rutin kan verip baktırdım demirim aşırı düşmüş demir depoları boşalmış yani yeterli gelmemiş malesef. Bu arada ilk gebeliğimi öğrendiğimde yine kan verip herşeye baktırmıştım orda yüksekti. Demir ve d vitamini kullanmaya başladım doktorum Elenatal 2 yi kestirdi. Boşuna kilo aldırıyor kullanmana gerek yok ben tavsiye etmiyorum dedi o yüzden bıraktım.

günaydın maviş yürüyüşüm benim de değişmedi kız bence psikolojik olarak biz değiştiriyoruz yürüyüşlerimizi hfdskhfl
Günaydın kuzum göbekler birazcık öne çıksın bizim penguenlesmeler başlayacak bütün yazı elimiz belimuzde yada karnımız da öyle yürüyerek gecirecegiz
yürüyüş değişmesi tam olarak nasıl oluyor ki. ben normal haldır huldur yürüyorum hala çırpı gibi bacaklarımla aahjahjhjhhh
ne sebep oluyor yürüyüşün değişmesine ağrı mı kilo mu
Karnında karpuz varmış gibi düşün asko bel içe doğru göbek önde bacakları açarak yürüyorsun bir sağ bir sol tamamen kilo demeyim de göbekle alakalı
Penguen gibi yürümeye başladınız yani qjsjsjs
Gunaydinnnn puxhummmmm başlıyoruz yavaş yavaş geliyor gelmekte olan
Kızlar bendeki ağrıların sebebi hep düşen magnezyumum yüzünden olduğu için biri bi kemik ağrısından bahsetse direk aklıma magnezyum eksikliği geliyor bence sizlerin de düşmüş olabilir
Ben ben ben henüz başlamadım ama takibdir başlamam gece uyurken bcagima kramp sancısı ile uyaniuyordjm
Ben dikkat ediyorum 14. haftadayim, ben de 1-2 kilo aldım ama zor tabi tutmak.
Simdi hele bayramda iyice zor olacak :)) diyetisteyene mi gitsem diyorum
Bende ortalama beş kg almışım 71 dim en son tartılmaya korkuyorum muhtemelen 80 ile doğuma girip doğum sonrası 70 kere düşerim
Ben diyetisyene gidiyordum baktım ki hiç listeye uyamıyorum doğum sonrasına bıraktım emzirirkne daha kolay veriliyor

planlamaya basladıgımızdan beri elenatal kullanıyorum şu an 2.sini kullanıyorum tabiiki 2.trimester'a geçince ekstra demir ve d vitamini de kullanıyorsunuz bebek çok fazla demir emiyor çünkü. bir arkadaş demirim düşük geldi yazmış o yüzden söylüyorum. demir+dvit+elenatal 2 ile gayet değerlerim iyi gidiyor benim çok memnunum 19.haftamdayım hala kilo almadım

bu arada bel ağrısı çeken arkadaşlar için benim omurgamda eğrilik çıkmıştı hamile kalmadan önce sol tarafım kopuyor gibi oluyor bazen ona rağmen hamile kaldıktan sonra online pilatese başladım ağrılarım neredeyse tamamen bitti çok memnunum yani hem doğumu kolaylaştırması hem doğum sonrası toparlanma için ve bel ağrınız için kesinlikle pilatese başlayın benim gibi salona gitme imkanı olmayanlar da benim gibi online yapabilir aşırı faydalı nefes egzersizleri vs de aynı şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…