Ben de Elenatal kullandığımdan beri demir depolarım hiç bu kadar dolmamıştı eski tahlillerimle kıyasladığımda bana da çok yaradı gibi geldiKızlar takviye tavsiyesi isteyenler olmuş bende tecrübemi yazayım 11. haftadan itibaren Elenatal 2 kullanmaya başladım tadı kokusu falan hiç rahatsız etmiyordu bende hiç yan etki de yapmadı. Ama aşırı uyku halim olunca rutin kan verip baktırdım demirim aşırı düşmüş demir depoları boşalmış yani yeterli gelmemiş malesef. Bu arada ilk gebeliğimi öğrendiğimde yine kan verip herşeye baktırmıştım orda yüksekti. Demir ve d vitamini kullanmaya başladım doktorum Elenatal 2 yi kestirdi. Boşuna kilo aldırıyor kullanmana gerek yok ben tavsiye etmiyorum dedi o yüzden bıraktım.
Herkese farklı etki ediyor demekki. Ben ama aşırı iştahsızdım onun da etkisi olabilir hiç güzel beslenmedim.Ben de Elenatal kullandığımdan beri demir depolarım hiç bu kadar dolmamıştı eski tahlillerimle kıyasladığımda bana da çok yaradı gibi geldi
Olsun kız yürüyüşümüz değişsin bebislerimiz sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil çatladık kustuk derken@poncikobella N Neptunnnderyaderya2 Kızlar benim de yürüyüşüm değişti ve bende farkındayım Hele şu son iki gündür belim de çok ağrıyor hani klasik el belde hamile yürümesi varya ben onu çok yapıyorum 8-9 aylık karnı burnunda hamile gibi
Üzülme nolur her şey yoluna girecek zamanlaBen hamileliğin başından beri bel ağrısı çekiyorum ve günlük hayatımı çok etkiliyor. Epey şiddetli. Birde bir iki gündür korkunç bir baş ağrısı başladı. Beynim sanki patlayacak gibi hissediyorum. Buraya da girip yazılanları okuyorum ama birsey yazamadım. Önüm arkam sağım solum hasta dolu. Hamileliğim gerçekten çok yorucu geçiyor. Ailemde birçok sağlık sorunu yaşandı ve ben hiç dinlenemiyorum. Psikolojik olarakta çok bunaldım aslında. Offff. Biri dokunsa ağlayacak haldeyim
AhahahaOlsun kız yürüyüşümüz değişsin bebislerimiz sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil çatladık kustuk derkenbel içeri doğru gidiyor bir de ağırlık biniyor artık bence ondan Dr değilim şimdi fırça yemeyeyim herbokalog derler bebe yağıyla masaj yapıyorum belime rahatlıyor biraz
Saol canım bilgi için tekrar başladınmı peki sonraBenim yanlış söylemiyorsam 2.5 cm büyüklüğündeydi doktor neredeyse kese kadar demişti 6.haftadaydık ben hem coraspin hem de Enox iğne kullanıyordum bunlar tetiklemiş olabilir deyip kesti 20 gün dinlendim geçti çok şükür sanırım her gebe kendine özeldir yanıltmış olmayayım
Ben hamileliğin başından beri bel ağrısı çekiyorum ve günlük hayatımı çok etkiliyor. Epey şiddetli. Birde bir iki gündür korkunç bir baş ağrısı başladı. Beynim sanki patlayacak gibi hissediyorum. Buraya da girip yazılanları okuyorum ama birsey yazamadım. Önüm arkam sağım solum hasta dolu. Hamileliğim gerçekten çok yorucu geçiyor. Ailemde birçok sağlık sorunu yaşandı ve ben hiç dinlenemiyorum. Psikolojik olarakta çok bunaldım aslında. Offff. Biri dokunsa ağlayacak haldeyim
3. Multivitamin değiştirmem RE genesis max i da sorabilirsiniz isterseniz drunuza yemekten 2-3 saat sonra için benim durdu bulantı bu şekilde kokusu da yokGünaydın kızlarMultivitamin konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Doktorum Ocean Mummy ya da Elenatal kullan dedi. Ocean Mummy midemi çok bulandırıyor. Balık kokusu alıyorum. Elenatal kullananlar fikir belirtirse çok sevinirim.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin hemen iyileşir inşallah babanızCanım seni o kdr iyi anlıyorum ki. Kanama yaşadım annemler geldi 2. Günü babam fenalaştı 10 gün hastanede kaldılar. Yanıma gelemedi kimse. Ben gitsem çok yoruluyorum. 3 hafta sonra ablam gelecek mide ameliyatı olacak. İnsan hem psikolojik hem de bedenen yorgun hissediyor ama kendini düşün ve bebeğini. Gerektiğinde ben yapamam de.
Bana vitelegans OMEGA verdi 14nci haftamdayim kullanan varmı acaba . Demir ve d vitamini ben kendim istedim kullanıyorumBen de Elenatal kullandığımdan beri demir depolarım hiç bu kadar dolmamıştı eski tahlillerimle kıyasladığımda bana da çok yaradı gibi geldi
Ben sürecin başından beri sadece Elenatal kullanıyorum, bilemedimBana vitelegans OMEGA verdi 14nci haftamdayim kullanan varmı acaba . Demir ve d vitamini ben kendim istedim kullanıyorum
Üzülme nolur her şey yoluna girecek zamanlahormonlar bizi hassas yapıyor gerçekten etrafımızda olan şeyler de tuzu biberi oluyor benim de başım 1 haftadır ağlattı artık bugün sesi çıkmadı inşallah bitmiştir seninki de
Kaçıncı bebisiniz . Benim üçüncü bu yüzden mi bu kadar yorgunum diyorum . Dünden beri kasıklarım çok ağrıyor yürüdüm biraz onun etkisi sanırım halsizim çokÇok teşekkür ederim. Bazen diyorum ki, herhalde ben tadını çıkarmaya başlamadan hamileliğin sonu gelecek. Bugün biraz daha iyiyim çok şükür. En azından çok detaya girmesemde, biraz evimle ilgilenebildim.
Zaten şu bir gerçek ki benim kendimi değiştirmem gerek. Herseye yetişmeye çalışıp kendimi ihmal ediyorum. Bu arada Babacığın daha iyidir inşallah. Ablanında ameliyatı güzel geçer umarım. Ayy artık bizim kendimizi biraz şımartabileceğimiz bir dönem başlasın ve bitmesinCanım seni o kdr iyi anlıyorum ki. Kanama yaşadım annemler geldi 2. Günü babam fenalaştı 10 gün hastanede kaldılar. Yanıma gelemedi kimse. Ben gitsem çok yoruluyorum. 3 hafta sonra ablam gelecek mide ameliyatı olacak. İnsan hem psikolojik hem de bedenen yorgun hissediyor ama kendini düşün ve bebeğini. Gerektiğinde ben yapamam de.
Benim de üçüncü. 18 yaşında bir oğlum 15 yaşında bir kızım var. Onlara hamileyken çok gençtim. Birsey anlamamıştım. Uzun bir aradan sonra yeni bir heyecan oldu benim için. Ama şimdi de koşturmaktan birsey anlayamıyorum.Kaçıncı bebisiniz . Benim üçüncü bu yüzden mi bu kadar yorgunum diyorum . Dünden beri kasıklarım çok ağrıyor yürüdüm biraz onun etkisi sanırım halsizim çokbende sizin gibi düşünüyorum tadına varamayacagim sanirim
Evet benim de biri on diğeri 7yasinda . İnsan acemiyken daha kaygısız oluyr tecrübeli olmak daha zorBenim de üçüncü. 18 yaşında bir oğlum 15 yaşında bir kızım var. Onlara hamileyken çok gençtim. Birsey anlamamıştım. Uzun bir aradan sonra yeni bir heyecan oldu benim için. Ama şimdi de koşturmaktan birsey anlayamıyorum.
cumartesi gittim daha yeniKanama ateş gibi şeyler yok bende kontrole gideli de bir haftayı geçti o zamanlar iyiydim. Yeni yeni başladı korktum sağol içimi rahatlattın. Sen yakın zamanda mı gittin kontrole.
Yarın mı gidecektin kontroleEvet benim de biri on diğeri 7yasinda . İnsan acemiyken daha kaygısız oluyr tecrübeli olmak daha zor
Yani 16.hafta sonrası yeni yüklenen güncellemede bel bacak ve karın ağrısı var. Hadi bakalımcumartesi gittim daha yeni
Gittim sabah geldim .sinir olarak,ağladım eve gelip .ikili ttestim çıktı sonucu yapay zeka herşey yolunda diyor doktorum korkuttu sıvı aldirabilirsin istersen felan . Cinsiyeti söylemedi cihazım net değil dedi bilmem ne . Şükür bebk iyi . Birdaha gitmeyeceğim doktor arayisindayim 14 4 oldum bugünYarın mı gidecektin kontrole
Kasık birde sanırım ben fenalardayimYani 16.hafta sonrası yeni yüklenen güncellemede bel bacak ve karın ağrısı var. Hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?