Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasın. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız Nasıl iyi hissecekseniz öyle yapın o zaman. Herkesin süreci, hamileliği farklı. Önemli olan bu dönemi sakin ve rahat geçirmeniz

Ya kızlar kafayı yicem. Bugün dahiliyeye gittim Ferritin 5 çıktı. Doktor da gynoferon yazdı. Ben de kadın doğum doktoruma sormadan içmek istemedim çünkü elanatal kullanıyorum. Aradım sekreteri çıktı önce iç dedi tamam dedim. Fakat bir baktım gynoferon içinde folik asit var. E elanatalda da var. Geri aradım hangisini içeyim dedim. Yine sekreter çıktı ve biz sana dönecez dedi dönmediler. Sonuç olarak hangi ilacı içeceğimi bilmiyorum ve doktorumun ilgisizliği aşırı canımı sıktı. Ne yapacam bilmiyorum

Sanki rahmimin orada gitar telini gerip bırakmışlar gibi bir ufak hareket ve gerilme hissediyorum ama bu benim bağırsağım mı yoksa bebek mı anlamıyorum doktor 18-20 de hissedersin demişti. Belki de benimki psikolojik

önceden ödeme yapılmıyor mu acaba ya, bir sonraki kontrole giderken sorucam da buraya da bir yazayım dedim teşekkür ederim
Sanmıyorum öyle olduğunu ancak doğum paketi alabilirsin o da her hastanede olmuyor mesela muayeneler doğum tetkikler içinde oluyor bir konuş tabi ki hastane ile genel de medicalpadk yapıyor doğum paketi

Online nasıl yapıyorsunuz? Reformer gibi olmuyor o zaman değil mi mat pilates gibi

ben varim kayinvalidem ve bir iki arkadasim dışında kimse bilmiyor. artik karnim belli oluyor cok gizleyemiyorum oglumun okulunda bir kac veli sordu anladi korkarak evet dedim oglumdan sonra bende 2 dusuk oldugu icin korkuyorum bisey olur diye 18 haftadayiz bir kac gune muayinemiz var esim ondan sonra artik soyleyelim diyor benden olsa tam ne zaman hareket eder benimde icim rahat eder o zaman soylerim. sende bence ne zaman icin rahat ederse o zaman soyle insanlari bos ver konusur onlar hep

evet hareketleri düzenli hissetmek önemli bir eşik olacak bizim için. ben zaten sosyal medya kullanmıyorum. oradan paylaşmazdım kullansaydım da.

bir de aileler ve yakın birkaç arkadaş dışında insanların bilmesinin bir anlamı yok bence.

benim annemi bir kac yil once kayb etdik. babamla erkek kardesime soylemek istemiyorum kendim tam emin olmadan ne kadar yakin olsakda bir sey olursa babamda olsa benim icin kolay olmaz soylemek. anneye soylemek ayri babaya daha zor bence onun icinde sakliyorum birine soylersem yayilir konu. kayinvalidemide tenbihledik kimse bilmesin onada esim soylemek istedi bisey soylemedim annesi sonucda. birde gereksiz insanlarin uzulurmus gibi yapmasi var o da ayri konu. insallah Allah hic birimize kotu seyler yasatmasin saglika kavusup saglikla buyutelim bebeklerimizi

Bende pıhtılaşmaya yatkınlık olduğu için başlandı 4500 ken d dimer yüksek çıkınca 8000 le devam ettik
Bende kanama alanı yok çok şükür ama aspirin bende lekelenme yapıyor ona başlayınca lekelenme başlıyor
O yüzden aspirini bırakıp iğneyle devam etme kararı aldık ama dozu yükselttik zaten benim hemotolog baştan beri takmıştı aspirine iğne taraftarıydı dediği gibide devam ediyoruz. Ama kan sonuçlarına göre heran değişebilir

Son düzenleme:
önceden ödeme yapılmıyor mu acaba ya, bir sonraki kontrole giderken sorucam da buraya da bir yazayım dedim teşekkür ederim
Bende yarin soracagim dogum yapmayi dusundugum hastaneye gidip. Bi ay onceden falan fiyati kararlastirabiliyorsun ama odeme dogum gunu oluyor bildigim kadariyla. Ilk dogumumda o sekilde olmustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…