Başlatmadı daha belki 20.haftadan sonra dedi bakalımAhahahabiz herşeyin en iyisi biliriz analık online
Saol canım bilgi için tekrar başladınmı peki sonra
Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasın. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızHahah
ya açıkçası her seferinde bir dahaki kontrolden sonra dedik ya da 12 hafta geçsin dedik. Şimdi detayliyi görmek istiyorum.
Cok evhamli ve telaşlilar bu da beni etkiliyor.
Biz maalesef daha önceki ileri dönem kaybımız çok travmatik oldu. Ebeveynlerimiz çok yasli ve duygusallar. Her istediklerinde ziyaretimize gelemiyorlar.
Ben kendimi toplayıp ziyarete gittiğimizde de sürekli önceki kayipla ilgili teselli etmek istediler, iyi dileklerde bulundular vs. hatta gizli gizli agladilar. Ama açıkçası gerçekten ihtiyaç duyduğum en son şeydi bu ve beni aşağı çekti sadece. Oysa yeni yeni toparlamistim.
Bazen iyi niyetle destek olmak isterken hem kendileri çok üzülüyor hem de bize yaşadığımız zor deneyimleri tekrar hatirlatiyorlar.
Biraz da onları korumak için istiyorum geç söylemeyi. Biliyorum ki ogrenseler doğuma kadar telaş içinde olacaklar.
Kendi korkumu yönetmekle ilgili bir sıkıntı yok da onlarınki hele uzaktan yönetmem zor olur.
Sanki rahmimin orada gitar telini gerip bırakmışlar gibi bir ufak hareket ve gerilme hissediyorum ama bu benim bağırsağım mı yoksa bebek mı anlamıyorum doktor 18-20 de hissedersin demişti. Belki de benimki psikolojikHaziran ayı içerisinde hepimiz hareketleri hissetmeye başlayacağız, hazır mıyız?
Şimdiden bazen elimi koyup gözlerimi kapatıyorum. Çok derinden de olsa bir şey hisseder miyim diye ama ani bir bağırsak hareketi bütün duygu yoğunluğumu sifirliyor anında.
Hisseden vardı sanırım burada bende hala tık yok 17. haftaAy daha 14. Haftadayız bu kadar erken hissedilir mi ya
Hisseden vardı sanırım burada bende hala tık yok 17. hafta
Ay umarım hissetmişimdir o zamanHisseden vardı sanırım burada bende hala tık yok 17. hafta
Sanmıyorum öyle olduğunu ancak doğum paketi alabilirsin o da her hastanede olmuyor mesela muayeneler doğum tetkikler içinde oluyor bir konuş tabi ki hastane ile genel de medicalpadk yapıyor doğum paketiönceden ödeme yapılmıyor mu acaba ya, bir sonraki kontrole giderken sorucam da buraya da bir yazayım dedim teşekkür ederim
Online nasıl yapıyorsunuz? Reformer gibi olmuyor o zaman değil mi mat pilates gibibu arada bel ağrısı çeken arkadaşlar için benim omurgamda eğrilik çıkmıştı hamile kalmadan önce sol tarafım kopuyor gibi oluyor bazen ona rağmen hamile kaldıktan sonra online pilatese başladım ağrılarım neredeyse tamamen bitti çok memnunum yani hem doğumu kolaylaştırması hem doğum sonrası toparlanma için ve bel ağrınız için kesinlikle pilatese başlayın benim gibi salona gitme imkanı olmayanlar da benim gibi online yapabilir aşırı faydalı nefes egzersizleri vs de aynı şekilde
ben varimKızlar,
Gebeligini hala cok az kişiye söyleyen var mı benim gibi?
Eşim ve işveren dışında kimse bilmiyor
Çalışma arkadaşlarım da henüz fark etmedi. Ya da fark ettiler ama emin olamadıkları bir haftadayim ve soramıyorlar.
Önceki kayıplardan, stresten dolayı ailelerden saklayalım bir süre dedik. Kendimizi toplamak ayrı onları toplamak ayrı bir yük oldu bize açıkçası.
Şimdi detaylıdan sonra mı yoksa 2 ay kala mı söylesek bilemedim. Gurbetteyiz ve yakın zamanda bir ziyaret olmayacak.
İçimden bir ses doğum olunca foto at, paylaş diyor ama alacağım tepkiden çekiniyorum
Karın ağrısı bende arada oluyor ama aşırı ağrıyor yürümekte zorlanıyorumYani 16.hafta sonrası yeni yüklenen güncellemede bel bacak ve karın ağrısı var. Hadi bakalım
ben varimkayinvalidem ve bir iki arkadasim dışında kimse bilmiyor. artik karnim belli oluyor cok gizleyemiyorum oglumun okulunda bir kac veli sordu anladi korkarak evet dedim oglumdan sonra bende 2 dusuk oldugu icin korkuyorum bisey olur diye 18 haftadayiz bir kac gune muayinemiz var esim ondan sonra artik soyleyelim diyor benden olsa tam ne zaman hareket eder benimde icim rahat eder o zaman soylerim. sende bence ne zaman icin rahat ederse o zaman soyle insanlari bos ver konusur onlar hep
benim annemi bir kac yil once kayb etdik. babamla erkek kardesime soylemek istemiyorum kendim tam emin olmadan ne kadar yakin olsakda bir sey olursa babamda olsa benim icin kolay olmaz soylemek. anneye soylemek ayri babaya daha zor bence onun icinde sakliyorum birine soylersem yayilir konu. kayinvalidemide tenbihledik kimse bilmesin onada esim soylemek istedi bisey soylemedim annesi sonucda. birde gereksiz insanlarin uzulurmus gibi yapmasi var o da ayri konu. insallah Allah hic birimize kotu seyler yasatmasin saglika kavusup saglikla buyutelim bebeklerimizievet hareketleri düzenli hissetmek önemli bir eşik olacak bizim için.ben zaten sosyal medya kullanmıyorum. oradan paylaşmazdım kullansaydım da.
bir de aileler ve yakın birkaç arkadaş dışında insanların bilmesinin bir anlamı yok bence.
Kız olursa adı hazır da erkekse henüz düşünmedikİsim düşünen var mu bu arada kizlar
Bende pıhtılaşmaya yatkınlık olduğu için başlandı 4500 ken d dimer yüksek çıkınca 8000 le devam ettikYaa sizin mesajınız çok iyi düştü şimdi önüme. Şöyleki benim de artık kan sulandırıcı başlamam gerekiyormuş. Pıhtılaşma var mı bilmiyorum ama tansiyon hastasıyım. Ama kanama alanımda henüz tamamen kapanmış değil. Doktorum iç dedi ama ben bayramdan sonra içebilir miyim dedi kanama riskine karşı. Tamam dedi. Hem ihtiyaç var hemde içmeye korkuyorum kanamayı tetiklerse diye. Sizin ne kadar büyüklükte bir hematom vardı ?
Bende yarin soracagim dogum yapmayi dusundugum hastaneye gidip. Bi ay onceden falan fiyati kararlastirabiliyorsun ama odeme dogum gunu oluyor bildigim kadariyla. Ilk dogumumda o sekilde olmustu.önceden ödeme yapılmıyor mu acaba ya, bir sonraki kontrole giderken sorucam da buraya da bir yazayım dedim teşekkür ederim
Kz olursa ne dusunmustunuz?Kız olursa adı hazır da erkekse henüz düşünmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?