Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Amin inşallah, size de çok geçmiş olsun grip nezle bile çok zor oluyor gerçekten bu süreçte ama çok şükür bebekler kendilerine güzel bakıp besleniyorlar
Cok tesekkur ederim canim, evet parol bile icmemek icin direndim dun artik dayanamayip ictim. Ihlamurla tuzlu su gargara c vitaminiyle gececek gibi degildi

maviss_34 sagol canim valla klimadan koruyamadim kendimi, sukur cigere inmeden yakalamistik, hemen nezleye cevirdi ama cok zormus hicbir sey icememek ilac olarak vs. Yazin cok guzel sakinmamiz gerekiyor kendimizi onu anladim, arabada evde klima isi sakat gercekten.
Karadeniz havasi alicam canim aile ziyareti

Ahhhh evet ya bende çok korkuyorum klima çarpmasından kolay kolay geçmiyor dediğin gibi benim artık antibiyotik kullandım da geçti gene de kaldı biraz şükür iyiyim insallah sende tez vakitte sağlığına kavuşursun canım bizden çok selammmm Karadeniz’e ay sonu da ben gideceğim insallah düğünümüz vsr

Evet seni baya surundurdu canim keske daha evvel gitseydin, benim sansima enfeksiyonumla cakisti antibiyotik hepsine iyi gelmis oldu ama burun akintisi hapsirik kaldi henuz o asamadayim ajdjdjd.
Aleykumselam canim azicik oksijene doyayim, buranin havasi les gibi sevmiyorum hic

Canım takipli olman çok iyi belki ikiz gebelik kaynaklı yükseliyordur şayet öyle bi durum olsa bile müdahale etmiş olurlar erkenden önlerler, dualarımız sizinle

Geçmiş olsun. Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasın. İnşallah güzel haberlerle bir an önce çıkarsınız hastaneden

Merhaba herkese, benim akıntım vardı ve bir enfeksiyon çıktı kültüre bakılınca. Doktorum antibiyotik verdi (cempes 600 mg). Daha önce burada gebeyken antibiyotik kullanan var mı? Üzüldüm açıkçası çok da fazla değildi akıntı da.

çok geçmiş olsunn

Gecen hafta lokosit fazla ciktigi icin uc gun sabah aksam antibiyotik kullandim 625 lik augmentin gecmis olsun uzulmeyin, gebelikte malesef inanilmaz acik oluyormusuz enfeksiyona. Doktor muhtemelen umumi wc kullanimina bagli oldun dedi. Ben de basta cok uzuldum ama enfeksiyon cok daha zararliymis bebege

Merhaba. Geçmiş olsun. Ben hamilelikte bu dozda antibiyotik kullanmadım hiç ama 2 kere suda eritilen formda toz antibiyotik kullandım. Enfeksiyonun antibiyotikten daha zararlı olduğunu söylüyor doktorlar. Bu yüzden ilacı aksatmadan kullanın bence. Bol sıvı alımıyla da kısa sürede geçer inşallah.

geçmiş olsun canım hastaneye yatmak biraz can sıkıcı olabiliyor ama gerçekten orada çok iyi bakıyorlar moralin yüksek tutmaya çalış

Ben kullandım 7 haftalıkken birde doktorum gebelik için kullanılan antibiyotik olduğunu söyledi insan mecbur kalınca kullanıyor

Hayırlı olsun oğluşun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çok geçmiş olsun Allah korumuş

Ay iyi bari saolun kızlar boşuna stres yüklendim 2 dk da Aslında fitilden sonra arttı ama korktum yine de. Perşembe gidicem de doktora yazsam mı falan diyordum ama öyle sürekli de gelmiyor zaten .
4 aydır hep var bende canım günlük pedsiz gezemiyorum bı sıkıntı olmadı şimdiye kadar bebekte

Kızlar o kadar hazırlıksızmışım ki hastaneye yatmaya . birden panik oldum eşim benden fazla panik oldu direkt beni yatırdılar pijamam yok terlik hiçbir şey yok eşim gitti onlara ayarladı .demek ki her an her şeye hazırlıklı olmamız lazım doktor da öyle söyledi

Yarım saatte bir tansiyonumu ölçüyorlar yaklaşık 2 saattir tansiyon takibi yapılıyor şu an gayet düşük seyrediyor hapa başlanmadı hapa başlarsak çünkü dozajını arttırarak devam etmemiz gerekiyormuş .büyük ihtimalle sabaha kadar tansiyonumun yükselip yükselmediğine bakacaklar eğer yükselmezse düşük giderse belki yarın ya da bir sonraki gün taburcu ederler. Bazı kan değerlerinde aşırı yükseklik ve bazılarını da aşırı düşüklük varmış crpen biraz yüksek çıkmış belki onunla ilgili bir tedavi uygularlar bilmiyorum ama sanki bana birkaç güne çıkartırlar gibi geldi bebeklerin de keyfi gayet yerinde hem bir yandan onları daha sık göreceğim için mutluyum . Tek sıkıntı odam doğumhaneye yakın sürekli Çığlık sesleri bağırışlar duyuyorum. herhalde normal doğum yapıyorlar ama bebek sesleri de var buraya gelince böyle hamileliğimi daha da fazla hissettim biraz hem keyfim yerine geldi biraz tedirgin oldum ama inşallah böyle sağlıklı 38 ile 35'li haftaları görürüz doğumlarımızı sırayla yaparız

Çok geçmiş olsun canım kontrol altında olmak daha iyi bebekler de iyiymiş çok şükür dinlen bol bol
Ayyyyy maşallah oğluşunla sana ne güzel haberler almışsın yolda giderken de arabanın klimasina dikkat et canım bayramda hava sıcak olacakmis

Ayyyyy maşallah oğluşunla sana ne güzel haberler almışsın yolda giderken de arabanın klimasina dikkat et canım bayramda hava sıcak olacakmis
Sagol kuşum gorunce oglusumu mutlu oldum iyi geldi gormek cok
Ay evet arka koltukta gidiyim diyorum daha az etkilenirim arkadaki paneli kaparim filan, onde ister istemez camdan cok sicak vuruyor klimaya sariliyoruz bir de gebelikten sanirim hep bir ates icindeyim yaniyorum hormonal boyle asla giyinemiyorum filan. Ben normalde bu gunlerde corapsiz gezmezdim mesela, 3 haftadir giyemiyorum yangin basiyod

Hastaneye yatırıldığım gün biz de eşimle aynı durumdaydık. Eşya getirmeye gittiği zaman, bir şey lazım olunca hastaneden çıktığı zaman çok stres yapıyordu. Aklı bende kalıyordu çünkü. Ben de o gidince kötü hissediyordum. Bir şey olursa ve o bana yetişemezse diye korkulu düşüncelere kapılıyordum. Bu tedirginliği, paniği yaşamanız çok normal. Ama bu düşünceleri kafanızdan ne kadar çabuk atarsanız o kadar rahat ediyorsunuz. Ben 3 gün boyunca her gün bebeğimi görebildiğim için mutlu olmuştum mesela. Ve hastanede olmak sıkıcı olsa bile güvende hissettirmişti. İnşallah bir an önce sağlıkla çıkarsınız hastaneden. Dua ediyorum sizin için

Ben süreç nasıl ilerlicem ne yaşayacağımı bilemem ki ilaç kullanmicam demedim yan etkisi ürküttü kendi özel e gittim acilden kadın doğum yok dedi devlete gittim çok kalabalık değildi 4 saat oyalandim o an yaşayan bilir ben mi anlatamıyorum kendimi dün gelmedim ben buraya 7 yıldır kk.deyim ve yine Kasım annesiyim nasip olursa sonucumu bakmadan bekletmedeydim devlet umursamaz oluyo demekki öğrenmiş olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…