Cok tesekkur ederim canim, evet parol bile icmemek icin direndim dun artik dayanamayip ictim. Ihlamurla tuzlu su gargara c vitaminiyle gececek gibi degildiAmin inşallah, size de çok geçmiş olsun grip nezle bile çok zor oluyor gerçekten bu süreçte ama çok şükür bebekler kendilerine güzel bakıp besleniyorlar
Ahhhh evet ya bende çok korkuyorum klima çarpmasından kolay kolay geçmiyor dediğin gibi benim artık antibiyotik kullandım da geçti gene de kaldı biraz şükür iyiyim insallah sende tez vakitte sağlığına kavuşursun canım bizden çok selammmm Karadeniz’e ay sonu da ben gideceğim insallah düğünümüz vsrCok tesekkur ederim canim, evet parol bile icmemek icin direndim dun artik dayanamayip ictim. Ihlamurla tuzlu su gargara c vitaminiyle gececek gibi degildi
maviss_34 sagol canim valla klimadan koruyamadim kendimi, sukur cigere inmeden yakalamistik, hemen nezleye cevirdi ama cok zormus hicbir sey icememek ilac olarak vs. Yazin cok guzel sakinmamiz gerekiyor kendimizi onu anladim, arabada evde klima isi sakat gercekten.
Karadeniz havasi alicam canim aile ziyareti
Evet seni baya surundurdu canim keske daha evvel gitseydin, benim sansima enfeksiyonumla cakisti antibiyotik hepsine iyi gelmis olduAhhhh evet ya bende çok korkuyorum klima çarpmasından kolay kolay geçmiyor dediğin gibi benim artık antibiyotik kullandım da geçti gene de kaldı biraz şükür iyiyim insallah sende tez vakitte sağlığına kavuşursun canım bizden çok selammmm Karadeniz’e ay sonu da ben gideceğim insallah düğünümüz vsr
Canım takipli olman çok iyiKızlar beni hastaneye yatırdılar tansiyon yüksekliği sebebi ile . tansiyon hapi bsslanacak takip yapılacak Kac gün kalacağım belli değil.ikizler iyi çok şükür.bu haftalarda gebelik zehirlenmesi Allah korusun olabilir dedi takip yapılacak
Geçmiş olsun. Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasın. İnşallah güzel haberlerle bir an önce çıkarsınız hastanedenKızlar beni hastaneye yatırdılar tansiyon yüksekliği sebebi ile . tansiyon hapi bsslanacak takip yapılacak Kac gün kalacağım belli değil.ikizler iyi çok şükür.bu haftalarda gebelik zehirlenmesi Allah korusun olabilir dedi takip yapılacak
çok geçmiş olsunnSelam kızlar ben merdivenden düştüm ama nasıl ayağım bir kaydı bikaç basamak kaydımTabi popoyu sert çarpmıyım diye bir kolumla da merdivenin demirine asıldım. Sözde 1 ay somra gidecektim doktora yine 1 ayımı dolduramadan bugün gittim. Mesaj attım hemen merdivenden düştüm diye çağırdı sağolsun. Başınıza gelirse bilginiz olsun göbek üstüne düşülmediyse yada göbeği bir yere çarpmadıysan, sonrasında kanama olmadıysa bir sıkıntı olmuyormuş. Bu bahaneyle bebeğimi de görmüş oldum Rahim ağzı uzunluğu da ölçüldü 4.5cm miş çok şükür ona da çok iyi dedi. Bu arada bir miyomum vardı küçülmeye başlamış.
@cilekcanavari Canım detaylı usg için Yeşim Bülbül yada Serkan Güçlyü önerdi doktorum. Hemen şimdi al randevunu çok çabuk doluyor randevuları dedi.Sen aldın mı randevunu, aldıysan kimden aldın.
Gecen hafta lokosit fazla ciktigi icin uc gun sabah aksam antibiyotik kullandim 625 lik augmentinMerhaba herkese, benim akıntım vardı ve bir enfeksiyon çıktı kültüre bakılınca. Doktorum antibiyotik verdi (cempes 600 mg). Daha önce burada gebeyken antibiyotik kullanan var mı? Üzüldüm açıkçası çok da fazla değildi akıntı da.
Merhaba. Geçmiş olsun. Ben hamilelikte bu dozda antibiyotik kullanmadım hiç ama 2 kere suda eritilen formda toz antibiyotik kullandım. Enfeksiyonun antibiyotikten daha zararlı olduğunu söylüyor doktorlar. Bu yüzden ilacı aksatmadan kullanın bence. Bol sıvı alımıyla da kısa sürede geçer inşallah.Merhaba herkese, benim akıntım vardı ve bir enfeksiyon çıktı kültüre bakılınca. Doktorum antibiyotik verdi (cempes 600 mg). Daha önce burada gebeyken antibiyotik kullanan var mı? Üzüldüm açıkçası çok da fazla değildi akıntı da.
geçmiş olsun canım hastaneye yatmak biraz can sıkıcı olabiliyor ama gerçekten orada çok iyi bakıyorlar moralin yüksek tutmaya çalışKızlar beni hastaneye yatırdılar tansiyon yüksekliği sebebi ile . tansiyon hapi bsslanacak takip yapılacak Kac gün kalacağım belli değil.ikizler iyi çok şükür.bu haftalarda gebelik zehirlenmesi Allah korusun olabilir dedi takip yapılacak
Ben kullandım 7 haftalıkken birde doktorum gebelik için kullanılan antibiyotik olduğunu söyledi insan mecbur kalınca kullanıyorMerhaba herkese, benim akıntım vardı ve bir enfeksiyon çıktı kültüre bakılınca. Doktorum antibiyotik verdi (cempes 600 mg). Daha önce burada gebeyken antibiyotik kullanan var mı? Üzüldüm açıkçası çok da fazla değildi akıntı da.
Hayırlı olsun oğluşun sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAyy benim de bugün kontrolüm vardı 12.haftada özeldeki doktorum erkek demişti ama 16da netleşir demişti bugün devlete gittim evladımın çükünü gördümrabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bir haftadır üst solunum yolu enfeksiyonum vardı yüzümde uçuk çıktı iki tane korktuğum için gittim çok şükür her şey yolunda dedi hep güzel haberler alalım inşallah
Çok geçmiş olsun Allah korumuşSelam kızlar ben merdivenden düştüm ama nasıl ayağım bir kaydı bikaç basamak kaydımTabi popoyu sert çarpmıyım diye bir kolumla da merdivenin demirine asıldım. Sözde 1 ay somra gidecektim doktora yine 1 ayımı dolduramadan bugün gittim. Mesaj attım hemen merdivenden düştüm diye çağırdı sağolsun. Başınıza gelirse bilginiz olsun göbek üstüne düşülmediyse yada göbeği bir yere çarpmadıysan, sonrasında kanama olmadıysa bir sıkıntı olmuyormuş. Bu bahaneyle bebeğimi de görmüş oldum Rahim ağzı uzunluğu da ölçüldü 4.5cm miş çok şükür ona da çok iyi dedi. Bu arada bir miyomum vardı küçülmeye başlamış.
@cilekcanavari Canım detaylı usg için Yeşim Bülbül yada Serkan Güçlyü önerdi doktorum. Hemen şimdi al randevunu çok çabuk doluyor randevuları dedi.Sen aldın mı randevunu, aldıysan kimden aldın.
4 aydır hep var bende canım günlük pedsiz gezemiyorum bı sıkıntı olmadı şimdiye kadar bebekteAy iyi bari saolun kızlarboşuna stres yüklendim 2 dk da Aslında fitilden sonra arttı ama korktum yine de. Perşembe gidicem de doktora yazsam mı falan diyordum ama öyle sürekli de gelmiyor zaten .
Çok geçmiş olsun canım kontrol altında olmak daha iyi bebekler de iyiymiş çok şükür dinlen bol bolKızlar beni hastaneye yatırdılar tansiyon yüksekliği sebebi ile . tansiyon hapi bsslanacak takip yapılacak Kac gün kalacağım belli değil.ikizler iyi çok şükür.bu haftalarda gebelik zehirlenmesi Allah korusun olabilir dedi takip yapılacak
Ayyyyy maşallah oğluşunla sana ne güzel haberler almışsınBayram oncesi seyahate cikacagim icin bugun ben de kontrole gittim kizlaroglusum kudurup durdu doktorum cok hareketli kipir kipir bu oglan diyor dogunca kolay zayiflarim gibi shfjfjf. 4.5 ayi 4 kg ile tamamladim, sadece gobegim buyuyor neyseki. Doktor da guzel dedi kontrollu gidiyorsun dedi. Cok sukur her sey yolunda, yarin enfeksiyonum gecti mi diye tahlil verecegim bakalim insallah kalmamistir. Gribim de nezleye dondu ama gercekten nezle olmak bile cok zormus gebelikte. Gecen hafta hastalikla gecince bebisin gelisimi sekteye ugrar mi vs diye korkmustum ama sukur dipcik gibiydi hepsi iyi olsunlar saglikla dogsunlar insallah yeter ki
Sagol kuşum gorunce oglusumu mutlu oldumAyyyyy maşallah oğluşunla sana ne güzel haberler almışsınyolda giderken de arabanın klimasina dikkat et canım bayramda hava sıcak olacakmis
Hastaneye yatırıldığım gün biz de eşimle aynı durumdaydık. Eşya getirmeye gittiği zaman, bir şey lazım olunca hastaneden çıktığı zaman çok stres yapıyordu. Aklı bende kalıyordu çünkü. Ben de o gidince kötü hissediyordum. Bir şey olursa ve o bana yetişemezse diye korkulu düşüncelere kapılıyordum. Bu tedirginliği, paniği yaşamanız çok normal. Ama bu düşünceleri kafanızdan ne kadar çabuk atarsanız o kadar rahat ediyorsunuz. Ben 3 gün boyunca her gün bebeğimi görebildiğim için mutlu olmuştum mesela. Ve hastanede olmak sıkıcı olsa bile güvende hissettirmişti. İnşallah bir an önce sağlıkla çıkarsınız hastaneden. Dua ediyorum sizin içinKızlar o kadar hazırlıksızmışım ki hastaneye yatmaya . birden panik oldum eşim benden fazla panik oldu direkt beni yatırdılar pijamam yok terlik hiçbir şey yok eşim gitti onlara ayarladı .demek ki her an her şeye hazırlıklı olmamız lazım doktor da öyle söyledi
Ben süreç nasıl ilerlicem ne yaşayacağımı bilemem ki ilaç kullanmicam demedim yan etkisi ürküttü kendi özel e gittim acilden kadın doğum yok dedi devlete gittim çok kalabalık değildi 4 saat oyalandim o an yaşayan bilir ben mi anlatamıyorum kendimi dün gelmedim ben buraya 7 yıldır kk.deyim ve yine Kasım annesiyim nasip olursaArkadaşım konuşmalarına dikkat et! Tez canlıysan buyur özel hastanelerin acilleri 7/24 açık eğer muayene olabiliyorsan git orda ol. Devlet hastaneleri kabul edersin ki yoğun ve doktorun sen görmesende o sırada sistemden halletmesi gereken acil işleri olur, sen orda masada oturuyor zannedersin nelerle uğraştığını asla bilemezsin. Acildeki bir doktor da neyin aciliyet gerektirdiğini bilir çünkü onun uzmanlık alanı eğitimi zaten bunun üzerine. Yani sen veya bebeğin acil müdahale gerektiren birşeyi olsa zaten aciliyet verir. Senin tez canlılığınla kimse ilgilenemz orda. Şuan hâlâ ikinizde iyi olup buraya bu şekilde yazabildiğine göre doktor haklıymış hayat memat meselen yokmuş. Ona rağmen yazdığı ilacı kullansam mı şüphesindesin o da ayrı bir ironi kullanmayacak ve dediklerine uymayacaksan neden gittin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?