Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Selam kızlar benim gibi bebeğinin gelişimi 2 hafta geriden gelen var mı çok üzülüyorum neden diye Dr 3 hafta olursa sıkıntı olabileceğini düsünuruz dedi tarama testlerinde iyi ama analık inşte birde ben bu cinsiyetide netleştiremedim yahu bayram arefesinde gittim evimin yakinindaki tıp merkezine%70 kız dedi göremiyorum net devlette aynını demisti yarın mi bayram bitiyor yine perşembe gitsem büyümüştür bu sefer %100 der insaAllah

Geç döllenme değil mi acaba

İyi akşamlar kızlar. Bir şey sormak istiyorum. Ben takviye olarak Ocean Mummy kullanıyordum. Onu balık kokusundan dolayı içemeyince elenatal 2 aldım. Maalesef ondan da balık kokusu geliyor. Çok zor içiyorum. Öğürüyorum sürekli. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Vitamin kullanmak benim için işkence haline geldi resmen. Ne yapacağımı şaşırdım.

Ben de ocean mummy kullanıyorum, içerken öğürüyorum ben de. İçtikten sonra geçiyor neyse ki. Başka bir balık yağı daha kullanıyordum ama onu tamamen bıraktım çünkü öğürmem hiç bitmiyordu

Valla kuzum doktor da öyle dedi ayağını sıcak tut klimaya dikkat et gazdır diye. Ama ne bileyim hamilelikten önce gaz sıkışması farklıydı gaz olduğu belliydi. Bunu anlamadım bile, hala da gaz olduğundan şüpheliyim ama başka seçenek de kalmadı dikkat et çorap giy mutlaka ve eeen az 2bucuk 3 lt su

Canım gaz da olabilir ya gaz ağrısı felaket oluyor kabızlık olmamasına rağmen iki gün gaz ağrısı çektim sürğndürdü resmen kayısı falan ye belki biraz rahatlatır
Bak gaz ağrısı olduğunu anlamışsın sen. Benimki gaza benzemiyordu ki kasıklarımın ön kısımlarında gezen, ayağa kalkınca oturtmayan, oturunca geri kalkamadığın çeşitten bi ağrıydı. Gaz olduğunda gazı atma isteği olur bağırsaklarda ama bende hiç öyle bi durum yoktu ondan anlam veremedim

Ocean mummy aralarında en az kokan ama en cok yan etki yapan bence. Onu içerken günde 7-8 kere ishal oluyordum. Sonra değiştirdim ı mom a geçtim yan etkisi yok ama gel gör ki kokusu leeeeşşşş

Benim de aynı dediğin gibi olmuştu. Sen yine de bol şu iç gaz giderici birşeyler tüket. Değilse de zararı olmaz zaten. Çok şükür sağlığınız iyiymiş bir sorun da çıkmamış. Normalde hissettiklerimizle şu an hissettiklerimiz hiç benzemiyor. Yeniden öğreniyoruz valla vücudumuzu. Umarım en kısa sürede iyileşir enerji ve kavuşursun canım

Evet fazla su icemiyorum bu ara ona dikkat etmem lazim haklisin. Agrida kramp gibiydi benimki oyle gaz siskinliginden biraz farkli evet.

Ocean mummy aralarında en az kokan ama en cok yan etki yapan bence. Onu içerken günde 7-8 kere ishal oluyordum. Sonra değiştirdim ı mom a geçtim yan etkisi yok ama gel gör ki kokusu leeeeşşşş
Geçmiş olsun canım . Her sene bayramda et hiç canım istemez zorla yerdim . Bu bayramda nasıl iştahlı canım et istedi . Hamilelikten sanırım benim gibi olan oldumu

Benimde kizimvar oda kiz istiyodu erkek oldugunu duyunca odaya kapatti kendini gece boyu agladi. En son dedimki %50 dedi kizim sonra ki aya beraber gideriz sana söyler dedim hala kiz bekliyor. Kardes fikrine bile zor alistirmistim.

Benimde kizimvar oda kiz istiyodu erkek oldugunu duyunca odaya kapatti kendini gece boyu agladi. En son dedimki %50 dedi kizim sonra ki aya beraber gideriz sana söyler dedim hala kiz bekliyor. Kardes fikrine bile zor alistirmistim.
bizim ki de kiz istemiyordu bize 12 haftasinda kiz demislerdi. kizlarda erkekler gibi ayni oyunlari oyuncaklari oynaya bilir paylasa bilir demistim biraz sevinmisti ama yine icinde erkek istiyordu daha bilmiyor ama duyunca sevinecek. bu hafta sonu bir kontrolum var yine. yine erkekse soylerim. bence bebisi gorunce alisir hem evin tek kizi olmak daha guzel falan derseniz benim erkek kardesim var bende onu istemiyormusum alistirmak icin kiz olursa oyuncaklarin esyalarin bolunecek demislerdi sonra kabullendim

Ben elanatal 2 kullanıyorum ilk içmelerimde istifra ettim hep ama sonra alıştım. İçerken nefes alma bol suyla iç başka çaremiz yok hatta ben de oceana mı geçsem diyordum

Cok soyledim babanda erkek bak seviyoruz falan diye de. O kendine canli oyuncak istiyodu alisacak artik dogana kadar

Günaydın kızlar uzun zaman sonra çok şükür gelebildim
Günaydın canim
Nasılsın tansiyon normale dondu mü
Hahahah yerim
Onu ya bende olsam kız kardeş isterdim kaç yaşında bu arada zamanla alışır duruma hele doğunca küçük anne olmak isteyecek

Aminnn canım benm çok sağol

Çok geçmiş olsunnn, bende 2 hafta önce acile gitmek durumunda kaldım böyle bi ağrıdan dolayı ve idrarda enfeksiyon vs çıkmadı sebebini bulamadılar, muhtemelen rahim büyümesine bağlı fizyolojik ağrılar. Benim şimdi de vajinama baskı ve kramp şeklinde ağrılarım oluyor sanki bi şey batırılıyorlarmış gibi kendimi bu da doğal sürecin bir parçasıdır diye sakinleştirmeye çalışıyorum.Umarım bir an önce geçer de rahat edersin.
Bu arada bir şey sormak istiyorum ben 1 ay önce doktora gittim rahim ağzı uzunluğumu 5cm olarak ölçtü 1 hafta önce kendi doktorum 3.79 olarak ölçüm aldı acaba cihazdan ve doktordan doktora fark ediyor mu biliyor musunuz? 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…