• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    118
55le kalmıştım ben de 🥺🥺 inanılmaz moralim bozuldu gerçekten. Ödem oldu herhalde diye düşünüyorum hala bi iyimserlik 😂😂
5. ayda 5 kilodan fazla almamam lazım diye şartlamışım ben de kendimi sanki. Evet yaa ödemdir bi anda 2kg almamışızdır. :halay:Bakalım başarabilirsem ben bu hafta dikkat edicem biraz ama çalışırken de sabah ve öğlen zor oluyor maalesef :(

Kızlar merhaba sizlere bir şey danışmak istedim ben ovitrelle ile gebe kaldım değerim ilk 18 ikinci 37 üçüncü 75 dördüncü 159 çıktı iki gün arayla verdim hep aynı saatte en sonki geçen hafta çarşambaydı 159 doktorum artık verme kan dedi ve iki hafta sonra gel dedi gelecek hafta gidecem bende merakımdan evdeki testlerle koyulaşmayı takip ettim ve koyulaştı da gün gün kızlar biraz evhamlı ve tedirginim daha önce düşüklerim oldu korkuyorum da sizce nasıl ilerlemiş yada sorun olsa şimdiye belli edermiydi bir ağrım lekelenmem bişey yok yani nebilim tedirginim

5. ayda 5 kilodan fazla almamam lazım diye şartlamışım ben de kendimi sanki. Evet yaa ödemdir bi anda 2kg almamışızdır. :halay:Bakalım başarabilirsem ben bu hafta dikkat edicem biraz ama çalışırken de sabah ve öğlen zor oluyor maalesef :(
Benim sabah öğlen çok sorun değil de akşam yemeği ve sonrası atıştırmalarım çok oldu 🥺 Bayram tatilinde biraz abartmış olabilirim djdjdj kilo vermek sorun oluşturur mu acaba

Kızlar merhaba sizlere bir şey danışmak istedim ben ovitrelle ile gebe kaldım değerim ilk 18 ikinci 37 üçüncü 75 dördüncü 159 çıktı iki gün arayla verdim hep aynı saatte en sonki geçen hafta çarşambaydı 159 doktorum artık verme kan dedi ve iki hafta sonra gel dedi gelecek hafta gidecem bende merakımdan evdeki testlerle koyulaşmayı takip ettim ve koyulaştı da gün gün kızlar biraz evhamlı ve tedirginim daha önce düşüklerim oldu korkuyorum da sizce nasıl ilerlemiş yada sorun olsa şimdiye belli edermiydi bir ağrım lekelenmem bişey yok yani nebilim tedirginim
Tedirgin olmayın doktorunuz zaten hesabını yapıp ona göre çağırmıştır sizi, sağlıkla ilerleyecek hiç stres yapmayın kendinizi yormayın dinlenin🙏🏻🙏🏻

Valla ben de bir anda 55.5 dan 57.8 e filan çıktım anlamadım moralim bozuldu 52kg ile hamile kalmıştım. 18+6 bugün şimdiden böyleyse sonra ne olacak diye bir ürkmedim değil
ben de 160 boyundayım, 52.0-52.5 ile hamile kalmıştım, 18. Hafta bugün ve 59 çıktım sabah … spor yürüyüş falan da yapıyorum sağlıklı besleniyorum ama şunu farkettim her karbonhidrat yediğim günün ertesi kilo artışı oluyor. Sanırım sindirim çok yavaşladığı için, hazır yaz geliyor bol bol sebze yemeği planlıyorum

Tedirgin olmayın doktorunuz zaten hesabını yapıp ona göre çağırmıştır sizi, sağlıkla ilerleyecek hiç stres yapmayın kendinizi yormayın dinlenin🙏🏻🙏🏻
Teşekkür ederim ilerleyiş normal dimi nebilim hep 2 kat arttı burda 3 4 kat birden artanları görünce o da aklıma takılmıştı

Selam canim, bir haftadir ailemin yanindayiz bayram oncesi gelmistik 💕🎈 okuyorum ama cok yazamadim buraya, iyi diyelim iyi olalim 🫠 sukur agrim sizim yok, ama bulantilar gun icinde ufaktan yokluyor hala daha ilac iciyorum geceleri malesef. Onun disinda iyiyim enerjim keyfim yerinde 🧿
Sen nasilsin 🩵🩵
Çok sevindim iyi olun canım bol bol hasret gider ne güzel temiz hava 😍

ben de 160 boyundayım, 52.0-52.5 ile hamile kalmıştım, 18. Hafta bugün ve 59 çıktım sabah … spor yürüyüş falan da yapıyorum sağlıklı besleniyorum ama şunu farkettim her karbonhidrat yediğim günün ertesi kilo artışı oluyor. Sanırım sindirim çok yavaşladığı için, hazır yaz geliyor bol bol sebze yemeği planlıyorum
Evet ben de aynıyım yürüyüş sporda yapıyorum ama bakalım sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım ben de. En azından psikolojik olarak daha sağlıklı ve zinde hissederim kendimi.

Evet ben de aynıyım yürüyüş sporda yapıyorum ama bakalım sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım ben de. En azından psikolojik olarak daha sağlıklı ve zinde hissederim kendimi.
Kesinlikle öyle , günlük olarak adımlarıma dikkat etmeye çalışıyorum vs. Ben 13-17hafta arası çok dikkat ettim yediklerime , hareketime , su içmeme vs sadece 1 kilo aldım ama 17-18 hafta arası biraz saldım (dışarıdan yemek yedim vs), hop kilom arttı direkt 1 kilo fazla

Günaydın kızlar,

bugün aylar sonra işe gideceğim. Kanamadan ötürü uzun süre raporluydum sonra da home office çalıştım. Bugün büyük gün. Gece uyuyamadım, bilinç altında stres yaptım muhtemelen . İnşallah sıkıntısız eve dönerim. Neyse bakalım, belki iş ortamı bebeğimin hoşuna gider “annemin enerjisini almayayım madem” der 😅
Sıkıntısız eve dönersin de, eve döndüğünde tüm enerjini eşiğin dışında bırakmış olacaksın hazırlıklı ol😂
Şaka bi yana havan da değişir iyi gelir belki

Günaydın canim
Nasılsın tansiyon normale dondu mü

Hahahah yerim
Onu ya bende olsam kız kardeş isterdim 😂 kaç yaşında bu arada zamanla alışır duruma hele doğunca küçük anne olmak isteyecek 😍
6 yasinda kardese ikna da nasil oldu kadiniz ya alışverişi severiz. Dedimki kızim bunu alicaz sunu alicaz soyle boyle derken kardes fikrine alisti simdide erkek mi acaba diyince basliyo aglamaya. Diomki ama duyuyo dusunurki ablasi onu sevmiyo diye napar diom ama

Kizlar hala dr secememis olmak çok kötü dogum normal oldu ilki. Ondada ozele bayana gittim hastane anlasmasi gece kim nobetciyse o geliyomus sansima erkek geldi. Gitti. Hastaneden memnundum ama simdi yine ozel de kadin dr ariyorum herkes erkek oneriyo.

6 yasinda kardese ikna da nasil oldu kadiniz ya alışverişi severiz. Dedimki kızim bunu alicaz sunu alicaz soyle boyle derken kardes fikrine alisti simdide erkek mi acaba diyince basliyo aglamaya. Diomki ama duyuyo dusunurki ablasi onu sevmiyo diye napar diom ama
Zamanla alisacak erkek fikrine benim
Oğlum da 7 yaşında çok istiyordu kız kardeşi olmasını hatta çokta sevinmişti ama henüz söyleyemedik erkek olcak diye

Kızlar günaydın geçen kontrolümde doktorum rahimde hafif kasılman var dedi duphaston ilaç verdi günde 2 kez. Ben bi tedirgin oldum ilaç kullanmaktan 1 tane içsem falan dedim ama yok günde 2 kez al hiçbir zararı yok rahatlatır rahmini dedi. Beş gündür içiyorum içmeye başladığımdan beri kasık ağrılarım neredeyse bitti gibi bi şey gerçekten rahatlattı ama yine de tedirginim. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu ya da duphaston kullanan var mı aranızda
Ben gebeliğin başından beri her sorun yaşadığımda kullandım. Bugünde sabah kanamam oldu. Doktora gittik hemen. Bildiğin kıpkırmızı kanama olunca çok korktum. Lekelenme falan değildi. Yine duphaston verdi. Ek olarak fitil yazdı. Kanama bebeği etkileyecek bir alanda değilmiş çok şükür. Yine de hayatımı biraz daha yavaşlatmam gerektiğini ve istirahat etmem gerektiğini söyledi. Sabah sabah çok korktum yaa 🥹

Çok sevindim iyi olun canım bol bol hasret gider ne güzel temiz hava 😍
Sorma kuşum cok iyi geldi genis aileye kavusmak, tedavisi transferi vs derken aylar olmustu cok ozlemisim herkesi🩵 simdi herkes benden once oglusumu soruyor hoş nasil iyi mi tekmeliyor mu filan diye 🤭🤭🤣🤣 alisalim bunlara da dogurunca hic yuzumuze bakilmayahilir ajdjfjfj

Back
X