• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
İyi akşamlar kızlar. Bir şey sormak istiyorum. Ben takviye olarak Ocean Mummy kullanıyordum. Onu balık kokusundan dolayı içemeyince elenatal 2 aldım. Maalesef ondan da balık kokusu geliyor. Çok zor içiyorum. Öğürüyorum sürekli. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Vitamin kullanmak benim için işkence haline geldi resmen. Ne yapacağımı şaşırdım.
Regenesis Max kullanıyorum sizin gibi hassasiyetim vardı benim de çok fazla takviyeyi çöpe attım şu an gayet iyiyim ama regenesis maxdan çok memnunum

Kizlar 18+3 haftalık hamileyim şimdiden bacaklarım ayaklarım ellerim şişmeye basladi bol su içiyorum aslinda yaz da geldi zaten içmemek mümkün değil 2-3 gündür beni mahvetti sızlıyor resmen ayaklarim

Kizlar 18+3 haftalık hamileyim şimdiden bacaklarım ayaklarım ellerim şişmeye basladi bol su içiyorum aslinda yaz da geldi zaten içmemek mümkün değil 2-3 gündür beni mahvetti sızlıyor resmen ayaklarim

Bende de başladı özellikle daha fazla ayakta kaldığımda ve biraz yorulduğumda ayaklarım hemen şişiyor, ellerimde açıp kapatırken sızlıyor bende de ödem başladı. Bende daha 16. Haftadayım. Ayakları yüksek biyere uzatmak ve bol su içmek tuzu azaltmak bunları yapmak gerekiyor benim bildiğim

Bugünden itibaren hem magnezyum hem maden suyu birlikte tüketeyim bakalım. İşten izin aldım pazartesi gününe kadar toparlanayım ya. Bugün mesela işe gitseymişim tüm gün perişan olacakmışım
İyi yapmışsın canim
Bol bol dinlen bugün bana sa magnezyum başlattı doktorum gece kramplarım artınca istedim benim de böyle bir sorunum var ya insallah ise yarar senin de canisi

çilek magnezyum + maden suyu her gün kullan nerdeyse hiç ağrı yaşamadım bu zamana kadar aşırı etkili

İyi yapmışsın canim
Bol bol dinlen bugün bana sa magnezyum başlattı doktorum gece kramplarım artınca istedim benim de böyle bir sorunum var ya insallah ise yarar senin de canisi
Benimde bacaklarımda oluyor 16nci haftaya gireceğim .bende isteyeyim takviye karincalanmis gibi geziyor bacaklarımda özellikle akşamları

Kızlar 15.haftamda mide bulantım gene tavan yaptı ya,bir ara iyiyim sanırım artık 2.trimester ondan dedim bugün felaket mide bulantım vardı.Bazı haftalar bu hormonlar tekrardan mı pik yapıyor neden böyle oluyor 🥲

Merhaba benim de 1 haftadır aynısı oluyor demek ki bu haftalarda başlıyor artık

inşallah canım iyi misin ?sende durumlar nasıl
Bende aynı sol kasıkta sürekli bir ağırlık var cuma günü kontrole gittiğimde soracağım bayramın 2.gunu hareket ettiğini hissettim arada belli belirsiz oluyor bakalım inşallah daha da iyi olursun bebeklerinle Allah bir daha yaşatmasın 💕🧿🙏🏻

Kızlar bugün devletteki doktoruma da gittim oda teyitledi erkek olduğunu güzelce inceledi bana da gösterdi elleri kolları bacakları pipiyi 😂 nasipte üç erkek annesi olmak varmış sağlıkla gelsin 🤩
Gerçek bir sultan şehzadeler anası maşallah canım sağlıkla büyüsün 😍 🧿

kızlar 18 haftalık hamileyim ve bebeğim erkek karnım aşağıda bazen çok yumuşak oluyor bazen de çok sert. son 2 gündür sanki idrar torbam dolmuş ve ben çok sıkışmışım ama tuvalete de gidemiyorum gibi bir dolgunluk var kasık bölgemde sizde de oluyor mu ve karnım çok aşağıda sanki. özelikle kasık bölgemde aşırı baskı var, bebek acaba aşağıda mı konumlandı sizinde böyle ağrılarınız oluyor mu. bu arada bebeğimi hissediyorum böyle pıt pıt atıyor karnımdan bakılınca gözüküyor🥰 sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah🙏🏼

kızlar 18 haftalık hamileyim ve bebeğim erkek karnım aşağıda bazen çok yumuşak oluyor bazen de çok sert. son 2 gündür sanki idrar torbam dolmuş ve ben çok sıkışmışım ama tuvalete de gidemiyorum gibi bir dolgunluk var kasık bölgemde sizde de oluyor mu ve karnım çok aşağıda sanki. özelikle kasık bölgemde aşırı baskı var, bebek acaba aşağıda mı konumlandı sizinde böyle ağrılarınız oluyor mu. bu arada bebeğimi hissediyorum böyle pıt pıt atıyor karnımdan bakılınca gözüküyor🥰 sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah🙏🏼
Canım bi idrar tahlili ver istersen hafif enfeksiyon falan varsa o da yapabilir. Ama bebeğin duruşuna göre benim de karnımın sertliği yumusaklığı değişiyor gün içinde

Canım bi idrar tahlili ver istersen hafif enfeksiyon falan varsa o da yapabilir. Ama bebeğin duruşuna göre benim de karnımın sertliği yumusaklığı değişiyor gün içinde
idrar yaparken yanma acıma yok aslında ya da sarımsı akıntı yok
akıntım oluyor progestan kullanıyorum onun beyaz sulu akıntısı oluyor, bide bu karın yumuşaması yeni çıktı ve kasık baskısı acaba rahim mi kısaldı en son 3.8 ölçmüştü doktorum ya da rahim içi büyüyor o yüzden ağrı baskı oluyor. 20. haftada detaylıya giricem o zamanı beklesem mi bilemedim ya insanın aklına her şey geliyor🫠

idrar yaparken yanma acıma yok aslında ya da sarımsı akıntı yok
akıntım oluyor progestan kullanıyorum onun beyaz sulu akıntısı oluyor, bide bu karın yumuşaması yeni çıktı ve kasık baskısı acaba rahim mi kısaldı en son 3.8 ölçmüştü doktorum ya da rahim içi büyüyor o yüzden ağrı baskı oluyor. 20. haftada detaylıya giricem o zamanı beklesem mi bilemedim ya insanın aklına her şey geliyor🫠
O ağrıyı baskıyı ben 1 haftadır çekiyorum. 2 kez doktora gittim herseye bakıldı bisey cıkmadı. Fizyolojik olduğunu düşünüyorum artık bebek büyüdüğü için. İçine sinmiyorsa yine de bi doktoruna danış bence

Back
X