- 19 Aralık 2023
- 1.501
- 850
- 43
Merhaba canım kaç haftalıkken dinlettiler, ben de dün sordum da 20den önce duyamayız dedilerMerhaba kizlar, bir kac gundur gobegimin ust kisminda agri oluyor ara sira vurup geciyor bugunde devam edince saglik ocagina gittim kalp atisini dinledim, bebekle mi ilgili midem mi agriyor anlamadim. Benim gibi agri yasayan oldu mu aranizda ilk gebeligimden boyle bir agriyi hic hatirlamiyorum, kontrolumde haftaya sali. Dayanilmicak bi agri degil, anlik vurup geciyor, umarim anlatabilmisimdir
Demiri yanlış saatte almak beni günlerce mahvetmişti. O kadar kustum ki bir şey yiyemez gece uyuyamaz oldum. En son kahvaltıdan bir saat sonra içmeye başlayınca düzeldim. O yüzden sordum belki ayarlama yapabilirsin sen deEvet kullanıyorum maalesef femifer c kullanıyorum,priliam ı bir iki gün bırakmıştım hiç bırakmak yaramıyormuş onu anladım
Bana da korkulacak bir şey yok dedi rahim ağzı benim de kapalı. Düşük riskim vs. yok. Sadece rahmin bir tarafı biraz uzamış gibi bi şey dedi. Yani daralmış biraz herhalde. Duphaston vereyim bi rahatlasın dedi. Bu zamana kadar hiç böyle bir şey olmamıştı o nedenle tedirgin oldum biraz ama inşallah bu anlık bi durumdur sadece. Cumartesi günü tekrar gideceğim kontrole bakalım ne diyecek. Sizin kasık ağrılarınız ve batmalarınız oluyo mu peki? Benim oluyodu bu ilaca başlayınca geçti. Acaba kasık ağrıları da mı bu kasılma sebebiyle oluyodu diye düşünüyorum.Merhaba. Benim doktorum da rahmimde hafif kasılmalar olduğunu söyledi. Rahim ağzı kapalı dedi. Başka pek bir şey söylemedi. Şu an korkulacak bir şey yok dedi sadece. İlaç da vermedi. Sizin bu konuda farklı bir bilginiz varsa benimle paylaşır mısınız?
Sırtım tutulmuş bir şekilde uyandımBünye alısmıyor bacıım o enerji orda kalıyor eve gelmiyor
22+1 de detayliya gircem kısmetse sağlık ocağından henüz alamadılar ama pek sıcak bakmıyorum aşı meselesine bilmiyorum kararsızımKızlar günaydınnnndetaylı ultrason için randevu alan oldu mu ? Bir de sizleri de aradılar mı tetanoz için sağlık ocağından ?
Demiri yanlış saatte almak beni günlerce mahvetmişti. O kadar kustum ki bir şey yiyemez gece uyuyamaz oldum. En son kahvaltıdan bir saat sonra içmeye başlayınca düzeldim. O yüzden sordum belki ayarlama yapabilirsin sen de
Mavişşşşş sonunda kesinleşti demek hayırlı olsun canım ekibin yeni hürrem sultanı oldunKızlar bugün devletteki doktoruma da gittim oda teyitledi erkek olduğunu güzelce inceledi bana da gösterdi elleri kolları bacakları pipiyinasipte üç erkek annesi olmak varmış sağlıkla gelsin
o şişmeler bende de var maalesef bugün 19+0 oldum ayaklarımı mümkün olduğu kadar uzatarak oturuyorum 3 lt de su içiyorum , gebelikten öncesinde de yaz aylarında çok ödem olurdum , yine havalar ısınınca başladı artık gebelikten midir bilemedimKizlar 18+3 haftalık hamileyim şimdiden bacaklarım ayaklarım ellerim şişmeye basladi bol su içiyorum aslinda yaz da geldi zaten içmemek mümkün değil 2-3 gündür beni mahvetti sızlıyor resmen ayaklarim
merhaba, ben hamileliğimin başından beri progestan fitil kullanıyorum kasılma önleme açısından çok etkili bir ilaç ve doğal hormon veriyor doktor yazdıysa kullanmak gerekir, neden kullanmak istemediniz onu anlamadım. birçok kişi kullanıyor burda endişe etmeyin benceBuarada kasık ağrım vardı bi kaç gün , progesteron yazdı Dr . Kullanmak istemiyorum sanki var mı kullanan sadece kaşık ağrısı için yazılan ?
günaydınn ben 22+1 için 4 temmuza randevu aldım bekliyorum. Tetanoz aşısı için de sağlık ocağı istediğin zaman yaparız dedi ama ben doktorumla konuşup öyle gelirim dedim, 24 haftaya kadar vakit var istediğin zaman gel yaparız dedilerKızlar günaydınnnndetaylı ultrason için randevu alan oldu mu ? Bir de sizleri de aradılar mı tetanoz için sağlık ocağından ?
Bende de aynısı oluyor. Bugün gittim doktora normal dedi sadece. Karnında bir doluluk hissi bebek sallanıyor gibi oluyor dimiKızlar günaydın 15.haftanın sonlarında batma ve doluluk hissi olmaya başladı,ayağa kalktığımda ,oturduğumda sağ kasıkta batma yapıyor.Sanki bebek içinde sallanır gibi.Bu normal mi ?
GünaydınKızlar günaydınnnndetaylı ultrason için randevu alan oldu mu ? Bir de sizleri de aradılar mı tetanoz için sağlık ocağından ?
Aynı durumdayım benim de ayaklarım şişiyor bazen ellerim de şişiyor. Sabah ilk ayağa kalktığımda ay uy diye diye basıyorum yereKizlar 18+3 haftalık hamileyim şimdiden bacaklarım ayaklarım ellerim şişmeye basladi bol su içiyorum aslinda yaz da geldi zaten içmemek mümkün değil 2-3 gündür beni mahvetti sızlıyor resmen ayaklarim
Az önce doktordan geldim. Karnımın 2-3 gündür fazla şiş olduğunu bi değişik hissettiğimi söyledim. Doktor artık rahim büyüyor normal dedi. Hatta ortalama 1 ay sağ yada sol tarafında batma veya ağrı hissedebilirsin dedi.Kızlar günaydın 15.haftanın sonlarında batma ve doluluk hissi olmaya başladı,ayağa kalktığımda ,oturduğumda sağ kasıkta batma yapıyor.Sanki bebek içinde sallanır gibi.Bu normal mi ?
ben 21 haziranda detaylı için randevu aldım, önümüzdeki hafta içi de tetanoz için çağırdılarKızlar günaydınnnndetaylı ultrason için randevu alan oldu mu ? Bir de sizleri de aradılar mı tetanoz için sağlık ocağından ?
maşallah tebrik ederim sağlıkla gelsinGünaydın kızlarrr, gruba bir prenses de benden gelsin
Günaydınn ben 21 hafta civarında gideceğim ayrıntılı için, tetanoz için de aradılar ama ben zaten aşılıyım tek doz gebeliğin sonuna doğru yaptıracağımKızlar günaydınnnndetaylı ultrason için randevu alan oldu mu ? Bir de sizleri de aradılar mı tetanoz için sağlık ocağından ?
hemen oy ver ankete sayımız belli olsunGünaydın kızlarrr, gruba bir prenses de benden gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?