Çok geçmiş olsun tez zamanda şifa versin Allah inşallahKızlar benim 14. haftamda servikal dikişim atılmıştı.Gectigimiz Cuma günü detaylı randevum vardı, perinatolog takipliyim , bebegimiz çok şükür tüm değerleri ile cok guzel, doktorum dikisin durumuna da bakmak istedi , dikiş saglam ve yerinde ama maalesef bebegimin kesesi dikisin yanından dışarı çıkmış . Acil olarak hastaneye yatısim yapıldı, doğuma kadar yatış dedi doktorum , kültür alacaklardı , baktılar suyumda gelmeye başlamış. Doktorum demişti ki 2 gün antibiyotik tedavisi al önümüzdeki hafta belki yeniden bir islem yapabiliriz , keseyi ileri itip yeniden dikiş atılacaktı fakat suyum gelince o ihtimalde devre dışı kaldı.
Pazartesi günü kendi doktorum serviste gorevliydi , enfeksiyon degerin cok yüksek bizim önceliğimiz senin sağlığın dedi ,bebegin durumunu sordugumda ise normalde senin durumunda olan ve haftası seninle uyumlu olan gebelerin gebeliklerini sonlandiririz dedi ama ates olunca karari sana da birakmam dedi. (Allahtan atesim ve agrim hic olmadi)
Yüksek dozda antibiyotik tedavisine baslayacagiz enfeksiyon doktoru ile görüşüp, süreci takip edeceğiz dedi.
Crp 62 lerde , 4 gün yoğun antibiyotik tedavisine ragmen düşmedi, enfeksiyon doktoru ile görüştük daha ağır bir antibiyotik tedavisine başlandi , çok şükür suan crp 33 lere kadar düştü. İdrarda enfeksiyon yok ama serviks kültürde üreme oldu.
Bebeğimin suyu az ama inşallah su gelişim durursa şimdilik sıkıntı değil dedi doktorum.
İlk hedefimiz 26. - 27. haftalarmis , bakalım inşallah güzel kızım bizimle kalır.
Dua edin kızlar.
Amin insallahÇok geçmiş olsun, sağlıkla bu süreci atlatırsınız inşallah
Canim dualarimiz seninle ve kizinla insallahallah sifanizi versin tez zamanda, beterinden sakinsin
Çok geçmiş olsun tez zamanda şifa versin Allah inşallahkızını sağlıkla kucağına al inşallah
çok geçmiş olsun, kızın da senin gibi güçlüdür herşey güzel ilerler Allahın izniyle inşallah dualarım seninleKızlar benim 14. haftamda servikal dikişim atılmıştı.Gectigimiz Cuma günü detaylı randevum vardı, perinatolog takipliyim , bebegimiz çok şükür tüm değerleri ile cok guzel, doktorum dikisin durumuna da bakmak istedi , dikiş saglam ve yerinde ama maalesef bebegimin kesesi dikisin yanından dışarı çıkmış . Acil olarak hastaneye yatısim yapıldı, doğuma kadar yatış dedi doktorum , kültür alacaklardı , baktılar suyumda gelmeye başlamış. Doktorum demişti ki 2 gün antibiyotik tedavisi al önümüzdeki hafta belki yeniden bir islem yapabiliriz , keseyi ileri itip yeniden dikiş atılacaktı fakat suyum gelince o ihtimalde devre dışı kaldı.
Pazartesi günü kendi doktorum serviste gorevliydi , enfeksiyon degerin cok yüksek bizim önceliğimiz senin sağlığın dedi ,bebegin durumunu sordugumda ise normalde senin durumunda olan ve haftası seninle uyumlu olan gebelerin gebeliklerini sonlandiririz dedi ama ates olunca karari sana da birakmam dedi. (Allahtan atesim ve agrim hic olmadi)
Yüksek dozda antibiyotik tedavisine baslayacagiz enfeksiyon doktoru ile görüşüp, süreci takip edeceğiz dedi.
Crp 62 lerde , 4 gün yoğun antibiyotik tedavisine ragmen düşmedi, enfeksiyon doktoru ile görüştük daha ağır bir antibiyotik tedavisine başlandi , çok şükür suan crp 33 lere kadar düştü. İdrarda enfeksiyon yok ama serviks kültürde üreme oldu.
Bebeğimin suyu az ama inşallah su gelişim durursa şimdilik sıkıntı değil dedi doktorum.
İlk hedefimiz 26. - 27. haftalarmis , bakalım inşallah güzel kızım bizimle kalır.
Dua edin kızlar.
Canım inşallah bu süreci sıkıntısız sorunsuz atlatırsınız kuzun da sana sımsıkı tutunur Allahın izniyle sağlıkla kavuşacaksınızKızlar benim 14. haftamda servikal dikişim atılmıştı.Gectigimiz Cuma günü detaylı randevum vardı, perinatolog takipliyim , bebegimiz çok şükür tüm değerleri ile cok guzel, doktorum dikisin durumuna da bakmak istedi , dikiş saglam ve yerinde ama maalesef bebegimin kesesi dikisin yanından dışarı çıkmış . Acil olarak hastaneye yatısim yapıldı, doğuma kadar yatış dedi doktorum , kültür alacaklardı , baktılar suyumda gelmeye başlamış. Doktorum demişti ki 2 gün antibiyotik tedavisi al önümüzdeki hafta belki yeniden bir islem yapabiliriz , keseyi ileri itip yeniden dikiş atılacaktı fakat suyum gelince o ihtimalde devre dışı kaldı.
Dua edin kızlar.
Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle inşallah herşey çok iyi olucak moralini yüksek tutKızlar benim 14. haftamda servikal dikişim atılmıştı.Gectigimiz Cuma günü detaylı randevum vardı, perinatolog takipliyim , bebegimiz çok şükür tüm değerleri ile cok guzel, doktorum dikisin durumuna da bakmak istedi , dikiş saglam ve yerinde ama maalesef bebegimin kesesi dikisin yanından dışarı çıkmış . Acil olarak hastaneye yatısim yapıldı, doğuma kadar yatış dedi doktorum , kültür alacaklardı , baktılar suyumda gelmeye başlamış. Doktorum demişti ki 2 gün antibiyotik tedavisi al önümüzdeki hafta belki yeniden bir islem yapabiliriz , keseyi ileri itip yeniden dikiş atılacaktı fakat suyum gelince o ihtimalde devre dışı kaldı.
Dua edin kızlar.
çok geçmiş olsun, kızın da senin gibi güçlüdür herşey güzel ilerler Allahın izniyle inşallah dualarım seninle
Canım inşallah bu süreci sıkıntısız sorunsuz atlatırsınız kuzun da sana sımsıkı tutunur Allahın izniyle sağlıkla kavuşacaksınız
Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle inşallah herşey çok iyi olucak moralini yüksek tut
Çok geçmiş olsun canım benim Allah sana bebeğine güç kuvvet versinKızlar benim 14. haftamda servikal dikişim atılmıştı.Gectigimiz Cuma günü detaylı randevum vardı, perinatolog takipliyim , bebegimiz çok şükür tüm değerleri ile cok guzel, doktorum dikisin durumuna da bakmak istedi , dikiş saglam ve yerinde ama maalesef bebegimin kesesi dikisin yanından dışarı çıkmış . Acil olarak hastaneye yatısim yapıldı, doğuma kadar yatış dedi doktorum , kültür alacaklardı , baktılar suyumda gelmeye başlamış. Doktorum demişti ki 2 gün antibiyotik tedavisi al önümüzdeki hafta belki yeniden bir islem yapabiliriz , keseyi ileri itip yeniden dikiş atılacaktı fakat suyum gelince o ihtimalde devre dışı kaldı.
Dua edin kızlar.
İnşallah bu süreci kolay atlatırsın. Umarım prenses zamanını bekler. Sağlıkla kucağına almanı diliyorum Dualarımdasın. Moralini yüksek tutKızlar benim 14. haftamda servikal dikişim atılmıştı.Gectigimiz Cuma günü detaylı randevum vardı, perinatolog takipliyim , bebegimiz çok şükür tüm değerleri ile cok guzel, doktorum dikisin durumuna da bakmak istedi , dikiş saglam ve yerinde ama maalesef bebegimin kesesi dikisin yanından dışarı çıkmış . Acil olarak hastaneye yatısim yapıldı, doğuma kadar yatış dedi doktorum , kültür alacaklardı , baktılar suyumda gelmeye başlamış. Doktorum demişti ki 2 gün antibiyotik tedavisi al önümüzdeki hafta belki yeniden bir islem yapabiliriz , keseyi ileri itip yeniden dikiş atılacaktı fakat suyum gelince o ihtimalde devre dışı kaldı.
Dua edin kızlar.
Kızlar henüz hareket hissedememiş biri olarak soruyorum. Elimi karnıma koyduğumda pıt pıt damar atması gibi bi şey hissediyorum. Bu bebek olabilir mi
Hamile kaldığımdan beri o damar atması oluyor , kimisi çok geç haftalarda hissediyor bebek hareketlerini inşallah en kısa sürede bebişiniz sizi paso tekmelerKızlar henüz hareket hissedememiş biri olarak soruyorum. Elimi karnıma koyduğumda pıt pıt damar atması gibi bi şey hissediyorum. Bu bebek olabilir mi
son iki aydır sağdaki yastığı kullanıyorum .E bebekten almıştım hayatımı kurtardı resmenMerhaba kızlar. Artık geceleri ve gün içinde rahat uzanamaz oldum. Hamile yastığı almayı düşünüyorum. Aranızda bunlardan birini kullanan var mı? Hangisini önerirsiniz?
Sağdaki yastığı kullanıyorum geçen hafta aldım çok kullanışlı bebeğim doğduktan sonra da onun için kullanırım büyük ihtimalle ama büyük olan yastık bana çok yer kaplıyor gibi geliyor o yüzden tercih etmedim.Merhaba kızlar. Artık geceleri ve gün içinde rahat uzanamaz oldum. Hamile yastığı almayı düşünüyorum. Aranızda bunlardan birini kullanan var mı? Hangisini önerirsiniz?
son iki aydır sağdaki yastığı kullanıyorum .E bebekten almıştım hayatımı kurtardı resmen
Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar. Ben de hemen o yastıktan sipariş edeyim o zamanSağdaki yastığı kullanıyorum geçen hafta aldım çok kullanışlı bebeğim doğduktan sonra da onun için kullanırım büyük ihtimalle ama büyük olan yastık bana çok yer kaplıyor gibi geliyor o yüzden tercih etmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?