Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Çok geçmiş olsun tez zamanda şifa versin Allah inşallah kızını sağlıkla kucağına al inşallah

çok geçmiş olsun, kızın da senin gibi güçlüdür herşey güzel ilerler Allahın izniyle inşallah dualarım seninle

Canım inşallah bu süreci sıkıntısız sorunsuz atlatırsınız kuzun da sana sımsıkı tutunur Allahın izniyle sağlıkla kavuşacaksınız

Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle inşallah herşey çok iyi olucak moralini yüksek tut

Merhaba kızlar. Artık geceleri ve gün içinde rahat uzanamaz oldum. Hamile yastığı almayı düşünüyorum. Aranızda bunlardan birini kullanan var mı? Hangisini önerirsiniz?

Eklentiler

• IMG_0073.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_0071.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 27
Çok geçmiş olsun canım benim Allah sana bebeğine güç kuvvet versin ben de serklajliyim kafama takıldı dikiş sağlamsa nasıl nasıl yandan çıktı bir nedeni varmiymis

İnşallah bu süreci kolay atlatırsın. Umarım prenses zamanını bekler. Sağlıkla kucağına almanı diliyorum Dualarımdasın. Moralini yüksek tut

Kızlar henüz hareket hissedememiş biri olarak soruyorum. Elimi karnıma koyduğumda pıt pıt damar atması gibi bi şey hissediyorum. Bu bebek olabilir mi

Kızlar henüz hareket hissedememiş biri olarak soruyorum. Elimi karnıma koyduğumda pıt pıt damar atması gibi bi şey hissediyorum. Bu bebek olabilir mi
Hamile kaldığımdan beri o damar atması oluyor , kimisi çok geç haftalarda hissediyor bebek hareketlerini inşallah en kısa sürede bebişiniz sizi paso tekmeler

Merhaba kızlar. Artık geceleri ve gün içinde rahat uzanamaz oldum. Hamile yastığı almayı düşünüyorum. Aranızda bunlardan birini kullanan var mı? Hangisini önerirsiniz?
son iki aydır sağdaki yastığı kullanıyorum .E bebekten almıştım hayatımı kurtardı resmen

Sağdaki yastığı kullanıyorum geçen hafta aldım çok kullanışlı bebeğim doğduktan sonra da onun için kullanırım büyük ihtimalle ama büyük olan yastık bana çok yer kaplıyor gibi geliyor o yüzden tercih etmedim.

son iki aydır sağdaki yastığı kullanıyorum .E bebekten almıştım hayatımı kurtardı resmen
Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar. Ben de hemen o yastıktan sipariş edeyim o zaman

Kızlar bugün sabah sarı beyaz arası renkte akıntı geldi ara ara da kasık batmalarım oluyor. Enfeksiyondan korkuyorum idrar versem çıkar mı yoksa direkt muayeneye mi gitmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…