Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar bugün sabah sarı beyaz arası renkte akıntı geldi ara ara da kasık batmalarım oluyor. Enfeksiyondan korkuyorum idrar versem çıkar mı yoksa direkt muayeneye mi gitmeliyim

Benim hep sarı beyaz akıntım var,kasık batmam da oluyor yarın randevu günüm kesin idrar testi vereceğim,doktora gidip bence idrar vermek istiyorum de kafan rahat eder.

Benim hep sarı beyaz akıntım var,kasık batmam da oluyor yarın randevu günüm kesin idrar testi vereceğim,doktora gidip bence idrar vermek istiyorum de kafan rahat eder.
Araştırdığım kadarıyla vajinal enfeksiyon idrarda çıkmıyormuş bilemedim ne yapacağımı siz kaçıncı haftadaydınız? Ben 22deyim bu haftalarda olur mu kasık batması bilmiyorum

Çok geçmiş olsun canım benim Allah sana bebeğine güç kuvvet versin ben de serklajliyim kafama takıldı dikiş sağlamsa nasıl nasıl yandan çıktı bir nedeni varmiymis

Amin canim Allah razı olsun .
Canım enfeksiyon olmus bende.
Crp degerim 62 lerdeydi , 6 gündür yogun antibiyotik tedavisi görüyorum bugün 25 e indi crp cok şükür.
Hijyene aşırı dikkat ettim , enfeksiyon olmayayim diye kimseyle görüşmedim neredeyse , doktorum diyor ki bu seninle ilgili bir durum değil bogazdan gecen ufak bir mikrop bile enfeksiyona sebep olabiliyor.

Bugun detayli muayene etti doktorum , cok şükür dışarı çıkan kese tekrar yerine dönmüş, dikis sonrasi rahim uzunlugum 16 mm. Su gelisi de yaşadığım icin bebegimin suan suyu az , endol kullaniyorduk kasilma kanama olmasin diye , o da bebegin böbrek fonksiyonlarini bozdugu için yeteri kadar idrar yapamiyormus ve az olan suyu daha da azaliyormus. Bugün endolu kesti suyum daha azalmasin diye , bol su iç dedi
Bebegimin kilosu 439 gram , bizim için bu ağırlık cok iyi değil, yaşasada çoğunlukla engelli oluyorlar, kafalarini tutamiyorlar öyle olmasindansa şimdi düşük olması daha iyi dedi. İstediğimiz agirlik en azindan 800 , 900 gramlar , 26 veya 27. haftalar en kötü senaryo dedi. Şuan kasilmalarim, agrilarim , baskilarim var ,bebegimin basi aşağıdaymis epeyce , o biraz beni endiselendirdi dedi doktorum endol yerine baska bir ilac basladi. Vücut enfeksiyon sebebi ile bebegi yabancı madde olarak algıladığı için atmak istiyormus bu agrilarda o sebepleymis.

Her an herseye hazirlikliyiz , kesenin yukari çıkması büyük sevinc oldu hem doktorum için hem bizim için ama tabi Allah bilir en hayırlı en güzel olanı.

Rabbim sizinde evladinizi saglikli bir şekilde kucaginiza almanizi nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
İnşallah bu süreci kolay atlatırsın. Umarım prenses zamanını bekler. Sağlıkla kucağına almanı diliyorum Dualarımdasın. Moralini yüksek tut

Insallah canım inşallah
Allah razı olsun.
Rabbim evlatlarımızı saglikla zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin Amin

Kızlar bugün sabah sarı beyaz arası renkte akıntı geldi ara ara da kasık batmalarım oluyor. Enfeksiyondan korkuyorum idrar versem çıkar mı yoksa direkt muayeneye mi gitmeliyim
Canim benim de sari yesil gibi geldi tek seferlik, yazliktayim denize girmeme bagladim ve usutmus olabilecegime. Doktoruma yazdim fitil uygulamami soyledi. Sen de bilgilendir istersen. Ben ne zaman suphelensem enfeksiyonum az da olsa cikti cubku

Canim benim de sari yesil gibi geldi tek seferlik, yazliktayim denize girmeme bagladim ve usutmus olabilecegime. Doktoruma yazdim fitil uygulamami soyledi. Sen de bilgilendir istersen. Ben ne zaman suphelensem enfeksiyonum az da olsa cikti cubku
Aynen bebiş bana da yazmış şimdi 2 seferlik uygulanan bir fitil. Serklaj sonrası oluyormuş zaten genelde

Ayy bu enfeksiyon hepimizin belasi. Bana da bugun tek kullanimlik saselerden verdi insallah onunla gecer. Eczaci arkadasimda suyuna limon damlat ic dedi onuda yapicam.

Allah yardımcın olsun Dr yat diyorsa yat canım dinlen inşallah güzel sonuçlar haberler alırsın

Kızlar benim gibi nabzı 112,100,90 filan olan var mı.Çok erkenden nefes nefese kalıyor ve zor nefes alıyorum.Bu bir sorun mu onu da anlamadım.2 haftadır böyleyim hiç böyle değildim

Kızlar benim gibi nabzı 112,100,90 filan olan var mı.Çok erkenden nefes nefese kalıyor ve zor nefes alıyorum.Bu bir sorun mu onu da anlamadım.2 haftadır böyleyim hiç böyle değildim
Kaç hftalık canım benmde ilk zamanlar öyleydi doktor sonlarda öyle olur şimdi erken devam eder çok rahatsız ederse kardiyolojiye yönlendiriyim demişti.. şimdi 20 haftayı geçiyorum ama çarpıntı hali geçtii nefes nefese kalma tuvalete gidip gelince bile oluyor sanki koşup yorulmuş gibi araştırmalarımda normal diyor canım ama seni rahatsız edecek boyuttayaa kardiyolojiye bi gözük istersen

Canım bu haftalarda bebeğin baş aşağı pozisyonda olmasının bi önemi yok diye biliyorum, cünkü devamlı hareket ve dönüş halindeler ve alanları geniş. Doğum kanalına girdiği manasına gelmiyor yani sen kalbini ferah tut, allah çabalarına karşılık en mutlu olacağın nasibi yazacaktır

Insallah canim
Rabbim en iyi olanı bilendir ve verendir

İyi akşamlar kızlar. 19+2’deyim. İlk dönemlerimi hafif bulantılar ile atlattım. İki gündür yine bulantı başladı. Uzun zamandır yoktu. Bir anda başlayınca tedirgin oldum biraz. Sizce normal midir?

Benim nabzım genelde böyle. Kardiyoloji takipliyim zaten. Birara çarpıntım oluyordu . Normal nabiz için çok ilaç önermiyor açıkçası. Daha önce kullandığım beloc adında bir ilaç vardı çarpıntı için. Çok çarpıntın olursa yarım al dedi ama almadım açıkçası.

Benim hamileliğimin başından beri bu şekilde. Şu an 21.haftamın içindeyim, hala aynı. Doktorum normal buluyor

Ben de 18.haftalığım canım.Çarpıntı halim sabahları özellikle kahvaltıdan sonra çok oluyor.Çok fazla yürümesem bile nefes nefese kalıyorum.Bir de tansiyon bir bakıyorsun 9 bir bakıyorsun 13 oluyor

Ben de ilaç almaya tedirgin olurum şimdi ama iki haftadır da garip bir çarpıntı var.Bazen tansiyon 9 bazen 13.Garip yani dengesiz hep

Ben de 18.haftalığım canım.Çarpıntı halim sabahları özellikle kahvaltıdan sonra çok oluyor.Çok fazla yürümesem bile nefes nefese kalıyorum.Bir de tansiyon bir bakıyorsun 9 bir bakıyorsun 13 oluyor
Canım sen doktoruna söle ozaman bi kardiyolojiye gözük olmadı için rahat etsinn bndede var ama ben alıştım artık sanırım etki etmiyo çarpımtı yok sadece nefes nefese kalıyorum oda normal diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…