Aynen oyle, annem diyor ki bi dogursaydin sagsalim kizim artik su oglaniSakınılan göze çöp batar misali biraz djdjdj
Böyle bir durum yaşayan var mı kızlar? Doktora gideceğim ama gidene kadar içimi rahatlatmaya çalışıyorumİyi akşamlar kızlar. 19+2’deyim. İlk dönemlerimi hafif bulantılar ile atlattım. İki gündür yine bulantı başladı. Uzun zamandır yoktu. Bir anda başlayınca tedirgin oldum biraz. Sizce normal midir?
Teşekkür ederim
İdrar yolu enfeksiyonu da mide bulantısı yapıyorBöyle bir durum yaşayan var mı kızlar? Doktora gideceğim ama gidene kadar içimi rahatlatmaya çalışıyorum
Kızlar günaydınArkadaşlar ben de dün detayliya gittim gayet olumlu bir muayeneydi sağlığı iyi minnosumun şükürler olsun sadece plasenta önde o yüzden iyi görüntü almak zorlaşıyor dedi doktor bir de şu an makat gelisliymis sonra dönebiliyormus bunlar dışında bi sorun yok şükür
Canım bende de oluyor ama garipsemedim pek ya o kadar vitamin içiyoruz mide kaldırmıyor olabilir bazen. 22. Haftadayım dün sabah mesela yarım saat öğürdüm bomboş mideyle. Korkma olur yine aradaBöyle bir durum yaşayan var mı kızlar? Doktora gideceğim ama gidene kadar içimi rahatlatmaya çalışıyorum
Bende aynı haftadayım, geçen hafta bi kaç gün oldu yanlış hatırlamıyorsam bizim bu grupta birisi yazmıştı büyüme ataklarında da bulantı olabilir diye. Ya da demir ilacı alıyorsanız o da bulantı yapabiliyormuş. Doktora sormak lazım bence ben de detaylıyı bekliyorum sormaya.Böyle bir durum yaşayan var mı kızlar? Doktora gideceğim ama gidene kadar içimi rahatlatmaya çalışıyorum
19.haftadayim benimde nabiz 90 bazen 100 bence normal bir cok kiside de bu sekildeymis.Nefes darlığı bende de var yetmiyor sanki aldığım nefes çetoş diyaframa baskı oluyor o yüzden dedi birkaç kere 90 küsür çıktı benim de nabzım çok çabuk yoruluyorum erken mi diyorsunuz
Bende de var canım bayadır var hatta göbek deliği çevremde yeşilimsi damarlarım belli oluyor normaldir diye düşünmüştüm :)kızlar bu sabah göbek deliği cevremde morarma renk değişimi farkettim .Damarlaşma gibi birşey .Korktum birşey olur mu acaba ?
Bende korktum ilk gebeligimde olmamisti normal ozamanBende de var canım bayadır var hatta göbek deliği çevremde yeşilimsi damarlarım belli oluyor normaldir diye düşünmüştüm :)
Hangi fitili kullanmanızı önerdi acaba doktorunuz?Aynen oyle, annem diyor ki bi dogursaydin sagsalim kizim artik su oglanidedim enfeksiyon harici bir mucadelem olmadi cok sukur niye battim sana kizim cok tatli canin her gun ille biseyden yakinabiliyorsun diyor ahdjdjdj
Aynen öyle ben de sürekli bir şeyden şikayetçiyim enfeksiyon belası bi bıraksa biziAynen oyle, annem diyor ki bi dogursaydin sagsalim kizim artik su oglanidedim enfeksiyon harici bir mucadelem olmadi cok sukur niye battim sana kizim cok tatli canin her gun ille biseyden yakinabiliyorsun diyor ahdjdjdj
Kuzum geçmiş olsun ya allah allah neden olur acaba bi dahiliyeye de görün bakalım bi an önce ihmal etme haber ver bize deKızlar selam ben pek iyi değilim, nabzım 10 gündür yüksekti son 3 gündür Nirvana oldu 130 ve üstü dün doktoruma gittim gebelikle alakalı değil dedi, kardiyoloji kalple ilgili değil dedi bi dahiliye kaldı. Sağlık ocağında kan vermiştim kanım 8 demirim 6 ama o kadar etkilemez dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?