Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Sakınılan göze çöp batar misali biraz djdjdj
Aynen oyle, annem diyor ki bi dogursaydin sagsalim kizim artik su oglani dedim enfeksiyon harici bir mucadelem olmadi cok sukur niye battim sana kizim cok tatli canin her gun ille biseyden yakinabiliyorsun diyor ahdjdjdj

İyi akşamlar kızlar. 19+2’deyim. İlk dönemlerimi hafif bulantılar ile atlattım. İki gündür yine bulantı başladı. Uzun zamandır yoktu. Bir anda başlayınca tedirgin oldum biraz. Sizce normal midir?
Böyle bir durum yaşayan var mı kızlar? Doktora gideceğim ama gidene kadar içimi rahatlatmaya çalışıyorum

Nefes darlığı bende de var yetmiyor sanki aldığım nefes çetoş diyaframa baskı oluyor o yüzden dedi birkaç kere 90 küsür çıktı benim de nabzım çok çabuk yoruluyorum erken mi diyorsunuz

kızlar tatile geldik 3 gündür ayaklarım balon gibi sıcak havadan mu yoldan mı bilmiyorum bu durumu yaşayan var mı doktora gidicem artık endişemi yenemiyorum

Merhbalar.bugun doktorum plasantede hafif kararma gördüm dedi bu ne demek araştırdım ama burda bununla karşılaşan oldumu

Kızlar günaydın çok sevindim sizin adınıza. Benim de detaylı perşembeye tarçınımı 20gündür görmüyorum.

kızlar bu sabah göbek deliği cevremde morarma renk değişimi farkettim .Damarlaşma gibi birşey .Korktum birşey olur mu acaba ?

Böyle bir durum yaşayan var mı kızlar? Doktora gideceğim ama gidene kadar içimi rahatlatmaya çalışıyorum
Canım bende de oluyor ama garipsemedim pek ya o kadar vitamin içiyoruz mide kaldırmıyor olabilir bazen. 22. Haftadayım dün sabah mesela yarım saat öğürdüm bomboş mideyle. Korkma olur yine arada

Bende aynı haftadayım, geçen hafta bi kaç gün oldu yanlış hatırlamıyorsam bizim bu grupta birisi yazmıştı büyüme ataklarında da bulantı olabilir diye. Ya da demir ilacı alıyorsanız o da bulantı yapabiliyormuş. Doktora sormak lazım bence ben de detaylıyı bekliyorum sormaya.

Nefes darlığı bende de var yetmiyor sanki aldığım nefes çetoş diyaframa baskı oluyor o yüzden dedi birkaç kere 90 küsür çıktı benim de nabzım çok çabuk yoruluyorum erken mi diyorsunuz
19.haftadayim benimde nabiz 90 bazen 100 bence normal bir cok kiside de bu sekildeymis.

Kizlar benim bulantilar hala devam ediyor yaa bitmesi gerekmiyor mu, doguma kadar mi surecek boyle prilamimda bitiyor son 1.

Aynen oyle, annem diyor ki bi dogursaydin sagsalim kizim artik su oglani dedim enfeksiyon harici bir mucadelem olmadi cok sukur niye battim sana kizim cok tatli canin her gun ille biseyden yakinabiliyorsun diyor ahdjdjdj
Hangi fitili kullanmanızı önerdi acaba doktorunuz?

Aynen öyle ben de sürekli bir şeyden şikayetçiyim enfeksiyon belası bi bıraksa bizi

Kızlar selam ben pek iyi değilim, nabzım 10 gündür yüksekti son 3 gündür Nirvana oldu 130 ve üstü dün doktoruma gittim gebelikle alakalı değil dedi, kardiyoloji kalple ilgili değil dedi bi dahiliye kaldı. Sağlık ocağında kan vermiştim kanım 8 demirim 6 ama o kadar etkilemez dediler

Kuzum geçmiş olsun ya allah allah neden olur acaba bi dahiliyeye de görün bakalım bi an önce ihmal etme haber ver bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…