- 25 Şubat 2025
- 688
- 515
- 18
benim 120'lere çıkıyo canım evde olmama ve oturmama rağmenKızlar benim gibi nabzı 112,100,90 filan olan var mı.Çok erkenden nefes nefese kalıyor ve zor nefes alıyorum.Bu bir sorun mu onu da anlamadım.2 haftadır böyleyim hiç böyle değildim
Canım sen doktoruna söle ozaman bi kardiyolojiye gözük olmadı için rahat etsinn bndede var ama ben alıştım artık sanırım etki etmiyo çarpımtı yok sadece nefes nefese kalıyorum oda normal diyolar
Benim hamileliğimin başından beri bu şekilde. Şu an 21.haftamın içindeyim, hala aynı. Doktorum normal buluyor
Benim nabzım genelde böyle. Kardiyoloji takipliyim zaten. Birara çarpıntım oluyordu . Normal nabiz için çok ilaç önermiyor açıkçası. Daha önce kullandığım beloc adında bir ilaç vardı çarpıntı için. Çok çarpıntın olursa yarım al dedi ama almadım açıkçası.
benim 22 hafta hala bulantım oluyo özellikle kokulu bir yemek yersem öğürüyorum direkt ama kusmam 20. haftada geçtiBöyle bir durum yaşayan var mı kızlar? Doktora gideceğim ama gidene kadar içimi rahatlatmaya çalışıyorum
canım tiroid çarpıntı yapabiliyo son zamanlarda baktırmadıysan eğer ona da baktır istersen belki yükselmiş veya düşmüştür. benim de oturma halinde bile 120 falan nabzım sürekli derin nefesler alıyorum bir problem de çıkmadı ne kalpte ne dahiliyede kan değerlerim çok iyi henüz demir ilacı bile kullanmıyorum. tek sebep hamilelik gibi duruyo yaniKızlar selam ben pek iyi değilim, nabzım 10 gündür yüksekti son 3 gündür Nirvana oldu 130 ve üstü dün doktoruma gittim gebelikle alakalı değil dedi, kardiyoloji kalple ilgili değil dedi bi dahiliye kaldı. Sağlık ocağında kan vermiştim kanım 8 demirim 6 ama o kadar etkilemez dediler
Tiroidlere bakıldı kuzu sadece kan ve demir eksik onun dışında sorun yok kendime detaylı usg yaptırdım hahash kızımdan geri kalamazdımKuzum geçmiş olsun ya allah allah neden olur acaba bi dahiliyeye de görün bakalım bi an önce ihmal etme haber ver bize de
Yok aşkım bakıldı onlar değerler çok iyi kan ve demir eksik sadececanım tiroid çarpıntı yapabiliyo son zamanlarda baktırmadıysan eğer ona da baktır istersen belki yükselmiş veya düşmüştür. benim de oturma halinde bile 120 falan nabzım sürekli derin nefesler alıyorum bir problem de çıkmadı ne kalpte ne dahiliyede kan değerlerim çok iyi henüz demir ilacı bile kullanmıyorum. tek sebep hamilelik gibi duruyo yanieğer farklı bilgi verirlerse bize de haber verirsin
E tabi gitmişken yaniTiroidlere bakıldı kuzu sadece kan ve demir eksik onun dışında sorun yok kendime detaylı usg yaptırdım hahash kızımdan geri kalamazdım
her gün dut veya keçiboynuzu yiyorum 1 kaşık da olsa aslında hiç sevmem ama faydalı diye zordan yiyorum inş işe yararE tabi gitmişken yanipekmezz al pekmezz dut pekmezi, takviyelerine ek birer kaşık sabah akşam iç babaanne tavsiyesidir kendisi sürekli içer kansızlık şikayeti asla olmamıştır eski toprak dhjd dikkat et kendine kızçene aman
ferritin 24'ten 14'e düşmüş bir ayda ama doktor problem olmaz dedi bi de ciğerler ve kalp 2 kişilik çalışıyomuş artık normalmiş yaniYok aşkım bakıldı onlar değerler çok iyi kan ve demir eksik sadece
Ayy yaramaz mı bende hiç haz etmem ama demirim düşük diye eşim almış zorla içmeye çalışıyorum birer kaşık yarasın yavruma diyeher gün dut veya keçiboynuzu yiyorum 1 kaşık da olsa aslında hiç sevmem ama faydalı diye zordan yiyorum inş işe yarar
ferritin 24'ten 14'e düşmüş bir ayda ama doktor problem olmaz dedi bi de ciğerler ve kalp 2 kişilik çalışıyomuş artık normalmiş yani
Ben de çok nefes nefese kalıyorum. Mesleğim gereği biraz fazla konuşmak durumundayım dün konuşurken nefesimin yetmediğini farkettim. Durup nefes almaya çalıştım. Son zamanlarda başladı bende deKızlar benim gibi nabzı 112,100,90 filan olan var mı.Çok erkenden nefes nefese kalıyor ve zor nefes alıyorum.Bu bir sorun mu onu da anlamadım.2 haftadır böyleyim hiç böyle değildim
Bende de var nefes darlığı gibi . İşim sürekli anlatmak hızlı anlatınca nefesim kesiliyor bazen zor durumda kalınca izah ediyorum karsimdakineBen de çok nefes nefese kalıyorum. Mesleğim gereği biraz fazla konuşmak durumundayım dün konuşurken nefesimin yetmediğini farkettim. Durup nefes almaya çalıştım. Son zamanlarda başladı bende de
bana bu gibi durumlarda hep gynomax xl fitil veriyor doktorumHangi fitili kullanmanızı önerdi acaba doktorunuz?
Sinavim oldu enfeksiyon diyorumAynen öyle ben de sürekli bir şeyden şikayetçiyim enfeksiyon belası bi bıraksa bizi
Kızlar benim 14. haftamda servikal dikişim atılmıştı.Gectigimiz Cuma günü detaylı randevum vardı, perinatolog takipliyim , bebegimiz çok şükür tüm değerleri ile cok guzel, doktorum dikisin durumuna da bakmak istedi , dikiş saglam ve yerinde ama maalesef bebegimin kesesi dikisin yanından dışarı çıkmış . Acil olarak hastaneye yatısim yapıldı, doğuma kadar yatış dedi doktorum , kültür alacaklardı , baktılar suyumda gelmeye
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim yardımcın olsunKızlar benim 14. haftamda servikal dikişim atılmıştı.Gectigimiz Cuma günü detaylı randevum vardı, perinatolog takipliyim , bebegimiz çok şükür tüm değerleri ile cok guzel, doktorum dikisin durumuna da bakmak istedi , dikiş saglam ve yerinde ama maalesef bebegimin kesesi dikisin yanından dışarı çıkmış . Acil olarak hastaneye yatısim yapıldı, doğuma kadar yatış dedi doktorum , kültür alacaklardı , baktılar suyumda gelmeye başlamış. Doktorum demişti ki 2 gün antibiyotik tedavisi al önümüzdeki hafta belki yeniden bir islem yapabiliriz , keseyi ileri itip yeniden dikiş atılacaktı fakat suyum gelince o ihtimalde devre dışı kaldı.
Pazartesi günü kendi doktorum serviste gorevliydi , enfeksiyon degerin cok yüksek bizim önceliğimiz senin sağlığın dedi ,bebegin durumunu sordugumda ise normalde senin durumunda olan ve haftası seninle uyumlu olan gebelerin gebeliklerini sonlandiririz dedi ama ates olunca karari sana da birakmam dedi. (Allahtan atesim ve agrim hic olmadi)
Yüksek dozda antibiyotik tedavisine baslayacagiz enfeksiyon doktoru ile görüşüp, süreci takip edeceğiz dedi.
Crp 62 lerde , 4 gün yoğun antibiyotik tedavisine ragmen düşmedi, enfeksiyon doktoru ile görüştük daha ağır bir antibiyotik tedavisine başlandi , çok şükür suan crp 33 lere kadar düştü. İdrarda enfeksiyon yok ama serviks kültürde üreme oldu.
Bebeğimin suyu az ama inşallah su gelişim durursa şimdilik sıkıntı değil dedi doktorum.
İlk hedefimiz 26. - 27. haftalarmis , bakalım inşallah güzel kızım bizimle kalır.
Dua edin kızlar.
Canım bende de oluyor ama garipsemedim pek ya o kadar vitamin içiyoruz mide kaldırmıyor olabilir bazen. 22. Haftadayım dün sabah mesela yarım saat öğürdüm bomboş mideyle. Korkma olur yine
Bende aynı haftadayım, geçen hafta bi kaç gün oldu yanlış hatırlamıyorsam bizim bu grupta birisi yazmıştı büyüme ataklarında da bulantı olabilir diye. Ya da demir ilacı alıyorsanız o da bulantı yapabiliyormuş. Doktora sormak lazım bence ben de detaylıyı bekliyorum sormaya.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar. Biraz olsun içim rahatladı. Enfeksiyon olmasından şüpheleniyorum. Doktora gitmeme de biraz zaman var. Bakalım artık.benim 22 hafta hala bulantım oluyo özellikle kokulu bir yemek yersem öğürüyorum direkt ama kusmam 20. haftada geçti
Öyle bebişim ya şüphesi yetiyor insana. Gebelikten önce hiç olmazdım bu aradaSinavim oldu enfeksiyon diyorumneyse buna sukur bacim napalim iciyoruz saseyi yapiyoruz fitili
Aynen hic bilmem oyle enfeksiyon vsÖyle bebişim ya şüphesi yetiyor insana. Gebelikten önce hiç olmazdım bu arada
acile gidip yaptır canım çok yanmam var hamileyim de rica et yaparlarYa kızlar cahillllik kokan sorumu soruyorum: devlet aciline gitsem “slm ben idrarıma bakılsın istiyorum” desem beni kovarlar mı? Aile hekimine gitmem mümkün değil şu aralar çünkü.
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?