Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar benim gibi nabzı 112,100,90 filan olan var mı.Çok erkenden nefes nefese kalıyor ve zor nefes alıyorum.Bu bir sorun mu onu da anlamadım.2 haftadır böyleyim hiç böyle değildim
benim 120'lere çıkıyo canım evde olmama ve oturmama rağmen alıştım artık ama hamileliğin başından beri tansiyonum normal nabzım çok yüksek 22 haftadır en düşük 98 gördüm nabzımı öyle söyliyim kilo da en son 2 kg almıştım geçen hafta belki 3 olmuştur yani çok az kilo aldım aslında. doktorum nabzın problem olmadığını söyledi tansiyon yüksek olmasın önemli olan o
Canım sen doktoruna söle ozaman bi kardiyolojiye gözük olmadı için rahat etsinn bndede var ama ben alıştım artık sanırım etki etmiyo çarpımtı yok sadece nefes nefese kalıyorum oda normal diyolar
Benim hamileliğimin başından beri bu şekilde. Şu an 21.haftamın içindeyim, hala aynı. Doktorum normal buluyor

canım tiroid çarpıntı yapabiliyo son zamanlarda baktırmadıysan eğer ona da baktır istersen belki yükselmiş veya düşmüştür. benim de oturma halinde bile 120 falan nabzım sürekli derin nefesler alıyorum bir problem de çıkmadı ne kalpte ne dahiliyede kan değerlerim çok iyi henüz demir ilacı bile kullanmıyorum. tek sebep hamilelik gibi duruyo yani eğer farklı bilgi verirlerse bize de haber verirsin

Kuzum geçmiş olsun ya allah allah neden olur acaba bi dahiliyeye de görün bakalım bi an önce ihmal etme haber ver bize de
Tiroidlere bakıldı kuzu sadece kan ve demir eksik onun dışında sorun yok kendime detaylı usg yaptırdım hahash kızımdan geri kalamazdım

Yok aşkım bakıldı onlar değerler çok iyi kan ve demir eksik sadece

Tiroidlere bakıldı kuzu sadece kan ve demir eksik onun dışında sorun yok kendime detaylı usg yaptırdım hahash kızımdan geri kalamazdım
E tabi gitmişken yani pekmezz al pekmezz dut pekmezi, takviyelerine ek birer kaşık sabah akşam iç babaanne tavsiyesidir kendisi sürekli içer kansızlık şikayeti asla olmamıştır eski toprak dhjd dikkat et kendine kızçene aman

her gün dut veya keçiboynuzu yiyorum 1 kaşık da olsa aslında hiç sevmem ama faydalı diye zordan yiyorum inş işe yarar
Yok aşkım bakıldı onlar değerler çok iyi kan ve demir eksik sadece
ferritin 24'ten 14'e düşmüş bir ayda ama doktor problem olmaz dedi bi de ciğerler ve kalp 2 kişilik çalışıyomuş artık normalmiş yani

Ayy yaramaz mı bende hiç haz etmem ama demirim düşük diye eşim almış zorla içmeye çalışıyorum birer kaşık yarasın yavruma diye kii arttı da demirim şükür, tabi takviyede kullanıyorum pekmeze bağlayabilir miyim bu olayı bilmiyorum ama djdkd

Kızlar benim gibi nabzı 112,100,90 filan olan var mı.Çok erkenden nefes nefese kalıyor ve zor nefes alıyorum.Bu bir sorun mu onu da anlamadım.2 haftadır böyleyim hiç böyle değildim
Ben de çok nefes nefese kalıyorum. Mesleğim gereği biraz fazla konuşmak durumundayım dün konuşurken nefesimin yetmediğini farkettim. Durup nefes almaya çalıştım. Son zamanlarda başladı bende de

Ben de çok nefes nefese kalıyorum. Mesleğim gereği biraz fazla konuşmak durumundayım dün konuşurken nefesimin yetmediğini farkettim. Durup nefes almaya çalıştım. Son zamanlarda başladı bende de
Bende de var nefes darlığı gibi . İşim sürekli anlatmak hızlı anlatınca nefesim kesiliyor bazen zor durumda kalınca izah ediyorum karsimdakine

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim yardımcın olsun

Canım bende de oluyor ama garipsemedim pek ya o kadar vitamin içiyoruz mide kaldırmıyor olabilir bazen. 22. Haftadayım dün sabah mesela yarım saat öğürdüm bomboş mideyle. Korkma olur yine
benim 22 hafta hala bulantım oluyo özellikle kokulu bir yemek yersem öğürüyorum direkt ama kusmam 20. haftada geçti
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar. Biraz olsun içim rahatladı. Enfeksiyon olmasından şüpheleniyorum. Doktora gitmeme de biraz zaman var. Bakalım artık.

Ya kızlar cahillllik kokan sorumu soruyorum: devlet aciline gitsem “slm ben idrarıma bakılsın istiyorum” desem beni kovarlar mı? Aile hekimine gitmem mümkün değil şu aralar çünkü.

Öyle bebişim ya şüphesi yetiyor insana. Gebelikten önce hiç olmazdım bu arada
Aynen hic bilmem oyle enfeksiyon vs bana da piyangodan bu cikti diyorum gebelikte. Bir donem de kuyruk sokumu agrim cok oldu mesela gecti sonra ama korkudan arabada vs hep simite oturuyorum fizik tedavi doktorunun tavsiyesiyle bebisler icin katlaniyoruz saglikli olsunlar yeter ki diyip

Ya kızlar cahillllik kokan sorumu soruyorum: devlet aciline gitsem “slm ben idrarıma bakılsın istiyorum” desem beni kovarlar mı? Aile hekimine gitmem mümkün değil şu aralar çünkü.
acile gidip yaptır canım çok yanmam var hamileyim de rica et yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…