Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
peki 27 yi bekleme sebebi ne acaba benim doktorum bir hafta söylemedi sadece olabilirsin dedi, 19. haftamda ebe aradı ama erken diye yaptırmadım hala bekletiyorum
Asmlerde 18 oldun mu yapiyorlar bence cok erken, doguma kadar bagisiklik erken kazanilmis oluyor etki olarak demisti. Hem de bebegin gelisimi iyice ilerlemisken yaptiriyorum ben gebelere demisti, boyleikle dogum vakti koruyuculugu max oluyor gibisinden hani. Ben de oyle dedigi icin bekledim bu zamana dek. Ama benim asm doktorum ebem de hic darlamadi daha asi diye, kimisininki surekli asi asi diyor

Kızlar meme ucu hassasiyeti olan var mı? İnanılmaz hassas oluyor. Ben genelde göğsüme de yağ sürüyorum. Ucuna ayrıca bir şey mi sürmek gerek ?
Benim meme uçları çatlama yapacak gibiydi. Ama genelde emzirme dönemi oluşan tarzda bir çatlama. Doktoruma söyledim. Madecassol merhem verdi. Daha bugün kullanmaya başladım. Umarım fayda sağlar.

Kolonya biraz rahatlatıyor kasintiyu

kizlar tansiyonumu olctum az once 150/80 e cikti cokmu yuksek? normalde 100 120 olurdu hep. biraz halsiz gibiyim bebeği de hiss etmiyorum cok zayif az hiss ediyorum. doktora yazdim daha cevap vermedi ne yapa bilirim evde
tansiyon ggebelikte önemli. tek seferlik bir yükselme de olabilir hemen endişe etmeyin. düzenli ölçün saatleriyle not alın doktorunuza danışın. bi arkadaşıma öyle yaptırmıştı doktoru

Ah canım ya biraz geç kalmışsın yağlanmak için ben 13.haftadan beri devamlı yağlanıyorum karnımız büyüdüğü için ne zaman ne olacağını kestiremeyiz diye korkudan erkenden başlamıştım.

Canım ben daha hiç kilo almadım. Ve bütün vücudumu yağlıyordum. Ona rağmen iç bacaklarım çatlamış. Üstelik beyaz, yarılmış gibi duruyor
Çatlamanın kilo almayla doğrudan bağlantısı yok bence canım vücut gerildikçe yeterli nem ve suyu yoksa çatlayabilir bir de tabi genetik faktörler de var bol du içip yağlanmaya devam

İki kez dedim yorum yapmadı önemli olan şeyi söylerdi herhalde . Ayakları mi aşağıda acaba diye yorumladım bende . Ani öksürük dönme vs de alt karnima saniyelik Ağrı giriyor oda kötü oluyor
Ben doktora sorduğumda eli ayağı vs alt tarafa baskı yapıyordur bu haftalar için çok önemli değil dedi. Ağrı bende sağ tarafta ara ara oluyor gün içerisinde sağ yan arısı gibi bir de vajinam da batma hissiyle geziyorum ben sanki içeride kazı çalışması var :)) Normaldir diye takılmamaya çalışıyorum açıkcası var mı sağ yan ağrısı ve vajen ağrısı yaşayan

Ay ne guzel ben zaten zaten istahli biriydim simdi iyice istahim top noktalarda +1 kg supermis bebis iyi buyudugu sürece sorun yok
Acaba korkudan mı böyleyim bilmiyorum.annem gebelik şekeriyile diyabet hastası oldu Dr da bu sebeple dikkat edeceksin dedi alt metin bu mu bilmiyorum ama hemen şişiyorum iştahım kesiliyor zaten sıcaklar malum yaz gebeleri olduk hepimiz halimiz zor kolaylıklar diliyorum hepimize

Bebiş aslında aşırı sertlik doktorların istemediği bir şey prog. Sayesinde yumuşamıştır. Doğuma hazırlık eğitiminde ebe söylemişti doğuma yaklaştıkça sertlik artıyor bu da kasılma oluşturuyor diye. Böyle düşünüp içini ferah tut

Cnm beyaza dönmesi zaman alıyor önceden de var olabilir mi yeni fark etmişsindir belki
O benim de aklıma geldi canım. Muhtemelen vardı. Cildim gerildikçe biraz daha yarıldı demek ki.
Çatlamanın kilo almayla doğrudan bağlantısı yok bence canım vücut gerildikçe yeterli nem ve suyu yoksa çatlayabilir bir de tabi genetik faktörler de var bol du içip yağlanmaya devam
Doğru söylüyorsun canım. İnşallah hepimiz en az çatlakla atlatırız bu süreci

Kızlar meme ucu hassasiyeti olan var mı? İnanılmaz hassas oluyor. Ben genelde göğsüme de yağ sürüyorum. Ucuna ayrıca bir şey mi sürmek gerek ?
O hassasiyet bende de var uzun zamandır krem yağ sürmekten başka çözüm yok dedi doktorum çamaşır bile rahatsiz ediyor. hafif kabuklanma da oluyor hepsine normal dedi. Temiz içerikli bi Çatlak kremi sürüyorum.

O hassasiyet bende de var uzun zamandır krem yağ sürmekten başka çözüm yok dedi doktorum çamaşır bile rahatsiz ediyor. hafif kabuklanma da oluyor hepsine normal dedi. Temiz içerikli bi Çatlak kremi sürüyorum.
Meme ucu için olanlardan mı sürüyorsunuz? Emzirme döneminde de kullanılan

Benim birazcık süt bile geliyor çok hassas kabuklanıyor temizlerken tekrar süt geliyor çok uyarmamaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…