Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
kızlar ben 23. haftamdayım hala tetanoz aşısı olmadım haftaya yaptırmak istiyorum, siz kaçıncı haftanızda oldunuz?
valla tetanoz aşısına benim doktorum gerek yok dedi. evde ebeyle doğum yapmayacaksın, doğumunu hastanede ben yapcam dedi. paslı bir şey batarsa haber ver dedi. gerek yok şu an dedi. ben de doktorum ne derse tamam diyorum, hiç sorgulamıyorum

kızlar ben 23. haftamdayım hala tetanoz aşısı olmadım haftaya yaptırmak istiyorum, siz kaçıncı haftanızda oldunuz?
18.haftada doktoruma sormuştum aile hekimimle iletişime geçmeli miyim diye çünkü beni arayan soran yok. Doktorum 24.haftada aşı için gitmen gerekecek o zamana kadar bir şey yapmana gerek yok demişti. Bu arada ilk gebeliğim.

Kızlar göbeğim hep sert ve şişkin olurdu,bugün çok esnek ve yumuşak şekilde,eşime de dedim sanki göbeğim bugün küçük diye.Cuma günü gitmiştim kontrolüm vardı çok şükür her şey yolundaydı bugün tuhaf hissediyorum.Sertlik için doktorum progesteron vermişti,onun etkisi olur mu acaba sizce endişe edilmeli mi?

kızlar karnım birden çatlak doldu hiçbir şey yoktu şaka gibi göbek deliği hizası ve karnımın altı pembe mor çatlaklarla doldu. karnım aşırı beyaz renkte o yüzden ekstra göze çarpıyo başkasının göbeği gibi oldu bi anda aşırı moralim bozuldu 4 kg aldım sadece neden böyle anlamadım

Cnm geçmiş olsun henüz kırmızı çatlaklar için de kremler var belki işe yarar. Ne kullanıyorsun?

Kızlar meme ucu hassasiyeti olan var mı? İnanılmaz hassas oluyor. Ben genelde göğsüme de yağ sürüyorum. Ucuna ayrıca bir şey mi sürmek gerek ?

Cnm geçmiş olsun henüz kırmızı çatlaklar için de kremler var belki işe yarar. Ne kullanıyorsun?
görünce korktum resmen ilk anda çatlak olduğunu anlamadım çıkmaz sanıyodum toplam 5 kez falan hindistan cevizi yağı sürmüşümdür çatlamam diye düşünüyodum. artık sabah akşam sürcem ama

Canım ben daha hiç kilo almadım. Ve bütün vücudumu yağlıyordum. Ona rağmen iç bacaklarım çatlamış. Üstelik beyaz, yarılmış gibi duruyor

Kızlar hiç asitli içecek içiyor musunuz? Canım kola istiyor bu ara. Arada bir 1 bardak içmekten zarar gelir mi acaba?

kizlar tansiyonumu olctum az once 150/80 e cikti cokmu yuksek? normalde 100 120 olurdu hep. biraz halsiz gibiyim bebeği de hiss etmiyorum cok zayif az hiss ediyorum. doktora yazdim daha cevap vermedi ne yapa bilirim evde

kizlar tansiyonumu olctum az once 150/80 e cikti cokmu yuksek? normalde 100 120 olurdu hep. biraz halsiz gibiyim bebeği de hiss etmiyorum cok zayif az hiss ediyorum. doktora yazdim daha cevap vermedi ne yapa bilirim evde
Limonlu su icmeyi deneyin, duser insallah, sol tarafiniza uzanip hareketlerini takip edersiniz.
Kızlar meme ucu hassasiyeti olan var mı? İnanılmaz hassas oluyor. Ben genelde göğsüme de yağ sürüyorum. Ucuna ayrıca bir şey mi sürmek gerek ?
Benimkide cok hassas, yaglanirken goğsumude yagliyorum mutlaka.
Canım ben daha hiç kilo almadım. Ve bütün vücudumu yağlıyordum. Ona rağmen iç bacaklarım çatlamış. Üstelik beyaz, yarılmış gibi duruyor
Bazilarimizin genetiginde oluyor malesef ne yapsakta catlayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…