Allah yardımcımız olsun ya ben de hamilelikte hiç olmadığım kadar idrar yolu enfeksiyonu geçirdim idrar tahlili yaptırmadım ama bu enfeksiyonu da ona bağlıyorumKandaki WBC 8.7 ama bende idrarda çok yüksek çıktı
Bakmıştır sana söylememiştir bence artık bu haftalarda bakıyorlar çünküBu serviks kısalığını bir türlü anlayamadım kızlar,benim de geçtiğimiz cuma randevum vardı karnım sert oluyor diye gittim doktor rahim ağzı kapalı dedi sadece ama nst ye bakalım dedi,orada da sancı çıkmadı temizdi.Bu serviks kısalınca bir belirti oluyor mu ölçüldü mü benim hiç bilmiyorum ya .Kasık ağrılarım ve bel ağrım var devamlı bu da normaldir herhalde .Hamilelik her gün farklı bir şey
Bende sipariş vereyim canım teşekkür ederimBenim de 2 haftadır falan yattığım tarafımda çok ağrım oluyordu. Yatakta dönerken bile ağrıyordu. Dizlerimin arasına yastık koymak iyi geliyordu. En son şu ortopedik diz yastıklarından aldım ilk gün alışamadım ama dün gece boyu kullandım uzun zamandan sonra ağrısız uyandım umarım tesadüf değildir
Ayy inşallahBaşka yazanlar da oldu bak demek ki bu büyümeyle ya da bebek gelişimiyle alakalı bisey. Eğer öyleyse bikaç güne genişleme olur ve kendiliğinden geçer inşallah
Biz değiliz o kesinAyy inşallahikinci trimester prenseslik diyenler kim
Benim cok erken donemde mayis gibiydi boyle kuyruk sokumum cok agrimisti, doktora gitmistim. Yapacak hicbir sey yok dediler hamilelik durumundan oturu. Simit aldik medikalden ona oturuyorum uzun yol veya misafirlige gidiyorsam. Dolgit diye de bir merhem vermis agri kesicili, ama onun da uzun donem kullanilmasi onerilmiyormus gebelikten oturu. Bir hafta kadar surmustum dayanamadigim icin. Isin ozu gobeklerimizden ofuru vucudumuzun agirlik merkezi kayiyormus, kuyruk sokumu kemigimiz kalcamizin icine dogru gomuluyormus, o da agri yapiyormus malesef. Cok gecmis olsun agrisi acisi cok berbat kuyruk sokumununKızlar benim de kuyruk sokumu kemiğinin olduğu yer aşırı derecede ağrıyor. Bazen ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Yaşayan var mı bu ağrı nasıl hafifler
İklim nasıl yaşadığınız yerde? Ben soğuk bir yerdeyim battaniyeler peluş tulumlar alacağım bol bol. Onun dışında en çok zıbın ve alt üst takımlar kullanılıyor tabii reflüsü olursa bolca da önlük ve mendil.Ben de kasım annesi olacağım inşallah. İlk gebeliğim daha alışverişe bile başlamadım kış bebeği için neler alınır onu da bilmiyorum çok :) önerilere açığım
Gaziantep’te yaşıyorum. Peki 0-1 almak mı daha mantıklı olur acaba aldıklarımızı yoksa 0-3 müİklim nasıl yaşadığınız yerde? Ben soğuk bir yerdeyim battaniyeler peluş tulumlar alacağım bol bol. Onun dışında en çok zıbın ve alt üst takımlar kullanılıyor tabii reflüsü olursa bolca da önlük ve mendil.
Çok teşekkürler. Bu ağrının nedenini anlamış oldumBenim cok erken donemde mayis gibiydi boyle kuyruk sokumum cok agrimisti, doktora gitmistim. Yapacak hicbir sey yok dediler hamilelik durumundan oturu. Simit aldik medikalden ona oturuyorum uzun yol veya misafirlige gidiyorsam. Dolgit diye de bir merhem vermis agri kesicili, ama onun da uzun donem kullanilmasi onerilmiyormus gebelikten oturu. Bir hafta kadar surmustum dayanamadigim icin. Isin ozu gobeklerimizden ofuru vucudumuzun agirlik merkezi kayiyormus, kuyruk sokumu kemigimiz kalcamizin icine dogru gomuluyormus, o da agri yapiyormus malesef. Cok gecmis olsun agrisi acisi cok berbat kuyruk sokumunun
İyi pazarlar olsun herkeseGaziantep’te yaşıyorum. Peki 0-1 almak mı daha mantıklı olur acaba aldıklarımızı yoksa 0-3 mü
Peki kaç tane hastane çıkışı yeterli olurİyi pazarlar olsun herkese
Bebek kıyafeti alırken 0 1 ay o kadar kısa giyiliyorki sadece hastane çıkışı setleri yeterli oluyor bence o dönem için. 0 3 ay aldim hatta gaza gelip 3 6 ay takımlar aldim kış döneminde icin çokça. 0 1 ay icin 3 kimona atlet aldim sadece onu da göbek bağı oldugu icin o dönemde giydirmeyi çok rahat bulmuştum.
Tulum aldim çokça onda da alt tarafı çıt çıt veya bacagina kadar inen fermuar olmasına dikkat etmeli. Bazı cesitlerde sadece üst kısımda oluyor. Surekli bez degistirilecek giydir cikart uyku arasi özellikle çok zor oluyor.
Eldiven hic almadim omuz örtüsü ağız mendili bunlardan 1 er paket aldim muslin bezler daha güzel omuz örtüsü oluyor.
Bebek ayakkabıları cok cezbedici çokça alasım geliyor ama ayaklarında hic ayakkabı tutmuyorlar. Bolca heves edip almayin :) hediye de ayakkabı getirenler oluyor çoğunlukla
Nevresim takımı uyku takımı hic kullanılmıyor ama yatakta güzel dursun diye alınıyor. Yorgan yastık kullanılmıyor ama en az 2 yatak alezi almayı unutmayın çünkü bezler her zaman güvenilir olmuyor çiş kaçakları mutlaka oluyor.
Anne çantaları bana çok büyük ve gereksiz geliyor. Savaşa gidiyor gibi o kadar malzeme ile dışarı çıkıyor muyuz emin olamadım hiçDaha minik daha hafif çantalar tercih edilebilir veya çok gözlü şık anne cantasi olmayan bi çanta kendinize alabilirsiniz
Şimdilik aklıma gelenler bunlar biraz uzun oldu ama umarım faydalı olur
ErkekEki Görüntüle 3619616
Kızlarrr biliyorum herşey için çok erken ama şuan 6haftalık hamileyim ve bu bizim ilk ultrason fotoğrafımızdı keseye göre cinsiyet tahminleri tutuyor mı ne dersiniz tahmin. Yapabilir misini??
0-3 daha mantıklı. Çok kısa sürede beden değişiyor. 0-3 daha az 3-6 ay daha fazla alınabilir. Daha uzun giyiyorlar.Gaziantep’te yaşıyorum. Peki 0-1 almak mı daha mantıklı olur acaba aldıklarımızı yoksa 0-3 mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?