Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Kızlar idrar da bakteri üremesi olmadı. Doktorum aksef i içme dedi. Ama idrar da yanmam var ve hafif karın ağrım. Bugünlerde koşturmaca bebek hareketlerini de çok hissedemiyorum.
Bir de ellerim ayaklarım davul gibi oldu. Sizin de şişmeye başladı mı yaa?

Bakmıştır sana söylememiştir bence artık bu haftalarda bakıyorlar çünkü

Bende sipariş vereyim canım teşekkür ederim bence etkisi olmuştur sırt üstü ağrısız,pamuk prenses gibi uyumayı özledim

Kızlar benim de kuyruk sokumu kemiğinin olduğu yer aşırı derecede ağrıyor. Bazen ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Yaşayan var mı bu ağrı nasıl hafifler
Benim cok erken donemde mayis gibiydi boyle kuyruk sokumum cok agrimisti, doktora gitmistim. Yapacak hicbir sey yok dediler hamilelik durumundan oturu. Simit aldik medikalden ona oturuyorum uzun yol veya misafirlige gidiyorsam. Dolgit diye de bir merhem vermis agri kesicili, ama onun da uzun donem kullanilmasi onerilmiyormus gebelikten oturu. Bir hafta kadar surmustum dayanamadigim icin. Isin ozu gobeklerimizden ofuru vucudumuzun agirlik merkezi kayiyormus, kuyruk sokumu kemigimiz kalcamizin icine dogru gomuluyormus, o da agri yapiyormus malesef. Cok gecmis olsun agrisi acisi cok berbat kuyruk sokumunun

Ben de kasım annesi olacağım inşallah. İlk gebeliğim daha alışverişe bile başlamadım kış bebeği için neler alınır onu da bilmiyorum çok :) önerilere açığım

Ben de kasım annesi olacağım inşallah. İlk gebeliğim daha alışverişe bile başlamadım kış bebeği için neler alınır onu da bilmiyorum çok :) önerilere açığım
İklim nasıl yaşadığınız yerde? Ben soğuk bir yerdeyim battaniyeler peluş tulumlar alacağım bol bol. Onun dışında en çok zıbın ve alt üst takımlar kullanılıyor tabii reflüsü olursa bolca da önlük ve mendil.

Gaziantep’te yaşıyorum. Peki 0-1 almak mı daha mantıklı olur acaba aldıklarımızı yoksa 0-3 mü

Çok teşekkürler. Bu ağrının nedenini anlamış oldum

Kızlar ebebek uygulamasında sepette oyun halısı 600 küsür, mama termosu 400 küsür gibi bir fiyata düşüyor ben kaçırmadan aldım hemen sizin de haberiniz olsun

Gaziantep’te yaşıyorum. Peki 0-1 almak mı daha mantıklı olur acaba aldıklarımızı yoksa 0-3 mü
İyi pazarlar olsun herkese
Bebek kıyafeti alırken 0 1 ay o kadar kısa giyiliyorki sadece hastane çıkışı setleri yeterli oluyor bence o dönem için. 0 3 ay aldim hatta gaza gelip 3 6 ay takımlar aldim kış döneminde icin çokça. 0 1 ay icin 3 kimona atlet aldim sadece onu da göbek bağı oldugu icin o dönemde giydirmeyi çok rahat bulmuştum.
Tulum aldim çokça onda da alt tarafı çıt çıt veya bacagina kadar inen fermuar olmasına dikkat etmeli. Bazı cesitlerde sadece üst kısımda oluyor. Surekli bez degistirilecek giydir cikart uyku arasi özellikle çok zor oluyor.
Eldiven hic almadim omuz örtüsü ağız mendili bunlardan 1 er paket aldim muslin bezler daha güzel omuz örtüsü oluyor.
Bebek ayakkabıları cok cezbedici çokça alasım geliyor ama ayaklarında hic ayakkabı tutmuyorlar. Bolca heves edip almayin :) hediye de ayakkabı getirenler oluyor çoğunlukla
Nevresim takımı uyku takımı hic kullanılmıyor ama yatakta güzel dursun diye alınıyor. Yorgan yastık kullanılmıyor ama en az 2 yatak alezi almayı unutmayın çünkü bezler her zaman güvenilir olmuyor çiş kaçakları mutlaka oluyor.
Anne çantaları bana çok büyük ve gereksiz geliyor. Savaşa gidiyor gibi o kadar malzeme ile dışarı çıkıyor muyuz emin olamadım hiç Daha minik daha hafif çantalar tercih edilebilir veya çok gözlü şık anne cantasi olmayan bi çanta kendinize alabilirsiniz

Şimdilik aklıma gelenler bunlar biraz uzun oldu ama umarım faydalı olur

Peki kaç tane hastane çıkışı yeterli olur öyleyse ben de 0-3 aya yoğunluk vereyim. Evet tulum konusunda çok mantıklı söylediğiniz. Ay ayakkabı benim de hevesimdi ama 1-2 tane yeterli sanırım söylediğinize göre alez bak asla aklıma gelmemişti bilmem iyi oldu ve çanta konusunda bende daha zarif ve kullanışlı olanlardan yanayım. Çok çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ediyorum

Kızlarrr biliyorum herşey için çok erken ama şuan 6haftalık hamileyim ve bu bizim ilk ultrason fotoğrafımızdı keseye göre cinsiyet tahminleri tutuyor mı ne dersiniz tahmin. Yapabilir misini??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…