Anladım teşekkür ederim2.5 çok fazla demişti kullanan arkadaşım bana, 2.5 alıp dışarıda kullanmış yeniden 1.0 alıp evde kullandığını söyledi
Ayaklarıyla tepikleyerek yüzünü kapatabiliyorlar. Boğulma riski yüzündenBattaniyeler neden riskli dedimed
Çok geçmiş olsun canım. Bizi de bilgilendir mutlaka. İnşallah önemli bişey yokturİyi geceler kızlar. Bugün akşamı acilde geçirdim. Hepimizin konuştuğu karında sertleşme, gerginlik hissi bende uzun saatler geçmeyince acile gittik. Tahlil sonucumda hem idrar yolu enfeksiyonu hem de protein kaçağı çıktı. Doktor protein kaçağının önemli ve takip gerektiren bir durum olduğunu çünkü gebelik zehirlenmesine yol açabileceğini söyledi. 24 saatlik idrar kontrolü yapılacakmış. 5 litrelik bir şişede 24 saatlik idrar biriktirip tahlil için vereceğim. Şuan tam olarak ne olduğunu bende anlamadım açıkçası. Yarın kendi doktoruma gideceğim. Onun söyleyeceklerini de paylaşırım. Karnımızda hissettiğimiz sertlik protein kaçağıyla alakalı mı emin değilim ama uzun süre geçmiyorsa ciddiye alın diye bilgi vermek istedim.
Geçmiş olsun canım. Sertleşme derken nasıl bir his acaba? Sanırım bende de oldu ama şimdi yok gibi bilemedim.İyi geceler kızlar. Bugün akşamı acilde geçirdim. Hepimizin konuştuğu karında sertleşme, gerginlik hissi bende uzun saatler geçmeyince acile gittik. Tahlil sonucumda hem idrar yolu enfeksiyonu hem de protein kaçağı çıktı. Doktor protein kaçağının önemli ve takip gerektiren bir durum olduğunu çünkü gebelik zehirlenmesine yol açabileceğini söyledi. 24 saatlik idrar kontrolü yapılacakmış. 5 litrelik bir şişede 24 saatlik idrar biriktirip tahlil için vereceğim. Şuan tam olarak ne olduğunu bende anlamadım açıkçası. Yarın kendi doktoruma gideceğim. Onun söyleyeceklerini de paylaşırım. Karnımızda hissettiğimiz sertlik protein kaçağıyla alakalı mı emin değilim ama uzun süre geçmiyorsa ciddiye alın diye bilgi vermek istedim.
Çok geçmiş olsun canım inşallah 24 saatlik idrarın normal gelir bir sıkıntı olmadan atlatırsınİyi geceler kızlar. Bugün akşamı acilde geçirdim. Hepimizin konuştuğu karında sertleşme, gerginlik hissi bende uzun saatler geçmeyince acile gittik. Tahlil sonucumda hem idrar yolu enfeksiyonu hem de protein kaçağı çıktı. Doktor protein kaçağının önemli ve takip gerektiren bir durum olduğunu çünkü gebelik zehirlenmesine yol açabileceğini söyledi. 24 saatlik idrar kontrolü yapılacakmış. 5 litrelik bir şişede 24 saatlik idrar biriktirip tahlil için vereceğim. Şuan tam olarak ne olduğunu bende anlamadım açıkçası. Yarın kendi doktoruma gideceğim. Onun söyleyeceklerini de paylaşırım. Karnımızda hissettiğimiz sertlik protein kaçağıyla alakalı mı emin değilim ama uzun süre geçmiyorsa ciddiye alın diye bilgi vermek istedim.
İyi geceler kızlar. Bugün akşamı acilde geçirdim. Hepimizin konuştuğu karında sertleşme, gerginlik hissi bende uzun saatler geçmeyince acile gittik. Tahlil sonucumda hem idrar yolu enfeksiyonu hem de protein kaçağı çıktı. Doktor protein kaçağının önemli ve takip gerektiren bir durum olduğunu çünkü gebelik zehirlenmesine yol açabileceğini söyledi. 24 saatlik idrar kontrolü yapılacakmış. 5 litrelik bir şişede 24 saatlik idrar biriktirip tahlil için vereceğim. Şuan tam olarak ne olduğunu bende anlamadım açıkçası. Yarın kendi doktoruma gideceğim. Onun söyleyeceklerini de paylaşırım. Karnımızda hissettiğimiz sertlik protein kaçağıyla alakalı mı emin değilim ama uzun süre geçmiyorsa ciddiye alın diye bilgi vermek istedim.
Çok geçmiş olsun canım. Bizi de bilgilendir mutlaka. İnşallah önemli bişey yoktur
Geçmiş olsun canım. Sertleşme derken nasıl bir his acaba? Sanırım bende de oldu ama şimdi yok gibi bilemedim.
Çok geçmiş olsun canım inşallah 24 saatlik idrarın normal gelir bir sıkıntı olmadan atlatırsın
Daha çok üst ve yan karnımda şişlik sertlik, nefes darlığı ( ki astım hastası olduğum için ilişkilendirmemiştim) vardı. Düşük tansiyonluyumdur. Genelde büyük tansiyon 10 üzerine çıkmaz. Evde ölçmemiştim. Hastanede 138/82 çıktı. Ödem günün her saati olmamakla birlikte bir süredir var. Tahlil sonuçlarında protein kaçağı çıktı. Tansiyon takibi yapıldı. Devlet hastanesi 1 haftalık tansiyon takibim sonrası haftaya bakacak. Düşük riskli preeklampsi denildi şuan için. Bu bir hafta içinde tansiyon 140 lara çıktığı anda, görme de problem ya da gözde ışık patlaması gibi durumlar hissettiğimde, şiddetli baş ağrısı durumunda hemen hastaneye gelmemi istedi. Birkaç şey daha saydı hatırlayamıyorum. Bugün sonuçlarla kendi doktoruma gideceğim. Tansiyon takibi çok önemliymiş. Eğer takip sırasında tansiyon yüksek çıksaydı yatış oluyordu. Çok şükür yükselmedi. Şuan için karaciğer enzimlerimde de bir sıkıntı çıkmadı. Sadece düşük preeklampsi riski var. Yani protein kaçağına eşlik eden ciddi bir başka belirtim yok. Yakın takipte olacağım söylendi.Çok geçmiş olsun canım . Şimdi nasılsın? Tansiyonlarını takip ediyor musun? El- ayak şişliğin varmıydı ?
Çok geçmiş olsun inşallah kolaylıkla atlatırsınızDaha çok üst ve yan karnımda şişlik sertlik, nefes darlığı ( ki astım hastası olduğum için ilişkilendirmemiştim) vardı. Düşük tansiyonluyumdur. Genelde büyük tansiyon 10 üzerine çıkmaz. Evde ölçmemiştim. Hastanede 138/82 çıktı. Ödem günün her saati olmamakla birlikte bir süredir var. Tahlil sonuçlarında protein kaçağı çıktı. Tansiyon takibi yapıldı. Devlet hastanesi 1 haftalık tansiyon takibim sonrası haftaya bakacak. Düşük riskli preeklampsi denildi şuan için. Bu bir hafta içinde tansiyon 140 lara çıktığı anda, görme de problem ya da gözde ışık patlaması gibi durumlar hissettiğimde, şiddetli baş ağrısı durumunda hemen hastaneye gelmemi istedi. Birkaç şey daha saydı hatırlayamıyorum. Bugün sonuçlarla kendi doktoruma gideceğim. Tansiyon takibi çok önemliymiş. Eğer takip sırasında tansiyon yüksek çıksaydı yatış oluyordu. Çok şükür yükselmedi. Şuan için karaciğer enzimlerimde de bir sıkıntı çıkmadı. Sadece düşük preeklampsi riski var. Yani protein kaçağına eşlik eden ciddi bir başka belirtim yok. Yakın takipte olacağım söylendi.
Ben iki çocuk doğurdum ama preeklampsiyi duymamıştım. İnşallah sorunsuz tamamlayacağız hamileliği. Hepimiz için dileğim
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinDaha çok üst ve yan karnımda şişlik sertlik, nefes darlığı ( ki astım hastası olduğum için ilişkilendirmemiştim) vardı. Düşük tansiyonluyumdur. Genelde büyük tansiyon 10 üzerine çıkmaz. Evde ölçmemiştim. Hastanede 138/82 çıktı. Ödem günün her saati olmamakla birlikte bir süredir var. Tahlil sonuçlarında protein kaçağı çıktı. Tansiyon takibi yapıldı. Devlet hastanesi 1 haftalık tansiyon takibim sonrası haftaya bakacak. Düşük riskli preeklampsi denildi şuan için. Bu bir hafta içinde tansiyon 140 lara çıktığı anda, görme de problem ya da gözde ışık patlaması gibi durumlar hissettiğimde, şiddetli baş ağrısı durumunda hemen hastaneye gelmemi istedi. Birkaç şey daha saydı hatırlayamıyorum. Bugün sonuçlarla kendi doktoruma gideceğim. Tansiyon takibi çok önemliymiş. Eğer takip sırasında tansiyon yüksek çıksaydı yatış oluyordu. Çok şükür yükselmedi. Şuan için karaciğer enzimlerimde de bir sıkıntı çıkmadı. Sadece düşük preeklampsi riski var. Yani protein kaçağına eşlik eden ciddi bir başka belirtim yok. Yakın takipte olacağım söylendi.
Ben iki çocuk doğurdum ama preeklampsiyi duymamıştım. İnşallah sorunsuz tamamlayacağız hamileliği. Hepimiz için dileğim
Güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın güzel anneler. Ben hastaneye gidiyorum. İnşallah her şey benim için ve bebeğim için tahmin ettiğimden kolay ve güzel olur. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Sen nasılsın oldun canim?Güzel haberlerini bekliyoruz
Teşekkür ederim canım. Şuan iyiyim. Tansiyonumu takip ediyorum. Saat 4 te randevum. İnşallah kendi doktorumdan iyi haberler alarak gelirim.Sen nasılsın oldun canim?
Nebileyim2328 cok gecmis olsun canım. Doktorunla da görüş umarım kolaylıkla atlatacağın bir süreç olur
Sevi bebe aldım canım ben de.kızlar bebek reflü yatağı hangi marka almayı düşünüyorsunuz
Çok geçmiş olsun canım. Dualarım seninle. Biz de son iki kontrolde böbreklerden çekiyoruz. Doktor takip edeceğiz dedi ama bir tanesi büyümeye devam ediyor. Erkek bebeklerde sıkk görülüyormuş sen içini ferah tut bol bol dinlendirmeye bak kendiniİnşallah canım Allah razı olsun
Çok geçmiş olsunDaha çok üst ve yan karnımda şişlik sertlik, nefes darlığı ( ki astım hastası olduğum için ilişkilendirmemiştim) vardı. Düşük tansiyonluyumdur. Genelde büyük tansiyon 10 üzerine çıkmaz. Evde ölçmemiştim. Hastanede 138/82 çıktı. Ödem günün her saati olmamakla birlikte bir süredir var. Tahlil sonuçlarında protein kaçağı çıktı. Tansiyon takibi yapıldı. Devlet hastanesi 1 haftalık tansiyon takibim sonrası haftaya bakacak. Düşük riskli preeklampsi denildi şuan için. Bu bir hafta içinde tansiyon 140 lara çıktığı anda, görme de problem ya da gözde ışık patlaması gibi durumlar hissettiğimde, şiddetli baş ağrısı durumunda hemen hastaneye gelmemi istedi. Birkaç şey daha saydı hatırlayamıyorum. Bugün sonuçlarla kendi doktoruma gideceğim. Tansiyon takibi çok önemliymiş. Eğer takip sırasında tansiyon yüksek çıksaydı yatış oluyordu. Çok şükür yükselmedi. Şuan için karaciğer enzimlerimde de bir sıkıntı çıkmadı. Sadece düşük preeklampsi riski var. Yani protein kaçağına eşlik eden ciddi bir başka belirtim yok. Yakın takipte olacağım söylendi.
Selam canım bende kafayı kırdım bu konuda yaşadığın yere ve evin sıcaklığına bağlı 2,5 çok kalın olabilir. Terleme yapabilir. Örnek vereyim bizim çocuk doktorumuz şimdiden belli o İzmir için 0,5 ve 1 togun yeterli olduğunu 21-24 derecede odanın sabit tutulması halinde başka herhangi bir şeye gerek yok dedi. Ben bir tane 0wliden aldım bir tane daha bakıyorum ergopouchta olabilir yine owlide alabilirim 0-36 aya kadar kullanılıyorBenim de merak ettiğim bir konu var. Bebeğimiz kış bebeği olacak. Tog tulumlar almayı düşünüyor musunuz ben 0-3 ay 2.5 tog sipariş verdim ama kullanışlı olur mu karar veremedim. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben hala hastanedeyim şekeri ayarlayamadilar .insülin yetersiz geliyor dozu şekerim yüksek.dun her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapildi .Sen nasılsın oldun canim?
Nebileyim2328 cok gecmis olsun canım. Doktorunla da görüş umarım kolaylıkla atlatacağın bir süreç olur
Suyu nasıl bebeğin kaç mm olctuler bizimki 13 oldu .suyun fazla diye erken doğum olmasın diye ciğer gelistirici yapildiÇok geçmiş olsun canım. Dualarım seninle. Biz de son iki kontrolde böbreklerden çekiyoruz. Doktor takip edeceğiz dedi ama bir tanesi büyümeye devam ediyor. Erkek bebeklerde sıkk görülüyormuş sen içini ferah tut bol bol dinlendirmeye bak kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?