Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Çok geçmiş olsun canım. Bizi de bilgilendir mutlaka. İnşallah önemli bişey yoktur

Geçmiş olsun canım. Sertleşme derken nasıl bir his acaba? Sanırım bende de oldu ama şimdi yok gibi bilemedim.

Çok geçmiş olsun canım inşallah 24 saatlik idrarın normal gelir bir sıkıntı olmadan atlatırsın

Çok geçmiş olsun canım . Şimdi nasılsın? Tansiyonlarını takip ediyor musun? El- ayak şişliğin varmıydı ?

Bende de genelde sertlik var . Akşam saati olunca oluyor salı günü detaylı ultrasonm var orda belli olurmu ki . Akşam bir de bir nokta hep ağrılı özellikle yorulursam

Çok geçmiş olsun canım. Bizi de bilgilendir mutlaka. İnşallah önemli bişey yoktur
Geçmiş olsun canım. Sertleşme derken nasıl bir his acaba? Sanırım bende de oldu ama şimdi yok gibi bilemedim.
Çok geçmiş olsun canım inşallah 24 saatlik idrarın normal gelir bir sıkıntı olmadan atlatırsın
Çok geçmiş olsun canım . Şimdi nasılsın? Tansiyonlarını takip ediyor musun? El- ayak şişliğin varmıydı ?
Daha çok üst ve yan karnımda şişlik sertlik, nefes darlığı ( ki astım hastası olduğum için ilişkilendirmemiştim) vardı. Düşük tansiyonluyumdur. Genelde büyük tansiyon 10 üzerine çıkmaz. Evde ölçmemiştim. Hastanede 138/82 çıktı. Ödem günün her saati olmamakla birlikte bir süredir var. Tahlil sonuçlarında protein kaçağı çıktı. Tansiyon takibi yapıldı. Devlet hastanesi 1 haftalık tansiyon takibim sonrası haftaya bakacak. Düşük riskli preeklampsi denildi şuan için. Bu bir hafta içinde tansiyon 140 lara çıktığı anda, görme de problem ya da gözde ışık patlaması gibi durumlar hissettiğimde, şiddetli baş ağrısı durumunda hemen hastaneye gelmemi istedi. Birkaç şey daha saydı hatırlayamıyorum. Bugün sonuçlarla kendi doktoruma gideceğim. Tansiyon takibi çok önemliymiş. Eğer takip sırasında tansiyon yüksek çıksaydı yatış oluyordu. Çok şükür yükselmedi. Şuan için karaciğer enzimlerimde de bir sıkıntı çıkmadı. Sadece düşük preeklampsi riski var. Yani protein kaçağına eşlik eden ciddi bir başka belirtim yok. Yakın takipte olacağım söylendi.
Ben iki çocuk doğurdum ama preeklampsiyi duymamıştım. İnşallah sorunsuz tamamlayacağız hamileliği. Hepimiz için dileğim

Çok geçmiş olsun inşallah kolaylıkla atlatırsınız

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Çok geçmiş olsun neyse ki sorunun ne olduğu hemen öğrenilmiş büyük riskleri ortadan kaldırmış olmuşsunuz.. içinizi ferah tutun sıcaklar da çok zorluyor sağ salim kucağınıza almanızı nasip olsun.

Selam canım bende kafayı kırdım bu konuda yaşadığın yere ve evin sıcaklığına bağlı 2,5 çok kalın olabilir. Terleme yapabilir. Örnek vereyim bizim çocuk doktorumuz şimdiden belli o İzmir için 0,5 ve 1 togun yeterli olduğunu 21-24 derecede odanın sabit tutulması halinde başka herhangi bir şeye gerek yok dedi. Ben bir tane 0wliden aldım bir tane daha bakıyorum ergopouchta olabilir yine owlide alabilirim 0-36 aya kadar kullanılıyor

Sen nasılsın oldun canim?
Nebileyim2328 cok gecmis olsun canım. Doktorunla da görüş umarım kolaylıkla atlatacağın bir süreç olur
Ben hala hastanedeyim şekeri ayarlayamadilar .insülin yetersiz geliyor dozu şekerim yüksek.dun her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapildi .

Suyu nasıl bebeğin kaç mm olctuler bizimki 13 oldu .suyun fazla diye erken doğum olmasın diye ciğer gelistirici yapildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…