- 31 Mayıs 2025
- 348
- 326
- 18
- 27
Tam seni merak ediyordum canım yazmışsınKızlar şu an NST’ye girdim tekrar. Doktor serviks uzunluğunu ilk başta 32 mm sonra 25 mm ölçtü. Tam emin olamadı. Sonra hocasını aradı, sordu. Hoca Progestan kullanıyorsa devam etsin demiş. NST’den sonra tekrar bakacaklar. Burada bulunan hamile arkadaşlar bir doktoru önerdiler. Randevu bulabilirsem bugün ona da görüneceğim. Şu an serklaj önerilmedi anlayacağınız.
Ya inşallah şuan doğum olmaz. Ne kadar fazla dursalar o kadar iyi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Vakti zamanında sağlıklı sıhhatli gelsin bebeklerimizBen hala hastanedeyim şekeri ayarlayamadilar .insülin yetersiz geliyor dozu şekerim yüksek.dun her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapildi .
Kızlar şu an NST’ye girdim tekrar. Doktor serviks uzunluğunu ilk başta 32 mm sonra 25 mm ölçtü. Tam emin olamadı. Sonra hocasını aradı, sordu. Hoca Progestan kullanıyorsa devam etsin demiş. NST’den sonra tekrar bakacaklar. Burada bulunan hamile arkadaşlar bir doktoru önerdiler. Randevu bulabilirsem bugün ona da görüneceğim. Şu an serklaj önerilmedi anlayacağınız.
Geçmiş olsun canım, 32 yine iyi ama 25 biraz dikkat edilecek bir değer. İn şe Allah başka doktordanda güzel haberler alırsınKızlar şu an NST’ye girdim tekrar. Doktor serviks uzunluğunu ilk başta 32 mm sonra 25 mm ölçtü. Tam emin olamadı. Sonra hocasını aradı, sordu. Hoca Progestan kullanıyorsa devam etsin demiş. NST’den sonra tekrar bakacaklar. Burada bulunan hamile arkadaşlar bir doktoru önerdiler. Randevu bulabilirsem bugün ona da görüneceğim. Şu an serklaj önerilmedi anlayacağınız.
İkiz gebelik çok riskli canım benim bebeklerim tek yumurtaYa inşallah şuan doğum olmaz. Ne kadar fazla dursalar o kadar iyi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Vakti zamanında sağlıklı sıhhatli gelsin bebeklerimiz
Çoook geçmiş olsun, cuma günü güzel haberler alırsın da için rahatlar inşallahKızlar ben hastaneden geldim sonunda. Progestan’a günde bir kere olarak devam edeceğim. Demir ilacı kullanmaya başlayacağım. Yasak koymadı. Kendini yorma ama hayatına devam et dedi. Tabii ki ben direkt cinsel ilişkiyi ve iş yapmayı yasakladım kendime. Bazen pozisyondan dolayı ölçümlerde hata olabiliyormuş. Sen de kendini çok kasıyorsun, bırakmıyorsun dedi. Ki ben bunun farkındayım. Cuma günü detaylı ultrasonum var. O zamana kadar özeldeki doktorum tatilden dönmezse özelde araştırdığım başka bir doktora gideceğim. Maalesef özel hastanede sırf dikiş atılsın da fiyat artsın diye serklaj önerilen ve yaptıran çok hamile ile konuştum orada. Yani vicdanlı insana rastlamak gerçekten zor. Şu an için kendimi dinlenmeye alacağım. Stres seviyemi azaltmaya çalışacağım. Çünkü çok yoruldum. Bugün defalarca muayene ettiler bir aksilik olmasın diye. Bedenen, ruhen tükenme eşiğine geldim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende haberler böyle.. Dua eden, yazan herkesten Allah razı olsun
Geçmiş olsun canım. Çok şükür olumsuz geçmemiş kontroller. İnşallah sağlıklı sıhhatli tamamlayacağız sürecimizi. Benimde saat 4 te kontrolüm. Bende iyi haber alır gelirim inşallah. Artık bugün yat dinlen. Hem yoruldun hem de günlerdir stres altındaydın.Kızlar ben hastaneden geldim sonunda. Progestan’a günde bir kere olarak devam edeceğim. Demir ilacı kullanmaya başlayacağım. Yasak koymadı. Kendini yorma ama hayatına devam et dedi. Tabii ki ben direkt cinsel ilişkiyi ve iş yapmayı yasakladım kendime. Bazen pozisyondan dolayı ölçümlerde hata olabiliyormuş. Sen de kendini çok kasıyorsun, bırakmıyorsun dedi. Ki ben bunun farkındayım. Cuma günü detaylı ultrasonum var. O zamana kadar özeldeki doktorum tatilden dönmezse özelde araştırdığım başka bir doktora gideceğim. Maalesef özel hastanede sırf dikiş atılsın da fiyat artsın diye serklaj önerilen ve yaptıran çok hamile ile konuştum orada. Yani vicdanlı insana rastlamak gerçekten zor. Şu an için kendimi dinlenmeye alacağım. Stres seviyemi azaltmaya çalışacağım. Çünkü çok yoruldum. Bugün defalarca muayene ettiler bir aksilik olmasın diye. Bedenen, ruhen tükenme eşiğine geldim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende haberler böyle.. Dua eden, yazan herkesten Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim hepimize her zaman güzel haberler almayı, güzel şeyler yaşamayı nasip etsinÇoook geçmiş olsun, cuma günü güzel haberler alırsın da için rahatlar inşallah
Teşekkür ederim canım. Sen de en güzel, en hayırlı haberlerle gelirsin inşallahGeçmiş olsun canım. Çok şükür olumsuz geçmemiş kontroller. İnşallah sağlıklı sıhhatli tamamlayacağız sürecimizi. Benimde saat 4 te kontrolüm. Bende iyi haber alır gelirim inşallah. Artık bugün yat dinlen. Hem yoruldun hem de günlerdir stres altındaydın.
Halil hocaya gitmistiniz dimi siz doktorun tutumu nasıl kaç dk sürdü acaba görüntü net alınabildi miKızlar çıktım çok şükür her şeyi normal. Servikste 35mm. Doktor normal dedi. Üstümden yük kalktı. İnşallah hala detaylıya girmeyenler de sağ salim atlatır
Benim bebiş direkt yüzünü gösterdiği için ve hareketli olduğu için uzun sürmedi Max 30 dk sürdü. Tutumu çok iyi istediğiniz kadar soru sorun sabırla dinliyor ve cevap veriyor. Biraz espri anlayışı farklı ama ben alışkın olduğım için rahatsız olmadımHalil hocaya gitmistiniz dimi siz doktorun tutumu nasıl kaç dk sürdü acaba görüntü net alınabildi mi
Ay maşallah ona ben erken haftada gittiğim için zorlanmıştıkBenim bebiş direkt yüzünü gösterdiği için ve hareketli olduğu için uzun sürmedi Max 30 dk sürdü. Tutumu çok iyi istediğiniz kadar soru sorun sabırla dinliyor ve cevap veriyor. Biraz espri anlayışı farklı ama ben alışkın olduğım için rahatsız olmadım. Net görüntü de alabildik ama bu biraz da bebekle alaklı tabi
Canım sen cumaya kadar güzelce dinlen cuma günü detaylıda doktor tekrar ölçer zaten. İçine sinmeyen durumda özelde başka birinden de fikir almak iyi olur. Günlerdir çok stres oldun yat dinlen kendini yorma evde yavaş hareket et eğilmemeye yukarılara uzanmamaya çalış dişimizi sıkalım yolun yarısını geçtikKızlar ben hastaneden geldim sonunda. Progestan’a günde bir kere olarak devam edeceğim. Demir ilacı kullanmaya başlayacağım. Yasak koymadı. Kendini yorma ama hayatına devam et dedi. Tabii ki ben direkt cinsel ilişkiyi ve iş yapmayı yasakladım kendime. Bazen pozisyondan dolayı ölçümlerde hata olabiliyormuş. Sen de kendini çok kasıyorsun, bırakmıyorsun dedi. Ki ben bunun farkındayım. Cuma günü detaylı ultrasonum var. O zamana kadar özeldeki doktorum tatilden dönmezse özelde araştırdığım başka bir doktora gideceğim. Maalesef özel hastanede sırf dikiş atılsın da fiyat artsın diye serklaj önerilen ve yaptıran çok hamile ile konuştum orada. Yani vicdanlı insana rastlamak gerçekten zor. Şu an için kendimi dinlenmeye alacağım. Stres seviyemi azaltmaya çalışacağım. Çünkü çok yoruldum. Bugün defalarca muayene ettiler bir aksilik olmasın diye. Bedenen, ruhen tükenme eşiğine geldim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende haberler böyle.. Dua eden, yazan herkesten Allah razı olsun
Maşallah kuzuya çok sevindim teşekkürlerBenim bebiş direkt yüzünü gösterdiği için ve hareketli olduğu için uzun sürmedi Max 30 dk sürdü. Tutumu çok iyi istediğiniz kadar soru sorun sabırla dinliyor ve cevap veriyor. Biraz espri anlayışı farklı ama ben alışkın olduğım için rahatsız olmadım. Net görüntü de alabildik ama bu biraz da bebekle alaklı tabi
Teşekkür ederim daha yaptırmadıysanız darısı sizeMaşallah kuzuya çok sevindim teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?