- 31 Mayıs 2025
- 343
- 325
- 18
- 27
Çok teşekkür ederim canım. Şimdilik her şey yolunda görünüyor. İnşallah da öyledirCanim
Çok geçmiş olsun önemli bir durum
Yoktur insallah
Yaa maşallahKızlar bende son durum bu. Göbek artık gizlenemeyecek kadar büyüdü. 3,5 kilo aldım ama zaten kilolu başlamıştım.
Eki Görüntüle 3618280
Bende de hergun akşam bir nokta ağrım oluyordu iki gündür yok şükür yarın soracağımBenim de öğleden sonra 3 ten beri sancım var . Karnım semsert. Ama kanama vs bişe olmadığı için doktora gitmedim henüz.
Bugün benim de neredeyse tüm gün karnım çok sertti ve sağ yanım bazen hafiften kramp giriyor gibi oldu büyümesine veriyorum bol bol yağ sürdüm karnima bir de kabızlık da yaşıyorum son dönemde arttı bundan dolayı de ekstra şişkin hissediyor olabilirimBenim de öğleden sonra 3 ten beri sancım var . Karnım semsert. Ama kanama vs bişe olmadığı için doktora gitmedim henüz.
Kabızlık genel bir sorun sanırım bu haftalarda ya akşamları benim de çok sıkıntı oluyor da neyse ki sabahları rahatlıyorum. Gün içinde olmasa da en ufak yemekte, ya da biraz bişey içsem hemen şişip sertleşiyor.Bugün benim de neredeyse tüm gün karnım çok sertti ve sağ yanım bazen hafiften kramp giriyor gibi oldu büyümesine veriyorum bol bol yağ sürdüm karnima bir de kabızlık da yaşıyorum son dönemde arttı bundan dolayı de ekstra şişkin hissediyor olabilirim
Semizotu bende çok yiyorum cacık haliniKızlar herkese selam,benim de çarşamba detaylı ultrasonum var inşallah iyi geçer çok heyecanlıyım.Bu aralar kasıklarım ayağa kalkınca çok ağrıyor sanki çekiyorlar gibi.Bu arada bazı akşamlar acıkınca sağlıklı olsun diye semizotu,salatalık,yoğurt,kabak çekirdeği kasesi yapıyorum,aklınızda bulunsun güzel doyuruyor
Günaydın, doktorum yemekten 1-2 saat sonra içmemi tavsiye etmişti yan etkileri minimuma indirmek için. Ocean microfer yazdı.Günaydın kızlar. Dün bana demir ilacı yazıldı. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Demir ilacı bazı insanları rahatsız ediyor diye duymuştum. Gece içmek mi daha uygun olur? Bir de yatış pozisyonu hakkında doktorundan bilgi alan var mı? Ben sırt üstü ve sağıma doğru çok rahat yatıyorum. Sola doğru yatmak için kendimi baya zorluyorum. Ve bu beni tedirgin ediyor.
Canım öyle değerini söylemedi ama bu suya göre bir risk teşkil etmiyor dedi. Neden oluğunu anlatttı boşaltım ve sirkülasyon ilerledikçe düselebileceğini söyledi üstüne basa basa canını sıkma dedi ama elde değil… detaylıda ki prof da aynısını söyledi takip edilecek çoğu zaman düzeliyor ciddi bir risk değil dedi. Halam da ebe benim doğduktan sonra çoğu zaman sünnet öneriyorlar dedi içimizi ferah tutalım. Sen nasılsın şimdi ? Bebişler nasıl?Suyu nasıl bebeğin kaç mm olctuler bizimki 13 oldu .suyun fazla diye erken doğum olmasın diye ciğer gelistirici yapildi
Biz geçen gün kontrolde konuştuk içeride hava yastığı var dedi doktor. Korkutan insanları dinleme dedi kuzum. Sol sağ yüz üstü bile tam yüzüstü yatamazsın zaten illa ki yan dönersin dedi. Sadece ilerleyen haftalarda 28 den sonra filan biz sırt üstü önermiyoruz dedi. Sol sağ farketmez sanki yattığımız gibi mi kalkıyoruzGünaydın kızlar. Dün bana demir ilacı yazıldı. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Demir ilacı bazı insanları rahatsız ediyor diye duymuştum. Gece içmek mi daha uygun olur? Bir de yatış pozisyonu hakkında doktorundan bilgi alan var mı? Ben sırt üstü ve sağıma doğru çok rahat yatıyorum. Sola doğru yatmak için kendimi baya zorluyorum. Ve bu beni tedirgin ediyor.
Günaydın canım ben aç karna içiyorum, gynotardyferon ismi ilacımınGünaydın kızlar. Dün bana demir ilacı yazıldı. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Demir ilacı bazı insanları rahatsız ediyor diye duymuştum. Gece içmek mi daha uygun olur? Bir de yatış pozisyonu hakkında doktorundan bilgi alan var mı? Ben sırt üstü ve sağıma doğru çok rahat yatıyorum. Sola doğru yatmak için kendimi baya zorluyorum. Ve bu beni tedirgin ediyor.
Doğru diyorsun canım. Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. İçim rahatladıBiz geçen gün kontrolde konuştuk içeride hava yastığı var dedi doktor. Korkutan insanları dinleme dedi kuzum. Sol sağ yüz üstü bile tam yüzüstü yatamazsın zaten illa ki yan dönersin dedi. Sadece ilerleyen haftalarda 28 den sonra filan biz sırt üstü önermiyoruz dedi. Sol sağ farketmez sanki yattığımız gibi mi kalkıyoruz
Benim hala birinin suyu fazla böbrekleri buyumeye devam ediyor .şekerim ayarlanmadi hala yüksek . Takibe devam ediyorlarCanım öyle değerini söylemedi ama bu suya göre bir risk teşkil etmiyor dedi. Neden oluğunu anlatttı boşaltım ve sirkülasyon ilerledikçe düselebileceğini söyledi üstüne basa basa canını sıkma dedi ama elde değil… detaylıda ki prof da aynısını söyledi takip edilecek çoğu zaman düzeliyor ciddi bir risk değil dedi. Halam da ebe benim doğduktan sonra çoğu zaman sünnet öneriyorlar dedi içimizi ferah tutalım. Sen nasılsın şimdi ? Bebişler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?