Burdaki paylaşımlar beni de çok rahatlatıyor.hergun okuyorum sohbetigünaydın herkesene güzel son ayların yaz mevsimine denk gelmiyor dediler dediler, korkunç bir yaz geçiriyoruz. doğma büyüme ankaralıyım, ankaranın yaz aylarında bu kadaruzun süre sıcak olduğunu hatırlamam. yani en azından geceleri rahat geçerdi, yaprak kıpırdamıyor. özellikle akşam yemeğinden sonra karnım şişiyor, sertleşiyor, sıcak basıyor, nefes alamıyorum.
ara ara benim de ağrılarım oluyor. burayı da her gün düzenli takip ediyorum. tabi böyle de söylenmez ama başkalarında da ağrı olduğunu görünce iyi bari diyorum, normal demek ki herkeste oluyor. birebir aynı ağrıları okuyorum bazen aynı dönemlerde. ya da aklıma takılan bir şey oluyor, giriyorum tam yazacağım, benden önce biri sormuş zaten. doktorumdan daha hızlı dönüş yapıyorsunuz
Avrupa’nın en soğuk ülkelerinden birinde yaşıyorum :) kısın dışarısı -7, -8 falan olduğu oluyor , uzun ve yağmurlu sürüyor kışlar. Ben gerçekten bunu neden dert etmiyorum acaba diye düşünüyorum kendime :/ belki de burada dışarıda bebek görmeye çok alışık olduğum içindir :/ bu soguklarda bile bebeklerin üzerine bi kalın tulum giydirip, yüzleri açık uzun uzun yürüyüşler yapıyorlar .. yani ben de öyle düşünüyorum.. ama burayı okudukça aaaaa oluyorum, annem şimdiden Türkiye’den yelekler ayarlamaya başlamış bileBende kış bebegi oldugu icin tedirginim ki Adana da yaşıyorum oyle aman aman bi kış da olmuyor ama disari çıkartırken ne giydiricez diye endişe ediyorum. Bu konuda hiç araştırınız mi
Sizin bahsettiğiniz yere göre Adana da yaşadığımız kış size bahar gibi gelirAvrupa’nın en soğuk ülkelerinden birinde yaşıyorum :) kısın dışarısı -7, -8 falan olduğu oluyor , uzun ve yağmurlu sürüyor kışlar. Ben gerçekten bunu neden dert etmiyorum acaba diye düşünüyorum kendime :/ belki de burada dışarıda bebek görmeye çok alışık olduğum içindir :/ bu soguklarda bile bebeklerin üzerine bi kalın tulum giydirip, yüzleri açık uzun uzun yürüyüşler yapıyorlar .. yani ben de öyle düşünüyorum.. ama burayı okudukça aaaaa oluyorum, annem şimdiden Türkiye’den yelekler ayarlamaya başlamış bileacaba ben mi gamsızım bilemiyorum ama eminim Adana’da mis gibi bi kış geçirir
EvetSizin bahsettiğiniz yere göre Adana da yaşadığımız kış size bahar gibi gelir
Ayy en azından yaz rahat geçiyormuş. Biz burada kavruluyoruzEvetallahtan yazlarımız da güzel, Marmara iklimine benzetiyorum ama böyle azıcık güneş görünce kendini sokağa atanların ülkesi hatta görüyordum aralık, Ocak aylarında ana okulundan grupça çocuklar parka gelip o soğukta parkta oynuyorlar anneme söylediğimde kriz geçirmişti
Oglum yaz doğumlu bi zibinla geçirdik neredeyse 6 aya kadar. Şimdi tam tersi olunca bi tedirgin hissediyorum kendimi. Hırka kazak stogumuz tam :) anneme hamile olduğumu soyledigim hafta beni yuncuden aradi hangi renk alayim ip diye :) magazadan geri çıkarttım. Niyeyse temmuzda dogan ogluma bile almışız Hırka kazak hic giyilmeden kalanlar kardeşine nasip olduAvrupa’nın en soğuk ülkelerinden birinde yaşıyorum :) kısın dışarısı -7, -8 falan olduğu oluyor , uzun ve yağmurlu sürüyor kışlar. Ben gerçekten bunu neden dert etmiyorum acaba diye düşünüyorum kendime :/ belki de burada dışarıda bebek görmeye çok alışık olduğum içindir :/ bu soguklarda bile bebeklerin üzerine bi kalın tulum giydirip, yüzleri açık uzun uzun yürüyüşler yapıyorlar .. yani ben de öyle düşünüyorum.. ama burayı okudukça aaaaa oluyorum, annem şimdiden Türkiye’den yelekler ayarlamaya başlamış bileacaba ben mi gamsızım bilemiyorum ama eminim Adana’da mis gibi bi kış geçirir
Gerçekten herkes çok şanslısın diyordu bana da sonbaharda olacak doğum diye. Ama asıl şanssız olan biziz bütün yazın sıcağını çekiyoruz hamilelikte.günaydın herkesene güzel son ayların yaz mevsimine denk gelmiyor dediler dediler, korkunç bir yaz geçiriyoruz. doğma büyüme ankaralıyım, ankaranın yaz aylarında bu kadaruzun süre sıcak olduğunu hatırlamam. yani en azından geceleri rahat geçerdi, yaprak kıpırdamıyor. özellikle akşam yemeğinden sonra karnım şişiyor, sertleşiyor, sıcak basıyor, nefes alamıyorum.
ara ara benim de ağrılarım oluyor. burayı da her gün düzenli takip ediyorum. tabi böyle de söylenmez ama başkalarında da ağrı olduğunu görünce iyi bari diyorum, normal demek ki herkeste oluyor. birebir aynı ağrıları okuyorum bazen aynı dönemlerde. ya da aklıma takılan bir şey oluyor, giriyorum tam yazacağım, benden önce biri sormuş zaten. doktorumdan daha hızlı dönüş yapıyorsunuz
Benim de ilk çocuğum olacak. Kullanış açısında nasıl olur bilmiyorum. Ama tulumlar battaniyeye göre daha güvenli. Tog diye kalınlık dereceleri oluyor. Onu diyince zaten battaniyeye gerek kalmıyor
Ben de Ankara’dayım, korkunç bir yaz geçiriyoruz gerçekten. Tahammül sınırlarımı çoktan aştım. Hiç keyfim yok. Bu gece hiç uyuyamadım. Başım da dönüyor bugün. Sürekli suratsız gezen teyzeler gibiyimgünaydın herkesene güzel son ayların yaz mevsimine denk gelmiyor dediler dediler, korkunç bir yaz geçiriyoruz. doğma büyüme ankaralıyım, ankaranın yaz aylarında bu kadaruzun süre sıcak olduğunu hatırlamam. yani en azından geceleri rahat geçerdi, yaprak kıpırdamıyor. özellikle akşam yemeğinden sonra karnım şişiyor, sertleşiyor, sıcak basıyor, nefes alamıyorum.
Evet oluyor. Ve doktorum hamilelik ilerledikçe artacağını söylüyor. Çünkü bu gebelikte vücudun kendini enfeksiyonlardan koruma yoluymuş.Bende bazen çok akıntı oluyor bugün özellikle korktum bir de yurt dışındayım. Sizde böyle bir durum var mı?
teşekkürlerInternetten daha once ss aldığım yazıları paylasayim ama bu sayılar değişken tabi ortalama gbi düşünebilirsin.
Su gibi değil ama beyaz akıntı oluyor canım. Gün içinde de geliyor ara ara.Progestan fitil kullanan kızlarım, geceden bırakıp sabah uyandığınızda su gibi akıntınız oldu mu hiç?
Beyaz da oldu da sanki su gibiydi hiç sevmiyorum şu fitili yaSu gibi değil ama beyaz akıntı oluyor canım. Gün içinde de geliyor ara ara.
Evet benimki hep sağ tarafta, hatta bi kaç gün hissedemedim ultrasonda aldı doktorum sağ tarafa yaslanmış dik bi şekilde duruyorduKızlar bebişinizin karnınızın tek bir tarafında toplandığı oluyor mu? Tek taraflı sertlik gibi?
Oluyor canım. Karnımın bir tarafı tümsek gibi geliyor resmenKızlar bebişinizin karnınızın tek bir tarafında toplandığı oluyor mu? Tek taraflı sertlik gibi?
Bende de gün içinde 3-4 defa oluyor. Sağ tarafa toplanıyor toplanırken biraz canım acıyor. Sonra tümsek oluyor. Yavaş yavaş geri dağılıyor o tümsekOluyor canım. Karnımın bir tarafı tümsek gibi geliyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?