Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Bende kış bebegi oldugu icin tedirginim ki Adana da yaşıyorum oyle aman aman bi kış da olmuyor ama disari çıkartırken ne giydiricez diye endişe ediyorum. Bu konuda hiç araştırınız mi

Burdaki paylaşımlar beni de çok rahatlatıyor.hergun okuyorum sohbeti

Bende kış bebegi oldugu icin tedirginim ki Adana da yaşıyorum oyle aman aman bi kış da olmuyor ama disari çıkartırken ne giydiricez diye endişe ediyorum. Bu konuda hiç araştırınız mi
Avrupa’nın en soğuk ülkelerinden birinde yaşıyorum :) kısın dışarısı -7, -8 falan olduğu oluyor , uzun ve yağmurlu sürüyor kışlar. Ben gerçekten bunu neden dert etmiyorum acaba diye düşünüyorum kendime :/ belki de burada dışarıda bebek görmeye çok alışık olduğum içindir :/ bu soguklarda bile bebeklerin üzerine bi kalın tulum giydirip, yüzleri açık uzun uzun yürüyüşler yapıyorlar .. yani ben de öyle düşünüyorum.. ama burayı okudukça aaaaa oluyorum, annem şimdiden Türkiye’den yelekler ayarlamaya başlamış bile acaba ben mi gamsızım bilemiyorum ama eminim Adana’da mis gibi bi kış geçirir

Sizin bahsettiğiniz yere göre Adana da yaşadığımız kış size bahar gibi gelir

Sizin bahsettiğiniz yere göre Adana da yaşadığımız kış size bahar gibi gelir
Evet allahtan yazlarımız da güzel, Marmara iklimine benzetiyorum ama böyle azıcık güneş görünce kendini sokağa atanların ülkesi hatta görüyordum aralık, Ocak aylarında ana okulundan grupça çocuklar parka gelip o soğukta parkta oynuyorlar anneme söylediğimde kriz geçirmişti

Ayy en azından yaz rahat geçiyormuş. Biz burada kavruluyoruz bütün yazı klimanın altında geçiriyorum. Balkona çıkıp nefes alamıyorum sıcaktan ama çukurova insanı kolay kolay kapalı havaların olduğu memleketlerde yapamaz herhalde. Güneş görmeyince de içim kararıyor mesela benim

Oglum yaz doğumlu bi zibinla geçirdik neredeyse 6 aya kadar. Şimdi tam tersi olunca bi tedirgin hissediyorum kendimi. Hırka kazak stogumuz tam :) anneme hamile olduğumu soyledigim hafta beni yuncuden aradi hangi renk alayim ip diye :) magazadan geri çıkarttım. Niyeyse temmuzda dogan ogluma bile almışız Hırka kazak hic giyilmeden kalanlar kardeşine nasip oldu

Gerçekten herkes çok şanslısın diyordu bana da sonbaharda olacak doğum diye. Ama asıl şanssız olan biziz bütün yazın sıcağını çekiyoruz hamilelikte.
Aman kızlar klimalara dikkat edin burdan herkesi uyarayım ben bir haftadan uzun süredir hastayım. Az önce KBB den geldim. öksürük baş ağrısı kulak tıkanıklığı mecburen antibiyotik kullanmaya başladım. Hayatımda ilk kez yaz gribi geçiriyorum klimalar çok tehlikeli.

A anstz05 ben de bu konuyu merak ediyorum yani yenidoğanı uyurken üzerine battaniye örtmeden uyku tulumu mu giydiriyoruz ilk çocuğum da :)
Benim de ilk çocuğum olacak. Kullanış açısında nasıl olur bilmiyorum. Ama tulumlar battaniyeye göre daha güvenli. Tog diye kalınlık dereceleri oluyor. Onu diyince zaten battaniyeye gerek kalmıyor

Eklentiler

• image_1080.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 58
Ben de Ankara’dayım, korkunç bir yaz geçiriyoruz gerçekten. Tahammül sınırlarımı çoktan aştım. Hiç keyfim yok. Bu gece hiç uyuyamadım. Başım da dönüyor bugün. Sürekli suratsız gezen teyzeler gibiyim

Progestan fitil kullanan kızlarım, geceden bırakıp sabah uyandığınızda su gibi akıntınız oldu mu hiç?

Kızlar bebişinizin karnınızın tek bir tarafında toplandığı oluyor mu? Tek taraflı sertlik gibi?

Kızlar bebişinizin karnınızın tek bir tarafında toplandığı oluyor mu? Tek taraflı sertlik gibi?
Evet benimki hep sağ tarafta, hatta bi kaç gün hissedemedim ultrasonda aldı doktorum sağ tarafa yaslanmış dik bi şekilde duruyordu şu an yerleri bol olduğu için toplanma çok olur dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…