Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Canım biz 3. Trimestere erken girdik sanırım. Geceleri uyuyanıyorum bende sağdan sola dönmek eziyet gibi

Kizlar bugün işten cikarken oturduğum yerden bir kalktım afedersiniz özel bölgem hatta alt kısımları özellikle, şimşek çakar gibi ağridi yürümeye çalışınca daha kötü oldu nereden baksanız ağrı 10 dk kadar surdu çok korktum ama eve gelip dinlenince azalarak geçti korkunç bir ağrıydi

Evet başka doktora gidecem ama hemen değil ya içim rahat bir yandan rabbim kötü getirmesin inşallah

Yok yaptırmadım canım onu yaptırabilirsin dedi direkt firma söyledi böyle pazarlamacı gibi hoşuma gitmedi yaptırmayacağim dedim bu saatten sonra ne olursa kabulümüz inşallah kötü olmaz içim rahat nedense

Geçen gün burada bazı arkadaşlar ayak yanmasını yazmıştı, ben de bir şeyden eksik kaldım diye seviniyordum. Sevincim kısa sürdü Allah hepimize sabır versin.

Bende hep oluyor canim dinlenmen gerek .ben yorgunlen hep var .bugün detaylim vardı çok kısa sürdü süre olarak şükür herşey normaldi izlediklerim en az yarım saatti anlamadım

Bende bazen çok akıntı oluyor bugün özellikle korktum bir de yurt dışındayım. Sizde böyle bir durum var mı?

A anstz05 ben de bu konuyu merak ediyorum yani yenidoğanı uyurken üzerine battaniye örtmeden uyku tulumu mu giydiriyoruz ilk çocuğum da :)

Bende bazen çok akıntı oluyor bugün özellikle korktum bir de yurt dışındayım. Sizde böyle bir durum var mı?
Vardı canım idrar verdim enfeksiyon çıktı. Belki sendeki hormonlardan kaynaklı normal bir durumdur ama idrar testi verme şansın varsa ne olur ne olmaz bir ver istersen

Tekrar crp verdin mi? Düşmüş mü?
Hayır, pazartesi perinatoloğa sordum. Ateş çıkmadığı sürece crpyi çok önemsemiyoruz dedi ( değer çok yüksek değilse) . İdrar için de antibiyotik içmeye başladım. 1 hafta içtikten sonra kan vereceğim. Senin düştü mü?

Ben kendi doktoruma sordum bu değerler hamilelikte normal antibiyotiğe gerek yok dedi cuma idrar tahlili vereceğim ama neden yükseldiğini merak ediyorum acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldum yine diye

Ben kendi doktoruma sordum bu değerler hamilelikte normal antibiyotiğe gerek yok dedi cuma idrar tahlili vereceğim ama neden yükseldiğini merak ediyorum acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldum yine diye
Yani bende idrar yolunda da enfeksiyon çıktı. Belki sende de öyledir. Bazen ufak bir çizik bile crpyi artırabiliyormuş hatta..

günaydın herkese ne güzel son ayların yaz mevsimine denk gelmiyor dediler dediler, korkunç bir yaz geçiriyoruz. doğma büyüme ankaralıyım, ankaranın yaz aylarında bu kadaruzun süre sıcak olduğunu hatırlamam. yani en azından geceleri rahat geçerdi, yaprak kıpırdamıyor. özellikle akşam yemeğinden sonra karnım şişiyor, sertleşiyor, sıcak basıyor, nefes alamıyorum.

ara ara benim de ağrılarım oluyor. burayı da her gün düzenli takip ediyorum. tabi böyle de söylenmez ama başkalarında da ağrı olduğunu görünce iyi bari diyorum, normal demek ki herkeste oluyor. birebir aynı ağrıları okuyorum bazen aynı dönemlerde. ya da aklıma takılan bir şey oluyor, giriyorum tam yazacağım, benden önce biri sormuş zaten. doktorumdan daha hızlı dönüş yapıyorsunuz

kızlar günaydın bebek kıyafeti 1-3 ay kaç tane tulum zıbın falan alınması lazım
Internetten daha once ss aldığım yazıları paylasayim ama bu sayılar değişken tabi ortalama gbi düşünebilirsin.

Eklentiler

• 1000228279.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 60
  • 1000228278.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…