Gerçekten öyle.Sadece kendim böyleyim zannediyordumuyku isteği geliyor yorgunluk var ilk zamanlardaki gibi
Canım biz 3. Trimestere erken girdik sanırım.Selam kızlar,
öncelikle “herkese geçmiş olsun”. Son günlerde yine ilk trimester hissiyatı yüklendi bana, enerjim de gitti çünkü. Sürekli olarak bir yerlerim de ağrıyor. Uykumdan da bir şey anlamaz oldum. Görüyorum ki bir çoğumuz benzer durumlarda. Şu haftalarda hiç beklemiyordumpazartesi yıllık iznim başlıyor çok şükür, çok yoruldum artık
Evet başka doktora gidecem ama hemen değil ya içim rahat bir yandan rabbim kötü getirmesin inşallahÇok anlamsız geldi canım ben böbrek genişlemesini hep normal diye okumuştum aldırmayı düşünür müsünüz filan diye sorması çok anlayışsızca.Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin hepimize inşalllah,bence çok kafana takılırsa başka bir hoca mı denesen
Yok yaptırmadım canım onu yaptırabilirsin dedi direkt firma söyledi böyle pazarlamacı gibi hoşuma gitmedi yaptırmayacağim dedim bu saatten sonra ne olursa kabulümüz inşallah kötü olmaz içim rahat nedenseO ne demek ya ne aldırması erkek bebeklerin çoğunda olan bisey bu zaten. Fetal dna yaptırmıs mıydın sen? Hele ki fetal sonucu temizse sadece takip ve izlem gerektiriyor o kadar. Bide doğumdan sonra ilk iş böbrekleri kontrol ediyorlar, çoğunlukla da problem cıkmıyor. Bi ara cok araştırmıştım bunu yüzlerce hikaye okudum konuyla ilgili
Bende hep oluyor canim dinlenmen gerek .ben yorgunlen hep var .bugün detaylim vardı çok kısa sürdü süre olarak şükür herşey normaldi izlediklerim en az yarım saatti anlamadımKizlar bugün işten cikarken oturduğum yerden bir kalktım afedersiniz özel bölgem hatta alt kısımları özellikle, şimşek çakar gibi ağridi yürümeye çalışınca daha kötü oldu nereden baksanız ağrı 10 dk kadar surdu çok korktum ama eve gelip dinlenince azalarak geçti korkunç bir ağrıydi
Evet çok yoruldugunda ve yurudugumde oluyorBende bazen çok akıntı oluyor bugün özellikle korktum bir de yurt dışındayım. Sizde böyle bir durum var mı?
A anstz05 ben de bu konuyu merak ediyorum yani yenidoğanı uyurken üzerine battaniye örtmeden uyku tulumu mu giydiriyoruz ilk çocuğum da :)Selam canım bende kafayı kırdım bu konuda yaşadığın yere ve evin sıcaklığına bağlı 2,5 çok kalın olabilir. Terleme yapabilir. Örnek vereyim bizim çocuk doktorumuz şimdiden belli o İzmir için 0,5 ve 1 togun yeterli olduğunu 21-24 derecede odanın sabit tutulması halinde başka herhangi bir şeye gerek yok dedi. Ben bir tane 0wliden aldım bir tane daha bakıyorum ergopouchta olabilir yine owlide alabilirim 0-36 aya kadar kullanılıyor
Vardı canım idrar verdim enfeksiyon çıktı. Belki sendeki hormonlardan kaynaklı normal bir durumdur ama idrar testi verme şansın varsa ne olur ne olmaz bir ver istersenBende bazen çok akıntı oluyor bugün özellikle korktum bir de yurt dışındayım. Sizde böyle bir durum var mı?
Tekrar crp verdin mi? Düşmüş mü?Vardı canım idrar verdim enfeksiyon çıktı. Belki sendeki hormonlardan kaynaklı normal bir durumdur ama idrar testi verme şansın varsa ne olur ne olmaz bir ver istersen
Hayır, pazartesi perinatoloğa sordum. Ateş çıkmadığı sürece crpyi çok önemsemiyoruz dedi ( değer çok yüksek değilse) . İdrar için de antibiyotik içmeye başladım. 1 hafta içtikten sonra kan vereceğim. Senin düştü mü?Tekrar crp verdin mi? Düşmüş mü?
Ben kendi doktoruma sordum bu değerler hamilelikte normal antibiyotiğe gerek yok dedi cuma idrar tahlili vereceğim ama neden yükseldiğini merak ediyorum acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldum yine diyeHayır, pazartesi perinatoloğa sordum. Ateş çıkmadığı sürece crpyi çok önemsemiyoruz dedi ( değer çok yüksek değilse) . İdrar için de antibiyotik içmeye başladım. 1 hafta içtikten sonra kan vereceğim. Senin düştü mü?
Yani bende idrar yolunda da enfeksiyon çıktı. Belki sende de öyledir. Bazen ufak bir çizik bile crpyi artırabiliyormuş hatta..Ben kendi doktoruma sordum bu değerler hamilelikte normal antibiyotiğe gerek yok dedi cuma idrar tahlili vereceğim ama neden yükseldiğini merak ediyorum acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldum yine diye
Benim kandaki Wbc de yüksek çıktı umarım idrar yolu enfeksiyonu değildir her ay her ay yordu yaniYani bende idrar yolunda da enfeksiyon çıktı. Belki sende de öyledir. Bazen ufak bir çizik bile crpyi artırabiliyormuş hatta..
Internetten daha once ss aldığım yazıları paylasayim ama bu sayılar değişken tabi ortalama gbi düşünebilirsin.kızlar günaydınbebek kıyafeti 1-3 ay kaç tane tulum zıbın falan alınması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?