Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Bende de gün içinde 3-4 defa oluyor. Sağ tarafa toplanıyor toplanırken biraz canım acıyor. Sonra tümsek oluyor. Yavaş yavaş geri dağılıyor o tümsek
Oluyor yazacağıma geliyor yazmışım Bende de tam olarak bahsettiğin gibi oluyor. İçeride oyun oynuyor galiba bebişlerimiz. Öyle olunca çok mutlu oluyorum

Progestan fitil kullanan kızlarım, geceden bırakıp sabah uyandığınızda su gibi akıntınız oldu mu hiç?
Bende oluyor ama endişelenecek bir şey değil diye düşünüyorum fizyolojik gibi tamamen. Gece boyu ilaç tampon görevi görüyor sabah kalkınca akıntı birden geliyor.

Enfeksiyon ilacini kaç gün kullandınız doktorum birşey demedi otuz adet olan bir ilaç

Ay kızlar ya kış bebesi doğuracağım için çok endişeliyim. Mağazalar da yaz sezonunda malum. Yenidoğan 3 takımı var 3 de yenidoğan zıbını var aldıklarımı 3ay ve 6 ay alıyorum. Sizce yenidoğan takım ve zıbın kaç adet olmalı, neler alınmalı tecrübeliler bizi aydınlatsın

Kızlar ya henüz gidemedim, pazartesi detaylı randevuya gidince soracağım doktoruma. Benim idrarda enfeksiyon çıkmasına rağmen sadece bir monurol dışında bana antibiyotik kullandırmadı doktorum. İdrar kültürü negatif çıktığı için. Sanırım enfeksiyon var ama bakteri kaynaklı değil o sebeple mi antibiyotik kullandırmıyor. Bu haftalarda ve sonrasında artık enfeksiyon riski diye biliyorum ama mantığını da anlamadım

birazda sizin evin yasadiginiz yerin soguk sicak olmasina bakiyor bence. benim oglum ocak dogumlu bir zibin uzerine alt ust takim ya da tulum giydiriyordum yetiyordu. kucakta tutmasi kolay olsun diye ince bir battaniye sariyordum cok ince bir seye. yeni dogulan cok kucuk oluyor zaten suslu giysiler rahatsiz ede bilir oldukca sade almak gerek bence bide ince bir sapkada takiyordum ben evde bebeklerde kulak agrisi cok olgugunu duymustum korkudan kafasini acik koymadim hic . disari cikincada bebekler icin kalin battaniye kundaklar oluyor ust kismi sapkali gibi battaniye gibide kundak gibide kullaniliyor onun icine koyuyordum

Üreme olmayınca antibiyotik gerek görmüyorlar suyla atılabilir diye sanırım burada çok araştırdım hep öyle yazmışlardı

arkadaşın dediği gibi yaşadığınız yer ve evin sıcaklığı da önemli tecrübe olarak evin çok sıcak olması iyi değil bebeği asıl hasta eden sıcak oluyor. 22 -23 derecede tutuyorduk genelde. atlet zıbın üstüne uzun kollu ince tulum yetiyordu kasımda. ilk bebeğim de kasımda doğmuştu. evin sıcaklığı vs ona göre ayarlarsınız annelik içgüdüsü oluyor zaten :) yenidoğan çok kullanılmıyor 1-3 aylar da hızlı küçülüyor. kıyafet yetmeyince eşim gidip alırdı. full hazır ve nazır bebişleri beklememize gerek yok yani :)

Günaydın kızlar Yarın detaylı ultrason randevum var. Devlet hastanesinde yaptıran arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Doktor değerlendirmeyi hemen mi yapıyor?

Kızlar günaydın
Şeker yüklemesi yaptıracak misiniz bana doktorum yaptırmam gerektiğini söyledi dün kontrolüm vardı detaylı ultrasondan sonra ilk kez gittim olması gerekenden büyük çıktı kilosu ailenizde iri bebek var mı diye sordu benim ailemde yok ama eşim ve kardeşleri çok kilolu dogmuslar doktor yaptirmalisin dedi
Kan verdigim zamanlar şekerim normal sınırlarda çıkıyordu ama bilmiyorum korktum biraz fazla kiloda almadım toplamda 3 kilo aldım hamileliğin başından beri yaptirmasam olmaz mı dedim o zaman hergun sağlık ocağına kan vermelisin takip için dedi
Benim aile hekimimde annemin evinin orda yani aramizda yürüyerek bı 20 dk var her sabah gitmek zor gelir sıcak havada of napcam bilmiyorum siz yaptırmayı dusunuyor musuunuz

Ben yaptıracağım bir sonraki doktora gidişimde gün belirlenecek yani haftaya. Bazen belirti olmasa bile şeker çıkabiliyor. Risk almaktansa yaptırmayı düşünüyorum ben

Ben yaptıracağım bir sonraki doktora gidişimde gün belirlenecek yani haftaya. Bazen belirti olmasa bile şeker çıkabiliyor. Risk almaktansa yaptırmayı düşünüyorum ben
Bende yaptıracağım benden önce bir gebe yaptirmayacagim dedi doktor garantili görüyorsun yani diye kızdı

Evet ya doktor birşey demedi .üstünde bir ay link süre var .detaylı ultrason da doktor on günden sonra ilaç ise yaramaz dedi bırakmalı miyim , Kasık ağrım çok geçti mi bilmiyorum 31ne randavum
Bana da pazartesi günü detaylı ultrasonda yazdı doktor aynı ilacı idrar lökosit 32 diye. Dün idrar testimi yeniledim lökosit 4-5e düşmüş. Dünkü doktor 1 hafta iç yeterli dedi. Ama perinatolog da hepsini iç demişti. Ben de kararsızım ama hepsini bitirmeyeceğim sanırım..

Ben yaptırdım canım. En azından bir şey yiyip içerken içim rahat etsin istedim. Hamileyiz sonuçta bazen nefis tatlı şeyler istiyor o ihtimali elersem daha rahat ederim diye düşündüm. Bebek de önden gittiğinde şüphelenebiliyorlar şeker durumundan

Kızlar kaç gündür yoğunum buralara pek bakamadım,umarım herkes iyidir. Kan değerlerimde demir eksikliğim vardı geçen aydan beri takviye alıyorum. Salı günü test verdim değerlerim nasıl diye. Demir eksikliğimin çok olduğunu söyledi ve ilacı iki katına çıkardı. Sabahtan beri çok endişeliyim. Demir eksikliği olanlar nasıl kullanıyorsunuz bu ilacı ve hangi zaman aralığında aç karnına mı tok karnına mı. Ben bi yerde hata mı yapıyorum acaba ya, içim içimi yiyor umarım kötü bir durum olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…