Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Ay çilek senden mesaj bekliyordum ben de, neden oluyormuş bu böbrek genişlemesi? Kendiliğinden geçebilir mi acaba? Birde ağrın hep devam mı ediyor, yoksa ara ara mı yokluyor
Ya benimki biraz fazla genişlemiş, anladığım kadarıyla olumsuz olan tarafa daha yakınım. Hamilelik kaynaklı oluyor dedi, rahim sağ böbreğe baskı yapınca ordan idrar cıkısı olmadığı için şiştikçe şişiyormus. Günde 3 lt su iç ve sürekli sol tarafına yat sağa yatma dedi. Sola yatınca sağ serbest kalıp içi boşalır belki diye. Ağrı gece gündüz hep var ya ayağa kalkınca geçiyor ama oturduğum anda baslıyor

Az mı su içiyordun gün içinde? Benim de ara ara yokluyor da sürekli değil ben de böbrek mi diye tereddütteyim. Ne zaman gideceksin bi daha?

Az mı su içiyordun gün içinde? Benim de ara ara yokluyor da sürekli değil ben de böbrek mi diye tereddütteyim. Ne zaman gideceksin bi daha?
Yok 3 lt içiyordum zaten. Ama yine de nasıl böyle oldu anlamadım. Salı günü verecek bi sonraki randevuyu bakalım. Dikkat et sende kontrole gidince doktoruna söyle baksın böbreğine

Yok 3 lt içiyordum zaten. Ama yine de nasıl böyle oldu anlamadım. Salı günü verecek bi sonraki randevuyu bakalım. Dikkat et sende kontrole gidince doktoruna söyle baksın böbreğine
Bu durumu yaşayan çok gebe var sanırım ben de çok araştırdım, sen de evham yapma inşallah kolaylıkla atlatırsın süreci çok geçmiş olsun

Çileğiim geçmiş olsun kuzucum stres yapma inşallah genişlemeye devam etmez de kendiliğinden düzelir bi takipte kalın bakalım, aman bol bol su içmeyi ihmal etme çok önemli. Büyümüş mü kızın nasıldı

İnşallah kuzum inşallah
Büyümüş yavrum benim etlenmiş butlanmış, uzamış gelişimi güzel çok şükür hersey yolundaydı. İnşallah annesi de iyi olur

İnşallah kuzum inşallah
Büyümüş yavrum benim etlenmiş butlanmış, uzamış gelişimi güzel çok şükür hersey yolundaydı. İnşallah annesi de iyi olur
Oh şükür canım ne güzel bebişin iyi, sen de iyi olacaksın bu hamilelikte böbrek genişlemesi olayını çok duydum, hiç olumsuz şeyler duymadım devamında korkma inşallah hayırlısıyla kendiliğinden düzelir de bi oh çekersin benim de salı günü şeker yüklemem var hayırlısıyla inşallah onu da atlatırız. Çok zorlu bi yolculuk her birimiz farklı farklı imtihanlarla sınanıyoruz sürekli ama rabbim şifasını verir merak etme, şu 3 ayı da atlatıp teker teker sağlıkla doğurdummm yazıcaz daha buralara

Aynı günmüş şeker yüklememiz. Hadi onu da sıkıntısız atlatalım
Aminnn canım benim en büyük duam hepimizin sağlıkla yavrusunu kucaklaması

Geçmiş olsun canım. İnşallah böbreğindeki genişleme ilerlemez de biraz olsun rahatlarsın Bebeğin sağlıklı olması ise haberlerin en güzeli. Rabbim esirgesin Burada birbirimize destek olmak için varız. Stresimizi iyi yönetmek zorundayız. Ben de dün duyduklarımdan sonra bir düşüş yaşadım ama bugün ben elimden geleni yapayım da gerisi Allah’ın takdiri diye düşündüm. Kendimi öyle sakinleştirdim

Canım benim çok geçmiş olsun ağrıların sebebi buymuş demek takip ederler duruma göre de müdahale ederler fark edildi şükür öyle düşün

Çilek bebişin iyi olmasına çok sevindim sende inşallah hemencecik atlatırsın bu durumu. Strese koyma kendini lütfen biz artık anneyiz, güçlü olmamız gerekiyor. Biz istersek her şeyin üstesinden geliriz, bugünlerde geçer, bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin Rabbim

Herkese şifa diliyorum. Bu donem niyeyse sağlıkla sınandık bununla kalsin inşallah. Bende idrar yolu ile ilgili endişelenmeye basladim bu ara bi dr kontrolüne gideyim hastaneye istedim. Bunun icin direk üroloji ye mi gitmeli yoksa kadin doğumdan devam mı?

Canım ilk anda bende düştüm moral olarak. Hatta ağrı oldukça her an sıkılıyorum ama söylediğin çok doğru, hersey Allahın takdiri çoğu gitti azı kaldı tek tek basarıcaz allahın izniyle

Amin canım valla şu 3 ayda bi operasyon gerekmesin de, doğumdan sonra herseyin üstesinden geliriz zaten
Allah yavrularımıza sağlık versin, bizden kaynaklanan sebeplerden onları sıkıntıya düşürmesin

Canım benim çok geçmiş olsun. Sen iyiyi düşün endişelendiğimiz çoğu şey başımıza gelmiyor bile. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diren

Kadın doğum dahiliye üroloji hepsi bakar

Geçmiş olsun canım, stent takmaya gerek kalmadan atlatırsın umarım bu süreci bebeğin iyiymiş çok şükür o sana moral olsun stresi en azda tutmaya çalış

Canım içini ferah tut içimden bir ses hiçbir sorun olmayacak diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…