Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Sanmıyorum. Günlük şeker takibinde yüksek çıkıyor kanda da yüksek çıkar .
Şeker yüklemesinden sonra çıkmaya başlaması çok garip değil mi ya? Mantığını anlayamadım o yüzden kafam karıştı. Bu arada sizin süreciniz nasıl gidiyor? En sonra ikiz gebelerde erkene çekiyorlar demiştiniz doğumu değil mi

Ben hastanede yatıyorum.seker takibim yapılıyor .bebeklerimin suyu ile ilgili de takipteyiz.ilk hedef 28. Hafta sonra 30 ve en son ,34 dedi doktor .sağlıkla o günleri görürüm ins

Yok doktor 24-25. Haftada yaparız demişti daha 22+1 olduğum için yaptırmadım. Şeker belirtisi mi bu??
Merhaba, bende 21. haftanın sonlarındayım aynı durum bende de var. Açlığa tahammülüm kalmadı. Örneğin öğlen 1 de yemek yiyorum. 5 de eve döndüğümde acilen bi şeyler yemem gerekiyor yoksa bayılacak gibi oluyorum. Canım çok fazla tatlı istiyor. Bende endişeliyim ama durumlar böyle umarım şekerin belirtisi değildir

Ben hastanede yatıyorum.seker takibim yapılıyor .bebeklerimin suyu ile ilgili de takipteyiz.ilk hedef 28. Hafta sonra 30 ve en son ,34 dedi doktor .sağlıkla o günleri görürüm ins
Moralini hep yüksek tut inşallah olabilecek en geç vakitte sağlıklı olarak kucağına alacaksın ikisini de

İnternetten araştırdım biraz tam tersi hipoglisemi belirtisiymiş. Haftaya doktora sorarım artık. Mesela sabah kahvaltımı çok iyi yaptım ama şu an hemen bir ara öğün yapmam gerek elden ayaktan düştüm..

Merhaba, bende geçen hafta kontrolde bunu sordum. Kendimi iyi hissettiğimi belirtiler olmadığını, şeker çıkmaz bende dedim. bana böyle şeylerin şekerle ilgili olmadığını söyledi. Şeker yüklemesinin farklı bir şey olduğunu test yaptırmam gerektiğini söyledi.
Bu testte kafamı karıştırdı. ben yaptıracağım zaten ama Allah korusun diyelim şeker çıktı. Diyet dışında doktorun yaptığı bi şey var mı? Gebelik boyunca ekstra bir stres daha çıkacak. Doktora sorduğumda diyet dedi sadece. Araştırma yaptığımda daha farklı önlemler alınır diyen doktorlar var.

Kızlar burada su konusunu görünce bende bir sorunumu yazmak istiyorum.
Ben oldum olası su içen bir insan değilim. Gebelikten beri su içmek için kendimi zorluyorum. Her yöntemi denedim.2litre içiyorum günlük. Ama 3e gelince zorlama ile içiyorum suyu resmen yaReklam değil. Stanley marka şu termoslardan aldım kendimi ikna etmek için.o da işe yaramadı. Ayy ne yapıcam bu su konusunu bir taktik falan atın üstüme

Bende aynı şekilde 2 litresi zoru zoruna içiyorum. Ama önemli olan idrar rengi diyorlar. İdrarınız açık berraksa su yeterliymiş. Ama sarımsıysa su eksikliği gösteriyormuş su içmek lazımmış. Ben öyle anlıyorum

Su markanı falan değiştirebilirsin. Ben mesela damacanamı cama çevirdiğimden beri çok iştahlı içmeye başladım.

Ay kızlar az önce art arda o kadar hareket etti ki hem tekme gibi hem içeride dönüyor gibi. İlk babası karnımı öpünce başladı. Baya uzun sürdü biz konuştukça da tepki verdi. Çok mutlu oldum. Hep hareket hissediyoruz ama görmek de çok güzelmiş. Daha önce de bir iki kez gördüm ama şov yaptı bu kez

Diyetle düzelmediği zaman insülin kullanılıyormuş sanırım. Tabi her doktorun yöntemi farklı

Evet artık bende o şekilde takip yapayım. Teşekkür ederim

İçine biraz limon suyu ekleseniz? Ya da farklı aroma veren bir şey de olabilir

Hergün girip yazılanları okuyorum ama çok yazamıyorum derdi sıkıntısı olanlar bir an önce rahatlığa kavuşur inşallah sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım yavrularımızı
Benim de sağ kulağımda ani bir tıkanıklık oluştu uğuldama var sanki hava kaçağı var gibi o tarafı parmağımda kapattığımda uğultuyu daha çok hissediyorum kafamın içinde de bi yanma gibi bir şey var tansiyondan şüphelendim ama 11e 7 çıktı 5 dk sonra tekrar ölçtüm 10a 7 benim normalim o şekilde zaten böyle bir durum yaşayan var mı?

Selam,
Birkaç gündür su içme konusu ile ilgili paylaşım görüyorum.

Ben yeni yeni 1,5 -2 litre arasına çıkarabildim.
Öncesinde 1 - 1,5 litre arası içiyordum. Detayliya da o zaman gitmistim, suyumla ilgili yeterli dendi.

3 litre bana abartılı geldi. Önemli olan idrarın soluk sarı renginde kalması sanirim.
Doktordan bu konuda uyarı almadıkça bence kendimize stres yapmamalıyız.

Selam kızlar
Benim bugün 25 hafta kontrolüm vardı. Çok şükür bebiş iyi, serviks uzunluğu vs iyi bir sorun yok.
Ama bambaşka bir sorun var ki, sağ böbreğim epey genişlemiş. Önlü arkalı Kaburga ağrısı zannettiğim sey böbrek genişlemesi+safra kesesinde taş olmasıymış. Doktorum takip edeceğiz dedi, eğer genişleme devam ederse stent takılması gerekecekmiş ben tabi hamilelikte böyle bisey yapılmasa olmuyor mu diye sordum ama böbreğinin iflas etmesinden iyidir dedi. Çok canım sıkıldı ve sıkıldıkça sanki ağrı da şiddetlendi.
Neyse salı günü de şeker yüklemesi için çağırdı. Durumlar bende böyle maalesef, gebelik çok uzun bir yolculukmuş. Şu kalan 3 ayı sağlıkla tamamlamayı nasip etsin allah

Ay çilek senden mesaj bekliyordum ben de, neden oluyormuş bu böbrek genişlemesi? Kendiliğinden geçebilir mi acaba? Birde ağrın hep devam mı ediyor, yoksa ara ara mı yokluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…