- 11 Nisan 2024
- 853
- 724
- 23
Şeker yüklemesinden sonra çıkmaya başlaması çok garip değil mi ya? Mantığını anlayamadım o yüzden kafam karıştı. Bu arada sizin süreciniz nasıl gidiyor? En sonra ikiz gebelerde erkene çekiyorlar demiştiniz doğumu değil miSanmıyorum. Günlük şeker takibinde yüksek çıkıyor kanda da yüksek çıkar .
Ben hastanede yatıyorum.seker takibim yapılıyor .bebeklerimin suyu ile ilgili de takipteyiz.ilk hedef 28. Hafta sonra 30 ve en son ,34 dedi doktor .sağlıkla o günleri görürüm insŞeker yüklemesinden sonra çıkmaya başlaması çok garip değil mi ya? Mantığını anlayamadım o yüzden kafam karıştı. Bu arada sizin süreciniz nasıl gidiyor? En sonra ikiz gebelerde erkene çekiyorlar demiştiniz doğumu değil mi
Merhaba, bende 21. haftanın sonlarındayım aynı durum bende de var. Açlığa tahammülüm kalmadı. Örneğin öğlen 1 de yemek yiyorum. 5 de eve döndüğümde acilen bi şeyler yemem gerekiyor yoksa bayılacak gibi oluyorum. Canım çok fazla tatlı istiyor. Bende endişeliyim ama durumlar böyle umarım şekerin belirtisi değildirYok doktor 24-25. Haftada yaparız demişti daha 22+1 olduğum için yaptırmadım. Şeker belirtisi mi bu??
Moralini hep yüksek tut inşallah olabilecek en geç vakitte sağlıklı olarak kucağına alacaksın ikisini deBen hastanede yatıyorum.seker takibim yapılıyor .bebeklerimin suyu ile ilgili de takipteyiz.ilk hedef 28. Hafta sonra 30 ve en son ,34 dedi doktor .sağlıkla o günleri görürüm ins
İnternetten araştırdım biraz tam tersi hipoglisemi belirtisiymiş. Haftaya doktora sorarım artık. Mesela sabah kahvaltımı çok iyi yaptım ama şu an hemen bir ara öğün yapmam gerek elden ayaktan düştüm..Merhaba, bende 21. haftanın sonlarındayım aynı durum bende de var. Açlığa tahammülüm kalmadı. Örneğin öğlen 1 de yemek yiyorum. 5 de eve döndüğümde acilen bi şeyler yemem gerekiyor yoksa bayılacak gibi oluyorum. Canım çok fazla tatlı istiyor. Bende endişeliyim ama durumlar böyle umarım şekerin belirtisi değildir
Merhaba, bende geçen hafta kontrolde bunu sordum. Kendimi iyi hissettiğimi belirtiler olmadığını, şeker çıkmaz bende dedimMerhaba, bende 21. haftanın sonlarındayım aynı durum bende de var. Açlığa tahammülüm kalmadı. Örneğin öğlen 1 de yemek yiyorum. 5 de eve döndüğümde acilen bi şeyler yemem gerekiyor yoksa bayılacak gibi oluyorum. Canım çok fazla tatlı istiyor. Bende endişeliyim ama durumlar böyle umarım şekerin belirtisi değildir
İnşallah canım Allah kolaylaştırsınBen hastanede yatıyorum.seker takibim yapılıyor .bebeklerimin suyu ile ilgili de takipteyiz.ilk hedef 28. Hafta sonra 30 ve en son ,34 dedi doktor .sağlıkla o günleri görürüm ins
Bende aynı şekilde 2 litresi zoru zoruna içiyorum. Ama önemli olan idrar rengi diyorlar. İdrarınız açık berraksa su yeterliymiş. Ama sarımsıysa su eksikliği gösteriyormuş su içmek lazımmış. Ben öyle anlıyorumKızlar burada su konusunu görünce bende bir sorunumu yazmak istiyorum.
Ben oldum olası su içen bir insan değilim. Gebelikten beri su içmek için kendimi zorluyorum. Her yöntemi denedim.2litre içiyorum günlük. Ama 3e gelince zorlama ile içiyorum suyu resmen yaReklam değil. Stanley marka şu termoslardan aldım kendimi ikna etmek için.o da işe yaramadı. Ayy ne yapıcam bu su konusunu bir taktik falan atın üstüme
Su markanı falan değiştirebilirsin. Ben mesela damacanamı cama çevirdiğimden beri çok iştahlı içmeye başladım.Kızlar burada su konusunu görünce bende bir sorunumu yazmak istiyorum.
Ben oldum olası su içen bir insan değilim. Gebelikten beri su içmek için kendimi zorluyorum. Her yöntemi denedim.2litre içiyorum günlük. Ama 3e gelince zorlama ile içiyorum suyu resmen yaReklam değil. Stanley marka şu termoslardan aldım kendimi ikna etmek için.o da işe yaramadı. Ayy ne yapıcam bu su konusunu bir taktik falan atın üstüme
Diyetle düzelmediği zaman insülin kullanılıyormuş sanırım. Tabi her doktorun yöntemi farklıMerhaba, bende geçen hafta kontrolde bunu sordum. Kendimi iyi hissettiğimi belirtiler olmadığını, şeker çıkmaz bende dedim. bana böyle şeylerin şekerle ilgili olmadığını söyledi. Şeker yüklemesinin farklı bir şey olduğunu test yaptırmam gerektiğini söyledi.
Bu testte kafamı karıştırdı. ben yaptıracağım zaten ama Allah korusun diyelim şeker çıktı. Diyet dışında doktorun yaptığı bi şey var mı? Gebelik boyunca ekstra bir stres daha çıkacak. Doktora sorduğumda diyet dedi sadece. Araştırma yaptığımda daha farklı önlemler alınır diyen doktorlar var.
Evet artık bende o şekilde takip yapayım. Teşekkür ederimBende aynı şekilde 2 litresi zoru zoruna içiyorum. Ama önemli olan idrar rengi diyorlar. İdrarınız açık berraksa su yeterliymiş. Ama sarımsıysa su eksikliği gösteriyormuş su içmek lazımmış. Ben öyle anlıyorum
Canım cam şişe de denedim ama su markasını değiştirelim bi de öyle deneyeyim. Teşekkür ederimSu markanı falan değiştirebilirsin. Ben mesela damacanamı cama çevirdiğimden beri çok iştahlı içmeye başladım.
İçine biraz limon suyu ekleseniz? Ya da farklı aroma veren bir şey de olabilirKızlar burada su konusunu görünce bende bir sorunumu yazmak istiyorum.
Ay çilek senden mesaj bekliyordum ben de, neden oluyormuş bu böbrek genişlemesi? Kendiliğinden geçebilir mi acaba? Birde ağrın hep devam mı ediyor, yoksa ara ara mı yokluyorSelam kızlar
Benim bugün 25 hafta kontrolüm vardı. Çok şükür bebiş iyi, serviks uzunluğu vs iyi bir sorun yok.
Ama bambaşka bir sorun var ki, sağ böbreğim epey genişlemiş. Önlü arkalı Kaburga ağrısı zannettiğim sey böbrek genişlemesi+safra kesesinde taş olmasıymış. Doktorum takip edeceğiz dedi, eğer genişleme devam ederse stent takılması gerekecekmişben tabi hamilelikte böyle bisey yapılmasa olmuyor mu diye sordum ama böbreğinin iflas etmesinden iyidir dedi. Çok canım sıkıldı ve sıkıldıkça sanki ağrı da şiddetlendi.
Neyse salı günü de şeker yüklemesi için çağırdı. Durumlar bende böyle maalesef, gebelik çok uzun bir yolculukmuş. Şu kalan 3 ayı sağlıkla tamamlamayı nasip etsin allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?