Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
bende doktordan geleli 1 gun oldu tahlillerim icin gitmistim tekrar gitmek istemiyorum hic bakalim insallah ki normaldir dedigin gibi

Defalarca idrar yolunda baskı hissiyle idrar tahlili verdim ama sadece bakteri hafif yüksek cıktı. Yani doktorlar önemsemedi bile enfeksiyon sayılmaz bu dediler. Ağrın çok olursa gittiğinde söyle doktoruna, usg yaparken bakıversin böbrek ve safra kesesine 2 dk

Çok geçmiş olsun çileğim yavaşlatmak ya da durdurmak için bir şey dediler mi
Yok yavrucum sadece sağ tarafa yatmak yasak hep sola yatılacak, bol su, protein sınırlı tüketilecek. Paketli gıdalar falan yasak. Diyet gibi yani. Öyle ilaç milaç verilmedi şuan kendi doktorum böbreğin genişleme durumunu inceleyecek, 2-3 cm daha genişlerse mıçtığımın resmidir

Çok çok geçmiş olsun, inşallah kendiliğinden kısa sürede düzelir. Umarım öyle uyumaya da alışırsın, ben de bir süre denedim, dediğin gibi dayak yemiş gibi oluyordum. Yastık falan fayda etmedi. Sonra pes ettim.
Benzer şikayetlerimiz vardı, ben de bir baktırayım bir sonraki randevumda..

Kızlarr kilo alımınız nasıll acaba bundan sonraki aylarda mı çok alırız kiii
9 kg aldım gebeliğin ilk zamanından bu zamana ama 2-3 haftadır aynıyım dikkat etmeye başladım biraz kafama göre yemiyorum başlangıç kilom 65ti boyuma gore kilom fazla malesef

Yani herkes öyle söylüyor, moral bozmak için yapıyor bazıları da onu da hissediyorum ama almayan da var, sanırım genel olarak son aylarda alınıyor ama almayan kişileri de tanıyorum

Yani herkes öyle söylüyor, moral bozmak için yapıyor bazıları da onu da hissediyorum ama almayan da var, sanırım genel olarak son aylarda alınıyor ama almayan kişileri de tanıyorum
Ben kilolu şekilde hamile kaldım ama daha hiç kilo almadım hatta ilk 3 ay 2 kilo vermiştim onu bile almadım ama dediğiniz gibi asıl kilo bundan sonra alınır diyor herkes anlamadım saçma yani bebek alabilir tamam da biz yeme düzenimizi değiştirmezsek neden alcazz kiii
9 kg aldım gebeliğin ilk zamanından bu zamana ama 2-3 haftadır aynıyım dikkat etmeye başladım biraz kafama göre yemiyorum başlangıç kilom 65ti boyuma gore kilom fazla malesef

Benim de alt ast değerleri hafif yüksek cıkmıstı. Doktor ilk baktığında cok önemli değil ağrın sızın var mı dedi, var deyince safra kesesine baktı taş gördü. Domino taşı gibi bi etki var vücutta. Varsın evhamlı desinler, vücudunuzdaki her değişimin peşine düşün lütfen kızlar. Şurda kalmış 3 ay yani hepimizin çabası sorunsuz doğuma gitmek

ben 58 le hamile kalmistim ilk 4 ay 53 e dustum hic bisey yemiyordum istahsizlik bulantidan. simdi 59 a ciktim 26 hafta kendi kiloma geldim kilo almis sayilmiyorum bence ama almak istiyorum yaa ben zor kilo alan biriyim cunki boyumda 170 dogumdan sonrada zayiflama oluyor. ama yemek aliskanligimi deyismedim hic once nasil besleniyordumsa simdide aynisi

Herşey gonlunc olsun inşallah detaylı ultrason mu

Canım bebek alt kısma tepiklediğinde aynı bahsettiğin gibi hissediliyormuş

Bebek iyiyse zayıf olman kilodan daha iyi emin ol ben de nasıl almam diye uğraşıyorum ahahahha

Bende de oluyor canım bazen vajinamdan ayakları çıkacak sanıyorum ayaklar aşağıda olduğu içinmiş

ben hep sağda uyuyorum ya solda yatamıyorum hiç inşallah rahatlarsın sen en başından beri çok su da içiyosun aslında hatırlıyorum ben ilk aylarda iki bardak içiyodum günde
Çok içiyodum, hepte içmeye devam ettim ama böyle bisey nasıl oldu hayretler içindeyim. Hamilelikte başıma geleceğini düşüneceğim en son sey bile olamazdı böbrek
Çok huzursuz ediyor. öğle arasında dinleneyim diye hızlıca yemek yedim geldim. Yemekten sonra kudurdu yine ağrılar deli dana gibi geziyorum bankanın içinde. Sabır diliyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…