bende doktordan geleli 1 gun oldu tahlillerim icin gitmistim tekrar gitmek istemiyorum hic bakalim insallah ki normaldir dedigin gibiCanım ben doktoruma sormuştum bndede oluyordu bikini bölgeme sanki içten biri vurup kaçıyorrtam dediğin gibi sanıyorum çıkıcak… ama doktorum normal olduğunu söyledi rahim kasları sadece kasıklarda değil dedii korkulacak bişey yok demiştii başka yaşayan arkadaşlar varsa tabii yazarlar benm doktorum öyle yorumlamıştı:)
Defalarca idrar yolunda baskı hissiyle idrar tahlili verdim ama sadece bakteri hafif yüksek cıktı. Yani doktorlar önemsemedi bile enfeksiyon sayılmaz bu dediler. Ağrın çok olursa gittiğinde söyle doktoruna, usg yaparken bakıversin böbrek ve safra kesesine 2 dkÇilek idrar yolu enfeksiyonun var mıydı? Şunu merak ettim, bende idrar yolu enfeksiyonu yok test verdim geçen hafta ama söylemesi ayıptır idrarımı yaptıktan sonra ayağa kalkınca idrar halen var gibi bi baskı ya da his var. Benim de sağ kaburga ağrısı vardı. Acaba benimde böbrekte mi sorunum var diye düşünüyorum
Yok yavrucum sadece sağ tarafa yatmak yasak hep sola yatılacak, bol su, protein sınırlı tüketilecek. Paketli gıdalar falan yasak. Diyet gibi yani. Öyle ilaç milaç verilmedi şuan kendi doktorum böbreğin genişleme durumunu inceleyecek, 2-3 cm daha genişlerse mıçtığımın resmidirÇok geçmiş olsun çileğim yavaşlatmak ya da durdurmak için bir şey dediler mi
Ay evet benim de aynen alt kısımlarda başlamışçoktan başladı benim alt kısımda
Çok çok geçmiş olsun, inşallah kendiliğinden kısa sürede düzelir.Defalarca idrar yolunda baskı hissiyle idrar tahlili verdim ama sadece bakteri hafif yüksek cıktı. Yani doktorlar önemsemedi bile enfeksiyon sayılmaz bu dediler. Ağrın çok olursa gittiğinde söyle doktoruna, usg yaparken bakıversin böbrek ve safra kesesine 2 dk
Alt 103kaç çıkmıştı peki değerin
9 kg aldım gebeliğin ilk zamanından bu zamana ama 2-3 haftadır aynıyım dikkat etmeye başladım biraz kafama göre yemiyorumKızlarr kilo alımınız nasıllacaba bundan sonraki aylarda mı çok alırız kiii
Yani herkes öyle söylüyor, moral bozmak için yapıyor bazıları da onu da hissediyorumKızlarr kilo alımınız nasıllacaba bundan sonraki aylarda mı çok alırız kiii
Ben kilolu şekilde hamile kaldım ama daha hiç kilo almadım hatta ilk 3 ay 2 kilo vermiştim onu bile almadımYani herkes öyle söylüyor, moral bozmak için yapıyor bazıları da onu da hissediyorumama almayan da var, sanırım genel olarak son aylarda alınıyor ama almayan kişileri de tanıyorum
9 kg aldım gebeliğin ilk zamanından bu zamana ama 2-3 haftadır aynıyım dikkat etmeye başladım biraz kafama göre yemiyorumbaşlangıç kilom 65ti boyuma gore kilom fazla malesef
Benim de alt ast değerleri hafif yüksek cıkmıstı. Doktor ilk baktığında cok önemli değil ağrın sızın var mı dedi, var deyince safra kesesine baktı taş gördü. Domino taşı gibi bi etki var vücutta. Varsın evhamlı desinler, vücudunuzdaki her değişimin peşine düşün lütfen kızlar. Şurda kalmış 3 ay yani hepimizin çabası sorunsuz doğuma gitmekKizlar benim de alt - ast değerlerim yüksek çıkmış doktor ictigin tüm vitaminleri bırak dedi. Karaciğerle ilgiliymis. Sorun yaşayan tüm gebe arkadaşlarıma şifa diliyorum. İnşallah bu günleri sağlıkla anlatacağız.
ben 58 le hamile kalmistim ilk 4 ay 53 e dustum hic bisey yemiyordum istahsizlik bulantidan. simdi 59 a ciktim 26 hafta kendi kiloma geldim kilo almis sayilmiyorum benceKızlarr kilo alımınız nasıllacaba bundan sonraki aylarda mı çok alırız kiii
Canım ben hiçbirini yaptırmadım doktorum da onaylamıştıİyi akşamlar kızlar. Beni aşı için sağlık ocağından aramışlardı ama malum sorunlardan dolayı doktora sormayı unuttum. Yarın 22+6 oluyorum. Karma aşıyı hepinizin doktoru öneriyor, değil mi?
Herşey gonlunc olsun inşallah detaylı ultrason muGünaydın kızlar nasılsınız
Rahatsızlığı olanlara çok geçmiş olsun geçecek inşallah sağlıkla alırız bebelerimizi
Ben de bugün nipt testi vereceğim dua edin bizim için bebeğimde bir şey çıkmasın sağlıklı olsun
Canım bebek alt kısma tepiklediğinde aynı bahsettiğin gibi hissediliyormuşkizlar sorun yasayanlara sifa diliyorum insallah vakti gelince saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz. benim sorum olacakti bebeyin hareketlerini vajinada hiss eden varmi? bu gun gun icinde cok asagilarda pit pit gibi hiss etdim 1 , 2 defa gobek etrafinda oldu ama genel olarak alt kisimlarda sanki guclu vursa disariya cikacak gibi biseyler. tam 1 hafta once muayine olunmustum detayli bisey yoktu
Bebek iyiyse zayıf olman kilodan daha iyi emin ol ben de nasıl almam diye uğraşıyorum ahahahhaben 58 le hamile kalmistim ilk 4 ay 53 e dustum hic bisey yemiyordum istahsizlik bulantidan. simdi 59 a ciktim 26 hafta kendi kiloma geldim kilo almis sayilmiyorum benceama almak istiyorum yaa ben zor kilo alan biriyim cunki boyumda 170 dogumdan sonrada zayiflama oluyor. ama yemek aliskanligimi deyismedim hic once nasil besleniyordumsa simdide aynisi
Bende de oluyor canım bazen vajinamdan ayakları çıkacak sanıyorum ayaklar aşağıda olduğu içinmişkizlar sorun yasayanlara sifa diliyorum insallah vakti gelince saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz. benim sorum olacakti bebeyin hareketlerini vajinada hiss eden varmi? bu gun gun icinde cok asagilarda pit pit gibi hiss etdim 1 , 2 defa gobek etrafinda oldu ama genel olarak alt kisimlarda sanki guclu vursa disariya cikacak gibi biseyler. tam 1 hafta once muayine olunmustum detayli bisey yoktu
Çok içiyodum, hepte içmeye devam ettim ama böyle bisey nasıl oldu hayretler içindeyim. Hamilelikte başıma geleceğini düşüneceğim en son sey bile olamazdı böbrekben hep sağda uyuyorum ya solda yatamıyorum hiçinşallah rahatlarsın sen en başından beri çok su da içiyosun aslında hatırlıyorum ben ilk aylarda iki bardak içiyodum günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?