Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Ben de yaklaşık 2 aydır bu durumdayım ilk olarak grip olduğumda burun yıkama yaparken kulağıma su kaçırmıştım ondan olduydu doktora gittim kendi kendine geçer dedi. Sonrasında biraz azalmaya başlamıştı ki tatile çıktım denizde de su kaçtı sanırım ondan sonra zonklama ve uğultı başladı tekrar doktora gitmedim ama gideceğim. Başka bir doktora tansiyon ile ilgisi var mı diye sormuştum bu durumu o aşırı yüksek tansiyonda kulakta bu his olur demişti

Su kaçması olmadı bende otururken bir anda oldu o nedenle tansiyondan şüphelendim ama o da normal çıktı biraz internet araştırmam sonucu hormonlardan da olabileceğini öğrendim geçecektir herhalde

C cilekcanavari geçmiş olsun çileğim ek bir şeye gerek kalmadan kendiliğinden düzelir umarım bebişin sağlıklı canını hiç sıkma
Amin kuzucum valla doktor sağına yatmak yasak dedi, tüm gece sol tarafa yattım ama şuan felçli gibiyim tövbe yarabbim heryerim tutulmuş ama sanki sola yatınca idrar cıkışı biraz rahatladı gibi bakalım belki böyle böyle boşalır böbrekteki sıvı

Ay hadi İnşallah cnim . Tek tarafa yatmakta zor ya Allah herkesin yardımcısı olsun

Geçmiş olsun canım. İnşallah sorunsuz bir şekilde tamamlayacağız hamileliklerimizi. Çok sıkıntılar yaşadık, konuştuk, paylaştık. Sevinçli günlerimizi de paylaşacağız.

Çilek idrar yolu enfeksiyonun var mıydı? Şunu merak ettim, bende idrar yolu enfeksiyonu yok test verdim geçen hafta ama söylemesi ayıptır idrarımı yaptıktan sonra ayağa kalkınca idrar halen var gibi bi baskı ya da his var. Benim de sağ kaburga ağrısı vardı. Acaba benimde böbrekte mi sorunum var diye düşünüyorum

Kızlar karın bölgesinde çatlak oluşan var mı ? Ben bugün aynada bakınca farkettim. Çatlamaya başlıyorum sanırım artık

Aynı şekilde yemeklerden sonra oturma pozisyonunda çok kalırsam benim de sağ kaburga tarafımda ağrı oluyor ama sadece sağ da. İdrar tahlili sonucumda doktorum ufak ufak kum döktüğümü söyledi ama ağrım var demeyi unutmuşum her zaman olmadığı için

ben hep sağda uyuyorum ya solda yatamıyorum hiç inşallah rahatlarsın sen en başından beri çok su da içiyosun aslında hatırlıyorum ben ilk aylarda iki bardak içiyodum günde

Çok geçmiş olsun çileğim yavaşlatmak ya da durdurmak için bir şey dediler mi

Kizlar benim de alt - ast değerlerim yüksek çıkmış doktor ictigin tüm vitaminleri bırak dedi. Karaciğerle ilgiliymis. Sorun yaşayan tüm gebe arkadaşlarıma şifa diliyorum. İnşallah bu günleri sağlıkla anlatacağız.

kizlar sorun yasayanlara sifa diliyorum insallah vakti gelince saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz. benim sorum olacakti bebeyin hareketlerini vajinada hiss eden varmi? bu gun gun icinde cok asagilarda pit pit gibi hiss etdim 1 , 2 defa gobek etrafinda oldu ama genel olarak alt kisimlarda sanki guclu vursa disariya cikacak gibi biseyler. tam 1 hafta once muayine olunmustum detayli bisey yoktu

Canım ben doktoruma sormuştum bndede oluyordu bikini bölgeme sanki içten biri vurup kaçıyorr tam dediğin gibi sanıyorum çıkıcak… ama doktorum normal olduğunu söyledi rahim kasları sadece kasıklarda değil dedii korkulacak bişey yok demiştii başka yaşayan arkadaşlar varsa tabii yazarlar benm doktorum öyle yorumlamıştı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…