Ben de yaklaşık 2 aydır bu durumdayım ilk olarak grip olduğumda burun yıkama yaparken kulağıma su kaçırmıştım ondan olduydu doktora gittim kendi kendine geçer dedi. Sonrasında biraz azalmaya başlamıştı ki tatile çıktım denizde de su kaçtı sanırım ondan sonra zonklama ve uğultı başladı tekrar doktora gitmedim ama gideceğim. Başka bir doktora tansiyon ile ilgisi var mı diye sormuştum bu durumu o aşırı yüksek tansiyonda kulakta bu his olur demiştiHergün girip yazılanları okuyorum ama çok yazamıyorum derdi sıkıntısı olanlar bir an önce rahatlığa kavuşur inşallah sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım yavrularımızı
Benim de sağ kulağımda ani bir tıkanıklık oluştu uğuldama var sanki hava kaçağı var gibi o tarafı parmağımda kapattığımda uğultuyu daha çok hissediyorum kafamın içinde de bi yanma gibi bir şey var tansiyondan şüphelendim ama 11e 7 çıktı 5 dk sonra tekrar ölçtüm 10a 7 benim normalim o şekilde zaten böyle bir durum yaşayan var mı?
Su kaçması olmadı bende otururken bir anda oldu o nedenle tansiyondan şüphelendim ama o da normal çıktı biraz internet araştırmam sonucu hormonlardan da olabileceğini öğrendim geçecektir herhaldeBen de yaklaşık 2 aydır bu durumdayım ilk olarak grip olduğumda burun yıkama yaparken kulağıma su kaçırmıştım ondan olduydu doktora gittim kendi kendine geçer dedi. Sonrasında biraz azalmaya başlamıştı ki tatile çıktım denizde de su kaçtı sanırım ondan sonra zonklama ve uğultı başladı tekrar doktora gitmedim ama gideceğim. Başka bir doktora tansiyon ile ilgisi var mı diye sormuştum bu durumu o aşırı yüksek tansiyonda kulakta bu his olur demişti
Doğru söylüyorsun kuzum aman öyle olsun yaCanım benim çok geçmiş olsun. Sen iyiyi düşün endişelendiğimiz çoğu şey başımıza gelmiyor bile. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diren
Amin kuzucum valla doktor sağına yatmak yasak dedi, tüm gece sol tarafa yattım ama şuan felçli gibiyim tövbe yarabbim heryerim tutulmuşC cilekcanavari geçmiş olsun çileğim ek bir şeye gerek kalmadan kendiliğinden düzelir umarım bebişin sağlıklı canını hiç sıkma
Yaaa hadi inşallah öyle olsunCanım içini ferah tut içimden bir ses hiçbir sorun olmayacak diyor
Ay hadi İnşallah cnim . Tek tarafa yatmakta zor ya Allah herkesin yardımcısı olsunAmin kuzucum valla doktor sağına yatmak yasak dedi, tüm gece sol tarafa yattım ama şuan felçli gibiyim tövbe yarabbim heryerim tutulmuşama sanki sola yatınca idrar cıkışı biraz rahatladı gibi bakalım belki böyle böyle boşalır böbrekteki sıvı
Hiç sorma canım heryerim tutuk dayak yemiş gibiyimAy hadi İnşallah cnim . Tek tarafa yatmakta zor ya Allah herkesin yardımcısı olsun
Geçmiş olsun canım. İnşallah sorunsuz bir şekilde tamamlayacağız hamileliklerimizi. Çok sıkıntılar yaşadık, konuştuk, paylaştık. Sevinçli günlerimizi de paylaşacağız.Selam kızlar
Benim bugün 25 hafta kontrolüm vardı. Çok şükür bebiş iyi, serviks uzunluğu vs iyi bir sorun yok.
Ama bambaşka bir sorun var ki, sağ böbreğim epey genişlemiş. Önlü arkalı Kaburga ağrısı zannettiğim sey böbrek genişlemesi+safra kesesinde taş olmasıymış. Doktorum takip edeceğiz dedi, eğer genişleme devam ederse stent takılması gerekecekmişben tabi hamilelikte böyle bisey yapılmasa olmuyor mu diye sordum ama böbreğinin iflas etmesinden iyidir dedi. Çok canım sıkıldı ve sıkıldıkça sanki ağrı da şiddetlendi.
Neyse salı günü de şeker yüklemesi için çağırdı. Durumlar bende böyle maalesef, gebelik çok uzun bir yolculukmuş. Şu kalan 3 ayı sağlıkla tamamlamayı nasip etsin allah
Çilek idrar yolu enfeksiyonun var mıydı? Şunu merak ettim, bende idrar yolu enfeksiyonu yok test verdim geçen hafta ama söylemesi ayıptır idrarımı yaptıktan sonra ayağa kalkınca idrar halen var gibi bi baskı ya da his var. Benim de sağ kaburga ağrısı vardı. Acaba benimde böbrekte mi sorunum var diye düşünüyorumAmin kuzucum valla doktor sağına yatmak yasak dedi, tüm gece sol tarafa yattım ama şuan felçli gibiyim tövbe yarabbim heryerim tutulmuşama sanki sola yatınca idrar cıkışı biraz rahatladı gibi bakalım belki böyle böyle boşalır böbrekteki sıvı
Aynı şekilde yemeklerden sonra oturma pozisyonunda çok kalırsam benim de sağ kaburga tarafımda ağrı oluyor ama sadece sağ da. İdrar tahlili sonucumda doktorum ufak ufak kum döktüğümü söyledi ama ağrım var demeyi unutmuşum her zaman olmadığı içinÇilek idrar yolu enfeksiyonun var mıydı? Şunu merak ettim, bende idrar yolu enfeksiyonu yok test verdim geçen hafta ama söylemesi ayıptır idrarımı yaptıktan sonra ayağa kalkınca idrar halen var gibi bi baskı ya da his var. Benim de sağ kaburga ağrısı vardı. Acaba benimde böbrekte mi sorunum var diye düşünüyorum
çoktan başladı benim alt kısımdaKızlar karın bölgesinde çatlak oluşan var mı ? Ben bugün aynada bakınca farkettim. Çatlamaya başlıyorum sanırım artık
ben hep sağda uyuyorum ya solda yatamıyorum hiçAmin kuzucum valla doktor sağına yatmak yasak dedi, tüm gece sol tarafa yattım ama şuan felçli gibiyim tövbe yarabbim heryerim tutulmuşama sanki sola yatınca idrar cıkışı biraz rahatladı gibi bakalım belki böyle böyle boşalır böbrekteki sıvı
Çok geçmiş olsun çileğim yavaşlatmak ya da durdurmak için bir şey dediler miSelam kızlar
Benim bugün 25 hafta kontrolüm vardı. Çok şükür bebiş iyi, serviks uzunluğu vs iyi bir sorun yok.
Ama bambaşka bir sorun var ki, sağ böbreğim epey genişlemiş. Önlü arkalı Kaburga ağrısı zannettiğim sey böbrek genişlemesi+safra kesesinde taş olmasıymış. Doktorum takip edeceğiz dedi, eğer genişleme devam ederse stent takılması gerekecekmişben tabi hamilelikte böyle bisey yapılmasa olmuyor mu diye sordum ama böbreğinin iflas etmesinden iyidir dedi. Çok canım sıkıldı ve sıkıldıkça sanki ağrı da şiddetlendi.
Neyse salı günü de şeker yüklemesi için çağırdı. Durumlar bende böyle maalesef, gebelik çok uzun bir yolculukmuş. Şu kalan 3 ayı sağlıkla tamamlamayı nasip etsin allah
kaç çıkmıştı peki değerinKizlar benim de alt - ast değerlerim yüksek çıkmış doktor ictigin tüm vitaminleri bırak dedi. Karaciğerle ilgiliymis. Sorun yaşayan tüm gebe arkadaşlarıma şifa diliyorum. İnşallah bu günleri sağlıkla anlatacağız.
Canım ben doktoruma sormuştum bndede oluyordu bikini bölgeme sanki içten biri vurup kaçıyorrkizlar sorun yasayanlara sifa diliyorum insallah vakti gelince saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz. benim sorum olacakti bebeyin hareketlerini vajinada hiss eden varmi? bu gun gun icinde cok asagilarda pit pit gibi hiss etdim 1 , 2 defa gobek etrafinda oldu ama genel olarak alt kisimlarda sanki guclu vursa disariya cikacak gibi biseyler. tam 1 hafta once muayine olunmustum detayli bisey yoktu
Benim dktorum kesin iki doz tetonız yaptır dedi birnci yaptırdım ikinciye zaman varİyi akşamlar kızlar. Beni aşı için sağlık ocağından aramışlardı ama malum sorunlardan dolayı doktora sormayı unuttum. Yarın 22+6 oluyorum. Karma aşıyı hepinizin doktoru öneriyor, değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?