- 22 Kasım 2022
- 3.425
- 3.745
- 63
Canım dualarım seninle. Hayırlı sonuclar ile ferahlasın kalbin inşallahGünaydın kızlar nasılsınız
Rahatsızlığı olanlara çok geçmiş olsun geçecek inşallah sağlıkla alırız bebelerimizi
Ben de bugün nipt testi vereceğim dua edin bizim için bebeğimde bir şey çıkmasın sağlıklı olsun
bebek iyi evet kilosuda haftasiyla uyumluydu. ben ilk aylar cok kq verdim ondan boyle oldu simdi kendi kiloma geldim tekrarBebek iyiyse zayıf olman kilodan daha iyi emin ol ben de nasıl almam diye uğraşıyorum ahahahha
Tebrik ederim canım benim, rabbim hep güzel haberler almayı nasip etsinnKızlar bende sonunda detaylı ultrasonu tamamladım. Çok şükür normal dedi doktorum. 2 kez çikolata yedim merdiven indim çıktım ama yok bugün dönmedi yüzünü oğluşum. Doktor eliylede baya itekledi falan ama yok yani. Bir fotomuz yok3 hafta sonraya yani neyse sağlıklı olsunda 26. Hafta gibi şeker yüklemesi için çağırdı. Kilo da artışa devam 6-7 gidiyor artık iştah çok açık.
Bütün dualarım sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğurmak sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almak. Zira el ayak ödemim iyice fazla.
Kızlar bende sonunda detaylı ultrasonu tamamladım. Çok şükür normal dedi doktorum. 2 kez çikolata yedim merdiven indim çıktım ama yok bugün dönmedi yüzünü oğluşum. Doktor eliylede baya itekledi falan ama yok yani. Bir fotomuz yok3 hafta sonraya yani neyse sağlıklı olsunda 26. Hafta gibi şeker yüklemesi için çağırdı. Kilo da artışa devam 6-7 gidiyor artık iştah çok açık.
Bütün dualarım sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğurmak sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almak. Zira el ayak ödemim iyice fazla.
İlk ay ben de 2 kilo verdim onu da almadım aynıyım şu an inşallah böyle gider diye dua ediyorum. Ama ben sizin kadar zayıf değilim zaten kilom vardı hamile kalmadan onun için almak istemiyorumbebek iyi evet kilosuda haftasiyla uyumluydu. ben ilk aylar cok kq verdim ondan boyle oldu simdi kendi kiloma geldim tekrar
Niye oksurttu hareket etsin diye mi ?Canım beni de sola çevirdi,sola yat dedi ve öksürttü.Bebeğin görüntülerini öyle aldı,idrara sıkışıktım resmen ultrasonla bir baktırdı altıma yapacaktımSağlıklı olsun da sonra bol bol görürsün
Niye oksurttu hareket etsin diye mi ?
Çok öksürük var bu sıra bende etkiliyor mudur acaba ?
Eee kaç haftalık oldu artık. Senin bebe iyice oyuncu çıktıDetaylidan ciktim kizlar, erkek denilen bebem kizmiscok sukur her seyi normal cikti 510gr kadar. Bi sikinti yok hamdolsun ama hala saskinim
Aynen hic sormaEee kaç haftalık oldu artık. Senin bebe iyice oyuncu çıktıHadi hayırlı olsun.
İnşallah mavişim inşallahhh zehir olmadan atlatayım şu kalan zamanı
NeeeeeDetaylidan ciktim kizlar, erkek denilen bebem kizmiscok sukur her seyi normal cikti 510gr kadar. Bi sikinti yok hamdolsun ama hala saskinim
Yok valla hic bise almadim, cunku kesin konusmamisti doktorum bide ruyalarimzda hep kiz goruyodukNeeeee
Canım tebrik ederim. Erkek alısverisi yapmış mıydın
Çilekcim geçmiş olsun çok. Kızıma hamileyken bende tam bu aylarda sağ böbrek de şişme oldu ve tam 10 gün boyunca taş düşürür gibi ağrı yaşadım. Dediğin gibi aynı deli danalar gibiydim gecem gündüzüm zehir olmuştu ağrıdan.Çok içiyodum, hepte içmeye devam ettim ama böyle bisey nasıl oldu hayretler içindeyim. Hamilelikte başıma geleceğini düşüneceğim en son sey bile olamazdı böbrek
Çok huzursuz ediyor. öğle arasında dinleneyim diye hızlıca yemek yedim geldim. Yemekten sonra kudurdu yine ağrılar deli dana gibi geziyorum bankanın içinde. Sabır diliyorum kendime
Ayy sana baya süprizz olmuşş hayorlı olsun canım sağlıklı olsunda :)Aynen hic sorma23 haftalk 22+2 gorunuyordu.
Yaaaaa erkekten kıza dönen de ilk defa görüyorumDetaylidan ciktim kizlar, erkek denilen bebem kizmiscok sukur her seyi normal cikti 510gr kadar. Bi sikinti yok hamdolsun ama hala saskinim
Canımm çok geçmiş olsunÇok içiyodum, hepte içmeye devam ettim ama böyle bisey nasıl oldu hayretler içindeyim. Hamilelikte başıma geleceğini düşüneceğim en son sey bile olamazdı böbrek
Çok huzursuz ediyor. öğle arasında dinleneyim diye hızlıca yemek yedim geldim. Yemekten sonra kudurdu yine ağrılar deli dana gibi geziyorum bankanın içinde. Sabır diliyorum kendime
Canım bende bu bi aydır 4-5 defa bu ağrılarım için jan ve idrar tahlili verdim. Haftaya randevum var o zaman sorayım kuzum. Sen nasılsın? Ağrıların azaldı mı?Defalarca idrar yolunda baskı hissiyle idrar tahlili verdim ama sadece bakteri hafif yüksek cıktı. Yani doktorlar önemsemedi bile enfeksiyon sayılmaz bu dediler. Ağrın çok olursa gittiğinde söyle doktoruna, usg yaparken bakıversin böbrek ve safra kesesine 2 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?