Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Canım dualarım seninle. Hayırlı sonuclar ile ferahlasın kalbin inşallah

Kızlar bende sonunda detaylı ultrasonu tamamladım. Çok şükür normal dedi doktorum. 2 kez çikolata yedim merdiven indim çıktım ama yok bugün dönmedi yüzünü oğluşum. Doktor eliylede baya itekledi falan ama yok yani. Bir fotomuz yok 3 hafta sonraya yani neyse sağlıklı olsunda 26. Hafta gibi şeker yüklemesi için çağırdı. Kilo da artışa devam 6-7 gidiyor artık iştah çok açık.

Bütün dualarım sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğurmak sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almak. Zira el ayak ödemim iyice fazla.

Tebrik ederim canım benim, rabbim hep güzel haberler almayı nasip etsinn

Canım beni de sola çevirdi,sola yat dedi ve öksürttü.Bebeğin görüntülerini öyle aldı,idrara sıkışıktım resmen ultrasonla bir baktırdı altıma yapacaktım Sağlıklı olsun da sonra bol bol görürsün

bebek iyi evet kilosuda haftasiyla uyumluydu. ben ilk aylar cok kq verdim ondan boyle oldu simdi kendi kiloma geldim tekrar
İlk ay ben de 2 kilo verdim onu da almadım aynıyım şu an inşallah böyle gider diye dua ediyorum. Ama ben sizin kadar zayıf değilim zaten kilom vardı hamile kalmadan onun için almak istemiyorum

Niye oksurttu hareket etsin diye mi ?
Çok öksürük var bu sıra bende etkiliyor mudur acaba ?

Çilekcim geçmiş olsun çok. Kızıma hamileyken bende tam bu aylarda sağ böbrek de şişme oldu ve tam 10 gün boyunca taş düşürür gibi ağrı yaşadım. Dediğin gibi aynı deli danalar gibiydim gecem gündüzüm zehir olmuştu ağrıdan.
Sonra bir gün annem zar zor ikna etmişti bi akrabımızın Mevlüt’üne gitmiştik iki insan görürüm diye evden çıkmıştım bende.
5. Katta oturuyorlardı merdivenleri de çok fazlaydı. Nefes nefese kalmıştım çıkarken merdivenlerden o kadar zorlanmıştım ki zaten ağrımda vardı.
Sonra içeriye girdik oturdum ve bi an da gözlerim açıldı ağrıdan eser kalmadı. Şoka girmiştim. Kızım ayağıyla baskı yapıyormuş ve yönünü değiştirdi sanırım o anda.
Yani denedin mi bilmiyorum ama merdiven çıkmayı denesen mi acaba.
Ne yaşadığını çok iyi anlıyorum berbat bi ağrı bi an önce geçer inşallah.

Detaylidan ciktim kizlar, erkek denilen bebem kizmis cok sukur her seyi normal cikti 510gr kadar. Bi sikinti yok hamdolsun ama hala saskinim
Yaaaaa erkekten kıza dönen de ilk defa görüyorum pipi diye neyi gördüler acabaaaa özelde mi gidiyordun kontrollere canim

Canımm çok geçmiş olsun inşallah bi an önce düzelir dua et Rabbim şifanı versin.. hep bişeyler çıkıyor ne yazık ki hayırlısı ile doğumumuzu görelim inşallah

Canım bende bu bi aydır 4-5 defa bu ağrılarım için jan ve idrar tahlili verdim. Haftaya randevum var o zaman sorayım kuzum. Sen nasılsın? Ağrıların azaldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…