Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Detaylidan ciktim kizlar, erkek denilen bebem kizmis cok sukur her seyi normal cikti 510gr kadar. Bi sikinti yok hamdolsun ama hala saskinim
canım kordonu görüyor bazen doktorlar o sebeple erkek diyoebiliyorlar maşallah neyse doğumda sürprizle karşılaşmadın bu da iyi bi şey ben sormuyorum kontrollerde. cinsiyeti bi kere söyledi doktor daha o öğrendiğim

kızlar bebeğin hareketlerini dışarıdan ne zaman görmeye başladınız vurduğunda falan mesela net bi şekilde karnınız oynadığında

Benimkide kontrollerde hic gostermedi, ama detayli farki iste her sey belli oluyor sagol canim

kızlar bebeğin hareketlerini dışarıdan ne zaman görmeye başladınız vurduğunda falan mesela net bi şekilde karnınız oynadığında
Canım ben en net olarak birkaç gün önce gördüm. Öncesinde hep ayakta gezmelerde olduğum için dışarılara denk geldi tekmeler ben müşahade edemedim. Üç gündür gözüm karnımda hep şimdi de bir video açtım bebeğin anne karnında tekme atması için müzik anında başladı hahaha

Ya maşallah kaç haftalık . Günde kaç kez oluyor .bugün ben asi oldum hemşire hareketlerini hissediyorsun demi diye sordu
15gundur filan disaridan izliyoruz canim film gibi sjdjjff
22haftalikken net birkaç kez gördük öncesi hatirlamiyorum
ben de 22. haftada dışardan görmeye başladık hatta videoya aldık çok belli oluyo her vuruşunda şimdiden böyleyse 30. haftaları düşünemiyorum acıtıyo biraz bazen çok sert dövüyo içerden

Benim nabzım 2 hafta önce 210 a yükseldi 15 dk boyunca bilincim kapandı hastaneye kaldırıldım 2 haftadır yatıyorum istiraat halinde 88 leri görüyorum ama ayakta 130 145 150 160 175 leri gördüğüm oluyor sizde de aynı şekilde mi? Doğumdan sonra da kalır diye korkuyorum beloc zok içtim hiçbiri fayda etmedi

Kızlar İstanbul' da yaşayan ve gebe okulu hakkında bilgi alan var mı? Ben esra değirmenci yi görüyordum hep instagram da online eğitim için fiyat sordum 2500 dedi toplam 3 saat için. Fazla geldi biraz ama belki de diğer yerlere göre normaldir. Ücretsiz verilen kurumlar var mıdır acaba

Günaydın kızlar, dönemediğim varsa özür diliyorum.
Bugün şeker yüklemesi yaptırıyorum hastanedeyim, bakalım sonuclar ne cıkacak yazarım buraya. İki tur kan verdim, 1 kez daha vericem 1 saat dolunca. Başka yaptıran var mı şeker yüklemesi?

Günaydın kuzum bende hastanedeyim şuan açlık kanını verdim içeceği içtim şimdi bekliyorum daha benim 2 tur kanım var, midem bulanmaya başladı şimdiden bebo da bi yandan tekmeleyip duruyor sağ salim çıkarım inş

Hadi bunu da sağlıkla atlat canım bence tertemiz çıkacak sonuç. Ben 3 hafta sonra yaptıracağım nasipse.

Alya da yapıyor şovunu zaten halsizleştim o da içerden çalısıp duruyor
Yanında biri var mı kan verdikçe azıcık halsizlik artıyor

Hadi bunu da sağlıkla atlat canım bence tertemiz çıkacak sonuç. Ben 3 hafta sonra yaptıracağım nasipse.
Açlık 77 cıkmıs kuzum o iyi. Bakalım ilacı içtikten sonraki kaç çıkacak. İdrar da verdim esas onu merak ediyorum böbrekten kaynaklı bisey oldu mu diye.
Hadi sona yaklaşıyoruz deryam sağ salim bunları da atlatalım ya

Bennn yaptırdımmm geçen hafta çilekçim. İnsallah güzel sonuçların gelir haber et

Alya da yapıyor şovunu zaten halsizleştim o da içerden çalısıp duruyor
Yanında biri var mı kan verdikçe azıcık halsizlik artıyor
Eşimle geldim canım ben zaten normal kan verince bile baygınlık geçiren biriyim şuan aç karna kan verip bi de şu şekerli suyu içip bekledikçe iyice anksiyetem tutuyor hayırlısıyla atlatırız inşallah güzel haberlerini bekliyorum

çok geçmiş olsun ben rahatsız hissetmediğim için bakmıyorum arada tansiyonumu ölçtüğümde 105 falan çıkıyo o da normal benim için zaten. doktorunuz ne diyosa onu yapın hep inşallah doğumdan sonra düzelir hemen ben öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…