canım kordonu görüyor bazen doktorlar o sebeple erkek diyoebiliyorlarDetaylidan ciktim kizlar, erkek denilen bebem kizmiscok sukur her seyi normal cikti 510gr kadar. Bi sikinti yok hamdolsun ama hala saskinim
22haftalikken net birkaç kez gördük öncesi hatirlamiyorumkızlar bebeğin hareketlerini dışarıdan ne zaman görmeye başladınız vurduğunda falan mesela net bi şekilde karnınız oynadığında
Evet sasirdimAyy sana baya süprizz olmuşş hayorlı olsun canım sağlıklı olsunda :)
Benimkide kontrollerde hic gostermedi, ama detayli farki iste her sey belli oluyorcanım kordonu görüyor bazen doktorlar o sebeple erkek diyoebiliyorlarmaşallah neyse doğumda sürprizle karşılaşmadın bu da iyi bi şey ben sormuyorum kontrollerde. cinsiyeti bi kere söyledi doktor daha o öğrendiğim
15gundur filan disaridan izliyoruz canimkızlar bebeğin hareketlerini dışarıdan ne zaman görmeye başladınız vurduğunda falan mesela net bi şekilde karnınız oynadığında
Ya maşallah kaç haftalık . Günde kaç kez oluyor .bugün ben asi oldum hemşire hareketlerini hissediyorsun demi diye sordu15gundur filan disaridan izliyoruz canimfilm gibi sjdjjff
Canım ben en net olarak birkaç gün önce gördüm. Öncesinde hep ayakta gezmelerde olduğum için dışarılara denk geldi tekmeler ben müşahade edemedim. Üç gündür gözüm karnımda hepkızlar bebeğin hareketlerini dışarıdan ne zaman görmeye başladınız vurduğunda falan mesela net bi şekilde karnınız oynadığında
Canım ben en net olarak birkaç gün önce gördüm. Öncesinde hep ayakta gezmelerde olduğum için dışarılara denk geldi tekmeler ben müşahade edemedim. Üç gündür gözüm karnımda hepşimdi de bir video açtım bebeğin anne karnında tekme atması için müzik anında başladı hahaha
Ya maşallah kaç haftalık . Günde kaç kez oluyor .bugün ben asi oldum hemşire hareketlerini hissediyorsun demi diye sordu
15gundur filan disaridan izliyoruz canimfilm gibi sjdjjff
ben de 22. haftada dışardan görmeye başladık hatta videoya aldık çok belli oluyo her vuruşunda şimdiden böyleyse 30. haftaları düşünemiyorum acıtıyo biraz bazen çok sert dövüyo içerden22haftalikken net birkaç kez gördük öncesi hatirlamiyorum
Dimi herkes donmez diyorduYaaaaa erkekten kıza dönen de ilk defa görüyorumpipi diye neyi gördüler acabaaaa özelde mi gidiyordun kontrollere canim
Benim nabzım 2 hafta önce 210 a yükseldi 15 dk boyunca bilincim kapandı hastaneye kaldırıldım 2 haftadır yatıyorum istiraat halinde 88 leri görüyorum ama ayakta 130 145 150 160 175 leri gördüğüm oluyor sizde de aynı şekilde mi? Doğumdan sonra da kalır diye korkuyorum beloc zok içtim hiçbiri fayda etmedibenim 120'lere çıkıyo canım evde olmama ve oturmama rağmenalıştım artık ama hamileliğin başından beri tansiyonum normal nabzım çok yüksek 22 haftadır en düşük 98 gördüm nabzımı öyle söyliyim kilo da en son 2 kg almıştım geçen hafta belki 3 olmuştur yani çok az kilo aldım aslında. doktorum nabzın problem olmadığını söyledi tansiyon yüksek olmasın önemli olan o
Günaydın kuzum bende hastanedeyim şuan açlık kanını verdim içeceği içtim şimdi bekliyorum daha benim 2 tur kanım var, midem bulanmaya başladı şimdiden bebo da bi yandan tekmeleyip duruyor sağ salim çıkarım inşGünaydın kızlar, dönemediğim varsa özür diliyorum.
Bugün şeker yüklemesi yaptırıyorum hastanedeyim, bakalım sonuclar ne cıkacak yazarım buraya. İki tur kan verdim, 1 kez daha vericem 1 saat dolunca. Başka yaptıran var mı şeker yüklemesi?
Günaydın kızlar, dönemediğim varsa özür diliyorum.
Bugün şeker yüklemesi yaptırıyorum hastanedeyim, bakalım sonuclar ne cıkacak yazarım buraya. İki tur kan verdim, 1 kez daha vericem 1 saat dolunca. Başka yaptıran var mı şeker yüklemesi?
Alya da yapıyor şovunu zaten halsizleştim o da içerden çalısıp duruyorGünaydın kuzum bende hastanedeyim şuan açlık kanını verdim içeceği içtim şimdi bekliyorum daha benim 2 tur kanım var, midem bulanmaya başladı şimdiden bebo da bi yandan tekmeleyip duruyor sağ salim çıkarım inş
Açlık 77 cıkmıs kuzum o iyi. Bakalım ilacı içtikten sonraki kaç çıkacak. İdrar da verdim esas onu merak ediyorum böbrekten kaynaklı bisey oldu mu diye.Hadi bunu da sağlıkla atlat canımbence tertemiz çıkacak sonuç. Ben 3 hafta sonra yaptıracağım nasipse.
Bennn yaptırdımmm geçen hafta çilekçim. İnsallah güzel sonuçların gelir haber etGünaydın kızlar, dönemediğim varsa özür diliyorum.
Eşimle geldim canım ben zaten normal kan verince bile baygınlık geçiren biriyim şuan aç karna kan verip bi de şu şekerli suyu içip bekledikçe iyice anksiyetem tutuyor hayırlısıyla atlatırız inşallahAlya da yapıyor şovunu zaten halsizleştim o da içerden çalısıp duruyor
Yanında biri var mı kan verdikçe azıcık halsizlik artıyor
çok geçmiş olsunBenim nabzım 2 hafta önce 210 a yükseldi 15 dk boyunca bilincim kapandı hastaneye kaldırıldım 2 haftadır yatıyorum istiraat halinde 88 leri görüyorum ama ayakta 130 145 150 160 175 leri gördüğüm oluyor sizde de aynı şekilde mi? Doğumdan sonra da kalır diye korkuyorum beloc zok içtim hiçbiri fayda etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?