Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Ben tam 1 ay yüksek nabız sıkıntısı yaşadım. Kan tahlili yaptırın demir ve kan değeriniz düşük muhtelemen.
Geçmiş olsun sizede şuan nasılsınız. Demir ve kan değerlerimin hepsi normal hepsine bakıldı tekrar kan verdim onlarda normal ama durduk yere bi iş yapmasam bile uzandığım yerden nabzım çok yükseliyor.

Canımm bende doktoruma bunu sundum ama kabul etmedi o şekilde anlaşılsa herkes o şekilde yapardı dedi bi öğünde ne kdar şeker aldığını bilemeyiz hesaplayamayızda dedi 75 mg ile denememiz lazım dedii bnde çok ikilemde kaldım açıkcası yani sürekli evde takip etsek yinemi sıkıntı anlmadımm

Bilmiyorum canım bu benim şahsi kararım olmuş oldu ama doğruluğu tabii ki tartışılır şekeri artıracak bir sürü şey yedikten sonra deniyorum vücut tepki veriyorsa ona da verir diye düşündüm çünkü hamilelik boyunca saf glükoz değil yine günlük gıdalar yiyor içiyoruz bu yüzden bununla da ölçülebilir diye düşündüm doktorlar bile farklı farklı düşünürken bizde de binbir çeşit fikir oluşuyor maalesef

Çok geçmiş olsun canım ya hepimiz aynı şeyi mi yaşıyoruz anlamadım ben bende de aynı şikayetler var haftaya kontrolde söylerim maalesef yurtdışındayım şu anda haftaya kadar bekleyeceğim mecbur
Ya direkt kafaya takıp stres yapmamsk lazım ama kesinlikle vücudumuz bir alarm veriyorsa bir kontrol ettirmek lazım. İnşallah bir sıkıntı yoktur sizde

Bu aşı ağrısı çok fena üç gün sürer dedi hemşire .sizde nasıl geçti kaç gün sürdü parol ilaç aldinizmi

selam kızlar, öncelikle herkese geçmiş olsun. mesajlarınızı okuyunca ben de dahiliyeden randevu aldım yarın için. Benim de benzer ağrılarım var bir süredir çünkü. Gitmişken idrar vs de baktırırım, bir sonraki kadın doğum randevum Ağustos sonlarına doğru çünkü.
Size bir sorum daha olacak, ben şimdi sol tarafıma dönüp yatmaya zorluyorum kendimi ama C cilekcanavari nin dediği gibi üstümden tır geçmiş gibi uyanıyorum. Sırtım aşırı ağrıyor böyle uyunca. E-bebekten şu meşhur destek yastığı aldım, fotoğrafını da ekliyorum ama bana iyi gelmedi. Siz hangi yastığı kullanıyorsunuz? Bana alternatif iyi bir yastık önerebilir misiniz? Zaten havalar sıcak bir de üstüne ağrılar eklenince çok zor gerçekten

Eklentiler

• IMG_7482.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 13
Bende sana katılıyorum canm bencede mantıklı olan o gibi geliyor ama maslef doktorum kabul etmiyor ieker yüklemesi yapmalıyız diyor bende çok ortada kaldım açıkcasıı

Günaydın, Ben kullandığım magnezyumu değiştirmek istiyorum kızlar, sizin kullanıp memnun kaldığınız magnezyum varsa önerebilir misiniz?

Kaburganın sırt kısmına denk gelen yerlerde oluyor batma tarzında bi ağrı. Otururken özellikle

Yaaaa bende bundan alacaktım bak söylediğin iyi oldu. Önerilere açığımm

Günaydın kızlarr
Nasılsınız bakalım bugün?
Ben sabah sabah kız elbiselerinde kayboldumm allahım o kadar güzel şeyler var ki hepsini almak istiyorum

Bende sana katılıyorum canm bencede mantıklı olan o gibi geliyor ama maslef doktorum kabul etmiyor ieker yüklemesi yapmalıyız diyor bende çok ortada kaldım açıkcasıı
Seker yüklemesi yaptirmicam düzenli olarak kan tahlili veriyorum açlık kontrol ediliyor. Doktorum sen perişan olursun seker yuklemesinde dedi midem hassas olduğu icin hemde şekerin belli bi dönemi yok 25.hafta da olmaz 30da çıkar seker yuklemesinin ayda 1 bakılıyor olması lazım gerçek anlamda cevap almak icin dedi. Bebek kilo ve karın bölge genişliği takibi yapılacak bizde. Yemeklerde de elimden geldigince dikkat ederim zaten şimdilerde tatlıya dur diyemesemde porsiyonu dengelemeye çalışıyorum.

Bu yastık çok değişik. Bazen çok rahatlatıyor, iyi geliyor. Bazen bununla yatınca bel ağrısıyla uyanıyorum. Beni de çok tatmin etmedi. Ama kullandıkça vücut alıştı galiba.

Günaydın, Ben kullandığım magnezyumu değiştirmek istiyorum kızlar, sizin kullanıp memnun kaldığınız magnezyum varsa önerebilir misiniz?
Ben ocean marka kullanıyorum henüz kramp yaşamadım. Kalçama vuran bacak ağrım vardı o da geçti. Yani memnunum

Bu yastık çok değişik. Bazen çok rahatlatıyor, iyi geliyor. Bazen bununla yatınca bel ağrısıyla uyanıyorum. Beni de çok tatmin etmedi. Ama kullandıkça vücut alıştı galiba.
Evet benim de belimi ağrıttı, kaç kez şans verdiysem daha kötü uyandım. Artık sadece bir parçasını göbeğime destek olarak kullanıyorum ama daha iyi ve konforlu bir yastık arayışındayım

Benim de çok ağrı yapıyor ya, ben cırtından çıkarıp sadece karnıma destek koyuyorum daha iyi oluyo gibi geldi. Diğer parçayı da bacak arama koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…