Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar bu arada ben Aralık ayında dogum yapacağım inşallah ama arada burayı da takip ediyorum bir şey takıldı aklıma ben daha hiç kilo almadim 20. Haftadayim 49 kiloyum en fazla 1 kilo almışımdır 5. Aydan sonra alınıyor diyorlar hep siz bu süreci geçtiğiniz için soruyorum benim gibi almayıp sonradan alan var mı aranızda

Ben 22. haftama kadar hiç kilo almadım. 22. haftadan bu yana 2 kilo almışım. Şu an 24. haftamdayım. Bebeğinizin gelişimi iyiyse kilonuzu kafaya takmayın. Ben de bir ara çok kafama takıyordum bu durumu. Ama sonradan alınıyormuş. Bunu anladım.

Evet haklısın gelişimi normal hatasıyla uyumlu az çok karnim da çıktı ama kilo alanların okuyunca ben de hiç almayınca garip hissediyorum

Evet haklısın gelişimi normal hatasıyla uyumlu az çok karnim da çıktı ama kilo alanların okuyunca ben de hiç almayınca garip hissediyorum
İnan senin kilonla hiç ilgisi yok bebeğin.ilk oglumda asıri fazla kilo aldım oğlum iki buçuk kilo doğru . Diğer oğlumda normal aldım 3 buçuk kilo dogdu.onun için hiç takmıyorum kiloyu

Yok mudur bir bilenimiz kızlar? :)

Evet canım şehir dışında hastane .ilk zamanlar eşim kaldı ama bir de kızım var .o yüzden tek kalıyorum hastanede

Yok mudur bir bilenimiz kızlar? :)
Aynı problemi bende yaşadım. Bizim bebek arabamız mamas papas ona uygun puset arayisinda e bebektekiler bi kac marka model olur sadece dedi korkuttular resmen aparatları yanıma alıp gittim deneyerek aldm. Uyumlu olan cok model vardı. Sizde öyle yapabilirsiniz belki

Teşekkür ederim yanıt için. Bende aparat da yok malesef. Bu haftasonu yurtdışına çıkacağız. Uygun fiyatlılar uymayacaksa gitmişken oradan yine uyan bir cybex alayım diye düşünüyordum. O yüzden bilen olur mu diye sormak istedim. Büyük gerekli eşyaları şimdiden alıp kenara koymak istiyorum bir daha masraf çıkarmasınlar diye :))

Bwn çok şaşırdım canm 151 çok yüksek değil diye biliyordumm ben kaç olması lazımmış onla alakalı birşey söyledimi doktorun birde aç karnına bir saat sonra test bir saat sonra tekrar kan test olması gerekmiyormu

Benim sabah açlık 88 çıktı 75 Grlik içeceği içtim 60. Dakikada 173 çıktı 120. Dkda 143 çıktı ona rağmen doktor sonuçların normal dedi seninkine nasıl diyabet dediler anlamadım ben
ama seninki normal cikmis benimki 120 dakka da 151 cikti. zaten sinir 140mis 120 dkka da.tabi bana cok yuksek gelmemisti ama iste koydular adini artik. biraktim sekeri daha diyet de yazmadilar bekliyorum

2 saat bekletecekse 140 olmasi gerekiyormus max. benim actik 92ydi sonra icip 2 saat sonra yine kan verdim. 151 cikti. hemen diyabetsin dediler. anlamadim canim vallahi bana da cok yuksek gelmemisti simdi diyet bekliyorum, ne dicekler bakicaz. umarim cocugu etkilemez. dogumu da.

Anladımm canım valla banada çok yüksek gelmedi açıkcası ama tabi doktorun iyisini bilir

canım merhaba ben 24. haftamdayım daha yeni 1 kilo aldım. bebeğin kilosu gayet iyi yani normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…