Perşembe kan vermeye gidecegim 2 haftadır içmiyorum vitaminleri. Başka birsey demedi. Sonuca göre bakacağızMerhaba canım, benmde alt ve ast giderek yükseliyor. vitaminleri bırakmak dışında birşey dedi mi doktorun?
Ben 22. haftama kadar hiç kilo almadım. 22. haftadan bu yana 2 kilo almışım. Şu an 24. haftamdayım. Bebeğinizin gelişimi iyiyse kilonuzu kafaya takmayın. Ben de bir ara çok kafama takıyordum bu durumu. Ama sonradan alınıyormuş. Bunu anladım.Kızlar bu arada ben Aralık ayında dogum yapacağım inşallah ama arada burayı da takip ediyorum bir şey takıldı aklıma ben daha hiç kilo almadim 20. Haftadayim 49 kiloyum en fazla 1 kilo almışımdır 5. Aydan sonra alınıyor diyorlar hep siz bu süreci geçtiğiniz için soruyorum benim gibi almayıp sonradan alan var mı aranızda
Normal doğumda takıldığını sanmıyorum vajinal doğum olduğu için sezeryanda takiliyorNormal doğumda da sezeryanda da takılıyor mu acaba sonda yoksa sadece sezeryanda mi takılıyor
Evet haklısın gelişimi normal hatasıyla uyumlu az çok karnim da çıktı ama kilo alanların okuyunca ben de hiç almayınca garip hissediyorumBen 22. haftama kadar hiç kilo almadım. 22. haftadan bu yana 2 kilo almışım. Şu an 24. haftamdayım. Bebeğinizin gelişimi iyiyse kilonuzu kafaya takmayın. Ben de bir ara çok kafama takıyordum bu durumu. Ama sonradan alınıyormuş. Bunu anladım.
İnan senin kilonla hiç ilgisi yok bebeğin.ilk oglumda asıri fazla kilo aldım oğlum iki buçuk kilo doğru . Diğer oğlumda normal aldım 3 buçuk kilo dogdu.onun için hiç takmıyorum kiloyuEvet haklısın gelişimi normal hatasıyla uyumlu az çok karnim da çıktı ama kilo alanların okuyunca ben de hiç almayınca garip hissediyorum
Merhaba kızlar, puset/oto koltuğu alanlar var mı aranızda?
Bende cybex melio bebek arabası var. Cybex dışındaki markaların pusetleri melionun aparatıyla bebek arabasına takılabilir mi? Bilgisi olan var mı? Cybex mağazasında olmaz büyük ihtimalle dediler ama tecrübe eden varsa diye size sormak istedim.
27+2 oldum canım . hastane ortamı insanı geriyor birazZor bir süreçten geçiyorsun canım kaç haftalık oldunuz en azından 34. Haftaları bir görseydiniz sağlıkla kucakla ogluslarini
Evet canım şehir dışında hastane .ilk zamanlar eşim kaldı ama bir de kızım var .o yüzden tek kalıyorum hastanedeÇok geçmiş olsun canım. Hastane de yatmakta zor. Birde hastane sana çok uzaktı diye hatırlıyorum. Hayırlısıyla şu süreci sağlıklı sıhhatli atlatıp güzel yavrularını kucağına almanı diliyorum
Aynı problemi bende yaşadım. Bizim bebek arabamız mamas papas ona uygun puset arayisinda e bebektekiler bi kac marka model olur sadece dedi korkuttular resmen aparatları yanıma alıp gittim deneyerek aldm. Uyumlu olan cok model vardı. Sizde öyle yapabilirsiniz belkiYok mudur bir bilenimiz kızlar? :)
Teşekkür ederim yanıt için. Bende aparat da yok malesefAynı problemi bende yaşadım. Bizim bebek arabamız mamas papas ona uygun puset arayisinda e bebektekiler bi kac marka model olur sadece dedi korkuttular resmen aparatları yanıma alıp gittim deneyerek aldm. Uyumlu olan cok model vardı. Sizde öyle yapabilirsiniz belki
Bwn çok şaşırdım canm 151 çok yüksek değil diye biliyordumm ben kaç olması lazımmış onla alakalı birşey söyledimi doktorun birde aç karnına bir saat sonra test bir saat sonra tekrar kan test olması gerekmiyormuyok canim once aclik baktilar o 92 ydi sonra 75 lik glukoz icecegini icirdiler, 2 saat sonra yeniden aldilar. sonra 151 cikti sonuc. direkt hamilelik diyabeti dediler. cok uzuldum zaten demir eksikligimde vardi. sabah kan almadan once gozum karardi dusuyordum yatirip aldilar ilk kani da zaten. morelim bayagi bozuk o kadar da dikkat etmistim. genetik olabilir birde cok hareket etmedigin icin olabilir dediler. simdi hergun yuruyuse basliyorum.
ama seninki normal cikmis benimki 120 dakka da 151 cikti. zaten sinir 140mis 120 dkka da.tabi bana cok yuksek gelmemisti ama iste koydular adini artik.Benim sabah açlık 88 çıktı 75 Grlik içeceği içtim 60. Dakikada 173 çıktı 120. Dkda 143 çıktı ona rağmen doktor sonuçların normal dedi seninkine nasıl diyabet dediler anlamadım ben
2 saat bekletecekse 140 olmasi gerekiyormus max. benim actik 92ydi sonra icip 2 saat sonra yine kan verdim. 151 cikti. hemen diyabetsin dediler. anlamadim canim vallahi bana da cok yuksek gelmemistiBwn çok şaşırdım canm 151 çok yüksek değil diye biliyordumm ben kaç olması lazımmış onla alakalı birşey söyledimi doktorun birde aç karnına bir saat sonra test bir saat sonra tekrar kan test olması gerekmiyormu
Anladımm canım valla banada çok yüksek gelmedi açıkcası ama tabi doktorun iyisini bilir2 saat bekletecekse 140 olmasi gerekiyormus max. benim actik 92ydi sonra icip 2 saat sonra yine kan verdim. 151 cikti. hemen diyabetsin dediler. anlamadim canim vallahi bana da cok yuksek gelmemistisimdi diyet bekliyorum, ne dicekler bakicaz. umarim cocugu etkilemez. dogumu da.
canım merhaba ben 24. haftamdayım daha yeni 1 kilo aldım. bebeğin kilosu gayet iyi yani normalKızlar bu arada ben Aralık ayında dogum yapacağım inşallah ama arada burayı da takip ediyorum bir şey takıldı aklıma ben daha hiç kilo almadim 20. Haftadayim 49 kiloyum en fazla 1 kilo almışımdır 5. Aydan sonra alınıyor diyorlar hep siz bu süreci geçtiğiniz için soruyorum benim gibi almayıp sonradan alan var mı aranızda
Yaz olduğu için çoğu kişi tatildedir canım evet eski halini bende özlüyorumBu grubun aktifliğine nazar mı değdi ya, herkesler uzaklaştı sanki
Dimi yaa ben de can sıkıntısından diğer yerleri okuyorumBu grubun aktifliğine nazar mı değdi ya, herkesler uzaklaştı sanki
Ben de öyleDimi yaa ben de can sıkıntısından diğer yerleri okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?