Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Canım 151 çok yüksek miki ya
canim yuksekmis valla. ben sinirda diye biliyordum(chatgbt ye sordum da :) ) ama 6.aydan sonra pleasantanin uretiigi bir hormonun seker koruyucu organlara mi neyse artik onlarin calismasini durdugu icin sekerin cikacaktir dedi, bu sonucu da daha dusuk cikmasini bekliyordu o yuzden diyabetsin oldugumu gordu. bilmiyorum ama cok morelim bozuldu yani dikkat ediyordum. aksam yedigim dondurmanin cikolatanin bu kadar arrtimasini beklemiyordum

Ben bunla alakası olduğunu hiç düşünüyorum,bence genetik faktörler çok etkili oluyor.Ben düzenli olarak yumurta,avakado,muz,kefir,yoğurt,badem filan yemedim.Bazı sabahlar üst üste hamur işi yediğim oluyor,bazı akşamlar üst üste hiç protein almadığım,bazı günler çok saçma sapan beslendiğim hatta haftanın o şekil gittiği günler oldu.Kendime özenle bakamadığım anlayacağınız.Tek yaptığım düzenli verilen ilaçları içmek.Bebeğin kilosu 4 gün ileride çıkıyor şükür hep.Doktor babadan kaynaklı genetik dedi.Benim k.validem de kötü zamanlarda hamile kalmış,maddiyatlarının kötü olduğu dönemde çok dikkat etmemiş yemesine içmesine,eşim 4200 doğmuş.

Merhaba kızlar, puset/oto koltuğu alanlar var mı aranızda?
Bende cybex melio bebek arabası var. Cybex dışındaki markaların pusetleri melionun aparatıyla bebek arabasına takılabilir mi? Bilgisi olan var mı? Cybex mağazasında olmaz büyük ihtimalle dediler ama tecrübe eden varsa diye size sormak istedim.

Canım doktorlar kilosunu normal görmese söylerler zaten bence kilodan ziyade sağlıklı olup olmamasıyla ilgileniyorlar,iki öğün besleniyorum ben aralarda da çok nadir şeyler yiyorum.Maalesed yoğunluktan kendime dikkat etmiyorum ama sana tavsiyem semizotu,yoğurt,üzerine de kabak çekirdeği içi serp bunu 2 günde bir tekrarla.Çok besleyici oluyor ,özellikle semizotunu çok tavsiye ederim

Canım ben geçen hafta taburcu olmuştum.bugun kontrole geldim yeniden yatirdilar
Zor bir süreçten geçiyorsun canım kaç haftalık oldunuz en azından 34. Haftaları bir görseydiniz sağlıkla kucakla ogluslarini

Ya onlayn faydalı oluyor mu çok reklam çıkıyor öyle önüme de emin olamadım ben
Bana faydası olduğunu düşünüyorum ilk başta benim de tereddütüm vardı hareketi yanlış yapsam fark edilir mi gibisinden ama hoca baya dikkatli hepimizle ilgileniyor yanlış yaptığımızda düzelttiriyor araba eşime lazım olduğu için toplu taşımayla stüdyoya gitmek bana çok zor olacaktı o nedenle online tercih ettim ben yoksa online istemiyordum

Kızlar birşey sormak istiyorum 2 gecedir kafama çok takılıyor. 22 haftanın sonu 23 haftanın başlarında bebekleriniz yaklaşık kaç gramdı. Düşük mü diye düşünüp
Yanlış hatırlamıyorsam 22+3te 560 gr gibi bir şey demişti doktor

Kızlar merhaba inşallah herkesin hamileliği sorunsuz devam eder ve sağlıkla kucağımıza alırım bebişleri. Düşük kilo dan sıkıntı yapan arkadaşım benim direk bebeği besleyen damarlar iki tane olması gerekirken bir tane ve direnç var onda da. İlaç yazdı tansiyon yüksekliğine önlem amaçlı. Düşük kilo yapabilir dedi bu durum ama şimdiye kadar normal gitti 9 unda randevum var bakalım kilo durumu nasıl oldu. Merak etme yemene ve ilaçlara dikkat et gerisi güzel olur inşallah
kızlar anne yanı beşik alan önerebileceğiniz bir marka vs var mı acaba tekerlekli ufak bişey almak istiyorum açıkçası ama nerden alacağım hiç bilmiyorum

Benim sabah açlık 88 çıktı 75 Grlik içeceği içtim 60. Dakikada 173 çıktı 120. Dkda 143 çıktı ona rağmen doktor sonuçların normal dedi seninkine nasıl diyabet dediler anlamadım ben

anne yanı yatak olarak elele madre aldım ama ufak değil 75*110 olması lazım boyutu

Benim ilk oğlumun bir beşiği var odada hala kocaman onu çıkaramayacağım için bunu daha ufak almak istiyorum
Wellgro diye bi marka bulmuştum kucuk yatak alacak olsam onu düşünebilirdim. Go with me özellikle ilgimi çekmişti. Dilersen ona da bi goz atabilirsn

Kizlar bugun seker yukleme testi yapildi ac 65 cikti 1 saat sonra 200 cikti yarin dr gorusecem sanirim yuksek yaptiran varmi

Kızlar birşey sormak istiyorum 2 gecedir kafama çok takılıyor. 22 haftanın sonu 23 haftanın başlarında bebekleriniz yaklaşık kaç gramdı. Düşük mü diye düşünüp duruyorum
23. Haftada 510grmdi canim. Boyuda 30cm'di. Ultrasonda %100 dogru kilo cikmayabiliyor her olcumde uc asagi bes yukari degisir. Benim ilk bebegim dogmadan once 3 kilo denilmisti 2890 dogdu

Normal doğumda da sezeryanda da takılıyor mu acaba sonda yoksa sadece sezeryanda mi takılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…