- 16 Mart 2025
- 643
- 1.284
- 28
- 38
Yaz olduğu için çoğu kişi tatildedir canım evet eski halini bende özlüyorum
Genel olarak herkes ağırlaşmaya başladı bence. Sıcak havada halsizlik yapıyor. Ben hep yatıyorum mesela. Yazılanları okuyorum ama yazmaya halim olmuyorBu grubun aktifliğine nazar mı değdi ya, herkesler uzaklaştı sanki
Bende öyle yapıyorumDimi yaa ben de can sıkıntısından diğer yerleri okuyorum
Bende valla. Bgn aralık annelerini okudum biraz:))) biz hızlı başladık ama yavaşladık baya. Doğuma yakın artar belki yineDimi yaa ben de can sıkıntısından diğer yerleri okuyorum
Merhaba, bizim bebek arabamız chicco puset bagi o şekilde set olarak satılıyordu farklı markalarınkiler de olur büyük ihtimalle ama denemeniz lazım sabkiMerhaba kızlar, puset/oto koltuğu alanlar var mı aranızda?
Bende cybex melio bebek arabası var. Cybex dışındaki markaların pusetleri melionun aparatıyla bebek arabasına takılabilir mi? Bilgisi olan var mı? Cybex mağazasında olmaz büyük ihtimalle dediler ama tecrübe eden varsa diye size sormak istedim.
Yaaaa çok güzel haberlerGenel olarak herkes ağırlaşmaya başladı bence. Sıcak havada halsizlik yapıyor. Ben hep yatıyorum mesela. Yazılanları okuyorum ama yazmaya halim olmuyor
Bende öyle yapıyorum
Ben dün gittim kontrole. Bebikim 34 cm 920 gr olmuş. Suyum biraz azalmış. Haftasonu gel bir daha bakalım dedi. Ultrasona göre 26+3 görünüyor ama tam 25 haftalık aslında. Açlık tokluk şekeri bakıyoruz ara ara, güzel çıkıyor sonuç. O yüzden şeker yüklemesi yapmak istemiyor doktorum. Normal doğum isteğimi tekrar dile getirdim ama imkansız diyor. Bebeği riske atamam diyor. Hem rahmim bölmeli, hem çok dar hem de son doğum da sezaryen olmuştu zaten. Doğum için de aksilik olmazsa 1 Kasım olarak konuştuk doktorumuzla. Yine de yol bizi nereye götürecek göreceğiz. Bende haberler böyle
Ben de Ekim annelerine takıldım orayı okuyorum hazırlıklarından vs fikir alıyorumBende valla. Bgn aralık annelerini okudum biraz:))) biz hızlı başladık ama yavaşladık baya. Doğuma yakın artar belki yine
Evet 38 haftalık olunca yapmayı planlıyor. Ben alışveriş işine de hız verdim. Hastane için geceliklerimi aldım. Terlik, göğüs pedi, depend, emzirme sütyeni, yüksel bel iç çamaşırı, meme ucu balmı, organizer, bebek için hastane takımı, birkaç yenidoğan takım. Kargolar gidip geliyorYaaaa çok güzel haberlersezaryeni 38 gibi yapacak o zaman
Ben de Ekim annelerine takıldım orayı okuyorum hazırlıklarından vs fikir alıyorum
Canım sütyen ve iç çamaşırını nereden aldın dün ben de araştırdım biraz. Çok iyi yapmışsın ben de bi 10 güne hazırlamayı düşünüyorumEvet 38 haftalık olunca yapmayı planlıyor. Ben alışveriş işine de hız verdim. Hastane için geceliklerimi aldım. Terlik, göğüs pedi, depend, emzirme sütyeni, yüksel bel iç çamaşırı, meme ucu balmı, organizer, bebek için hastane takımı, birkaç yenidoğan takım. Kargolar gidip geliyorBebek için çoğu şeyi h&m den aldım ama kendime trendyoldan alişveriş yaptım. Ben en geç 30. haftada çantamı hazırlamış olmak istiyorum. Artık yürümekte de zorlandığım için alışverişi çok ertelemek istemiyorum.
Canım sütyen ve iç çamaşırını nereden aldın dün ben de araştırdım biraz. Çok iyi yapmışsın ben de bi 10 güne hazırlamayı düşünüyorum
Kıyafetleri yıkamak en heyecanlı ve duygusal kısım değil miKızlar merhaba, bayadır yoktum ama grup baya sakin geçmiş, herkes iyidir umarımpazartesi şeker testi yaptırdım herşey yolunda şükür. Doktorum tansiyon dan dolayı 30 da hazırlıklarını tamamla demişti. 28. Hafta içindeyiz. Bütün alınacanlarım bitti benim. Bi odası 35. Haftada gelecek. Dünden beri yıkanacaklara başladım. Evde minik minik kıyafetler asılı şu an haftaya ütü ve doğum çantasını hazırlayarak süreci noktalayacağım, sonra sadece beklemek kalacak ölçümlerim iyi tansiyon da kontrol altında umarım zamanını bekler
Sütyen ben de dagiyi düşündüm çamaşır da bir türlü bulamıyordum güzel. Peki bedenlerini bir beden büyük mü aldın?Canım sutyeni Dagi den aldım. İç çamaşırı normalde pentiden alırım ama sezaryen olacağım için çok yüksek bel iç çamaşırı arayışım vardı. Sayfanın linkini koydum. Bugün geldi kargom. İç çamaşırının penyesini beğendim. Tavsiye ederim.Dagi Beyaz Penye Balensiz Emzirme Sütyeni - Fiyatı, Yorumları
Dagi Beyaz Penye Balensiz Emzirme Sütyeni yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet bir beden büyük tercih ettim ama ne bol ne sıkı oldu. Sütyen de hayatımda ilk defa 95B aldım. Bütün kiloyu gögüslerden almış olabilirim.Sütyen ben de dagiyi düşündüm çamaşır da bir türlü bulamıyordum güzel. Peki bedenlerini bir beden büyük mü aldın?
Atlet ve sütyen arasında kalıyorum ben rahatlık açısından atlet , sarkma ve toparlama açısından sütyen düşünüyorum ikisinden de almak gerekir sanırımmEvet bir beden büyük tercih ettim ama ne bol ne sıkı oldu. Sütyen de hayatımda ilk defa 95B aldım. Bütün kiloyu gögüslerden almış olabilirim.
İkisinden de al hayatım lohusalik döneminde zaten acayip ter atiyorsunAtlet ve sütyen arasında kalıyorum ben rahatlık açısından atlet , sarkma ve toparlama açısından sütyen düşünüyorum ikisinden de almak gerekir sanırımm
Ben atlet giymeyi sevmiyorum. O yüzden almadım. Ama sütyen illaki olmalı.Atlet ve sütyen arasında kalıyorum ben rahatlık açısından atlet , sarkma ve toparlama açısından sütyen düşünüyorum ikisinden de almak gerekir sanırımm
Evet alayım nolur nolmazİkisinden de al hayatım lohusalik döneminde zaten acayip ter atiyorsun
Bende asla sevmem toplasan 2 tane çıkar çekmecedenBen atlet giymeyi sevmiyorum. O yüzden almadım. Ama sütyen illaki olmalı.
Evet yaa niye duruldu böyle . Burayı okumayı çok seviyorum ama giriyorum kimse yazmamışBu grubun aktifliğine nazar mı değdi ya, herkesler uzaklaştı sanki
Ben de alışveriş işini büyük ölçüde tamamladım sanırım, dün akşam iki pijama sipariş verdim kendime. Emzirme sütyeni iki tane aldım ikisi de farklı marka, hangisi rahat olur bilemedim. Üçüncü bir marka daha alırım sonra artık beğendiğimden alırım diye düşündümEvet 38 haftalık olunca yapmayı planlıyor. Ben alışveriş işine de hız verdim. Hastane için geceliklerimi aldım. Terlik, göğüs pedi, depend, emzirme sütyeni, yüksel bel iç çamaşırı, meme ucu balmı, organizer, bebek için hastane takımı, birkaç yenidoğan takım. Kargolar gidip geliyorBebek için çoğu şeyi h&m den aldım ama kendime trendyoldan alişveriş yaptım. Ben en geç 30. haftada çantamı hazırlamış olmak istiyorum. Artık yürümekte de zorlandığım için alışverişi çok ertelemek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?