Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Yaz olduğu için çoğu kişi tatildedir canım evet eski halini bende özlüyorum
Bu grubun aktifliğine nazar mı değdi ya, herkesler uzaklaştı sanki
Genel olarak herkes ağırlaşmaya başladı bence. Sıcak havada halsizlik yapıyor. Ben hep yatıyorum mesela. Yazılanları okuyorum ama yazmaya halim olmuyor
Dimi yaa ben de can sıkıntısından diğer yerleri okuyorum
Bende öyle yapıyorum
Ben dün gittim kontrole. Bebikim 34 cm 920 gr olmuş. Suyum biraz azalmış. Haftasonu gel bir daha bakalım dedi. Ultrasona göre 26+3 görünüyor ama tam 25 haftalık aslında. Açlık tokluk şekeri bakıyoruz ara ara, güzel çıkıyor sonuç. O yüzden şeker yüklemesi yapmak istemiyor doktorum. Normal doğum isteğimi tekrar dile getirdim ama imkansız diyor. Bebeği riske atamam diyor. Hem rahmim bölmeli, hem çok dar hem de son doğum da sezaryen olmuştu zaten. Doğum için de aksilik olmazsa 1 Kasım olarak konuştuk doktorumuzla. Yine de yol bizi nereye götürecek göreceğiz. Bende haberler böyle

Merhaba, bizim bebek arabamız chicco puset bagi o şekilde set olarak satılıyordu farklı markalarınkiler de olur büyük ihtimalle ama denemeniz lazım sabki

Yaaaa çok güzel haberler sezaryeni 38 gibi yapacak o zaman
Bende valla. Bgn aralık annelerini okudum biraz:))) biz hızlı başladık ama yavaşladık baya. Doğuma yakın artar belki yine
Ben de Ekim annelerine takıldım orayı okuyorum hazırlıklarından vs fikir alıyorum

Yaaaa çok güzel haberler sezaryeni 38 gibi yapacak o zaman

Ben de Ekim annelerine takıldım orayı okuyorum hazırlıklarından vs fikir alıyorum
Evet 38 haftalık olunca yapmayı planlıyor. Ben alışveriş işine de hız verdim. Hastane için geceliklerimi aldım. Terlik, göğüs pedi, depend, emzirme sütyeni, yüksel bel iç çamaşırı, meme ucu balmı, organizer, bebek için hastane takımı, birkaç yenidoğan takım. Kargolar gidip geliyor Bebek için çoğu şeyi h&m den aldım ama kendime trendyoldan alişveriş yaptım. Ben en geç 30. haftada çantamı hazırlamış olmak istiyorum. Artık yürümekte de zorlandığım için alışverişi çok ertelemek istemiyorum.

Canım sütyen ve iç çamaşırını nereden aldın dün ben de araştırdım biraz. Çok iyi yapmışsın ben de bi 10 güne hazırlamayı düşünüyorum

Kızlar merhaba, bayadır yoktum ama grup baya sakin geçmiş, herkes iyidir umarım pazartesi şeker testi yaptırdım herşey yolunda şükür. Doktorum tansiyon dan dolayı 30 da hazırlıklarını tamamla demişti. 28. Hafta içindeyiz. Bütün alınacanlarım bitti benim. Bi odası 35. Haftada gelecek. Dünden beri yıkanacaklara başladım. Evde minik minik kıyafetler asılı şu an haftaya ütü ve doğum çantasını hazırlayarak süreci noktalayacağım, sonra sadece beklemek kalacak ölçümlerim iyi tansiyon da kontrol altında umarım zamanını bekler

Eklentiler

• IMG_20250806_124609.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 58
Canım sütyen ve iç çamaşırını nereden aldın dün ben de araştırdım biraz. Çok iyi yapmışsın ben de bi 10 güne hazırlamayı düşünüyorum
Canım sutyeni Dagi den aldım. İç çamaşırı normalde pentiden alırım ama sezaryen olacağım için çok yüksek bel iç çamaşırı arayışım vardı. Sayfanın linkini koydum. Bugün geldi kargom. İç çamaşırının penyesini beğendim. Tavsiye ederim.

Kıyafetleri yıkamak en heyecanlı ve duygusal kısım değil mi Bende bu hafta yıkamaya başlayacağım inşallah. Ufak tefek eksiklerim kaldı ama en önemli şeyi hala almadım. Beşiğimiz yok. En geç önümüzdeki ayın başında onu da seçerim diye düşünüyorum. Biberon, emzik, korse tarzı şeyler var birde alınacak. Gerçi ufak tefek denilen şeylerin içine girince de insan kayboluyor. Her şeyi almak istiyorum.

Sütyen ben de dagiyi düşündüm çamaşır da bir türlü bulamıyordum güzel. Peki bedenlerini bir beden büyük mü aldın?

Sütyen ben de dagiyi düşündüm çamaşır da bir türlü bulamıyordum güzel. Peki bedenlerini bir beden büyük mü aldın?
Evet bir beden büyük tercih ettim ama ne bol ne sıkı oldu. Sütyen de hayatımda ilk defa 95B aldım. Bütün kiloyu gögüslerden almış olabilirim.

Evet bir beden büyük tercih ettim ama ne bol ne sıkı oldu. Sütyen de hayatımda ilk defa 95B aldım. Bütün kiloyu gögüslerden almış olabilirim.
Atlet ve sütyen arasında kalıyorum ben rahatlık açısından atlet , sarkma ve toparlama açısından sütyen düşünüyorum ikisinden de almak gerekir sanırımm

Atlet ve sütyen arasında kalıyorum ben rahatlık açısından atlet , sarkma ve toparlama açısından sütyen düşünüyorum ikisinden de almak gerekir sanırımm
İkisinden de al hayatım lohusalik döneminde zaten acayip ter atiyorsun

Ben de alışveriş işini büyük ölçüde tamamladım sanırım, dün akşam iki pijama sipariş verdim kendime. Emzirme sütyeni iki tane aldım ikisi de farklı marka, hangisi rahat olur bilemedim. Üçüncü bir marka daha alırım sonra artık beğendiğimden alırım diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…