Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ayy karpuz yarıyosa benim yerime de ye. Bende çok bırt yapıyo afedersin
Spazm geçiriyorum

Aman iyi olsunlarda koca yeri bırak biryere sıkış bi işaret ver anana demi
Şaka bir yana büyüyüp yerleri daraldıkça daha net hissederiz az kaldı inşallah

Katı bir diyetmiş ama neyse ki az kaldı sabredeceğiz

Merhaba bizimkide iki hafta ileride dedi doktor şeker yüklemesi yaptırdım bişey çıkmadı genetik olabilir mi dedi doktor esimde iri doğmuş kardeşleri de öyle yinede hergun şeker cihazıyla takip ediyorum korkuyorum çünkü ama diğer herşey normal bizim kilosu ve boyu önden gidiyor

Benim günlerdir coşuyor birkaç gün önce yine içmiştim ama test edicem yine onda mıdır ahahhshs
Ben bi daha ağzıma sürmem
Sana bunu yaptığım için özür dilerim Alyamm umarım sakinleşirsin hemen dkdjdjdjd
deli danaya döndü iki gündür benim yüzümden
Seninki de kesin limonatadan bak ben sana söyliyim

Uludağ şekersiz limonata iç ve bebeğinin nasıl çıldırdığına tanıklık et
Bu da reklam gibi oldu tövbe yarabbim

Dolapta dondurulmuş limonlarım vardı üşenmedim kalktım limonata yaptım çileeek içiyorum bakalım.

Kızlar bende dün karnım sert diye nst ye girdim. Bugün de öyle. Çok yemişim de tıka başa doluyum gibi nefes almak sağa sola dönmek zor geliyor. Bugünde özellikle sol tarafım ağrıyor ve daha sert gibi. Perşembe gidince soracağım bakalım. Ama ağırlaşmaya başlamış gibi hissediyorum iyice. Yada bir büyüme atağı geçiriyoruz

Ayy karpuz yarıyosa benim yerime de ye. Bende çok bırt yapıyo afedersin
Spazm geçiriyorum
Ay ciddi misinnn? Çok şükür yapmıyor bende. Kız bende iştah 0. Karpuz da yiyemesem ne yapardım bilmiyorum. Şu ve karpuzlar yaşıyorum şeker testinden sırf karpuz yasaklanırsa diye çok korktum şükür iyi çıktı

Ev yapımını beğenmezse şu bahsettiğimden al dene nasıl böyle bi reaksiyon gösterdi hayretler içindeyim iki gündür kız
Sertleşmeler braxton hicks kasılmaları bence ya alışmalıyız bunlara sanırım. Yine doktorlarımıza danısalım ama problem yaratacağını sanmıyorum

Aman iyi olsunlarda koca yeri bırak biryere sıkış bi işaret ver anana demi
Şaka bir yana büyüyüp yerleri daraldıkça daha net hissederiz az kaldı inşallah
Öyle oluyor ya 29a girdik bugün gece parti yapıyor içeride rahat ol az kaldı dün arkadaşlarımızla toplandık. Konuşma esnasında tişörtümün üstünden gördüler hareketlerini hepsi şokk

Uludağ şekersiz limonata iç ve bebeğinin nasıl çıldırdığına tanıklık et
Bu da reklam gibi oldu tövbe yarabbim
Ben cesaret edemiyorum benim çok midemi yakıyor limonata sana neyse ki dokunmuyor demek bi de benim ki sanırım arabaya bindiği mi hissediyor sana da kluyor mu bindiğim an tekmeler başlıyor dışarıda durmuyor yerinde komik ama hissettiğine yemin edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…