Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bak keyifle içiyodum çocuğum kendini kaybedince bıraktım oraya. Hala kendinde değil ordan oraya vurup duruyo çok yorulmuş olmalı yavrum dkjfkfjfjfj
Kız öyle düşünme seviyorsa iç doğunca da yerinde durmayacak yoruldu deyip sarmalıcan mı o hareketler güçlendiriyor bebişlerin kaslarını

Arabada, avmde, çocuk seslerinin ya da muhabbettin olduğu heryerde o da aktif. Her masada var yani anlayacağın Eşim uzun uzun bisey anlatsın anında üstüne alınır benle mi konusuyo acaba diye dkdjdkjd
Fırtına gibi bi kuşak geliyor ya allah yardımcımız olsun

Evet çok oluyor ve gittikçe de artıyor her biri birebir varrr

Karpuz da bebeğe baya kilo aldırıyormuş dilediğince ye o zaman

Ay evet öyle valla bildiğin doğmadan dahil oluyorlar. Herkese tepki veriyor eşimin sesini duyduğu an hop duruyor ya pür dikkat dinliyor ya da babaya gıcıklık yapıyor emin olamadım

Arabayı bende çok farkettim. Hatta dün hareketsizdi eşim özellikle diyor şimdi arabaya binince başlar. Bak hastaneye gidene kadar çıt çıkarmadı dönüşte de hiç durmadı. Diyorum bizi strese sokmak sanırım amacı.

kızlar hepimizde karın sertleşmesi bel ağrısı bebenin günü gününü tutmaması sağ sola dönerken zorlanma nefessiz kalma varsa rahat rahat uyuyabilirim bu gece sadece bana olmuyomuş demek ki
Bence ilk zamanlardaki gibi böyle hafta güncellemesi yapalım. Son trimester ilk trimesterdan betermiş cünkü psikolojik desteğe ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…