Değişiyor günü gününe uymuyor bir gün kuduruk bir gün sessiz Allah sağlık versin hepsineBundan sonra böyle olacak sanırım kuzum seninki de daha hareketli mi son zamanlarda
Kız öyle düşünme seviyorsa iç doğunca da yerinde durmayacak yoruldu deyip sarmalıcan mıBak keyifle içiyodum çocuğum kendini kaybedince bıraktım oraya. Hala kendinde değil ordan oraya vurup duruyo çok yorulmuş olmalı yavrumdkjfkfjfjfj
Arabada, avmde, çocuk seslerinin ya da muhabbettin olduğu heryerde o da aktif. Her masada var yani anlayacağınBen cesaret edemiyorumbenim çok midemi yakıyor limonata sana neyse ki dokunmuyor demek bi de benim ki sanırım arabaya bindiği mi hissediyor sana da kluyor mu bindiğim an tekmeler başlıyor dışarıda durmuyor yerinde komik ama hissettiğine yemin edebilirim
Herseyin sorumlusu limonata cıktı bacım. Cocuğuma enerji patlaması yaşatıyor iki gündür. Eşiğimden içeri sokmam bi daha o hain limonatayıDeğişiyor günü gününe uymuyor bir gün kuduruk bir gün sessiz Allah sağlık versin hepsine
Evet çok oluyor ve gittikçe de artıyorDolapta dondurulmuş limonlarım vardı üşenmedim kalktım limonata yaptım çileeekiçiyorum bakalım.
Kızlar bende dün karnım sert diye nst ye girdim. Bugün de öyle. Çok yemişim de tıka başa doluyum gibi nefes almak sağa sola dönmek zor geliyor. Bugünde özellikle sol tarafım ağrıyor ve daha sert gibi. Perşembe gidince soracağım bakalım. Ama ağırlaşmaya başlamış gibi hissediyorum iyice. Yada bir büyüme atağı geçiriyoruz
GAGAHAHAKALXHLSJSBSKJDJDJF yaaaa çilek şu yazdıklarına kahkahalarla gülüyorum on dakikadır cjsşşağsşcmmclffklfkSeninkini de coşturdu mu ya benmki oryantal didem gibi titriyo suan sjdjdjjdjd
Karpuz da bebeğe baya kilo aldırıyormuş dilediğince ye o zamanAy ciddi misinnn? Çok şükür yapmıyor bende. Kız bende iştah 0. Karpuz da yiyemesem ne yapardım bilmiyorum. Şu ve karpuzlar yaşıyorumşeker testinden sırf karpuz yasaklanırsa diye çok korktum şükür iyi çıktı
Çocuğumla birlikte bende patlıyorum galiba bu akşam skdjkdjdjdjdjdhdhdhGAGAHAHAKALXHLSJSBSKJDJDJF yaaaa çilek şu yazdıklarına kahkahalarla gülüyorum on dakikadır cjsşşağsşcmmclffklfk
Ay evet öyle valla bildiğin doğmadan dahil oluyorlar. Herkese tepki veriyor eşimin sesini duyduğu an hop duruyorArabada, avmde, çocuk seslerinin ya da muhabbettin olduğu heryerde o da aktif. Her masada var yani anlayacağınEşim uzun uzun bisey anlatsın anında üstüne alınır benle mi konusuyo acaba diye dkdjdkjd
Fırtına gibi bi kuşak geliyor ya allah yardımcımız olsun
Herkese yapmışsın şovunu babana gelince seni durduran ne oldu mesela demiAy evet öyle valla bildiğin doğmadan dahil oluyorlar. Herkese tepki veriyor eşimin sesini duyduğu an hop duruyorya pür dikkat dinliyor ya da babaya gıcıklık yapıyor emin olamadım
Ama öyle böyle değil bacım bak hala durmadı başı beyni döndü artıkKız öyle düşünme seviyorsa iç doğunca da yerinde durmayacak yoruldu deyip sarmalıcan mıo hareketler güçlendiriyor bebişlerin kaslarını
enim de her gün oluyo ya nefesim kesiliyo resmen derin derin nefesler alıyorum yetmiyoEvet çok oluyor ve gittikçe de artıyorher biri birebir varrr
sakin olduğu bi gün özellikle alıp denicem şu limonatayı hiç içmedim çok merak ediyorum cjjsşajxksşğakxncmÇocuğumla birlikte bende patlıyorum galiba bu akşam skdjkdjdjdjdjdhdhdh
Ben cesaret edemiyorumbenim çok midemi yakıyor limonata sana neyse ki dokunmuyor demek bi de benim ki sanırım arabaya bindiği mi hissediyor sana da kluyor mu bindiğim an tekmeler başlıyor dışarıda durmuyor yerinde komik ama hissettiğine yemin edebilirim
İç ve çıldırmışlığın ne olduğunu sende tat dkdjdkdjdkjdjdsakin olduğu bi gün özellikle alıp denicem şu limonatayı hiç içmedim çok merak ediyorum cjjsşajxksşğakxncm
Bence ilk zamanlardaki gibi böyle hafta güncellemesi yapalım. Son trimester ilk trimesterdan betermiş cünkü psikolojik desteğe ihtiyacımız varkızlar hepimizde karın sertleşmesi bel ağrısı bebenin günü gününü tutmaması sağ sola dönerken zorlanma nefessiz kalma varsa rahat rahat uyuyabilirim bu gece sadece bana olmuyomuş demek ki
kızlar hepimizde karın sertleşmesi bel ağrısı bebenin günü gününü tutmaması sağ sola dönerken zorlanma nefessiz kalma varsa rahat rahat uyuyabilirim bu gece sadece bana olmuyomuş demek ki
Afiyet olsun canım benimHerseyin sorumlusu limonata cıktı bacım. Cocuğuma enerji patlaması yaşatıyor iki gündür. Eşiğimden içeri sokmam bi daha o hain limonatayı
Ama öyle böyle değil bacım bak hala durmadı başı beyni döndü artık
Onun selameti için içmemeliyim bu mereti dkdjdkfjfjfj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?