Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bence ilk zamanlardaki gibi böyle hafta güncellemesi yapalım. Son trimester ilk trimesterdan betermiş cünkü psikolojik desteğe ihtiyacımız var
evet ya lütfen gece 4:50'de tansiyonumu ölçtüm nabız 98 bu bebo nefesimi kesiyo şimdiden soluma yatsam kalbime baskı yapıyo sırt üstü zaten nefes alamıyorum sağda bile rahat değilim artık dik oturup uyumaya başlıcam galiba ama o zaman da belim ağrıyo hzlsjxjkxjdj

Çok dik oturunca da muhtelif yerlerini elektrik çarpıyo sanki insanın
İlk trimester aslında o kadar da zor değilmiş

Umarım bir şey çıkmaz ben yine de yeme içmeme dikkat etmeye çalışacağım biraz fazla meyve yiyorum sanırım aşırı da yemiyorum ama neden böyle oldu anlamadım doktor beni biraz korkuttu benim de eşim çok iri belki genetiktir diye ümit ediyorum evde de sürekli ölçüyorum normal çıkıyor şekerim ama bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız bana 75 gr yazdı

Kaç çıkıyor mesela şekeriniz? Ben de korkudan ölçüyorum günde üç dört defa. Açlık 80-90 arası. Tokluk 100-120 arası çıkıyor

Ben de 75 gr lıktan yaptırdım hastane bazında da değişiyor sanırım. 75likte iki kere kan vermek biraz daha beklemek can sıkıcı

Başta kan verdim, içeceği alıp içtim 10dk içinde 1 saat bekledim yine kan verdim sonra 1 saat daha bekledim ikinci kanı verdim. İçecek o kadar kötü gelmedi bana da sabahları 2 tane tansiyon ilacı içiyorum normalde. Onları içemeyince hava da sıcak olunca tansiyon mahvetti beni nasıl geldim eve nadıl ilaç içip yattım bilmiyorum yoksa şeker testinde çok da korkulacak bişey yok aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…