- 22 Kasım 2022
- 3.510
- 3.855
- 63
Ooo onlar faydalı şeyler aferin bıdışınaAfiyet olsun canım benimbenimki de çiğ kuruyemiş ile nektarine kuduruyor
Sen yarın al bu baş belası limonatayı dene. İstemediğin kadar hareket ederBenimki gene durdu.Ya ev limonatasını sevmedi. Yada şuan hareket etmesini beklediğim için yine beni bir krize sokma eşiğinde ama yemezler daha dün acildeydim
evde limonata yok. limon var bende hazirlayayim yazarim buraya sonucu kac gundur cok az hafif hareketli oldu bebis ozellikle bu gun hareketsiz. denemeketen bisey olmaz benim tansiyon duser simdi bakİç ve çıldırmışlığın ne olduğunu sende tat dkdjdkdjdkjdjd
evet ya lütfenBence ilk zamanlardaki gibi böyle hafta güncellemesi yapalım. Son trimester ilk trimesterdan betermiş cünkü psikolojik desteğe ihtiyacımız var
Ev yapımını pek sevmiyo ama bu pıtırcıklarevde limonata yok. limon var bende hazirlayayim yazarim buraya sonucu kac gundur cok az hafif hareketli oldu bebis ozellikle bu gun hareketsiz. denemeketen bisey olmaz benim tansiyon duser simdi bak
Çok dik oturunca da muhtelif yerlerini elektrik çarpıyo sanki insanınevet ya lütfengece 4:50'de tansiyonumu ölçtüm nabız 98 bu bebo nefesimi kesiyo şimdiden soluma yatsam kalbime baskı yapıyo sırt üstü zaten nefes alamıyorum sağda bile rahat değilim artık dik oturup uyumaya başlıcam galiba ama o zaman da belim ağrıyo hzlsjxjkxjdj
Ay ne zamandır bu kadar eğlenmemiştimAma öyle böyle değil bacım bak hala durmadı başı beyni döndü artık
Onun selameti için içmemeliyim bu mereti dkdjdkfjfjfj
Evet neden mesela, erkekleri bebekken de anlamak zormuşHerkese yapmışsın şovunu babana gelince seni durduran ne oldu mesela demi
O değil de daha güzel limonata reklamı yapılamazdısakin olduğu bi gün özellikle alıp denicem şu limonatayı hiç içmedim çok merak ediyorum cjjsşajxksşğakxncm
İçin rahat olsun eksiksiz listekızlar hepimizde karın sertleşmesi bel ağrısı bebenin günü gününü tutmaması sağ sola dönerken zorlanma nefessiz kalma varsa rahat rahat uyuyabilirim bu gece sadece bana olmuyomuş demek ki
Hayır bide olanlardan sonra soğudum da limonatadan biliyo musun
Umarım bir şey çıkmaz ben yine de yeme içmeme dikkat etmeye çalışacağım biraz fazla meyve yiyorum sanırım aşırı da yemiyorum ama neden böyle oldu anlamadım doktor beni biraz korkuttuya ben de korkuyorum bundan en son 11 gün öndeydi ama ben haftanın altı günü yumurta peynir yoğurt falan yiyorum bi de ben ve eşim de uzun boyluyuz normal diye düşünüyorum doktorum sıkıntı yok demişti inşallah genetiktendir. benim doktorum ne kadar önden gitse de sata bakıcaz dedi önemli olan kendi hamilelik haftammış seninki öyle dememiş ama kafam karıştışeker çıkmaz umarım ben de haftaya yaptırıcam 50 gr şeker testi sonucu bana da söyle olur mu canım
Sayende bu saatte herkes limonata peşindeEv yapımını pek sevmiyo ama bu pıtırcıklarkatkı maddeli olacak khkhjjjj
Kaç çıkıyor mesela şekeriniz? Ben de korkudan ölçüyorum günde üç dört defa. Açlık 80-90 arası. Tokluk 100-120 arası çıkıyorMerhaba bizimkide iki hafta ileride dedi doktor şeker yüklemesi yaptırdım bişey çıkmadı genetik olabilir mi dedi doktor esimde iri doğmuş kardeşleri de öyle yinede hergun şeker cihazıyla takip ediyorum korkuyorum çünkü ama diğer herşey normal bizim kilosu ve boyu önden gidiyor
tam 19 hafta her gün kustum ben çilek 90 kutu prilam bitirdim shkdbdhdhd o yüzden her şeye rağmen 3. trimestera boynum kıldan ince varsın nabız 120 olsunÇok dik oturunca da muhtelif yerlerini elektrik çarpıyo sanki insanın
İlk trimester aslında o kadar da zor değilmiş
Ben de 75 gr lıktan yaptırdım hastane bazında da değişiyor sanırım. 75likte iki kere kan vermek biraz daha beklemek can sıkıcıUmarım bir şey çıkmaz ben yine de yeme içmeme dikkat etmeye çalışacağım biraz fazla meyve yiyorum sanırım aşırı da yemiyorum ama neden böyle oldu anlamadım doktor beni biraz korkuttubenim de eşim çok iri belki genetiktir diye ümit ediyorum evde de sürekli ölçüyorum normal çıkıyor şekerim ama bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız bana 75 gr yazdı
Testin nasıl yapıldığını bile bilmiyorum hahsh gidip bakayım bari internettenBen de 75 gr lıktan yaptırdım hastane bazında da değişiyor sanırım. 75likte iki kere kan vermek biraz daha beklemek can sıkıcı
Haha +1kızlar hepimizde karın sertleşmesi bel ağrısı bebenin günü gününü tutmaması sağ sola dönerken zorlanma nefessiz kalma varsa rahat rahat uyuyabilirim bu gece sadece bana olmuyomuş demek ki
Abuuu kız o mide poşet gibi olmuştur. Saygı duydum şuan sabrınatam 19 hafta her gün kustum ben çilek 90 kutu prilam bitirdim shkdbdhdhd o yüzden her şeye rağmen 3. trimestera boynum kıldan ince varsın nabız 120 olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?