- 22 Kasım 2022
- 3.510
- 3.855
- 63
Sükseli limonata ya hahahhahaha cıldırdım gülmektenSayende bu saatte herkes limonata peşinde
Bende 75 lik perşembeyeBen de 75 gr lıktan yaptırdım hastane bazında da değişiyor sanırım. 75likte iki kere kan vermek biraz daha beklemek can sıkıcı
O içecek bana iyi geldi desem inanır mısın açlığımı bastırdı sjdhjdhdjdhdBaşta kan verdim, içeceği alıp içtim 10dk içinde 1 saat bekledim yine kan verdim sonra 1 saat daha bekledim ikinci kanı verdim. İçecek o kadar kötü gelmedi bana da sabahları 2 tane tansiyon ilacı içiyorum normalde. Onları içemeyince hava da sıcak olunca tansiyon mahvetti beninasıl geldim eve nadıl ilaç içip yattım bilmiyorum yoksa şeker testinde çok da korkulacak bişey yok aslında
Bi tek ben değilim o zamanO içecek bana iyi geldi desem inanır mısın açlığımı bastırdı sjdhjdhdjdhd
Ya tadı leş aslında ama şekerli ya açlığımızı bastırınca hoşumuza gitti herslde dkjdkdjdjjddj aç kalmaktansa lıkır lıkır glukoz içmeyi tercih ederimBi tek ben değilim o zamanherkes diyor ki baydı midem bulandı içemedim. Diyorum benim niye bişey olmadı sevdim gibi aslında tansiyonla uğraşmaktan sıra gelmedi sanmıştım
Seninki normal olan muhtemelen boşverBenim midemi bulandirdi yazor dayandim
her gün 3 büyük boy buzdolabı poşeti çöpe gidiyoduAbuuu kız o mide poşet gibi olmuştur. Saygı duydum şuan sabrınaiyi tarafından bak seni sarsmaz artık 3. Trimester falan
Evet benimde bu civarlar sabah uyanınca ölcüyorum bide kahvaltıdan bı saat sonra not alıyorum ikisinide kontrole gittiğimde doktoruma gostericem ama normal sınırlarda hep bende çok korkuyorum geçen hafta feci ağrılarım vardı kramp giriyordu karnıma sürekli acile gittim orda da doktor bebek iri şekerine baktırman lazım dedi ertesi gün devletten randevu aldım o da aynı şeyi söyledi kendi doktorumda söylemişti zaten birde babam şeker hastası ailede de var yani ister istemez korkuyorum ama hep normal değerler arasında çıkıyor siz şeker yüklemesi yaptınız mıKaç çıkıyor mesela şekeriniz? Ben de korkudan ölçüyorum günde üç dört defa. Açlık 80-90 arası. Tokluk 100-120 arası çıkıyor
Ama benim de saygı duyulası bi sabır meselem vardı hatırlatmak isterim. 18 hafta ishal gezdimher gün 3 büyük boy buzdolabı poşeti çöpe gidiyodu
Anladım canım, yani evet ben duyduğumdan beri araştırıyorum.. çok istiyordum vajinal doğum olsun, ona hazırlanıyordum açıkçası.. ultrason doktoru biraz bekleyelim ama biliyorsun eğer dönmezse sezeryan yapmak zorundayız diyince şok oldum.. %4’lük bir dilimmiş.. 37.-38. haftada dönen bebekler bile varmış ama büyüdükçe tabi yer daraldığı için şans azalıyor ..Detaylida doktor banada makat pozisyonunda oldugunu soyledi ama hic yorum yapmadi bununla ilgili. Zamanla degisir heralde inan bende bilmiyorum ilk kez basima geliyor.
Basin sagolsun canim, cok cok.uzuldumsen elinden geleni yapmissin, Allah gonlune ferahlik versin, bol sabirlar diliyorum
valla az da olsa ise yaradiEv yapımını pek sevmiyo ama bu pıtırcıklarkatkı maddeli olacak khkhjjjj
Ay ben son haftalara kadar bunun önemi yok sanıyordum. En son 25 haftada gittiğimde makadi prezentasyonda demişti. Bu sefer özellikle sorayım bakalım nasıl duruyormus bebiktomAnladım canım, yani evet ben duyduğumdan beri araştırıyorum.. çok istiyordum vajinal doğum olsun, ona hazırlanıyordum açıkçası.. ultrason doktoru biraz bekleyelim ama biliyorsun eğer dönmezse sezeryan yapmak zorundayız diyince şok oldum.. %4’lük bir dilimmiş.. 37.-38. haftada dönen bebekler bile varmış ama büyüdükçe tabi yer daraldığı için şans azalıyor ..
Onu içince pilot olup uçuyor bebekvalla az da olsa ise yaradiictikce hareketlendi. yarin ilk isim limonata almak bi de katkili olani deneyelim
Evet mutlaka sorun , benim doktorum 32-34 te artık tamamen yerleşmiş olması gerekiyor gibi bir şey söyledi. Ben 29. Haftadayım, o sebeple daha fazla ciddiye aldım .Ay ben son haftalara kadar bunun önemi yok sanıyordum. En son 25 haftada gittiğimde makadi prezentasyonda demişti. Bu sefer özellikle sorayım bakalım nasıl duruyormus bebiktom
Sonuçlarınız kaç çıktııı kızlarr doktor ne dediiSeninki normal olan muhtemelen boşver
yorulmustur artik yavrum yaaOnu içince pilot olup uçuyor bebekkaç saat oldu daha yeni sakinledi totosunu yediğim
Benim üç sonuç da orta değerler çıktı şükür. Herhangi bir kısıtlama falan olmadı neyse ki.Sonuçlarınız kaç çıktııı kızlarr doktor ne dedii
Ben de karnım sert diye iki kere NST’ye girdim geçen haftalarda. Bir şey çıkmadı. Bugün de öğlenden beri baya sert. Bebek hareket ediyor ama bir tedirgin olmadım değil. Kendimde tespit ettiğim kadarıyla uzun süre oturmak pek iyi gelmiyor bana. Genelde yatınca karnım baya rahat oluyor. İnşallah normaldir. Artık deli oldukDolapta dondurulmuş limonlarım vardı üşenmedim kalktım limonata yaptım çileeekiçiyorum bakalım.
Kızlar bende dün karnım sert diye nst ye girdim. Bugün de öyle. Çok yemişim de tıka başa doluyum gibi nefes almak sağa sola dönmek zor geliyor. Bugünde özellikle sol tarafım ağrıyor ve daha sert gibi. Perşembe gidince soracağım bakalım. Ama ağırlaşmaya başlamış gibi hissediyorum iyice. Yada bir büyüme atağı geçiriyoruz
Ben de karnım sert diye iki kere NST’ye girdim geçen haftalarada. Bir şey çıkmadı. Bugün de öğlenden beri baya sert. Bebek hareket ediyor ama bir tedirgin olmadım değil. Kendimde tespit ettiğim kadarıyla uzun süre oturmak pek iyi gelmiyor bana. Genelde yatınca karnım baya rahat oluyor. İnşallah normaldir. Artık deli olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?