Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
O içecek bana iyi geldi desem inanır mısın açlığımı bastırdı sjdhjdhdjdhd

Bi tek ben değilim o zaman herkes diyor ki baydı midem bulandı içemedim. Diyorum benim niye bişey olmadı sevdim gibi aslında tansiyonla uğraşmaktan sıra gelmedi sanmıştım
Ya tadı leş aslında ama şekerli ya açlığımızı bastırınca hoşumuza gitti herslde dkjdkdjdjjddj aç kalmaktansa lıkır lıkır glukoz içmeyi tercih ederim

Kaç çıkıyor mesela şekeriniz? Ben de korkudan ölçüyorum günde üç dört defa. Açlık 80-90 arası. Tokluk 100-120 arası çıkıyor
Evet benimde bu civarlar sabah uyanınca ölcüyorum bide kahvaltıdan bı saat sonra not alıyorum ikisinide kontrole gittiğimde doktoruma gostericem ama normal sınırlarda hep bende çok korkuyorum geçen hafta feci ağrılarım vardı kramp giriyordu karnıma sürekli acile gittim orda da doktor bebek iri şekerine baktırman lazım dedi ertesi gün devletten randevu aldım o da aynı şeyi söyledi kendi doktorumda söylemişti zaten birde babam şeker hastası ailede de var yani ister istemez korkuyorum ama hep normal değerler arasında çıkıyor siz şeker yüklemesi yaptınız mı

Anladım canım, yani evet ben duyduğumdan beri araştırıyorum.. çok istiyordum vajinal doğum olsun, ona hazırlanıyordum açıkçası.. ultrason doktoru biraz bekleyelim ama biliyorsun eğer dönmezse sezeryan yapmak zorundayız diyince şok oldum.. %4’lük bir dilimmiş.. 37.-38. haftada dönen bebekler bile varmış ama büyüdükçe tabi yer daraldığı için şans azalıyor ..

Ay ben son haftalara kadar bunun önemi yok sanıyordum. En son 25 haftada gittiğimde makadi prezentasyonda demişti. Bu sefer özellikle sorayım bakalım nasıl duruyormus bebiktom

Ay ben son haftalara kadar bunun önemi yok sanıyordum. En son 25 haftada gittiğimde makadi prezentasyonda demişti. Bu sefer özellikle sorayım bakalım nasıl duruyormus bebiktom
Evet mutlaka sorun , benim doktorum 32-34 te artık tamamen yerleşmiş olması gerekiyor gibi bir şey söyledi. Ben 29. Haftadayım, o sebeple daha fazla ciddiye aldım .

Ben de karnım sert diye iki kere NST’ye girdim geçen haftalarda. Bir şey çıkmadı. Bugün de öğlenden beri baya sert. Bebek hareket ediyor ama bir tedirgin olmadım değil. Kendimde tespit ettiğim kadarıyla uzun süre oturmak pek iyi gelmiyor bana. Genelde yatınca karnım baya rahat oluyor. İnşallah normaldir. Artık deli olduk

Son düzenleme:

Ben genelde yürüdüğümde sem sert oluyor. Hatta bugün konuştuk kız kardeşlerimle. Alınacakları daha fazla vakit kaybetmeden alayım yoksa çok dışarı çıkabilecek gibi değilim ya.. çok kasılıyor yürüdüğümde. Ama bugün yürümediğim halde sertti mesela.
Birde az ayakta kalsam hemen ödem artıyor. Sizde de oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…