Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bende ne ararsan var inan ki. Bacaklarım tutmuyor sanki. Yarın doktora hepsini sormaya çalışacağım.

Günaydın kızlar evde şeker ölçümü yapanlar toklukta bir saat sonra mı iki saat sonra mı ölçüm yapıyorlar ???

Günaydın kızlar evde şeker ölçümü yapanlar toklukta bir saat sonra mı iki saat sonra mı ölçüm yapıyorlar ???
Tokluk şekeri için ağzına ilk lokmayı attıktan tam 1 saat Sonra ölçüm yapiliyor

Günaydın hanımlar. Dün akşam yaşadığım stresi paylaşmak ve sizden de bilgi almak istiyorum. Dün aksam rahatsız edici şekilde sık idrara çıkma şikayetim oldu. Özelde takibimi yapan doktoru aradım. Hastanede nöbetçi bir kadın doğumcu olmadığı için Kartal Lütfi Kırdara bir git dedi. Sağlosun Lütfi Kırdar bana Amnisure testi yapıp negatif olmasına rağmen bir form doldurttu. Ve anne bebek ölümüyle ilgili riskler anlatıldı. Kendi rızam ile başka bir hastaneye gitmek için bu hastaneden ayrılıyorum yazdırdı imzalattı. Neden imzaladın dersiniz, bana bebeğin çok küçük olduğunu ve bu gece doğum yaparsam hastane yoğun bakımında yer olmadığını falan söylediler. Ben zaten ne oluyor ne yaşıyorum anlamadım. Bana, Amnisure negatif aslında bir sorun olmaz ama yine de takip için yatırılman lazım, risk almak istemiyoruz sen Zeynep Kamile git dediler. Zeynep kamil çok güzel ilgilendi. Tekrar Amnisure yapıldı. Alttan muayene yapıldı. Kan, idrar, nst bakıldı. Hiçbir sorun olmadığı görüldü. Sadece bebek makat gelişli. Ayaklar aşağıda ve idrar kesesine baskı durumunda. Ben taburcu edilip eve gönderildim. Yaşadığım stres korku bir yana merak ettiğim şu. Özel hastaneler bize doğum paketi satmaya çalışıyor. Doğumun gece gündüz ya da tam zamanında olacağının garantisi yok. Sezaryen olacağım ama bir gece vakti vajinal doğum başlayabilir sonuçta. Sizlerin gittiği özellerde gece, haftasonu nöbetçi bir kadın doğum doktoru var mı? Yoksa gece ya da tatil günlerine denk gelen bir rahatsızlığınız olduğunda devlete mi git deniliyor?
Şuan hastane değiştirmeye karar verdik. İstanbul Kartal civarı tavsiyeniz varsa değerlendirmek isterim.

Tokluk şekeri için ağzına ilk lokmayı attıktan tam 1 saat Sonra ölçüm yapiliyor
chatgbt yedikten bir saat sonra diyordu hep yanlış yaptım demek ki teşekkür ederim

Amnisure ne bilmiyorum ama bir kere kendi doktorum şehir dışındayken şehir hastanesine yönlendirdi bir kere de ben gece acile gittiğimde doktorumu da çağırttılar çok garip bir şeyler yaşamışsın niye doğuma alınasın ki onu da anlayamadım

chatgbt yedikten bir saat sonra diyordu hep yanlış yaptım demek ki teşekkür ederim
25 gundur şeker ile uğraşıyorum . insuline başlandı . diyabet hemşiresi eğitim vermişti .o öyle demişti

Amnisure suyun gelip gelmediğini öğrenmek için yapılan bi test

25 gundur şeker ile uğraşıyorum . insuline başlandı . diyabet hemşiresi eğitim vermişti .
Geçmiş olsun nasıl gidiyor sürecin ben de yükleme yaptırmadım evde takip ediyorum dikkat etmediğimde sınırda çıkabiliyor ben hiç mi tatlı yemeyeceğim diye şikayetleniyorum ya

Geçmiş olsun nasıl gidiyor sürecin ben de yükleme yaptırmadım evde takip ediyorum dikkat etmediğimde sınırda çıkabiliyor ben hiç mi tatlı yemeyeceğim diye şikayetleniyorum ya
Şeker yüklemesinde çıktı benim .İlk 5 gün diyetle takip ettik düzelmedi.sonra gece tek doz insulin denedik 1 hafta yine bana mısın demedi .şimdi her öğün oncesi insulun yapiyorlar .dozlarim 4 ile başladı şuan 14e kadar çıktı .

Allah kolaylık versin hepimize son aylardayız sabredeceğiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…