Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
kızlar benim bir sorum var açık kan şekerim 107 çıkıyor, doktor bu problem olur diyip korkuttu beni. böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce. cihaz tavsiyesi verebilir misiniz

Amnisure, amniyotik sıvı kaçağını yani suyun gelmesi durumunu tespit eden bir test. Bu test Bende negatif çıkmasına rağmen sanki ben gece doğum yapabilirmişim gibi beni korkuttular.

Canım çok geçmiş olsun ya saçma sapan bir gece geçirmişsin. Devlet hastanelerinde insanı böyle korkutmalarını anlayamıyorum.. bebeği Doğsa yaşayıp yaşamayacağı garanti olmayan haftalarda bi anneye bu olasılıklar bu şekilde söylenir mi ya ! Olmayanı olduracaklar korkudan tövbe yarabbim
Ben izmirde özel egepol hastanesine gidiyorum ve 7/24 ulaşabileceğin icapçı bir kadın doğum doktoru mutlaka oluyor. Geçen bayramda çok fazla ağrı şikayetim vardı, nöbetçi doktor doçentti mesela. O yüzden içim çok rahat istediğim her an gidebileceğimi biliyorum. İnşallah istanbulda da kızların sana önerebileceği bu tarz hizmet veren bir hastane vardır.
Herseyin yolunda olmasına da cok sevindim bu arada

Ya evet işte normali bu deĝil mi? Bir nöbetçi kadın doğum doktoru olur hastanede. Gece ya da mesai saatleri dışında da kendini kötü hissettiğinde gidebilmelisin.

Canım geçmiş olsun bir panik yaşamışsın senin minnoş idrar torbasına oturmuş demek ki… ben İzmir’de yaşıyorum birkaç özel hastanede var nöbetçi kadın doğum ama her hastanede olmuyor sanırım.

canım ne desem bilmiyorum, başınız sağolsun Allah sabırlar versin. bu grupta gerçekten kız kardeş gibiydin benim için. senin neşen olaylara bakışın çok güzeldi, ben inanıyorum sen yine o neşeli kişi olacaksın sadece zaman iyi gelecek seni iyileştirecek, lütfen kendine dikkat et sana sevgilerimi ve dualarımı gönderiyorum

Ya evet işte normali bu deĝil mi? Bir nöbetçi kadın doğum doktoru olur hastanede. Gece ya da mesai saatleri dışında da kendini kötü hissettiğinde gidebilmelisin.

Canım geçmiş olsun. Herşey yolundaymış çok şükür ayrıca yazdığın soruları da hiç düşünmemiştim ki yüksek riskli gebeyim. Bu hamilelik gerçekten tüm beyin hücrelerimi küçülttü. Perşembe doktoruma gidince bende soracağım. Ama geçen haftalarda canımı sıkan bir olay oldu. Hastanedeyken 38. Haftasında ve 12. Tüp bebek tedavisi ile hamile kalmış kadın, ve Dr umuz 2 haftada bir çeşmedeki yazlığına gidiyormuş kadının doğumunda olmayacaktı. Bize kendinize bir Dr daha bulun dedi.
Ben artık ne yazıkki kendi Dr olan güvenimi de kaybettim

Kızlar siz böyle şeker ölçümleri filan yapıyorsunuz ya ben hiçbir şey yapmadan şeker yükleme yaptırmayacağım dedim doktora,şimdi bir endişe ettim 24.haftamdayım.Tatlıyla filan da aram iyi ama frenlemeye çalışıyorum.Bebek de üst düzey önde değil ama önde çıkıyor hep suyum normal,kendi kilom hep normal.Ama bir kafam karıştı bir şeyler yapayım mı sizce geç mi kaldım ?

canım uzun zamandır okumuyodum blogu şimdi senin de mesajını görünce çok çok üzüldüm başınız sağolsun Alşah sabır versin, güç versin zaman her şeyi daha iyi yapacak lütfen kendine çok dikkat et

Bu gebe için çok stres yaratıyor işte. Aylarca bir doktora gidiyorsun. Sonra ihtiyacın olduğunda doktor ortada yok. Eee ben sana aylarca geldim, bir ton muayene parası ,tahlil ücreti ödedim. Birlikte bir yola çıktık. Benim bütün gebelik sürecime sen hakimsin. Ben son anda başka bir doktorla nasıl devam edeceğim. Nasıl olacak bu iş. Bende hayal kırıklığına uğradım. Ve çokta sinirliyim. Acilen yeni bir doktor ve hastane bulmam lazım. Maltepe Medicalpark, Pendik bölge Hastanesi, Koşuyolu Medipol bakacağım hastaneler. Doktor önerisi olanlarda yazarsa sevinirim.

Geç kalmadın bence 27+0 benim iki haftadır evde ölçüm yapıyorum ben de zaten eczaneden alıp bir kendini test edebilirsin. Doktorum bana meyvesuyu içip yarım saat sonra ölç 150nin üstündeyse gel demişti öyle bir denedim kendimi şimdi açlık tokluk yapıyorum kontrol ediyorum

merhaba kızlar baya bi sohbet birikmiş okudum. yazdıklarınızın hepsi bende de oluyor. özellikle son günlerde bebişim beni hiç uyutmuyor gece. karnım da bazen yemekten sonra çok sert oluyor, bazen yürüyüş yaparken, bazen ise saba yataktan ilk çıktığımda. artık normaldir diye doktora sormuyorum vhkıdvjk. benim bebiş de makat geliş olduğu için bazen 10 saniyede bir çişe gitme isteği oluyor bu da normalmiş ayaklarıyla basıyorlar çünkü yaşayanlar varsa panik yapmasınlar :)

prensesmoana canım ne yaptın, nasıl geçti randevun ?
Canım sorduğun için teşekkür ederim. Ben de tam size haber vermeye gelmiştim. Randevum iyi geçti sayılır. Bebeğin suyunda düzelme var. Hamilelik şekeri çıkmadı. Karaciğer değerlerin vitaminlerden dolayı yüksek çıkıyor olabilir, demir ilacı hariç diğerini bırak. Bir bakalım dedi. Enfeksiyon için ilaç yazdı. Fakat evde normal olan tansiyonum hastanede yine uçtu. EKG çekildi. Kardiyoloji doktoru hastane stresi yaşıyor olabilirsin. EKG normal dedi. Evde günde iki kere takip et dedi. Şu an için durumlar böyle.

Kuzum başlık aç istersen mutlaka vardır önerecek olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…