- 22 Kasım 2022
- 3.510
- 3.854
- 63
Herkes aşkına eşkıya olmuştu o günlerde dkdnkddkdjkdjdjdjdjdjsjshdAy evet ya. Hünkar meselesi benimde aklımda. Grubu kötü yola sürüklemişti onun peşine tek tek döküldü herkes
Amnisure, amniyotik sıvı kaçağını yani suyun gelmesi durumunu tespit eden bir test. Bu test Bende negatif çıkmasına rağmen sanki ben gece doğum yapabilirmişim gibi beni korkuttular.Amnisure ne bilmiyorum ama bir kere kendi doktorum şehir dışındayken şehir hastanesine yönlendirdi bir kere de ben gece acile gittiğimde doktorumu da çağırttılar çok garip bir şeyler yaşamışsın niye doğuma alınasın ki onu da anlayamadım
Canım çok geçmiş olsun ya saçma sapan bir gece geçirmişsin. Devlet hastanelerinde insanı böyle korkutmalarını anlayamıyorum.. bebeği Doğsa yaşayıp yaşamayacağı garanti olmayan haftalarda bi anneye bu olasılıklar bu şekilde söylenir mi ya ! Olmayanı olduracaklar korkudan tövbe yarabbimGünaydın hanımlar. Dün akşam yaşadığım stresi paylaşmak ve sizden de bilgi almak istiyorum. Dün aksam rahatsız edici şekilde sık idrara çıkma şikayetim oldu. Özelde takibimi yapan doktoru aradım. Hastanede nöbetçi bir kadın doğumcu olmadığı için Kartal Lütfi Kırdara bir git dedi. Sağlosun Lütfi Kırdar bana Amnisure testi yapıp negatif olmasına rağmen bir form doldurttu. Ve anne bebek ölümüyle ilgili riskler anlatıldı. Kendi rızam ile başka bir hastaneye gitmek için bu hastaneden ayrılıyorum yazdırdı imzalattı. Neden imzaladın dersiniz, bana bebeğin çok küçük olduğunu ve bu gece doğum yaparsam hastane yoğun bakımında yer olmadığını falan söylediler. Ben zaten ne oluyor ne yaşıyorum anlamadım. Bana, Amnisure negatif aslında bir sorun olmaz ama yine de takip için yatırılman lazım, risk almak istemiyoruz sen Zeynep Kamile git dediler. Zeynep kamil çok güzel ilgilendi. Tekrar Amnisure yapıldı. Alttan muayene yapıldı. Kan, idrar, nst bakıldı. Hiçbir sorun olmadığı görüldü. Sadece bebek makat gelişli. Ayaklar aşağıda ve idrar kesesine baskı durumunda. Ben taburcu edilip eve gönderildim. Yaşadığım stres korku bir yana merak ettiğim şu. Özel hastaneler bize doğum paketi satmaya çalışıyor. Doğumun gece gündüz ya da tam zamanında olacağının garantisi yok. Sezaryen olacağım ama bir gece vakti vajinal doğum başlayabilir sonuçta. Sizlerin gittiği özellerde gece, haftasonu nöbetçi bir kadın doğum doktoru var mı? Yoksa gece ya da tatil günlerine denk gelen bir rahatsızlığınız olduğunda devlete mi git deniliyor?
Şuan hastane değiştirmeye karar verdik. İstanbul Kartal civarı tavsiyeniz varsa değerlendirmek isterim.
Ya evet işte normali bu deĝil mi? Bir nöbetçi kadın doğum doktoru olur hastanede. Gece ya da mesai saatleri dışında da kendini kötü hissettiğinde gidebilmelisin.Canım çok geçmiş olsun ya saçma sapan bir gece geçirmişsin. Devlet hastanelerinde insanı böyle korkutmalarını anlayamıyorum.. bebeği Doğsa yaşayıp yaşamayacağı garanti olmayan haftalarda bi anneye bu olasılıklar bu şekilde söylenir mi ya ! Olmayanı olduracaklar korkudan tövbe yarabbim
Ben izmirde özel egepol hastanesine gidiyorum ve 7/24 ulaşabileceğin icapçı bir kadın doğum doktoru mutlaka oluyor. Geçen bayramda çok fazla ağrı şikayetim vardı, nöbetçi doktor doçentti mesela. O yüzden içim çok rahat istediğim her an gidebileceğimi biliyorum. İnşallah istanbulda da kızların sana önerebileceği bu tarz hizmet veren bir hastane vardır.
Herseyin yolunda olmasına da cok sevindim bu arada
Canım geçmiş olsun bir panik yaşamışsın senin minnoş idrar torbasına oturmuş demek ki… ben İzmir’de yaşıyorum birkaç özel hastanede var nöbetçi kadın doğum ama her hastanede olmuyor sanırım.Günaydın hanımlar. Dün akşam yaşadığım stresi paylaşmak ve sizden de bilgi almak istiyorum. Dün aksam rahatsız edici şekilde sık idrara çıkma şikayetim oldu. Özelde takibimi yapan doktoru aradım. Hastanede nöbetçi bir kadın doğumcu olmadığı için Kartal Lütfi Kırdara bir git dedi. Sağlosun Lütfi Kırdar bana Amnisure testi yapıp negatif olmasına rağmen bir form doldurttu. Ve anne bebek ölümüyle ilgili riskler anlatıldı. Kendi rızam ile başka bir hastaneye gitmek için bu hastaneden ayrılıyorum yazdırdı imzalattı. Neden imzaladın dersiniz, bana bebeğin çok küçük olduğunu ve bu gece doğum yaparsam hastane yoğun bakımında yer olmadığını falan söylediler. Ben zaten ne oluyor ne yaşıyorum anlamadım. Bana, Amnisure negatif aslında bir sorun olmaz ama yine de takip için yatırılman lazım, risk almak istemiyoruz sen Zeynep Kamile git dediler. Zeynep kamil çok güzel ilgilendi. Tekrar Amnisure yapıldı. Alttan muayene yapıldı. Kan, idrar, nst bakıldı. Hiçbir sorun olmadığı görüldü. Sadece bebek makat gelişli. Ayaklar aşağıda ve idrar kesesine baskı durumunda. Ben taburcu edilip eve gönderildim. Yaşadığım stres korku bir yana merak ettiğim şu. Özel hastaneler bize doğum paketi satmaya çalışıyor. Doğumun gece gündüz ya da tam zamanında olacağının garantisi yok. Sezaryen olacağım ama bir gece vakti vajinal doğum başlayabilir sonuçta. Sizlerin gittiği özellerde gece, haftasonu nöbetçi bir kadın doğum doktoru var mı? Yoksa gece ya da tatil günlerine denk gelen bir rahatsızlığınız olduğunda devlete mi git deniliyor?
Şuan hastane değiştirmeye karar verdik. İstanbul Kartal civarı tavsiyeniz varsa değerlendirmek isterim.
canım ne desem bilmiyorum, başınız sağolsun Allah sabırlar versin. bu grupta gerçekten kız kardeş gibiydin benim için. senin neşen olaylara bakışın çok güzeldi, ben inanıyorum sen yine o neşeli kişi olacaksın sadece zaman iyi gelecek seni iyileştirecek, lütfen kendine dikkat et sana sevgilerimi ve dualarımı gönderiyorumCanim moralinizi bozmamak icin yazmiyordum, madem sordun yazayim dedim. Hatirladigin icin tesekkur ederim oncelikle
Ben gectigimiz carsamba gunu 26+0 da acil sezaryene alindim. Oglum melegimin kalbi durmus malesef. Geceden beri oynamadigini farkedip sabah kontrole diye gitmistim. Ondan sonrasi zaten tahmin edersiniz ki perisanlik. Cok sorunsuz harika bir gebelik geciriyordum, oglusumun hicbir kontrolunu testini aksatmadan yaptirdim. Tam 28 haftalik gelisimdeydi belki de bu sakincaliydi bilmiyorum. Uc ayri doktor gorusu aldik kimse net bisey soyleyemedi malesef. Otopsiden de bircsey cikmaz bosuna vucut butunlugunu bozmayalim dediler. Persembe gunu defnetti ailem ve esim,ben katilamadim yatisim devam ettigi icin. 1030 gr 36 cm boyundaymis melegim. Bir kez olsun sarilip opemedigim kucagima alamadigim bir evladi topraga verdim yani.. Sadece annem bakabilme cesareti gostermis allah razi olsun ki. Doktorum da ileride gormek istersem sayet diye fotograflarini cekmis son kez.
Allahim kimseye yasatmasin cok aciymis. Sizler dilerim ki saglicakla ve vaktiyle kucaklariniza alirsiniz evlatlariniziallah kimseyi boyle bir caresizlikle sinamasin, evlat acisi gostermesin kimseye.
Ya evet işte normali bu deĝil mi? Bir nöbetçi kadın doğum doktoru olur hastanede. Gece ya da mesai saatleri dışında da kendini kötü hissettiğinde gidebilmelisin.
canım uzun zamandır okumuyodum blogu şimdi senin de mesajını görünce çok çok üzüldüm başınız sağolsun Alşah sabır versin, güç versin zaman her şeyi daha iyi yapacak lütfen kendine çok dikkat etSelamlar hanımlar uzun süredir girmiyordum buraya bugün de sizlere iyi haberler vermek için gelemedim ne yazıkkimaalesef tansiyona yenil düştük bebeğimi canım kızımı kaybettik 20.haftadan sonra ortaya çıkan tansiyon sorunum ne yazıkki plasentanın çalışmasına engel oldu plasental yetersizlk oldu tansiyon ilacı kullanmama rağmen aşırı direnç gösterdi ve asla istenilen seviyelere düşmedi bu sebeple 21.haftadan itibaren bebeğimin gelişimi geride kalmaya başlamıştı ne yazıkki ne yaptıysak yeterli gelmedi günde 8doz alfamet kullanıyordum en son o da yetmedi geçen hafta bugün kızım doğdu ama kucağıma alamadım ne yazıkki hepiniz kendinize çok dikkat edin bebeklerinize iyi bakın hareketlerini iyi takip edin doktorları sorgulayın her denilene tamam demeden irdeleyin sağlıkla da kucağınıza alın hepiniz kolaylıkla inşallah simay arkadaşımla zorlu bir süreç geçiriyoruz aslında yazmak istemedim ama yorumları okuyup birşey demeden sizlere yazmak da hoşuma gitmedi sizleri üzdüysem affola kendinize ve bebeklerinize dikkat edin sağlıcaklar kalın
Bu gebe için çok stres yaratıyor işte. Aylarca bir doktora gidiyorsun. Sonra ihtiyacın olduğunda doktor ortada yok. Eee ben sana aylarca geldim, bir ton muayene parası ,tahlil ücreti ödedim. Birlikte bir yola çıktık. Benim bütün gebelik sürecime sen hakimsin. Ben son anda başka bir doktorla nasıl devam edeceğim. Nasıl olacak bu iş. Bende hayal kırıklığına uğradım. Ve çokta sinirliyim. Acilen yeni bir doktor ve hastane bulmam lazım. Maltepe Medicalpark, Pendik bölge Hastanesi, Koşuyolu Medipol bakacağım hastaneler. Doktor önerisi olanlarda yazarsa sevinirim.Canım geçmiş olsun. Herşey yolundaymış çok şükürayrıca yazdığın soruları da hiç düşünmemiştim ki yüksek riskli gebeyim. Bu hamilelik gerçekten tüm beyin hücrelerimi küçülttü. Perşembe doktoruma gidince bende soracağım. Ama geçen haftalarda canımı sıkan bir olay oldu. Hastanedeyken 38. Haftasında ve 12. Tüp bebek tedavisi ile hamile kalmış kadın, ve Dr umuz 2 haftada bir çeşmedeki yazlığına gidiyormuş kadının doğumunda olmayacaktı. Bize kendinize bir Dr daha bulun dedi.
Ben artık ne yazıkki kendi Dr olan güvenimi de kaybettim
Geç kalmadın bence 27+0 benim iki haftadır evde ölçüm yapıyorum ben de zaten eczaneden alıp bir kendini test edebilirsin. Doktorum bana meyvesuyu içip yarım saat sonra ölç 150nin üstündeyse gel demişti öyle bir denedim kendimi şimdi açlık tokluk yapıyorum kontrol ediyorumKızlar siz böyle şeker ölçümleri filan yapıyorsunuz ya ben hiçbir şey yapmadan şeker yükleme yaptırmayacağım dedim doktora,şimdi bir endişe ettim 24.haftamdayım.Tatlıyla filan da aram iyi ama frenlemeye çalışıyorum.Bebek de üst düzey önde değil ama önde çıkıyor hep suyum normal,kendi kilom hep normal.Ama bir kafam karıştı bir şeyler yapayım mı sizce geç mi kaldım ?
Ay bu aralar bu tarz videolar cok görüyorum ama muhtemelen bize de dünyanın en güzel yaratığı olarak görünecek keltoş kafalılarkızlar herkesin böyle mi oluyo yumurtadan yeni çıkmış civciv gibiler yenidoğanlar
Bende merak ettim sabahti randavusu sanırım nasıl geçtiprensesmoana canım ne yaptın, nasıl geçti randevun ?
Canım sorduğun için teşekkür ederim. Ben de tam size haber vermeye gelmiştim. Randevum iyi geçti sayılır. Bebeğin suyunda düzelme var. Hamilelik şekeri çıkmadı. Karaciğer değerlerin vitaminlerden dolayı yüksek çıkıyor olabilir, demir ilacı hariç diğerini bırak. Bir bakalım dedi. Enfeksiyon için ilaç yazdı. Fakat evde normal olan tansiyonum hastanede yine uçtu. EKG çekildi. Kardiyoloji doktoru hastane stresi yaşıyor olabilirsin. EKG normal dedi. Evde günde iki kere takip et dedi. Şu an için durumlar böyle.prensesmoana canım ne yaptın, nasıl geçti randevun ?
Kuzum başlık aç istersen mutlaka vardır önerecek olanlarBu gebe için çok stres yaratıyor işte. Aylarca bir doktora gidiyorsun. Sonra ihtiyacın olduğunda doktor ortada yok. Eee ben sana aylarca geldim, bir ton muayene parası ,tahlil ücreti ödedim. Birlikte bir yola çıktık. Benim bütün gebelik sürecime sen hakimsin. Ben son anda başka bir doktorla nasıl devam edeceğim. Nasıl olacak bu iş. Bende hayal kırıklığına uğradım. Ve çokta sinirliyim. Acilen yeni bir doktor ve hastane bulmam lazım. Maltepe Medicalpark, Pendik bölge Hastanesi, Koşuyolu Medipol bakacağım hastaneler. Doktor önerisi olanlarda yazarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?