Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Kız şu pijamayı iade edin bak sjsjsj kim aldıysa bıraksın pazar tezgahı başındaki kadınlar gibi olmayalım sizinle ajajsj
Hahahahh valla ben değilim bacim
Yeni gördüm zaten pembe alamam benim bebek erkooo mavi yeşil tonları bakacağım

Masallahiniz var bacitlarim anca bitirebildim ben fazla aktif olamiyorum kizima tuvalet egitimi verme surecindeyim, dualarinizi beklerim
Oyyy bacım kolaylıklar ben kurtuldum o dertten üç haftadır tepisiyorduk cis kaka ogrwnsin diye şimdi soyliyor ama tek başına yapamıyor Eylül de okula başlayacak nasıl olacak bakalım
Kızlar ilk etapta göbek bağı oyuntulu bez mi almak lazım bebeğe? Benim bu konuda hiç bilgim yok. Sleepy almayı düşünüyoruz da biraz alsak evde bulunurdu dedik. Her şey pahalanıyor neticede.
Canım 1 numara oyuntulu oluyor galiba ama stok yapmanı önermem bebeğin cildine göre bakarsın bazısı pisik yapıyor bazısı sızdırıyor ben üç marka değiştirdim en sonunda molfix den memnun kalmıştım

Kızlar ben hep düşük tansiyonlu biriyim. 8/5, 9/5, 9/6 çıkar hep. Hiç daha yükseğini görmedim. Son zamanlarda fenalık gibi bir his geliyor. Ki az önce de geldi. Ve tansiyonum 11.7/ 7.2 çıktı. Tansiyon değeri her ne kadar normal olsa da bu benim için tehlikeli mi. Çünkü kalbim hızlı atıyor ve fenalık hissi oluyor?

Kızlar ilk etapta göbek bağı oyuntulu bez mi almak lazım bebeğe? Benim bu konuda hiç bilgim yok. Sleepy almayı düşünüyoruz da biraz alsak evde bulunurdu dedik. Her şey pahalanıyor neticede.
1 numara bez zaten yenidoğan olarak geçiyor canım. Sleepynin 1 numarası oyuntulu. Ben de aldım kontrol ettim.
şimdi artık 1 numara newborn olarak geçiyo zaten oyuntulu oluyo sanırım. Ben bi kaç markaya baktım hepsi oyuntuluydu

1 numaradan cok almayi tavsiye etmem canim bebeyin kac kq dogacagini bilmiyoruz. bizim oyle olmustu cok almistik elimizde kalmisti. 1 numarasi bir kac haftayi idare edecek kadar yeter bence sonra bebeyin gelisimine gore alinir
50 li 2 paket aldım canım. Stok yapmadım. Normalde bez iyidir benimkine alerji yapar belli olmaz, kilosu da kullanım miktarını etkili çeken diye Az aldım. Gerekirse sonra alınır, aleriji falan yaparsa da değiştirilir elde kalmaz dedim.

Günaydinn kız benim ki de herkese tepki veriyor babanın sesini duyduğu an put gibi duruyo. Ya eşimi pür dikkat dinliyo ya da inat yapıyo anlamadık

Günaydinn kız benim ki de herkese tepki veriyor babanın sesini duyduğu an put gibi duruyo. Ya eşimi pür dikkat dinliyo ya da inat yapıyo anlamadık
Seninki kızdı dimi kuzu

Ne guzel sen o sureci atlatmissin bugun 3.gunumuz bakalim bizimki kac hafta surer kresemi vericen canim, kac yasindaydi

KIzimda da molfx kullandim bunda da molfix stoklarim sanirim, bi o hosumuza gitmisti, sleepy sizdirmisti. Kizlar 1 noyu fazla stoklamayin bence 1 ay kullanabiliyor, 2den devam.

Ben de düşük tansiyonluyum 9/5-9/6 çıkıyor genelde ama son doktor kontrolünde 12/8 çıktı doktor gayet iyi deyince önemsemedim açıkçası. Arada oynayabilir, normal aralıkta olduğu sürece sorun değil bence.

Teşekkür ederim ilk defa böyle bir değer görünce ve biraz rahatsız hissedince endişelenmiştim. Rahatladım

Teşekkür ederim ilk defa böyle bir değer görünce ve biraz rahatsız hissedince endişelenmiştim. Rahatladım
Ben de ilk defa son kontrolde gördüm ama doktor problem değil dedi, sen kendin evde mi ölçüyorsun sürekli

Darısı size olsun insallh kız çocukları daha kolay öğreniyor evet canım İbb nin kreşine veriyorum 3 yaşında

Sağlıkla al inşallah kucağına iyi yapmışsın

İyi pazarlar kızlar. Umarım herkes iyidir ve bebelerde kıpır kıpırdır zira benim bebe bugün yine uyku modunda takılıp beni sinir etmekte.. dün gayet hareketliydi sabah yataktan kalkmadan başlarken hareketlere bugün yiyip içtiğim hiçbşye tepki yok. Hiç hareket hissetmedim diyemem ama çok çok az. Böyle günlerde doktora gittiğimde iyiydi. Sürekli doktora gitmedik de istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım.

Benimki de büyük ya . Sivri bir de öne doğru ilginç bir görüntüsü var erkek kkz farrkediyoe mu acaba cevrremdekiler erkek çocuk böyle sivri olur kız bebek yayvan olurdu diyorlar doğru mu öne doğru uzuyyor
Ben kızımdada aynıydım ama bünye vücutla alakalı galiba 10 kilo almışım bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…