Hahahahh valla ben değilim bacimKız şu pijamayı iade edin bak sjsjsj kim aldıysa bıraksın pazar tezgahı başındaki kadınlar gibi olmayalım sizinle ajajsj
Oyyy bacım kolaylıklar ben kurtuldum o dertten üç haftadır tepisiyorduk cis kaka ogrwnsin diyeMasallahiniz var bacitlarim anca bitirebildimben fazla aktif olamiyorum kizima tuvalet egitimi verme surecindeyim, dualarinizi beklerim
Canım 1 numara oyuntulu oluyor galiba ama stok yapmanı önermem bebeğin cildine göre bakarsın bazısı pisik yapıyor bazısı sızdırıyor ben üç marka değiştirdim en sonunda molfix den memnun kalmıştımKızlar ilk etapta göbek bağı oyuntulu bez mi almak lazım bebeğe? Benim bu konuda hiç bilgim yok. Sleepy almayı düşünüyoruz da biraz alsak evde bulunurdu dedik. Her şey pahalanıyor neticede.
1 numara bez zaten yenidoğan olarak geçiyor canım. Sleepynin 1 numarası oyuntulu. Ben de aldım kontrol ettim.Kızlar ilk etapta göbek bağı oyuntulu bez mi almak lazım bebeğe? Benim bu konuda hiç bilgim yok. Sleepy almayı düşünüyoruz da biraz alsak evde bulunurdu dedik. Her şey pahalanıyor neticede.
şimdi artık 1 numara newborn olarak geçiyo zaten oyuntulu oluyo sanırım. Ben bi kaç markaya baktım hepsi oyuntuluydusleepy cok iyi bez bizde oglumda kullanmistik kac tane bez deyisdik bebeyi rahatsiz ediyordu alerjik bebekti sleepy iyi gelmisti. yine ondan alicagim. ama oyuntulu almamistim hic. yukari kismini bel kismini yani asagiya katlayip yapistiriyordum gobek deliyine deymiyordu
50 li 2 paket aldım canım. Stok yapmadım. Normalde bez iyidir benimkine alerji yapar belli olmaz, kilosu da kullanım miktarını etkili çeken diye Az aldım. Gerekirse sonra alınır, aleriji falan yaparsa da değiştirilir elde kalmaz dedim.1 numaradan cok almayi tavsiye etmem canim bebeyin kac kq dogacagini bilmiyoruz. bizim oyle olmustu cok almistik elimizde kalmisti. 1 numarasi bir kac haftayi idare edecek kadar yeter bence sonra bebeyin gelisimine gore alinir
GünaydinnKızlar günaydın, bu sabah kızım hareket etmedi hemen alarm verdim tabi sjdgduf eşim yanımda değil ona anlattım dur ben arayım sesimi duysun dedi aradı Allahım bir tepkiler babasına imkanı olsa çıkacakkızlar cidden babacı oluyormuş
Seninki kızdı dimi kuzuGünaydinnkız benim ki de herkese tepki veriyor babanın sesini duyduğu an put gibi duruyo. Ya eşimi pür dikkat dinliyo ya da inat yapıyo anlamadık
Ben mavi renk olanı aldım daha iyi yorumlanmıştı.sleepyde bir sürü renk var hangisini alıyorsunuz ilk
Ay çok tatlııı, ben de çok düşündüm ama kararsız kaldım alıp almamakta yaaO zaman kızımın dönencesine bakın teyzeleri
Yok canım 18 de erkeğe dönenlerdenSeninki kızdı dimi kuzu
Ne guzel sen o sureci atlatmissinOyyy bacım kolaylıklar ben kurtuldum o dertten üç haftadır tepisiyorduk cis kaka ogrwnsin diyeşimdi soyliyor ama tek başına yapamıyor Eylül de okula başlayacak nasıl olacak bakalım
Canım 1 numara oyuntulu oluyor galiba ama stok yapmanı önermem bebeğin cildine göre bakarsın bazısı pisik yapıyor bazısı sızdırıyor ben üç marka değiştirdim en sonunda molfix den memnun kalmıştım
Ben de düşük tansiyonluyum 9/5-9/6 çıkıyor genelde ama son doktor kontrolünde 12/8 çıktı doktor gayet iyi deyince önemsemedim açıkçası. Arada oynayabilir, normal aralıkta olduğu sürece sorun değil bence.Kızlar ben hep düşük tansiyonlu biriyim. 8/5, 9/5, 9/6 çıkar hep. Hiç daha yükseğini görmedim. Son zamanlarda fenalık gibi bir his geliyor. Ki az önce de geldi. Ve tansiyonum 11.7/ 7.2 çıktı. Tansiyon değeri her ne kadar normal olsa da bu benim için tehlikeli mi. Çünkü kalbim hızlı atıyor ve fenalık hissi oluyor?
Teşekkür ederim ilk defa böyle bir değer görünce ve biraz rahatsız hissedince endişelenmiştim. RahatladımBen de düşük tansiyonluyum 9/5-9/6 çıkıyor genelde ama son doktor kontrolünde 12/8 çıktı doktor gayet iyi deyince önemsemedim açıkçası. Arada oynayabilir, normal aralıkta olduğu sürece sorun değil bence.
Ben de ilk defa son kontrolde gördüm ama doktor problem değil dedi, sen kendin evde mi ölçüyorsun sürekliTeşekkür ederim ilk defa böyle bir değer görünce ve biraz rahatsız hissedince endişelenmiştim. Rahatladım
Bizimki de öyle babası konuşup dokunduğu an kesiyor hareketiGünaydinnkız benim ki de herkese tepki veriyor babanın sesini duyduğu an put gibi duruyo. Ya eşimi pür dikkat dinliyo ya da inat yapıyo anlamadık
Darısı size olsun insallh kız çocukları daha kolay öğreniyor evet canım İbb nin kreşine veriyorum 3 yaşındaNe guzel sen o sureci atlatmissinbugun 3.gunumuz bakalim bizimki kac hafta surer kresemi vericen canim, kac yasindaydi
KIzimda da molfx kullandim bunda da molfix stoklarim sanirim, bi o hosumuza gitmisti, sleepy sizdirmisti. Kizlar 1 noyu fazla stoklamayin bence 1 ay kullanabiliyor, 2den devam.
Sağlıkla al inşallah kucağına iyi yapmışsınYa açıkçası ben de ilk oğlumda hiç bişey yapamadım aynı yerde doğum yaptım ama süs olsun organizasyon falan hiç bişe yapmadım biraz da sezeryan sonrası ağrılı geçti doğru düzgün bi tane fotoğraf yok elimizde. Bunda bi üçüncü çocuk doğuracağımı düşünmediğim için hiç bişey içimde kalmasın daha organize olayım şeklinde hareket ediyorumçünkü sonradan keşke yapsaydım dedim. İlk oğluma da güzel bi sünnet mevlidi yapmıştım 4. 5. Ayda. Buna sünnet mevlidi yapmam gibi duruyor çağıracak kimse yok bu defa eşimle benim ailelelerimiz başka yerlerde
Hayat hikayemi anlattım resmen ahahah
Erken daha çok vakit var aklımdan çıksın uğraşmıyım son aylar diye düşündüm. Siz de ne yapmak isterseniz vakit var henüz telaşa gerek yok
Ben kızımdada aynıydım ama bünye vücutla alakalı galiba 10 kilo almışım bideBenimki de büyük ya . Sivri bir de öne doğru ilginç bir görüntüsü var erkek kkz farrkediyoe mu acaba cevrremdekiler erkek çocuk böyle sivri olur kız bebek yayvan olurdu diyorlar doğru mu öne doğru uzuyyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?