- 22 Kasım 2022
- 3.403
- 3.704
- 63
Ay bunu da gördümmm ama ben sade düz olanını aldım atarım eve gidinceBende kitikatetten aldım hastane çıkışı setini çok güzel şeyler vardı
Bebiş ben instagramda atölye rakun diye bi sayfaya sipariş verdim daha gelmedi tabi uzun sürüyor yapımı sanırımTatlı anneler bugün ben kitikateden hastane cıkısı setini aldım. Bir tane de instagramdan isim nakışlı olandan yaptırmak istiyorum yastığı falan da oluyor isim yazılı. Yaptıran var mı aranızda, memnun kaldığınız sayfa varsa önerilere açığım
Bebek bezi de biz 1 paket 70li prima aldık göbek kısmına falan uyumlu mu hiç bilmiyorum dışardayım, eve gidince incelicem bezi
Bende bundan 2 paket aldımkızlar bundan aldım 1 tane ilk hafta için yeterli mi
Bakayım askm inceleyeyim onları da. Bu da aradan cıkarsa geriye lohusa setleriyle anne bebek çantası kalıyor. Eylül boyunca herseyi tamamlamak istiyorum ya ekim ayında bomboş bekleyeyim sadeceBebiş ben instagramda atölye rakun diye bi sayfaya sipariş verdim daha gelmedi tabi uzun sürüyor yapımı sanırım
1 numaralar genelde oyuntulu oluyorTatlı anneler bugün ben kitikateden hastane cıkısı setini aldım. Bir tane de instagramdan isim nakışlı olandan yaptırmak istiyorum yastığı falan da oluyor isim yazılı. Yaptıran var mı aranızda, memnun kaldığınız sayfa varsa önerilere açığım
Bebek bezi de biz 1 paket 70li prima aldık göbek kısmına falan uyumlu mu hiç bilmiyorum dışardayım, eve gidince incelicem bezi
En güzeli kafan rahat beklersinBakayım askm inceleyeyim onları da. Bu da aradan cıkarsa geriye lohusa setleriyle anne bebek çantası kalıyor. Eylül boyunca herseyi tamamlamak istiyorum ya ekim ayında bomboş bekleyeyim sadece
Eve gidince açıp bakcam cok merak ettim1 numaralar genelde oyuntulu oluyor
Senin bitti tüm hazırlıklar demiEn güzeli kafan rahat beklersin
Bitti çok şükür çantamı da topladım bugün evin iç kapılarını boyuyorumSenin bitti tüm hazırlıklar demi
Ben mağazada bebek bezi bakarken fark etmiştim. Paketin üstünde özellikle yazınca acaba bu ayrı bir ürün mü diye düşünmüştüm. Meğer 1 aylıkların hepsinde varmışEve gidince açıp bakcam cok merak ettimasla aklıma gelmeyen bi detaydı bu. Ne kadar da bakir anneleriz dkdjkdjdjd
Oh şimdi kafa rahat bi sekilde doğumu beklersinBitti çok şükür çantamı da topladım bugün evin iç kapılarını boyuyorumhafta sonu da kayınvalidem temizliğe gelecek. Sonra yatış
Ay doğru gerçi elbet düşünmüşlerdirBen mağazada bebek bezi bakarken fark etmiştim. Paketin üstünde özellikle yazınca acaba bu ayrı bir ürün mü diye düşünmüştüm. Meğer 1 aylıkların hepsinde varmış
Benimki de bugün çok sessiz Allah sağlık versin de iyi olsunlar sesleri çıkmasınİyi pazarlar kızlar. Umarım herkes iyidir ve bebelerde kıpır kıpırdırzira benim bebe bugün yine uyku modunda takılıp beni sinir etmekte.. dün gayet hareketliydi sabah yataktan kalkmadan başlarken hareketlere bugün yiyip içtiğim hiçbşye tepki yok. Hiç hareket hissetmedim diyemem ama çok çok az. Böyle günlerde doktora gittiğimde iyiydi. Sürekli doktora gitmedik de istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım.
Hastane çıkışını atsana canikosu manyak oldum İnternetten bakmaktan salı günü dışarı cikicam artıkTatlı anneler bugün ben kitikateden hastane cıkısı setini aldım. Bir tane de instagramdan isim nakışlı olandan yaptırmak istiyorum yastığı falan da oluyor isim yazılı. Yaptıran var mı aranızda, memnun kaldığınız sayfa varsa önerilere açığım
Öyle yapıcam ya valla aceleye geldik 1 ayda koştur koştur yaptım herşeyi artık tükendim yeter eski enerjim de yok 10 gündür hamile moduna girdimOh şimdi kafa rahat bi sekilde doğumu beklersin
Canım ben hastane çıkışlarını tinylamb ten aldım çok kaliteli çok güzeller. Bedenleri de çok küçük değil bilgin olsun bi bak istersenHastane çıkışını atsana canikosu manyak oldum İnternetten bakmaktan salı günü dışarı cikicam artık
Ay eve gidemedim hala kuşum eve gittiğim anda atıcamHastane çıkışını atsana canikosu manyak oldum İnternetten bakmaktan salı günü dışarı cikicam artık
Kız sana bisey diyim mi bu hafta ben hamile olduğumu tam olarak anladım. Karnım top gibi büyüdü soldan sağa dönmek zorlaştı paytak paytak geziyorum ortadaÖyle yapıcam ya valla aceleye geldik 1 ayda koştur koştur yaptım herşeyi artık tükendim yeter eski enerjim de yok 10 gündür hamile moduna girdimartık yatcam yeter
Teşekkür ederim canım bakayımCanım ben hastane çıkışlarını tinylamb ten aldım çok kaliteli çok güzeller. Bedenleri de çok küçük değil bilgin olsun bi bak istersenmüslinleri falan da çok kaliteli
iri doğan bebeklere küçük gelebilirmiş diye 1 tane aldım erkek ya bi deBende bundan 2 paket aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?