Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Bende kitikatetten aldım hastane çıkışı setini çok güzel şeyler vardı
Ay bunu da gördümmm ama ben sade düz olanını aldım atarım eve gidince bide alt üst takım vardı orda tam ebe nine işi fırfırlı bişi bayıldım resmen onu da aldım giydirip giydirip yicem onu

Bebiş ben instagramda atölye rakun diye bi sayfaya sipariş verdim daha gelmedi tabi uzun sürüyor yapımı sanırım

Bebiş ben instagramda atölye rakun diye bi sayfaya sipariş verdim daha gelmedi tabi uzun sürüyor yapımı sanırım
Bakayım askm inceleyeyim onları da. Bu da aradan cıkarsa geriye lohusa setleriyle anne bebek çantası kalıyor. Eylül boyunca herseyi tamamlamak istiyorum ya ekim ayında bomboş bekleyeyim sadece

1 numaralar genelde oyuntulu oluyor

Eve gidince açıp bakcam cok merak ettim asla aklıma gelmeyen bi detaydı bu. Ne kadar da bakir anneleriz dkdjkdjdjd
Ben mağazada bebek bezi bakarken fark etmiştim. Paketin üstünde özellikle yazınca acaba bu ayrı bir ürün mü diye düşünmüştüm. Meğer 1 aylıkların hepsinde varmış

Benimki de bugün çok sessiz Allah sağlık versin de iyi olsunlar sesleri çıkmasın çikolata bile yedim yok pazar modunu açtı herhalde

Hastane çıkışını atsana canikosu manyak oldum İnternetten bakmaktan salı günü dışarı cikicam artık

Hastane çıkışını atsana canikosu manyak oldum İnternetten bakmaktan salı günü dışarı cikicam artık
Canım ben hastane çıkışlarını tinylamb ten aldım çok kaliteli çok güzeller. Bedenleri de çok küçük değil bilgin olsun bi bak istersen müslinleri falan da çok kaliteli

Öyle yapıcam ya valla aceleye geldik 1 ayda koştur koştur yaptım herşeyi artık tükendim yeter eski enerjim de yok 10 gündür hamile moduna girdim artık yatcam yeter
Kız sana bisey diyim mi bu hafta ben hamile olduğumu tam olarak anladım. Karnım top gibi büyüdü soldan sağa dönmek zorlaştı paytak paytak geziyorum ortada 1 ay sonra hersey daha da zorlasır simdiden halletmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…