Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Yaaaa djdjd kız dur ben de öyle tembihleyeyim. Zaten 8 haftadır yatıyorum kalkamıyorum yerimden psikolojim cidden bozuk valla
Ay sinirlerin bozulmuştur artık. Gerçekten cennet anaların ayaklarının altında bak insan baska bisey için bunlara katlanmaz. Bugün evden hiç çıkmadım ordan oraya attım kendimi sıkıntıdan valla allah yardımcın olsun

kızlarrrr bebeği aşağıda olan var mı o kadar yer varken göbek deliğimin bir karış aşağısına vuruyo ya en alta mı indi anlamadım sorun olur mu

A
ynısı bende de oluyor

İnsan kıymetini anlıyor birçok şeyin böyle durumlarda.. sağlıkla kucağımıza alalım da böyle emek emek uğraşınca sürekli kaygı yaşayınca doğduktan sonra ayrı bi pinpirik ve gıcık olucam gibi hissediyorum bebek konusunda

Kızlar sizde yalancı kasılmalar ne durumda beni fena etkiliyor sanki nefes alamıyorum gibi oluyor

İlk hafta geldiniz geldiniz yoksa 3 aydan önce kabul etmem dedim. Hastaneye kabul etmem dedim. Kayınvalidem de 1 hafta kalacak. Ona da sonra dönersiniz düzeninizi bozmayın dedim
Ya şöyle net olmak isterdim benimkisi 1 ay kalacağım diyor işyerinden izin bile almış. Ben de biraz süreci başbaşa yönetelim öğrenelim istedim ama sanırım her şey için geç oldu.

kızlarrrr bebeği aşağıda olan var mı o kadar yer varken göbek deliğimin bir karış aşağısına vuruyo ya en alta mı indi anlamadım sorun olur mu
Bende de oluyor herzman değil ama . Aşağı vurmaları daha güçsüz oluyor yada ben öyle hissediyorum

Kızlar ya kasığınızda pıt pıt bişey atıyor mu özellikle yatarken atıyorsa o ne ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…