Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
gece acıkmalarınız başladı mı yoksa tek tombik ben miyim
10 kg aldım, 1 aydır annemin yanındayım annem sürekli yemek yediriyor enteresan şekilde 1 aydır kilo almamışım yoksa sürekli yiyorum gece gündüz hiç boş durmuyor ağzım

10 kg aldım, 1 aydır annemin yanındayım annem sürekli yemek yediriyor enteresan şekilde 1 aydır kilo almamışım yoksa sürekli yiyorum gece gündüz hiç boş durmuyor ağzım
benim daha 7 kg ama böyle her gece yersem 27 olcak

Günaydın. Bu günümüze çok şükür canım. Sen nasılsın? Hâlâ hastanede misin? Bebişler kaç haftalık oldular?
Günaydın canım evet hastanedeyim.ikizlerden birinin kordonundan gelen kan bazen yavaş yavaş bazen hızlı geliyor .kilo alıyor mu gelişiyor mu onu takip ediyorlar

Bebekler hareket ediyor .sağa yatıyorum sağ bebek rahatsız oluyor sola yatıyorum sol bebek rahatsız oluyor.zaten sırt üstü asla yatilmiyor
Oy. Allah yardımcın olsun kuzum. Analık işte. Senin vücudunun sarf ettiği efor bizimkinden çok fazla zaten. Ben de sırt üstü çok rahat yatıyorum ama çok yatmayın diyorlar. Bana da uykular haram oldu.

Sabahlıklı takım bulamadım nereden aldınız acaba atarmısınız

Kızlar ilk etapta göbek bağı oyuntulu bez mi almak lazım bebeğe? Benim bu konuda hiç bilgim yok. Sleepy almayı düşünüyoruz da biraz alsak evde bulunurdu dedik. Her şey pahalanıyor neticede.

Ay aynı günlerimiz her şeyi ayarlamışsın ben hiçbir şey düşünmedim bile daha tecrübesizim
Ya açıkçası ben de ilk oğlumda hiç bişey yapamadım aynı yerde doğum yaptım ama süs olsun organizasyon falan hiç bişe yapmadım biraz da sezeryan sonrası ağrılı geçti doğru düzgün bi tane fotoğraf yok elimizde. Bunda bi üçüncü çocuk doğuracağımı düşünmediğim için hiç bişey içimde kalmasın daha organize olayım şeklinde hareket ediyorum çünkü sonradan keşke yapsaydım dedim. İlk oğluma da güzel bi sünnet mevlidi yapmıştım 4. 5. Ayda. Buna sünnet mevlidi yapmam gibi duruyor çağıracak kimse yok bu defa eşimle benim ailelelerimiz başka yerlerde
Hayat hikayemi anlattım resmen ahahah
Erken daha çok vakit var aklımdan çıksın uğraşmıyım son aylar diye düşündüm. Siz de ne yapmak isterseniz vakit var henüz telaşa gerek yok

Kızlar ilk etapta göbek bağı oyuntulu bez mi almak lazım bebeğe? Benim bu konuda hiç bilgim yok. Sleepy almayı düşünüyoruz da biraz alsak evde bulunurdu dedik. Her şey pahalanıyor neticede.
1 numara bez zaten yenidoğan olarak geçiyor canım. Sleepynin 1 numarası oyuntulu. Ben de aldım kontrol ettim.

sleepy cok iyi bez bizde oglumda kullanmistik kac tane bez deyisdik bebeyi rahatsiz ediyordu alerjik bebekti sleepy iyi gelmisti. yine ondan alicagim. ama oyuntulu almamistim hic. yukari kismini bel kismini yani asagiya katlayip yapistiriyordum gobek deliyine deymiyordu

1 numara bez zaten yenidoğan olarak geçiyor canım. Sleepynin 1 numarası oyuntulu. Ben de aldım kontrol ettim.
1 numaradan cok almayi tavsiye etmem canim bebeyin kac kq dogacagini bilmiyoruz. bizim oyle olmustu cok almistik elimizde kalmisti. 1 numarasi bir kac haftayi idare edecek kadar yeter bence sonra bebeyin gelisimine gore alinir

Kızlar günaydın, bu sabah kızım hareket etmedi hemen alarm verdim tabi sjdgduf eşim yanımda değil ona anlattım dur ben arayım sesimi duysun dedi aradı Allahım bir tepkiler babasına imkanı olsa çıkacak kızlar cidden babacı oluyormuş

1 numarasını marketlerde zor buluyorum bende sleepy alıcam

Ayy ne yazısmalar ne yazısmalar ne güzel oldu okudum hepsini
Herkese mutlu pazarlarrrr hadi bugun herkes tadını cıkarsın hamileliğin dicem ama full temizlik yapmayı düşünüyorum yaa günlerdir full yatıs modu hiç bisey istemiyordu canım . Bugun temizlik yapıp haftaya güzek başlamak istiyorum

Bu konuda bende öyle düşünüyorum canım öncekiler de yaptırdım ikinci oğlan da doğru düzgün gelen de olmamıştı hep kaldı hediyelikler ikramlik çikolata yada kutulu lokum düşünüyorum kapı süsü yaptıracağım bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…