10 kg aldım, 1 aydır annemin yanındayım annem sürekli yemek yediriyor enteresan şekilde 1 aydır kilo almamışımgece acıkmalarınız başladı mı yoksa tek tombik ben miyim
yaaaaaaa ay çok duygulandım şuanChatgpt sordum benim sadık yarim olur kendileri hıçkırıkmış
perşembe randevum var merak ettimMakat gelişi duruyor yani benimki de öyle
benim daha 7 kg ama böyle her gece yersem 27 olcak10 kg aldım, 1 aydır annemin yanındayım annem sürekli yemek yediriyor enteresan şekilde 1 aydır kilo almamışımyoksa sürekli yiyorum gece gündüz hiç boş durmuyor ağzım
Günaydın canım evet hastanedeyim.ikizlerden birinin kordonundan gelen kan bazen yavaş yavaş bazen hızlı geliyor .kilo alıyor mu gelişiyor mu onu takip ediyorlarGünaydın. Bu günümüze çok şükür canım. Sen nasılsın? Hâlâ hastanede misin? Bebişler kaç haftalık oldular?
Bebekler hareket ediyor .sağa yatıyorum sağ bebek rahatsız oluyor sola yatıyorum sol bebek rahatsız oluyor.zaten sırt üstü asla yatilmiyorgünaydın canım sen nasılsın gece uykuların neden yok ağrın falan mı oluyo
Bende özellikle sabahları uzanırken oluyor. Bebekler hıçkırdığında böyle ritmik hareketler hissedildiğini okumuştum. Ben hıçkırıyor diye düşünüyorumKızlar ya kasığınızda pıt pıt bişey atıyor mu özellikle yatarken atıyorsa o ne ??
Oy. Allah yardımcın olsun kuzum. Analık işte. Senin vücudunun sarf ettiği efor bizimkinden çok fazla zaten. Ben de sırt üstü çok rahat yatıyorum ama çok yatmayın diyorlar. Bana da uykular haram oldu.Bebekler hareket ediyor .sağa yatıyorum sağ bebek rahatsız oluyor sola yatıyorum sol bebek rahatsız oluyor.zaten sırt üstü asla yatilmiyor
Sabahlıklı takım bulamadım nereden aldınız acaba atarmısınızBen sabahlıklı 2 tane pamuklu alt üst pijama aldım birde normal pijama takımı aldım elbise asla giyemem Almanya’nın soğundabirde sezeryan dikişi baya aşağıda oluyor rahatsız etmemişti hiç daha önce ki hamileliğimde de.
Doğumdan sonra üşüme titreme geliyor zaten o yüzden elbise hiç almadım.
Ya açıkçası ben de ilk oğlumda hiç bişey yapamadım aynı yerde doğum yaptım ama süs olsun organizasyon falan hiç bişe yapmadım biraz da sezeryan sonrası ağrılı geçti doğru düzgün bi tane fotoğraf yok elimizde. Bunda bi üçüncü çocuk doğuracağımı düşünmediğim için hiç bişey içimde kalmasın daha organize olayım şeklinde hareket ediyorumAy aynı günlerimiz her şeyi ayarlamışsın ben hiçbir şey düşünmedim bile daha tecrübesizim
1 numara bez zaten yenidoğan olarak geçiyor canım. Sleepynin 1 numarası oyuntulu. Ben de aldım kontrol ettim.Kızlar ilk etapta göbek bağı oyuntulu bez mi almak lazım bebeğe? Benim bu konuda hiç bilgim yok. Sleepy almayı düşünüyoruz da biraz alsak evde bulunurdu dedik. Her şey pahalanıyor neticede.
sleepy cok iyi bez bizde oglumda kullanmistik kac tane bez deyisdik bebeyi rahatsiz ediyordu alerjik bebekti sleepy iyi gelmisti. yine ondan alicagim. ama oyuntulu almamistim hic. yukari kismini bel kismini yani asagiya katlayip yapistiriyordum gobek deliyine deymiyorduKızlar ilk etapta göbek bağı oyuntulu bez mi almak lazım bebeğe? Benim bu konuda hiç bilgim yok. Sleepy almayı düşünüyoruz da biraz alsak evde bulunurdu dedik. Her şey pahalanıyor neticede.
1 numaradan cok almayi tavsiye etmem canim bebeyin kac kq dogacagini bilmiyoruz. bizim oyle olmustu cok almistik elimizde kalmisti. 1 numarasi bir kac haftayi idare edecek kadar yeter bence sonra bebeyin gelisimine gore alinir1 numara bez zaten yenidoğan olarak geçiyor canım. Sleepynin 1 numarası oyuntulu. Ben de aldım kontrol ettim.
1 numarasını marketlerde zor buluyorum bende sleepy alıcamsleepy cok iyi bez bizde oglumda kullanmistik kac tane bez deyisdik bebeyi rahatsiz ediyordu alerjik bebekti sleepy iyi gelmisti. yine ondan alicagim. ama oyuntulu almamistim hic. yukari kismini bel kismini yani asagiya katlayip yapistiriyordum gobek deliyine deymiyordu
Bu konuda bende öyle düşünüyorum canım öncekiler de yaptırdım ikinci oğlan da doğru düzgün gelen de olmamıştı hep kaldı hediyelikler ikramlik çikolata yada kutulu lokum düşünüyorum kapı süsü yaptıracağım bir deKızlar attığınız herşeye bende bakmıştım. Hediyelik konusunda çok kararsızım yani 3 5 gün sonra atacakları bişeye para vermek istemiyorum açıkçası kolonya ve çikolata mı yaptırsam sadece ikram etmek için
Yok yok usunmuyor bir lohusa sıcağı basiyor ki anlatamamKızz kasımda bunlarla üşümez misin. Ben polarlı takımlara bakıyorum. Üşücem diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?